Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Ένα τσίμπημα κουνουπιού την άφησε παράλυτη

Posted: 05 Jun 2013 08:00 AM PDT

Ένα τσίμπημα κουνουπιού την άφησε παράλυτη

Η 23χρονη Νατάσα Πόρτερ από τη Βρετανία βρισκόταν σε διακοπές στην Αυστραλία.

 

Έπειτα από δύο βδομάδες, άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και τα πόδια της άρχισαν να παραλύουν. Λίγες μέρες αργότερα δεν μπορούσε να κουνήσει τα χέρια της και σε σε μικρό χρονικό διάστημα είχε παραλύσει από το λαιμό και κάτω!

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Όταν ο Σουλεϊμάν τραγουδάει στη γυναίκα του!

Posted: 05 Jun 2013 08:40 AM PDT

Όταν ο Σουλεϊμάν τραγουδάει στη γυναίκα του!

Ο τηλεοπτικός «Σουλεϊμάν» έχει και ευαίσθητη πλευρά και ταλέντο στην μουσική!

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος σε Τουρκική τηλεοπτική εκπομπή και κλήθηκε να τραγουδήσει το κομμάτι με το οποίο έκανε πρόταση γάμου στην γυναίκα του. Το τραγούδι έχει τίτλο «Sensiz saadet neymis» και στα Ελληνικά σημαίνει: «Τι είναι ευτυχία χωρίς εσένα». Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Μανώλης Λιδάκης: Πήγε στο νοσοκομείο από τσίμπημα εντόμου

Posted: 05 Jun 2013 06:58 AM PDT

Μανώλης Λιδάκης: Πήγε στο νοσοκομείο από τσίμπημα εντόμου

Ο Μανώλης Λιδάκης πριν λίγες μέρες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την espresso, ο τραγουδιστής πήγε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο με αναπνευστικό πρόβλημα, το οποίο προήλθε από τσίμπημα σφήκας. Ο γιατρός του αντιλήφθηκε αμέσως από πού προκλήθηκε το αλλεργικό σοκ και του χορήγησε την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Ο Μανώλης Λιδάκης στην συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του και όσοι βρέθηκαν αμέσως στο πλευρό του του ευχήθηκαν περαστικά. Ωστόσο, ο τραγουδιστής δεν ανησύχησε πάρα πολύ καθώς όπως έχει πει ο ίδιος στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει σοβαρότερα προβλήματα με την υγεία του.

«Η αγάπη δυναμώνει» μας τραγουδά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Posted: 05 Jun 2013 08:31 AM PDT

«Η αγάπη δυναμώνει» μας τραγουδά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τίτλο «Η αγάπη δυναμώνει».

Ο τραγουδιστής μας δίνει μια «γεύση» από τη δισκογραφική δουλειά του που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Ιουνίου από την δισκογραφική εταιρεία «Cobalt Music». Οι σύνθεση είναι του ίδιου ενώ τους στίχους υπογράφει ο Νίκος Μωραϊτης. Ακούστε το νέο του τραγούδι!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ιός στο Facebook αδειάζει τους τραπεζικούς λογαριασμούς

Posted: 05 Jun 2013 07:55 AM PDT

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ιός στο Facebook αδειάζει τους τραπεζικούς λογαριασμούς

"Δούρειος Ίππος" στο Facebook "στοχεύει" τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

 

Τις τελευταίες ώρες, όπως αναφέρει και η γαλλική εφημερίδα Le Monde, ένας επικίνδυνος ιός έχει κάνει την εμφάνιση του στο Facebook.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Ήμουν με μια κοπέλα 5 μήνες, αλλά παρουσίασε κάποια προβλήματα υγείας και την χώρισα. Έκανα καλά ή όχι;

Posted: 05 Jun 2013 07:00 AM PDT

Ήμουν με μια κοπέλα 5 μήνες, αλλά παρουσίασε κάποια προβλήματα υγείας και την χώρισα. Έκανα καλά ή όχι;

Γεια σας

Είμαι καινούργιος και έχω ένα θέμα με την πρώην σχέση μου. Πρόσφατα χώρισα με με μια κοπέλα με την οποία στην αρχή περνούσα πολύ καλά μαζί της και οι 5 πρώτοι μήνες ήταν όλα τέλεια. Βέβαια μου είχε πει ότι είχε μπει σε ένα νοσοκομείο για κατάθλιψη και ότι κάνει αγωγή για να το ξεπεράσει, η κοπέλα όμως παρά την ομορφιά της και την ηλικία της (23 ετών) ήταν πολύ έξυπνη και πολύ καλή με μένα και πάρα πολύ ώριμη θα έλεγα!
Λοιπόν μετά από κάποιες εξετάσεις γενικές που έκανε φάνηκε ότι έχει σχιζοφρενή αρρώστια σε 67% και μου ήρθε στραβά, με αποτέλεσμα τα αισθήματά μου και το πάθος που είχα για αυτή να σβήσουν με αποτέλεσμα να της πω να χωρίσουμε.
Και εδώ είναι η ερώτηση τώρα. Την θέλω ακόμα και με θέλει, αλλά κάνω πίσω μην συνεχίσω μαζί της και πάω για σοβαρά και η αρρώστια της μεγαλώσει και χειροτερέψει χρόνια με τα χρόνια. Έκανα καλά που την έδιωξα και να συνεχίσω την ζωή μου ή να τα ξαναβρώ μαζί της και δεν θα υπάρχει κανένα θέμα με την αρρώστια της; Τι να κάνω;


Φίλε μου,

Το γράμμα σου με προβλημάτισε πολύ και ειλικρινά δεν ξέρω από που να το πιάσω και που να το αφήσω. Για αυτό θα το πάμε σιγά - σιγά...

Μέρος 1: επειδή στη στήλη γράφει «Dr. Love» και επειδή έχω δει δυο φορές όλους τους κύκλους του «House MD» δεν σημαίνει ότι ξέρω τι θα συμβεί με την κοπέλα. Ναι, καλά το κατάλαβες, δεν έχω πτυχίο ιατρικής! Πρέπει να ήταν πλήγμα για σένα αυτό τώρα, τι να κάνεις όμως...

Μέρος 2: Το θέμα δεν είναι αν τη χώρισες. Αν δεν ήσουν ερωτευμένος μαζί της, τότε καλά έκανες. Καλύτερα να τη χωρίσεις παρά να μένεις με κάποιον για να μην τον στεναχωρήσεις. Αλλά θα ασχοληθώ με το πώς το έκανες - και μου έβγαλες την εικόνα ότι το έκανες σαν γάιδαρος. Μην πω ξεφτίλας! Κόπανος μήπως;

Μέρος 3: Πώς λες ότι τη θέλεις ακόμα, όταν λίγο πιο πάνω είχες πει ότι έσβησαν τα αισθήματά σου και το πάθος για αυτήν; Αλήθεια ξέρεις τι θέλεις;

Μέρος 4: Είσαι με κάποιον γιατί τον αγαπάς, είσαι ερωτευμένος, παθιάζεσαι μαζί του, λατρεύεις αυτά που κάνει και αυτό που είναι. Αν τα νιώθεις όλα αυτά τότε ζήτα της να τα ξαναβρείτε. Αλλά να είσαι σίγουρος, γιατί δεν σου φταίει σε τίποτα η κοπέλα επειδή εσύ δεν ξέρεις τι θέλεις.

Μέρος 5: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κοπέλα είναι πολύ ώριμη. Έχει τα προβλήματά της, έχει τα θέματά της, έχει και εσένα!

Μέρος 6: «Παρά την ομορφιά της ήταν πολύ έξυπνη»; Αλήθεια; Ναι; Πιστεύεις ότι οι όμορφες είναι χαζές; Τόσο κλισέ; (Μικρός σίγουρα έβλεπες μόνο Στάθη Ψάλτη και σήμερα πιστεύεις ότι ο Μάρκος Σεφερλής είναι ο καλύτερος κωμικός μας ε; Έλα παραδέξου το!)

Μέρος 7: Τι να κάνεις; Μήπως να γίνεις πρώτα καλύτερος άνθρωπος και μετά να κοιτάξεις τα ερωτικά σου;

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

5 λάθη που κάνετε και “κοστίζουν” στην επιδερμίδα σας

Posted: 05 Jun 2013 06:40 AM PDT

5 λάθη που κάνετε και

Σίγουρα τα γνωρίζετε, τα αποφεύγετε όμως;

Η νεανικότητα και η λάμψη της επιδερμίδας μας είναι σίγουρα θέμα DNA και συστηματικής φροντίδας με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης. Όμως υπάρχουν κάποιες παραλείψεις που μπορεί να βάλουν τρικλοποδιά στο όλο εγχείρημα- για ρίξτε μια ματιά:

 

1. Ξεχνάτε το αντηλιακό μέσα στην πόλη

Το πρώτο και βασικό μέλημά σας, για να εξασφαλίσετε την νεανικότητα του προσώπου σας είναι να είστε σίγουρες πως ανά πάσα στιγμή προστατεύεται από την ηλιακή ακτινοβολία. Και βέβαια, αυτό δεν ισχύει μόνο στην παραλία και τις διακοπές, αλλά και μέσα στην πόλη, όπου η επίθεση από την ηλιακή ακτινοβολία είναι ύπουλη. Φορέστε, λοιπον, το αντηλιακό πανω από την κρέμα ημέρας ή επιλέξτε μια κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας και μην ξεχνάτε να το ανανεώνετε - ακόμα και αν κινήστε μέσα στο κλεινόν άστυ. 

 

2. Κάπνισμα

Είναι γνωστό, είναι κλισέ και σαφώς υπάρχουν πολλοί σοβαροί λόγοι υγείας για να το κόψετε. Όσον αφορά πάντως στην ομορφιά σας, το κάπνισμα επιταχύνει την πρόωρη γήρανση και δημιουργεί ανομοιόμορφο τόνο και θαμπάδα στην επιδερμίδα. Και αν χρειάζεστε και νούμερα για να πειστείτε, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Plastic and Reconstructive Surgery Journal, κάθε δεκαετία που περνάτε ως καπνίστρια, σας φορτώνει με επιπλέον 2,5 χρόνια γήρανσης. 

 

3. Αλκοόλ

Δεν είναι ανάγκη να απέχετε από το fun αλλά να θυμάστε: περισσότερα από ένα κοκτέιλ, βασανίζουν την επιδερμίδα. Το αλκοόλ αυξάνει τα επίπεδα των παραγόντων που προκαλούν φλεγμονές στο αίμα και αυτό όταν συμβαίνει συστηματικά οδηγεί την επιδερμίδα σε πρόβρη γήρανση. 

 

4. Παραμελείτε το λαιμό και το ντεκολτέ

Συμβαίνει σε όλες μας: επικεντρώνουμε την προσοχή μας στην περιποίηση του προσώπου και σταματάμε στο περίγραμμά του. Κι όμως, είναι περιοχές που βρίσκονται εκτεθειμένες στον ήλιο, η επιδερμίδα είναι πιο ντελικάτη και καθώς μένουν χωρίς την κατάλληλη "υποστήριξη" γερνούν πολύ πιο γρήγορα. Τι χρειάζεται να κάνετε: την επόμενη φορά που θα φροντίσετε το πρόσωπό σας, απλά χαμηλώστε τις κινήσεις προς το λαιμό και το ντεκολτέ σας- τόσο απλό! 

 

5. Ξεχνάτε τον βραδινό καθαρισμό

Επιστρέφοντας κουρασμένη στο σπιτι, μπορεί να νιώθετε πως το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να καθαρίσετε το πρόσωπό σας. Όμως, σκεφτείτε: αφήνετε πάνω στην επιδερμίδα σας όχι μόνο το μακιγιάζ αλλά και όλους τους ρύπους από το περιβάλλον που έχουν συσσωρευτεί πάνω της. Αν σε αυτό υπολογίσετε πως κατά τη διάρκεια του νυχτερινού ύπνου αυξάνεται ελαφρά η θερμοκρασία της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να απορροφά ό,τι βρίσκεται πάνω της, σίγουρα αξίζει να της προσφέρετε ό,τι καλύτερο! 

Η βασίλισσα Ράνια θα κάνει διακοπές στην Κυλλήνη

Posted: 05 Jun 2013 07:26 AM PDT

Η βασίλισσα Ράνια θα κάνει διακοπές στην Κυλλήνη

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας θα έρθει με την οικογένειά της στην Ελλάδα για να κάνουν τις διακοπές τους.

Συγκεκριμένα, θα απολαύσουν τον ήλιο και την θάλασσα της Ελλάδας σε πολυτελέστατο θέρετρο στην Κυλλήνη. Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, αφού μια τέτοια άφιξη έχει προκαλέσει ήδη αναστάτωση. Σύμφωνα με την espresso, για την βασιλική οικογένεια θα μαγειρεύουν 40 μάγειροι , οι οποίοι θα επιμεληθούν όλα τα γεύματά τους. Μάλιστα, πριν η βασίλισσα, ο πρίγκιπας και τα παιδιά τους φάνε, θα υπάρχουν άνθρωποι που θα δοκιμάζουν όλα τα φαγητά. Μαζί τους, θα είναι οι άνδρες της ασφάλειάς τους, οι οποίοι θα τους ακολουθούν παντού και θα φροντίζουν να απομακρύνουν τους λουόμενους από την παραλία, έτσι ώστε να είναι άδεια όταν η βασιλική οικογένεια θελήσει να πάει να κάνει το μπάνιο της. Επίσης, πριν βουτήξουν στα γαλανά νερά, βατραχάνθρωποι θα έχουν ελέγξει αν είναι όλα εντάξει , ενώ θα πετούν συνέχεια ελικόπτερα για προληπτικούς λόγους.

Η Άντζελα Δημητρίου διασκέδασε και στο Romeo!

Posted: 05 Jun 2013 07:58 AM PDT

Η Άντζελα Δημητρίου διασκέδασε και στο Romeo!

Το αγαπημένο στέκι της παραλιακής που σημειώνει τεράστια επιτυχία με το Νίκο Μακρόπουλο στο τιμόνι, επέλεξε και η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού Άντζελα Δημητρίου για ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Η λαίδη έγινε δεκτή με ενθουσιώδη χειροκροτήματα από το κοινό και με τη σειρά της τους χάρισε μερικές από τις μεγάλες της επιτυχίες. Εκεί βρέθηκαν και οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα για να γιορτάσουν την είσοδο της στη Super League μετά από πολλά χρόνια. Το ROMEO Summer βρίσκεται στα καλύτερά του με ένα πρόγραμμα που έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές και την αγάπη του κόσμου που κάθε Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή το γεμίζει αποδεικνύοντας ότι πράγματι είναι η λύση στην κρίση! Μαζί με το Νίκο Μακρόπουλο απογειώνουν τις βραδιές ο Κωνσταντίνος Γαλανός, η Ελεάνα Παπαϊωάννου, η Πωλίνα Χριστοδούλου, ο Αλέξανδρος Νότας και ο Γιάννης Κρητικός με τη λύρα του.

Πόσο κοστίζει μια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη;

Posted: 05 Jun 2013 07:40 AM PDT

Πόσο κοστίζει μια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη;

Και γιατί όλοι τρέχουν να την φωτογραφίσουν;

 

Σε μια εποχή που οι τιμές πέφτουν σε όλα, από τα γιαούρτια μέχρι τα ακίνητα, υπάρχουν και μερικές αξίες στο χρηματιστήριο των lifestyle περιοδικών που παραμένουν σταθερές ή τέλος πάντων έχουν μικρή πτώση.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

ΣΟΚ: Ανέβασε βίντεο με την κόρη της να σπάει τα πόδια της σε πτώση!

Posted: 05 Jun 2013 07:52 AM PDT

ΣΟΚ: Ανέβασε βίντεο με την κόρη της να σπάει τα πόδια της σε πτώση!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

 

Μια μητέρα από τις ΗΠΑ ανέβασε στο διαδίκτυο το ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ βίντεο στο οποίο η κόρη της φαίνεται να επιχειρεί να πηδήξει από τη σκεπή του σπιτιού τους μέσα στην πισίνα, ωστόσο πέφτει τελικά στο δάπεδο σπάζοντας και τα δυο της πόδια!

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Δείτε πώς είναι το εσωτερικό του σπιτιού της Jessica Alba!

Posted: 05 Jun 2013 07:45 AM PDT

Δείτε πώς είναι το εσωτερικό του σπιτιού της Jessica Alba!

Σκέτο παλατάκι είναι το σπίτι της Jessica Alba στο Beverly Hills!

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε μαζί με τις κόρες της στο σπίτι και μας παρουσίασε της ιδιαίτερες γωνιές του! Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν η Jessica Alba έχει προσθέσει τις δικές της πινελιές αφού κάθε γωνιά είναι διακοσμημένη με έντονα χρώματα και αντικείμενα ιδιαίτερα! Αυτό όμως που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι ο κήπος που έχει φτιάξει μέσα στο σπίτι της, κρεμαστός με οικολογικά προϊόντα! Δείτε φωτογραφίες

Γιώργος Μαζωνάκης: «Η κρίση των τριών τελευταίων χρόνων έχει μεταβάλει αρκετά το τοπίο»

Posted: 04 Jun 2013 10:03 AM PDT

Γιώργος Μαζωνάκης: «Η κρίση των τριών τελευταίων χρόνων έχει μεταβάλει αρκετά το τοπίο»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης συγκρίνει το χθες με το σήμερα και δίνει μια ιδέα για το τι θα δούμε στη μεγάλη του συναυλία στη Νίκαια.

«Δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στο σήμερα και το τότε. Βέβαια η κρίση των τριών τελευταίων χρόνων έχει μεταβάλει αρκετά το τοπίο, αλλά η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει και βρισκόμαστε σε μεταβατικό στάδιο. Όταν ξεκίνησα εγώ, ο χώρος της δισκογραφίας ήταν ολοζώντανος και τα κριτήρια επιλογής νέων προσώπων ήταν αυστηρώς καλλιτεχνικά. Τα πράγματα μεταβλήθηκαν στην πορεία των χρόνων εξαιτίας του οδοστρωτήρα του lifestyle και της μιντιοκρατίας. Δεν σας κρύβω ότι νιώθω μια βαθιά συγκίνηση γι' αυτό που ετοιμάζουμε» τόνισε στο TVΈθνος. Τι να περιμένουμε από τη συναυλία που ετοιμάζει; «Πέρα από επιτυχίες, θα περιέχει τραγούδια που για μένα έχουν ξεχωριστή σημασία, αν και εμπορικά δεν κινήθηκαν στην πρώτη γραμμή. Ταυτοχρόνως, δουλεύουμε πολύ καιρό για να βρούμε τον καλύτερο εικαστικό τρόπο για να παρουσιάσουμε όλο αυτό το ρεπερτόριο. Δεν είναι επιθυμία μας να εντυπωσιάσουμε, αλλά να έχει το θέαμα ουσία.»

 

 

Συμβαίνει τώρα: Στη Μύκονο η Αγγελική Ηλιάδη με τον Σάββα Γκέντζογλου (Nassos blog)

Posted: 05 Jun 2013 07:42 AM PDT

Συμβαίνει τώρα: Στη Μύκονο η Αγγελική Ηλιάδη με τον Σάββα Γκέντζογλου (Nassos blog)

Από χθες είναι στην Ελλάδα ο νεαρός ποδοσφαιριστής Σάββας Γκέντζογλου.

Η χρονιά πήγε πολύ καλά αγωνιστικά για τον Σάββα και πλέον ήρθε η ώρα των διακοπών. Το αγόρι ενημέρωσε τους δικούς του στην Καβάλα ότι θα σκάσει σε πρώτη φάση στη Μύκονο κατόπιν θ΄ανέβει να τους δει και μετά το πρόγραμμα έχει και Σαντορίνη. Διαβάστε περισσότερα στο http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/symvainei-twra-sth-mykono-h-aggelikh-hliadh-me-ton-savva-gentzogoy/

Έλενα Παπαρίζου: «Εννοείται πως θα υιοθετούσα κι εγώ παιδιά»

Posted: 05 Jun 2013 07:55 AM PDT

Έλενα Παπαρίζου: «Εννοείται πως θα υιοθετούσα κι εγώ παιδιά»

Με αφορμή την εκδήλωση που διοργανώθηκε για τα «Παιδικά χωριά SOS», η Έλενα Παπαρίζου σχολίασε την απόφαση της Άννα Βίσση να υιοθετήσει τρία παιδιά από την Αφρική, αποκαλύπτοντας πως θα το έκανε κι εκείνη από την στιγμή που θα μπορούσε να τους είναι αφοσιωμένη.

«Ευχαρίστως θα το έκανα και εγώ αυτό, αλλά θέλω να είμαι αφοσιωμένη 100% για να το κάνω αυτό. Δηλαδή δεν θα ήθελα να υπάρχουν άλλα πράγματα που τρέχουν και να το έχω αυτό σε δεύτερη μοίρα. Όλα τα παιδιά είναι η προτεραιότητα», είπε. Όσο για το αν θα έκανε άλλη δουλειά; «Αν έμενα χωρίς δουλειά στο τραγούδι θα έκανα οποιαδήποτε άλλη δουλειά. Άλλωστε στην Σουηδία, το έχω ξαναπεί, υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν καριέρα για δέκα χρόνια και μετά αλλάζουν τελείως επάγγελμα», κατέληξε.

Δείτε πώς είναι το εσωτερικό του σπιτιού της Jessica Alba!

Posted: 05 Jun 2013 07:45 AM PDT

Δείτε πώς είναι το εσωτερικό του σπιτιού της Jessica Alba!

Σκέτο παλατάκι είναι το σπίτι της Jessica Alba στο Beverly Hills!

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε μαζί με τις κόρες της στο σπίτι και μας παρουσίασε της ιδιαίτερες γωνιές του! Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν η Jessica Alba έχει προσθέσει τις δικές της πινελιές αφού κάθε γωνιά είναι διακοσμημένη με έντονα χρώματα και αντικείμενα ιδιαίτερα! Αυτό όμως που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι ο κήπος που έχει φτιάξει μέσα στο σπίτι της, κρεμαστός με οικολογικά προϊόντα! Δείτε φωτογραφίες

Γιώργος Μαζωνάκης: «Η κρίση των τριών τελευταίων χρόνων έχει μεταβάλει αρκετά το τοπίο»

Posted: 04 Jun 2013 10:03 AM PDT

Γιώργος Μαζωνάκης: «Η κρίση των τριών τελευταίων χρόνων έχει μεταβάλει αρκετά το τοπίο»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης συγκρίνει το χθες με το σήμερα και δίνει μια ιδέα για το τι θα δούμε στη μεγάλη του συναυλία στη Νίκαια.

«Δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στο σήμερα και το τότε. Βέβαια η κρίση των τριών τελευταίων χρόνων έχει μεταβάλει αρκετά το τοπίο, αλλά η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει και βρισκόμαστε σε μεταβατικό στάδιο. Όταν ξεκίνησα εγώ, ο χώρος της δισκογραφίας ήταν ολοζώντανος και τα κριτήρια επιλογής νέων προσώπων ήταν αυστηρώς καλλιτεχνικά. Τα πράγματα μεταβλήθηκαν στην πορεία των χρόνων εξαιτίας του οδοστρωτήρα του lifestyle και της μιντιοκρατίας. Δεν σας κρύβω ότι νιώθω μια βαθιά συγκίνηση γι' αυτό που ετοιμάζουμε» τόνισε στο TVΈθνος. Τι να περιμένουμε από τη συναυλία που ετοιμάζει; «Πέρα από επιτυχίες, θα περιέχει τραγούδια που για μένα έχουν ξεχωριστή σημασία, αν και εμπορικά δεν κινήθηκαν στην πρώτη γραμμή. Ταυτοχρόνως, δουλεύουμε πολύ καιρό για να βρούμε τον καλύτερο εικαστικό τρόπο για να παρουσιάσουμε όλο αυτό το ρεπερτόριο. Δεν είναι επιθυμία μας να εντυπωσιάσουμε, αλλά να έχει το θέαμα ουσία.»

 

 

Συμβαίνει τώρα: Στη Μύκονο η Αγγελική Ηλιάδη με τον Σάββα Γκέντζογλου (Nassos blog)

Posted: 05 Jun 2013 07:42 AM PDT

Συμβαίνει τώρα: Στη Μύκονο η Αγγελική Ηλιάδη με τον Σάββα Γκέντζογλου (Nassos blog)

Από χθες είναι στην Ελλάδα ο νεαρός ποδοσφαιριστής Σάββας Γκέντζογλου.

Η χρονιά πήγε πολύ καλά αγωνιστικά για τον Σάββα και πλέον ήρθε η ώρα των διακοπών. Το αγόρι ενημέρωσε τους δικούς του στην Καβάλα ότι θα σκάσει σε πρώτη φάση στη Μύκονο κατόπιν θ΄ανέβει να τους δει και μετά το πρόγραμμα έχει και Σαντορίνη. Διαβάστε περισσότερα στο http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/symvainei-twra-sth-mykono-h-aggelikh-hliadh-me-ton-savva-gentzogoy/

Κινέζικη Αστρολογία: Ο Πετεινός και τα επαγγελματικά του

Posted: 05 Jun 2013 05:51 AM PDT

Κινέζικη Αστρολογία: Ο Πετεινός και τα επαγγελματικά του

Η καριέρα, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του Πετεινού

 

Ο Πετεινός στην εργασία

Ο Κόκορας κινητοποιείται περισσότερο στον τομέα της εργασίας από ό, τι τα άλλα ζώδια και η επαγγελματική σταδιοδρομία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα στη ζωή του.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Η άτυχη στιγμή της Ράνιας Θρασκιά! Σήκωσε το χέρι και φάνηκε ο κορσές!

Posted: 05 Jun 2013 07:21 AM PDT

Η άτυχη στιγμή της Ράνιας Θρασκιά! Σήκωσε το χέρι και φάνηκε ο κορσές!

Μπορεί η Ράνια Θρασκιά να μας συνηθίζει σε πολύ σικ στιλιστικές επιλογές στις εμφανίσεις της, όμως αυτή τη φορά είχε ένα ατοπηματάκι!

Στην χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου της επέλεξε να φορέσει ένα σύνολο, που αποτελούνταν από μπλε δαντελένιο τοπ και midi φούστα στην ίδια απόχρωση, ενώ από μέσα φόρεσε έναν κορσέ. Κάποια στιγμή λοιπόν η παρουσιάστρια δεν υπολόγισε σωστά τις κινήσεις της και... αποκαλύφθηκε! Βέβαια να πούμε πως η Ράνια μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της έχει χάσει σχεδόν όλα τα περιττά κιλά και πλέον ο κορσές έχει γίνει της μόδας, αφού πολλές σταρ του εξωτερικού έχουν απαθανατιστεί φορώντας κορσέ μέσα από τα ρούχα τους προκειμένου να δείχνουν πιο αδύνατες!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές