Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Δείτε τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 31/12!

Posted: 30 Dec 2012 02:32 PM PST






Τα Ζώδια Σήμερα 31 Δεκεμβρίου 2012






Κριός


21/3-20/4


Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά για εσένα, αγαπητέ Κριέ, με τις θετικές όψεις που πραγματοποιεί αυτήν τη Δευτέρα η Σελήνη από τον Λέοντα με την Αφροδίτη από τον Τοξότη. Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, μπορείς να αρχίσεις να αισιοδοξείς και να δεις με ψυχραιμία ακόμα και τα προβλήματα του παρελθόντος, που σε καθυστερούν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και όλα θα εξελιχθούν υπέρ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, η ερωτική σου διάθεση είναι σήμερα ανεβασμένη και νιώθεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, κάνε καλύτερες και πιο αυστηρές επιλογές στους ανθρώπους που αφήνεις να σε πλησιάσουν, γιατί θα βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να το καταλάβεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα, καθώς βρίσκεσαι σε μια ένταση και δραστηριοποιείσαι γύρω από διάφορα θέματα της δουλειάς σου. Μπορείς λοιπόν να σκεφτείς πάνω σε νέα ξεκινήματα ή προτάσεις, που θα ανεβάσουν τη δουλειά σου. Στα οικονομικά, χρέη του παρελθόντος σε αγχώνουν ιδιαίτερα, αλλά με λίγη συνέπεια, θα αποφύγεις την πίεση.






Ταύρος


21/4-20/5


Οι εκκρεμότητες που έχεις, αγαπητέ Ταύρε, σε κάνουν να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Στην πραγματικότητα, είναι όλα στο κεφάλι σου και με λίγη ψυχραιμία, μπορείς να τα αντιμετωπίσεις. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μίλα με φίλους, που μπορούν να βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, να μοιραστείς μαζί του τα προβλήματά σου και να νιώσεις ανακούφιση. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος, είναι και στο χέρι σου να κάνεις κάποιες κινήσεις, που θα σε βγάλουν από τη μοναξιά. Πάρε εσύ την απόφαση και όλα θα γίνουν όπως θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, με τον Ερμή από εδώ και στο εξής να κινείται στον Αιγόκερω, έρχονται αρκετές αλλαγές, φίλε Ταύρε, αλλά θα είναι για το καλό σου. Προσπάθησε απλώς να μην αγχωθείς, για να μην χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Μείνε προσηλωμένος στο πρόγραμμά σου και μην δίνεις περιθώρια στους άλλους να επεμβαίνουν στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε μια κατάσταση αρκετά πιεστική. Κάνε ό,τι μπορείς για να μειώσεις έξοδα.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Η μέρα έχει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, και με λίγη καλή θέληση θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλούς από τους στόχους σου. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία, αλλά όχι με απερισκεψία και βιασύνη, και θα δεις ότι σύντομα θα ανταμειφτείς. Άλλωστε, ο Δίας από το ζώδιό σου, αν και ανάδρομος, συνεχίζει να προωθεί με το μαγικό ραβδί του όλες σου τις φιλοδοξίες και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου ζητήματα, φίλε Δίδυμε, κοίταξε σήμερα να περάσεις καλά και να μην αναλωθείς σε εντάσεις. Κάνε κάποιες υποχωρήσεις, αν κρίνεις ότι είναι απαραίτητες, για να μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα. Κι εσύ που παλεύεις με την μοναξιά, ετοιμάσου να υποδεχτείς ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο, που θα φέρει στην αγκαλιά σου η Αφροδίτη από τον Τοξότη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα κληθείς να πάρεις κάποιες αποφάσεις, οι οποίες μάλιστα θα είναι καθοριστικές. Μιας και σήμερα είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς και πιθανόν να έχεις ελεύθερο χρόνο στη διάθεση σου, σκέψου καλά τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Σύντομα θα φτιάξουν και τα οικονομικά σου. Συνέχισε τον προγραμματισμό σου, για να μην ξεφύγεις.





Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά ήρεμη για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, και καθώς είναι παραμονή του νέου έτους, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια ανασκόπηση στο παρελθόν και να λύσεις τα ζητήματα, που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Κάνε τις κινήσεις σου χωρίς άγχος και βιασύνη και κυρίως, χωρίς να επηρεάζεσαι από το τι λένε οι γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τελευταία μέρα του χρόνου σήμερα, φίλε Καρκίνε, και θα σε κάνει να ασχοληθείς με τη σχέση σου και τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζεις σχετικά με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, κάνε την αυτοκριτική σου για να δεις τι σε κρατάει σε αυτή την παγιωμένη κατάσταση και βρες τρόπους να το αλλάξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου σήμερα προωθούνται ικανοποιητικά, αν είσαι Καρκίνος. Μπορείς να κάνεις νέες συνεργασίες και συμφωνίες, αλλά και να βρεις νέες πηγές εσόδων, που θα σε ανακουφίσουν. Γενικά είσαι σε μια καλή φάση και οι οιωνοί είναι θετικοί για να τη συντηρήσεις.





Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή μέρα σου φέρνει λίγη αναστάτωση, αγαπητέ Λέων, λόγω της εισόδου του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου, και πρέπει να έχεις την προσοχή σου τεταμένη στα γεγονότα που θα συμβούν γύρω σου. Λίγο το παρελθόν που επιστρέφει, λίγο κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις του παρόντος, θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, για να ανταποκριθείς στις δυσκολίες που θα προκύψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα, αφού η ερωτική διάθεση, που σου δίνει η Σελήνη από το ζώδιό σου, σε βοηθά να ξεπεράσεις διάφορα προβληματάκια που υπάρχουν στη σχέση σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, εκμεταλλεύσου αυτή την εύνοια για να εντυπωσιάσεις με τη γοητεία σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου δεν πρέπει να σε απασχολούν, φίλε Λέων, γιατί με την σκληρή δουλειά τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Νέες συνεργασίες και ξεκινήματα ευνοούνται και, με λίγο προγραμματισμό, θα υλοποιήσεις σύντομα τις ιδέες σου. Τα οικονομικά σου, απ' την άλλη, είναι σε μια δύσκολη στιγμή. Άλλαξε τις συνήθειές σου, για να δεις αποτέλεσμα.






Παρθένος
24/8-22/9

Το παρελθόν σε ταλαιπωρεί μέσα από ζητήματα που εξακολουθούν να σου δημιουργούν πρόβλημα, αγαπητέ Παρθένε, και πρέπει να δεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα τις λύσεις που έχεις στα χέρια σου. Μέσα από κάποιες επαφές και συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, ενδέχεται να τα βάλεις στον σωστό δρόμο. Με λίγη υπομονή και περισσότερη δουλειά, τα πράγματα θα φτιάξουν γρήγορα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Εκμεταλλεύσου τη σημερινή παραμονή Πρωτοχρονιάς, φίλε Παρθένε, για να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου, τον οποίο έχεις παραμελήσει τελευταία. Διόρθωσε τα κακώς κείμενα ανάμεσα σας για να προχωρήσετε μαζί σε νέες βάσεις. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, βγες με φίλους και πέρασε ένα όμορφο βράδυ. Αν δείχνεις καλά, τα φλερτ δεν θα λείψουν!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά, αν είσαι Παρθένος, και έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις ακόμα και λάθη του παρελθόντος, με την βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποιοι συνάδελφοι σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί η χαλαρότητα της σημερινής μέρας σε οδηγεί σε έξοδα και τα περιθώρια σου είναι ανύπαρκτα.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, πρέπει να κάνεις μια στροφή στη συμπεριφορά σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους γύρω σου. Δείξε μια καλύτερη διάθεση και κινήσου με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Τα νεύρα μόνο σε αρνητικές καταστάσεις μπορούν να σε οδηγήσουν και πρέπει να τα περιορίσεις στο ελάχιστο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, δες τι δεν πηγαίνει καλά και άλλαξέ το, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Με το να αφήνεις τη σχέση σου στη μοίρα της, δεν θα καταφέρεις τίποτα. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, γίνε κοινωνικός σήμερα και δεν θα χάσεις. Η μέρα ευνοεί βόλτες και φλερτ, με τη θετική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Λέοντα με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη από τον Τοξότη, και ίσως ξεκινήσεις τώρα μία νέα σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα κάποιες γνωριμίες και επαφές που θα κάνεις, φίλε Ζυγέ, και θα παίξουν ρόλο στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις και σε έχουν αποδιοργανώσει. Μπορείς επίσης να ζητήσεις τη βοήθεια των συναδέλφων σου, αν δεν προλαβαίνεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες. Τα οικονομικά σου θέλουν μετρημένες κινήσεις. Μην παρασύρεσαι σε έξοδα.





Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να αναλογιστείς όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό και να κάνεις μια σωστή αποτίμηση, για να προχωρήσεις ένα βήμα πιο πέρα. Οι εξελίξεις συνεχίζονται και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, για να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου. Απόφυγε τις ριζικές αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, χρειάζεται ψυχραιμία. Η μέρα μπορεί να φέρει εντάσεις μέσα στη σχέση σου και καλό είναι να τις αποφύγεις. Καλύτερα να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Εσύ που περιμένεις την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, διώξε από πάνω σου τη μιζέρια και θα δεις ότι θα σε πλησιάσουν τα κατάλληλα άτομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, υπάρχουν αρκετά ζητήματα που σε εκνευρίζουν, αλλά με ηρεμία και πρόγραμμα, μπορείς να τα λύσεις όλα. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και, αν συνεχίσεις να προσέχεις τα έξοδά σου, θα δεις σύντομα θετικά αποτελέσματα.






Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα σου δοθεί η ευκαιρία να σκεφτείς κάποια ζητήματα ήρεμα και να βρεις τις λύσεις που αναζητάς εδώ και καιρό. Μην αφήσεις τίποτα να σε εκνευρίσει και κινήσου με προγραμματισμό, για να ξεπεράσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω, από σήμερα και στο εξής, σταθεροποιεί μερικές καταστάσεις προς όφελός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, είναι διάφορα θέματα που σε προβληματίζουν, αλλά ίσως οι απαντήσεις βρίσκονται στη δική σου συμπεριφορά. Κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις στον σύντροφό σου την αγάπη σου και, αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, άλλαξε λίγο τις απαιτήσεις σου και γίνε πιο θετικός σε καταστάσεις και άτομα που γνωρίζεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου υπάρχει μια έντονη κινητικότητα τον τελευταίο καιρό, αν είσαι Τοξότης. Με τη διάθεση για δραστηριοποίηση που σε χαρακτηρίζει σήμερα, θα μπορέσεις να δώσεις και τις κατάλληλες λύσεις. Στα οικονομικά σου έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού και πρέπει να κινηθείς με ωριμότητα, για να συγκρατήσεις τα έξοδά σου.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Αυτή η Δευτέρα είναι μια θετική μέρα για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, πολλά θέματα βρίσκουν το δρόμο τους και καταφέρνεις να ξεπεράσεις αρκετά εμπόδια. Οι εξελίξεις σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε κάνουν να βλέπεις τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, δείξε σήμερα όλη την καλή σου διάθεση στον άνθρωπό σου, για να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες επικρατούν και εξακολουθούν να σας στεναχωρούν. Μην είσαι επίμονος στις συζητήσεις που θα κάνετε και γενικά, προσπάθησε να χαλαρώσεις. Η Σελήνη από τον Λέοντα σε βοηθάει να επικοινωνήσεις με επιτυχία και πρέπει να το εκμεταλλευτείς αυτό, ιδιαίτερα εσύ, που ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου επικρατεί αρκετό άγχος, αλλά καλό είναι να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα και κυρίως, ότι δεν μπορείς να τα κάνεις την ίδια στιγμή. Ηρέμησε και βάλε προτεραιότητες, για να καταφέρεις όσα θέλεις. Τα οικονομικά σου βγαίνουν από το πρόγραμμα που έχεις βάλει, γιατί τα έξοδα αυξάνονται.






Υδροχόος
20/1-19/2

Αρκετές καθυστερήσεις σου φέρνουν τα πάνω κάτω και σε κάνουν να νιώθεις μεγάλη ανασφάλεια σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και φέρσου ανάλογα με τις περιστάσεις. Πάντως, είναι σίγουρο ότι με το άγχος δεν θα καταφέρεις και πολλά, γι' αυτό άλλαξε άμεσα στάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις κινήσεις, που θα ανανεώσουν τη σχέση σου και θα σε φέρουν πιο κοντά στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις κάποια σχέση, κάνε ό,τι μπορείς για να πλησιάσεις τα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Το θάρρος σου θα σε ανταμείψει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλά, αρκεί να έχεις την ψυχραιμία να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία την ώρα που προκύπτει και να μην αφήνεις τα προβλήματα να μαζεύονται. Είναι καλή μέρα για νέα ξεκινήματα, αλλά καλό είναι να ηρεμήσεις, γιατί τελευταία ξεσπάς σε συνεργάτες σου, από την πολύ κούραση που νιώθεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερή κατάσταση και με λίγη καλή διαχείριση, θα μπορέσεις να φέρεις μια ισορροπία.





Ιχθείς
20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, καλό είναι σήμερα να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου για όλα όσα θέλεις να κάνεις και να μην τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Τα ταλέντα σου είναι πολλά και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να είσαι ψύχραιμος ώστε να αντιληφθείς γρήγορα τις απαιτήσεις των περιστάσεων, αλλά και των γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα στη σχέση σου, για να μην βλέπεις σαν βουνό κάποιες λεπτομέρειες που σε απασχολούν και σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου. Η θέση της Σελήνης στον Λέοντα και η θετική όψη που πραγματοποιεί το αποψινό βράδυ με την Αφροδίτη από τον Τοξότη, σε ευνοεί να κάνεις ερωτικές κινήσεις, ειδικά αν είσαι μόνος και ζητάς έναν σύντροφο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, καλό είναι να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Η σημερινή παραμονή Πρωτοχρονιάς μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, για να δεις πιο ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αφού οι προσπάθειες που έχεις κάνει πιάνουν τόπο.
Πηγή: myastro.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ VIDEO: Μητέρα ανέβασε την ιστορία της στο youtube και... πέθανε!

Posted: 30 Dec 2012 02:27 PM PST






Απαρηγόρητοι είναι οι συγγενείς της 30χρονης Jennifer Johnson's, η οποία λίγες μέρες αφότου αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της...








μέσω video στο youtube ζητώντας βοήθεια… πέθανε.



Η κ. Johnson ήταν μητέρα δύο παιδιών. Ενώ κυοφορούσε το δεύτερο παιδί της διαγνώστηκε με σπάνιο πρόβλημα στην καρδιά. Υποβλήθηκε στις απαραίτητες εγχειρήσεις, όμως δεν ήταν αρκετές.



Πριν από λίγους μήνες οι γιατροί την ενημέρωσαν πώς πρέπει να υποβληθεί σε μια ακόμα, όμως πριν από αυτό έπρεπε να επιδιορθώσει τα δόντια της. Χρειαζόταν χρήματα, πολλά χρήματα. Για αυτό αποφάσισε να «ανεβάσει» την ιστορία της στο διαδίκτυο ζητώντας από όποιον μπορεί να την βοηθήσει, προκειμένου να ζήσει και να είναι δίπλα στα παιδιά της, όταν αυτά θα μεγαλώνουν.



Δεν πρόλαβε όμως… Στις 17 Δεκεμβρίου «έφυγε». Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Ο σύντροφος της είναι συντετριμμένος.



Δείτε την συγκλονιστική ιστορία της άτυχης κοπέλας στο βίντεο…







 star.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ο πλανήτης Γη στη μεγαλύτερη δοκιμασία του

Posted: 30 Dec 2012 02:19 PM PST


Ο πλανήτης Γη στη μεγαλύτερη δοκιμασία του




Ενώ τα τελευταία χρόνια η συζήτηση για την υπερθέρμανση του πλανήτη και την επικείμενη οικολογική καταστροφή...







μονοπωλούσε τη δημόσια συζήτηση, το 2012 παρατηρήθηκε μια γενικευμένη σιωπή για τα «πράσινα» ζητήματα.



Το φαινόμενο του θερμοκηπίου και το λιώσιμο των πολικών πάγων πέρασε «στα ψιλά» της χρονιάς, με τα παγκόσμια γεγονότα να καταλαμβάνουν τη θέση του οικολογικού ζητήματος.



Κι όμως, επειδή δεν θέλουμε πια να το συζητάμε, δεν σημαίνει ότι το θέμα δεν είναι πιεστικό!



Οι οικολογικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Γη συνεχίζουν να υφίστανται και να καλούν σε διεθνή δράση.



Ας δούμε λοιπόν τα «πράσινα» στιγμιότυπα μιας χρονιάς που φάνηκε να κλείνει τα μάτια μπροστά στο κατεπείγον του θέματος...





Ο τυφώνας «Σάντι» και η κλιματική αλλαγή







Την ώρα που τα τραγικά αποτελέσματα του εξαιρετικά καταστρεπτικού τυφώνα μονοπώλησαν τα media στα τέλη Οκτωβρίου, ούτε λόγος για την ενδεχόμενη ευθύνη του ανθρώπου στην όλη ιστορία: κι όμως, η υπερθέρμανση του πλανήτη, απότοκο των ανθρώπινων χειρισμών, ενοχοποιείται από επιστημονικούς κύκλους για τους ολοένα και συχνότερους φονικούς τυφώνες. Αυτό που ξέρουμε ωστόσο με βεβαιότητα είναι ότι η κλιματική αλλαγή, που κάνει τη στάθμη της θάλασσας να ανέρχεται συνεχώς, θα κάνει πιθανότατα τις επόμενες «Σάντι» πολύ πιο επικίνδυνες, καλώντας ακόμα και για «οχύρωση» των παραλιακών πόλεων που πλήττονται από τα δριμεία καιρικά φαινόμενα...



Παράκτια εξόρυξη πετρελαίου ξεκινά στην Αρκτική







Το λιώσιμο του θαλάσσιου πάγου της Αρκτικής, που άγγιξε φέτος επίπεδα ρεκόρ, δεν αποτέλεσε απλώς τρανή απόδειξη ότι η κλιματική αλλαγή είναι πραγματικότητα και συμβαίνει τώρα. Ήταν ταυτόχρονα και μια πρώτης τάξεως εμπορική ευκαιρία, κυρίως για τον κλάδο επιχειρήσεων που ευθύνεται όσο κανείς για την υπερθέρμανση του πλανήτη! Τον Σεπτέμβριο λοιπόν η Shell εγκαινίασε μια νέα πετρελαιοπηγή 113 χιλιόμετρα από τη βορειότερη ακτή της Αλάσκα. Η προσπάθεια έμελλε βέβαια να συναντήσει εμπόδια στην πορεία της, καθώς ο πάγος στα νερά οδήγησε την πετρελαϊκή-κολοσσό να αναστείλει την επιχείρηση για το καλοκαίρι του 2013. Ας μη γελιόμαστε ωστόσο, υπάρχουν δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου στα αρκτικά νερά, και τα γεωτρύπανα θα επιστρέψουν, και θα επιστρέψουν σε ορδές. Όσο για την ανυπολόγιστη περιβαλλοντική καταστροφή σε μια ενδεχόμενη πετρελαιοκηλίδα, αυτό απασχολεί για την ώρα μόνο τους περιβαλλοντολόγους...



Η κλιματική αλλαγή εξαφανίζεται από τον δημόσιο λόγο







Αποδείξεις για την υπερθέρμανση του πλανήτη συναντούσε κανείς παντού το 2012, εκτός από τα επίσημα πάνελ και τους παγκόσμιους θεσμούς! Ακόμα και στις αμερικανικές εκλογές της χρονιάς, το «καυτό» διακύβευμα της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης εξαφανίστηκε ολωσδιόλου. Ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Μιτ Ρόμνεϊ, έφτασε μάλιστα μέχρι και να διακωμωδήσει την πρόταση για οικολογική δράση, την ώρα που ο αντίπαλός του, δημοκρατικός υποψήφιος Ομπάμα, αγνόησε απλώς το θέμα, λες και δεν υφίσταται. Η παγκόσμια οικονομική ύφεση χαντάκωσε το θέμα και το εξόρισε από τη σφαίρα της δημόσιας συζήτησης, σε μια χρονιά μάλιστα που έδειχνε να χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ γενικευμένη δράση για το μεγαλύτερο πρόβλημα που μέλλει να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα στο εγγύς μέλλον...



Το 2012 στον δρόμο να γίνει η θερμότερη χρονιά







Η κλιματική αλλαγή θα επιφέρει έναν αριθμό απρόβλεπτων επιπτώσεων, ένα πράγμα ωστόσο το ξέρουμε καλά: ο καιρός θα συνεχίσει να γίνεται ολοένα και πιο θερμός. Το έργο το παρακολουθήσαμε το 2012 από κοντά, καθώς ο χρόνος που φεύγει θεωρείται ο πιο ζεστός σε επίπεδο παγκόσμιου κλίματος, με το ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας που σημειώνει να ξεπερνιέται μόνο από χρονιές του 19ου αιώνα! Ο ιδιαίτερα ζεστός χειμώνας και το καλοκαίρι-καμίνι, με την ξηρασία που ενσταλάζουν στον πλανήτη, μόνο ως τρομακτικά γεγονότα μπορούν να λογιστούν. Κι αν το 2012 χαρακτηρίζεται χρονιά-ρεκόρ για τις υψηλές θερμοκρασίες, ας σκεφτούμε τι θα μας επιφυλάξει το 2013...



Οι πάγοι των πόλων στο χαμηλότερο επίπεδό τους







Η κλιματική αλλαγή ήταν ανέκαθεν πιο έκδηλη στον Αρκτικό Κύκλο από οπουδήποτε αλλού, αντικατοπτρίζοντας το «καμπανάκι» που κρούει ο πλανήτης. Το 2012 ωστόσο ο Βόρειος Πόλος σημείωσε επιδόσεις ρεκόρ στην τήξη των πάγων, τέτοιες που το καλοκαίρι -που λιώνουν φυσιολογικά οι πάγοι- να μην υπάρχει τίποτα να λιώσει! Το λευκό «καπέλο» που καλύπτει το βορειότερο άκρο της υδρογείου συρρικνώθηκε το καλοκαίρι σε μόλις 3,41 εκατ. τετραγωνικά χιλιόμετρα, το μικρότερο νούμερο από το 1979, όταν και ξεκίνησαν οι δορυφορικές μετρήσεις του φαινομένου. Οι επιστήμονες μάλιστα εκτιμούν ότι μέχρι τα τέλη της δεκαετίας ο Βόρειος Πόλος θα «ξεγυμνώνεται» εντελώς το καλοκαίρι από πάγο. Τι σημαίνει αυτό; Επιπρόσθετο βάρος στην παγκόσμια υπερθέρμανση, καθώς ο λευκός πάγος αντανακλά την ηλιακή ακτινοβολία, την ώρα που τα «σκοτεινά» νερά των ωκεανών την απορροφούν...



Η γιγάντωση της πετρελαϊκής βιομηχανίας των ΗΠΑ







Ένα χαρμόσυνο γεγονός για μια χώρα μετατρέπεται σε οικολογικό εφιάλτη! Η πολυπόθητη ανεξαρτησία της Αμερικής από τα αραβικά πετρέλαια, ένα όνειρο που κρατά ήδη από την εποχή του Νίξον, είναι πιο κοντά από ποτέ, με το 2012 να αλλάζει το καθεστώς άρδην. Τα νέα κοιτάσματα που ανακαλύφθηκαν στη Βόρεια Ντακότα και το Τέξας και η έναρξη της εκμετάλλευσής τους τον Νοέμβριο έκαναν τις ΗΠΑ να παράγουν 6,68 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα, νούμερο-ρεκόρ εδώ και 18 χρόνια. Σύμφωνα μάλιστα με εκτιμήσεις, η Αμερική είναι κοντά στο να εκθρονίσει τη Σαουδική Αραβία από την τιμητική θέση της μεγαλύτερης πετρελαιοπαραγωγού χώρας του κόσμου. Η ραγδαία ανάπτυξη ωστόσο της αμερικανικής πετρελαιοβιομηχανίας έχει και τη σκοτεινή της πλευρά, με την απειλή για το οικοσύστημα να λογίζεται τεράστια...



Η Καλιφόρνια βάζει πλαφόν στους ρύπους







Η οικολογικότερη πολιτεία των ΗΠΑ και ένα από τα πιο «πράσινα» κρατίδια του κόσμου ανέλαβε την πολυπόθητη δράση για τη μείωση των εκπομπών ρύπων στην ατμόσφαιρα. Η Καλιφόρνια πρωτοπόρησε στην Αμερική, μια από τις χώρες που μολύνουν τον πλανήτη σε επίπεδα-ρεκόρ, και πέρασε νομοθεσία -που θα εφαρμοστεί στις αρχές του 2013-, σύμφωνα με την οποία οι επιχειρήσεις πρέπει να βρουν τρόπο να περιορίσουν τους ρύπους που εκπέμπουν στην ατμόσφαιρα σε χρονικό ορίζοντα δεκαετίας. Το στοίχημα που μένει να κερδηθεί είναι αν η οικολογική δράση που αναλαμβάνει η Καλιφόρνια θα της στοιχίσει σε επίπεδο οικονομίας. Αν όχι, ίσως αποτελέσει πρότυπο για ολάκερο τον πλανήτη...



Η μάχη για τη σήμανση των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων







Οι γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες βρίσκονται πλέον παντού στον «προηγμένο» κόσμο, με το 85% της παγκόσμιας καλλιέργειας καλαμποκιού, για παράδειγμα, να είναι σήμερα γενετικά «πειραγμένη». Την ώρα βέβαια που οι παραδοσιακές επιστημονικές έρευνες κρίνουν τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα ως «ακίνδυνα», δεν είναι λίγες οι μελέτες -ιδιαίτερα των περιβαλλοντολόγων- που τα βλέπουν με υποψία. Το κορυφαίο θέμα εδώ είναι η σήμανση όλων των τροφών που έχουν φτιαχτεί με γενετικά τροποποιημένα συστατικά, για να γνωρίζει ο καταναλωτής και να κρίνει, κίνηση στην οποία ανθίστανται σθεναρά εταιρίες-κολοσσοί του κλάδου. Για μια ακίνδυνη μέθοδο παραγωγής, τα εκατομμύρια που ξοδεύονται από αγροτικές επιχειρήσεις σε καμπάνιες ενημέρωσης του κοινού για τις νέες τεχνικές καλλιέργειας αποτελεί τουλάχιστον αξιοπερίεργο γεγονός...



newsbeast.gr







ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Apple και Intel ετοιμάζουν το επόμενο προϊόν τους, ένα ρολόι!

Posted: 30 Dec 2012 02:12 PM PST






Η Intel και η Apple, δύο εταιρείες παγκοσμίου φήμης συνεργάζονται εδώ και καιρό στον τομέα των υπολογιστών...







με την πρώτη να προμηθεύει την μηλοεταιρεία επεξεργαστές! Φαίνεται πως η συνεργασία τους θα συνεχιστεί και εκτός του χώρου τον υπολογιστών!





Οι τελευταίες φήμες μιλούν για συνεργασία των δύο εταιρειών με σκοπό την παρουσίαση ενός έξυπνου ρολογιού. Το νέο αυτό smart watch όπως αποκαλείται από τα ξένα media η συσκευή, θα έχει οθόνη 1,5 ίντσας, θα τρέχει μία έκδοση του iOS βελτιστοποιημένη για αυτό και λογικά, η χρήση του θα είναι η προβολή των ειδοποιήσεων σας στην οθόνη του, αντί να βγάλετε το κινητό από την τσέπη σας.



Η επικοινωνία των συσκευών θα γίνεται μέσω Bluetooth 4.0, το οποίο υπόσχεται πολύ χαμηλή κατανάλωση. Βέβαια, εάν οι φήμες ευσταθούν και μία τέτοια συσκευή βρει τον δρόμο της προς τα ράφια των καταστημάτων, θα πρέπει να έχει και κάτι άλλο που θα μας εκπλήξει, μιας και αντίστοιχα gadgetάκια έχουν κυκλοφορήσει και στο παρελθόν, χωρίς μεγάλη επιτυχία.



Υ.Γ. Εάν είστε geeks, πιθανόν να αναρωτηθείτε γιατί η Apple θα χρησιμοποιήσει επεξεργαστές της Intel και όχι της Arm, οι οποίοι αποδεδειγμένα είναι πολύ φιλικοί με την κατανάλωση. Αν βρείτε κάποιο καλό λόγο, πέραν του χρήματος, πείτε το και σε μας…



goodbyte.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: O Θεός και οι Έλληνες!

Posted: 30 Dec 2012 02:08 PM PST






Όταν ο Θεός μοίραζε τον κόσμο, είπε σε όλους τους λαούς που είχε φτιάξει να περάσουν μέσα στη βδομάδα να διαλέξουν...







μια χώρα να κατοικήσουν.



"Δέχομαι μέχρι το Σαββάτο" τους ξεκαθάρισε. "Την Κυριακή θα ξεκουράζομαι".



Δευτέρα πρωί έτρεξαν και στήθηκαν στην ουρά οι Γερμανοί. Την πρώτη μέρα της προθεσμίας. Κι έτσι τους έδωσε μια ωραία και μεγάλη χώρα στην καρδιά της Ευρώπης.



Μετά από λίγο ήρθαν οι Κινέζοι. Ομοιόμορφα ντυμένοι και σε παράταξη. Ήταν μπόλικοι και τους έδωσε την Κίνα.



Την Τρίτη οι Γάλλοι, οι Ιταλοί, οι Άγγλοι, οι Πορτογάλοι, οι Σουηδοί, οι Αμερικάνοι, οι Καναδοί. Πήραν όλοι από μια χώρα.



Τετάρτη όλοι οι Αφρικανοί με τα πολύχρωμα ρούχα τους. Τους έδωσε ολόκληρη την όμορφη Αφρική και τους είπε να τη μοιραστούν.



Την Πέμπτη πήγαν οι Aβορίγινες. Τους έδωσε την Αυστραλία.



Την Παρασκευή, αφού τέλειωσαν με τη γραφειοκρατία, πήγαν οι Ρώσοι. Αφού είδαν τι πήραν οι άλλοι, συμφωνήσαν και πήραν την παγωμένη αλλά πανέμορφη Ρωσία.



Το Σαββάτο ήρθαν όλες οι υπόλοιπες φυλές και έθνη και πήραν ό,τι περίσσεψε.



Το Σάββατο βράδυ, αργά, έφτασαν οι Τσιγγάνοι με όλα τους τα παιδιά. Ο Θεός τους είπε ότι άργησαν πολύ και δεν είχε μείνει τίποτα. Ήταν και πολλοί, που να τους βάλει; Παρ' όλα αυτά, επειδή ήταν μέσα στην προθεσμία, τους επέτρεψε να πάνε σε όποια χώρα θέλουν και να μείνουν με τους κατοίκους της. Κι έτσι απλώθηκαν παντού.



Την Κυριακή ο Θεός κάθισε να αναπαυθεί ευχαριστημένος. Κατά το απογευματάκι βλέπει έξω από την πόρτα του ένα πλήθος να φωνάζει να του ανοίξουν! Ήταν οι Έλληνες, ως συνήθως εκπρόθεσμοι και μόλις μπήκαν άρχισαν τα παρακάλια:

- Ανοιξε Θεούλη μου, σε παρακαλούμε, θέλουμε κι εμείς μια πατρίδα.

- Τι θέλετε εδώ παιδιά? Δεν είπαμε ότι την Κυριακή ξεκουράζομαι?

- Το ξέρουμε Θεούλη μου, αλλά μπερδέψαμε τις ημερομηνίες. Μη μας αφήσεις σε παρακαλούμε χωρίς δική μας πατρίδα σαν τους τσιγγάνους... Είμαστε νοικοκυραίοι εμείς.

- Καλά βρε παιδιά, γιατί δεν ήρθατε νωρίτερα? Τώρα δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε σπιθαμή. Τα έχω μοιράσει όλα.

- Θεούλη μου, εμείς φταίμε, είδαμε ότι είχε πολύ χώρο κι είπαμε ότι θα περισσέψει και για μας. Και περιμέναμε να σπάσει λίγο ο κόσμος για να μην περιμένουμε στις ουρές... Έχουμε τόσα σπουδαία μυαλά, έχουμε πολλά να κάνουμε και να δώσουμε στον κόσμο... μη μας αφήσεις χωρίς Πατρίδα. Μπορεί να αργήσαμε, αλλά αν μας δώσεις κι εμάς, θα την υπερασπιζόμαστε με τη ζωή μας.

- Τι να σας πω ρε παιδιά? (είπε ο Θεός ξύνοντας το κεφάλι του). Κι εσείς παιδιά μου είστε και μάλιστα τα πιο έξυπνα, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει άλλος χώρος!

- Σε παρακαλούμε;

- Καλά. Τότε θα σας δώσω ένα μικρό κομματάκι που είχα κρατήσει για τον εαυτό μου!!!



tromaktiko.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Το Rolling in the Deep σε μια άκρως γιορτινή εκτέλεση

Posted: 30 Dec 2012 02:06 PM PST







Μόνο με καμπανάκια διασκευάζουν οι μαθητές ενός σχολείου στο Μόργκανβιλ του New Jersey το «Rolling in the Deep» της Adele...
















24wro
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ξερετε ποιο ειναι το ονομα του πουλιου στο twitter;

Posted: 30 Dec 2012 02:01 PM PST




Κι όμως, το πουλάκι στο twitter έχει όνομα!















Κι όμως, το γαλάζιο πουλάκι που μας υποδέχεται στο twitter έχει όνομα.



Το δημοφιλές πτηνό λέγεται Λάρι, προς τιμήν του θρυλικού μπασκετμπολίστα του NBA Λάρι Μπερντ (bird=πουλί).
24wro



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Το μήνυμα της Ζέτας Δούκα για τον Δημήτρη Βογιατζή...

Posted: 30 Dec 2012 01:56 PM PST









Τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του ηθοποιού Δημήτρη Βογιατζή, που έβαλε τέλος στη ζωή του, εκφράζει μέσω Twitter η Ζέτα Δούκα.


"Μόλις έμαθα το δυσάρεστο νέο της αυτοκτονίας του ηθοποιού Δημήτρη Βογιατζη! Τα λόγια είναι φτωχά... Συλλυπητήρια στους δικούς του", έγραψε η ηθοποιός στο Facebook.








press-gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ο υπέροχος πλανήτης Γη...

Posted: 30 Dec 2012 01:50 PM PST






Ο υπέροχος πλανήτης Γη...


Δείτε μερικές εικόνες από τον υπέροχο πλανήτη Γη που θα σας κόψουν την ανάσα…







Πηγη: enikos.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Εξωση στη Σίσσυ Φειδά!

Posted: 30 Dec 2012 01:45 PM PST








ΑΦΗΝΕ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΡΙΑ?


Πρωτοχρονιά του 2011 η Σίσσυ Φειδά υποδέχτηκε τους φίλους της αλλά και πελάτες στο café-restaurant, που είχε ανοίξει!

Λίγες μέρες όμως πριν τελειώσει το 2012 ο ιδιοκτήτης του
κτιρίου της έκανε έξωση και ζητά την εγκατάλειψή του σύμφωνα με το
κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star!


Μάλιστα, η Σίσσυ έχει βάλει λουκέτο στο μαγαζί από τον Αύγουστο... Σύμφωνα
με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει
αρκετούς μήνες πριν καθώς ο ιδιοκτήτης του ακινήτου ισχυριζόταν ότι δεν
τηρούνταν βασικοί όροι του συμβολαίου και υπήρχε καθυστέρηση στην
καταβολή των ενοικίων.
Η Σίσσυ Φειδά από την πλευρά της δεν θέλει να σχολιάσει το γεγονός! (Star)


http://tvnea.blogspot.gr/



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Αγγλικά πως λέγεται το computer;

Posted: 30 Dec 2012 01:40 PM PST




Οταν πλημμύριζε ο Νείλος στην Αρχαία Αίγυπτο, οι αγρότες που...


είχαν χωράφια δίπλα στο ποτάμι έχαναν τα όρια τους. Όταν βρέθηκε εκεί ο Θαλής ο Μιλήσιος να μετρήσει την μεγάλη πυραμίδα από την σκιά της, του ανέθεσαν να βρει έναν τρόπο έτσι ώστε μετά την άμπωτη να μπορούν να ξαναβρούν οι Αιγύπτιοι αγρότες τα όρια των χωραφιών τους. Ο Θαλής έβαλε πασσάλους ανά τακτά διαστήματα στην άκρη του ποταμού κατά μήκος της ακτής. Από κάθε πάσσαλο έδεσε μακριά σχοινιά προς τα έξω, προς τα χωράφια, δηλαδή κάθετα σε διεύθυνση προς τον ποταμό. Τα σχοινιά κατά μήκος τους, ανάλογα με τις αποστάσεις έφεραν κόμβους!!!… Με την βοήθεια των κόμβων μέτρησε ακριβώς τα σύνορα του κάθε αγρού αφού είχε σταθερή απόσταση από τον ποταμό. Η μέθοδος αυτή, του να υπολογίζεις δηλαδή με ακρίβεια, ονομάστηκε κομβέω (υπολογίζω, μετρώ ακριβώς με την βοήθεια κόμβων). Αργότερα το πήραν οι Λατίνοι όπου όσοι ήξεραν να εκτελούν μαθηματικές ή αριθμητικές πράξεις, το φώναζαν δυνατά (εξού κομπασμός), και ο υπολογισμός σε αυτούς έγινε combaso, ή compasso (Υπάρχει και σήμερα όργανο στη ναυσιπλοΐα για υπολογισμό της πορείας του πλοίου κλπ). Έκτoτε το μετρώ ή υπολογίζω με ακρίβεια compaso => computer.



Αγγλικά άραγε πως λέγεται το computer; Γιατί Ελληνικά ξέρουμε.
24wro




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Συμβουλές για ζεστά πόδια

Posted: 30 Dec 2012 01:36 PM PST






Τα πόδια υποφέρουν από το κρύο του χειμώνα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα ώστε να ζεστάνετε τα άκρα σας...

- Αλλάξτε κάλτσες. Αν φοράτε κάλτσες όλη την ημέρα και νιώθετε τα πόδια σας ιδρωμένα καλό θα ήταν να αλλάζετε κάλτσες διότι έτσι τα πόδια σας γίνονται ακόμα πιο κρύα.

- Κάντε ένα ζεστό ποδόλουτρο.

- Αφού τα βγάλετε από το ζεστό νερό τρίψτε τα με μια (θερμαντική) κρέμα ώστε να ενεργοποιήσετε την κυκλοφορία του αίματος.
- Φορέστε χοντρές κάλτσες.

- Αν το κρύο επανέλθει στα πόδια σας, τοποθετήστε τα πάνω σε μια θερμοφόρα.




thestival.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τα ένοχα μυστικά που κρύβουν οι star

Posted: 30 Dec 2012 01:29 PM PST






Από την κλειδαρότρυπα του καμαρινιού τους...


Στις φωτογραφίες τις βλέπουμε  τέλειες, αλλά… είναι;

Λένε ότι τρώνε μόνο βραστά, ψητά και λαχανικά, αλλά… χορταίνουν;

Και αν ναι… πώς εξηγείται το γεγονός ότι με τόοοοση δίαιτα και με ατελείωτες ώρες «χτυπήματος» στο προσωπικό τους γυμναστήριο υπό την .....



παρακολούθηση του προσωπικού τους γυμναστή … οι καμπύλες παραμένουν καμπύλες;

Δεν θα έπρεπε με τόση υγιεινή ζωή να έχουν μείνει τόσα χρόνια πετσί και κόκκαλο;

Όχι πείτε μου!



Ψάξαμε και σας αποκαλύπτουμε τα ένοχα διατροφικά μυστικά που ξέρουν να κρύβουν πολύν καλά στο καμαρίνι τους, οι Χολιγουντιανές star Μπιγιονσέ, Κριστίνα Αγκιλέρα, Τζένιφερ Λόπεζ και Μπρίτνεϊ Σπιαρς … που με τις καμπύλες τους αναστατώνουν τα πλήθη και που κάνουν τους φωτογράφους να νιώθουν παραγωγικοί με το photoshop που τους κάνουν!



ΜΠΙΓΙΟΝΣΕΗ τσουπωτή pop star θέλει στο καμαρίνι της :


  • Ελαφρά ψημένο κοτόπουλο

  • Το γνωστό αμερικανικό burger Big Mac

  • Τυρί του τοστ σε φέτες

  • Cheesecake με φράουλες

  • Τηγανίτες

  • Σοκολάτα

  • Daquiri φράουλα, χωρίς αλκοόλ βέβαια για να μην βγει και ντίρλα στη σκηνή

  • Pepsi diet για να μην παχύνει


ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΑΓΚΙΛΕΡΑ



Η πληθωρική τραγουδίστρια με την εκπληκτική φωνή θέλει στο καμαρίνι της :


  • Κοτομπουκιές

  • Hamburger

  • Σάντουιτς με ζαμπόν και τυρί, αλλά το ψωμί χωρίς κόρα

  • Μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας

  • Μιλκσέικ σοκολάτα



ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ

Η Λατίνα τραγουδίστρια για να διατηρήσει τους  πολυπόθετους γλουτούς παγκοσμίως θέλει στο καμαρίνι της :


  • M&M'S

  • Σοκολάτες Hershey's

  • Pepsi χωρίς καφεϊνη (φτάνει όση κυτταρίτιδα έχει)

  • Αμερικανικά κέικ Muffins

  • Nachos με τυρί

  • Σοκολατένια μπισκότα για τις δύσκολες μέρες



ΜΠΡΙΤΝΕΙ ΣΠΙΑΡΣ

Το ζουμερό τρελοκόριτσο που έγινε γυναίκα θέλει να έχει στο καμαρίνι της :


  • Δημητριακά Froot Loops για πρωινό

  • Δύο κουτιά Pop Tarts

  • Ένα κουτί δημητριακά Crunch

  • Ένα μεγάλο μπολ καραμέλες

  • Φρέσκα φρούτα

  • Ποικιλία από φρέσκους χυμούς

Τώρα εξηγούνται όλα! Ζήτω η γυναίκες με καμπύλες… αλλά μην μας το «παίζεται» μοντελάκια!

lay-out


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

K.ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ: Πούλησα το εξοχικό μου για το θέατρο

Posted: 30 Dec 2012 01:20 PM PST




Σε αυτό δίνει όλα τα χρήματά της η Κάτια Δανδουλάκη...


Για τον άνθρωπο με τον οποίο έζησε την απόλυτη ταύτιση και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο θέατρο μίλησε σε συνέντευξή της η Κάτια Δανδουλάκη. Η ηθοποιός εξομολογείται μάλιστα ότι έχει φτάσει σε σημείο να πουλήσει το εξοχικό της για το θέατρο.



«Δεν έχω δικό μου σπίτι. Ποτέ δεν είχα. Είχα πάρει ένα εξοχικό, το οποίο στα τρία χρόνια το έδωσα για να πληρώσω ένα δάνειο που είχα πάρει για το θέατρο. Όλα τα χρήματα που έβγαλα, και έβγαλα πάρα πολλά, πήγαιναν στο θέατρο», δηλώνει η Κάτια Δανδουλάκη στη Real News. Όσο για το αν μετανιώνει που έγινε επιχειρηματίας, δηλώνει ότι έχει μπει σε μεγάλα βάσανα, άγχη και χρέη και κάνει τριάντα δουλειές για να πληρώνει τα χρέη της παράστασης.



Σε ό,τι αφορά τη συνύπαρξή της επί 32 χρόνια με έναν άνθρωπο δηλώνει ότι υπήρξε η τέλεια ταύτιση μεταξύ τους. Όσο για το γιατί δεν έκανε παιδί μετά από τόσα χρόνια γάμου απαντά: «Δεν ξέρω. Ίσως να μην το ήθελα πολύ, γιατί θα το είχα επιδιώξει περισσότερο. Ό,τι ήθελα πολύ στη ζωή μου το κατάφερα. Ήταν και λίγο τυχαίο, ήταν και ότι δεν το κυνήγησα» δηλώνει η ηθοποιός.



pinnokio.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ανεπανάληπτη ελληνίδα μάνα: 25 κατηγοριοποιημένες ατάκες

Posted: 30 Dec 2012 01:16 PM PST




Διαβάστε  25 κατηγοριοποιημένες ατάκες από την ανεπανάληπτη ελληνίδα μάνα...


"1. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

"Αν πρόκειται να σκοτωθείς με τον αδερφό σου, πηγαίνετε έξω. Μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα."



2.... ΠΡΟΣΕΥΧΗ

"Κάνε την προσευχή σου να βγει ο λεκές από το χαλί.

3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

"Αν την άλλη Πέμπτη που θα πάω στο σχολείο σου για το τρίμηνο, δεν έχεις καλούς βαθμούς...

καλύτερα να έχεις φύγει από το σπίτι πριν γυρίσω."



4. ΛΟΓΙΚΗ

"Δεν έχει γιατί. Γιατί έτσι το είπα εγώ."



5. ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ

"Αν πέσεις και ματώσεις τα γονατά σου, θα φας το ξύλο της χρονιάς σου γιατί θα έχεις σκίσει και το παντελόνι σου."



6. ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

"Άλλαξε βρακί, βρε παιδάκι μου. Αν χτυπήσεις και σε πάνε νοσοκομείο, τι θα πουν οι γιατροί;"



7. ΕΙΡΩΝΙΑ

"Σταμάτα να κλαις δίχως λόγο, γιατί θα σε κάνω να κλαις με λόγο."



8. ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ

"Ωραίο πλύσιμο έκανες! Δε βλέπεις τον σβέρκο σου που είναι μαύρος;"



9. ΩΣΜΩΣΗ

"Κλείσε το στόμα σου και φάε το φαΐ σου."



10. ΑΝΤΟΧΗ

"Δε θα σηκωθείς από το τραπέζι αν δεν τελειώσεις τα ρεβίθια σου."



11. ΚΑΙΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

"Το δωμάτιό σου είναι σαν να το χτύπησε τυφώνας."



12. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

"Ό,τι σου λέω εγώ σου φαίνεται παράλογο. Εσύ τα ξέρεις όλα κι εγώ είμαι η παράλογη;"



13. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

"Συνέχισε την γκρίνια και θα δεις. Εγώ σε γέννησα, εγώ θα σε σκοτώσω."



14. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

"Πού τα έμαθες αυτά, ρε παιδάκι μου; Γιατί δε βλέπεις τον αδερφό σου; Έτσι κάνει;"



15. ΖΗΛΕΙΑ

"Εγώ στην ηλικία σου δεν είχα παπούτσια να φορέσω. Χιλιάδες παιδάκια σήμερα δεν έχουν να φάνε. Μην είσαι αχάριστος."



16. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

"Περίμενε να πάμε σπίτι και θα δεις."



17. ΥΠΟΜΟΝΗ

"Θα το ανοίξουμε όταν πάμε σπίτι."



18. ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

"Σταμάτα να αλληθωρίζεις γιατί στο τέλος θα μείνεις αλλήθωρος."



19. ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

"Βάλε το μπουφάν σου. Κάνει κρύο και δεν το καταλαβαίνεις."



20. ΧΙΟΥΜΟΡ

"Αν κοπείς με το μαχαίρι, μην έρθεις κλαίγοντας σε μένα, γιατί θα τις φας κι από πάνω."



21. ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ

"Αν δε φας όλο το φαϊ σου, δε θα μεγαλώσεις."



22. ΓΕΝΕΤΙΚΗ

"Όλα τα χούγια από τον πατέρα σου τα πήρες."



23. ΚΑΤΑΓΩΓΗ

"Όταν σου δίνουν κάτι να λες ευχαριστώ. Μην είσαι γύφτος."



24. ΣΟΦΙΑ

"Όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις."



25. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

"Θα κάνεις κι εσύ παιδιά μια μέρα. Μακάρι να σου κάνουν ό,τι έκανες κι εσύ σε μένα."



to-gamato.com



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Πασίγνωστος παρουσιαστής αποκάλεσε ξινή την Μαρία Ηλιάκη

Posted: 30 Dec 2012 01:11 PM PST




Γνωστός κύριος της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου αποκαλεί τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη ξινο-Μαρία...


Ένα ειρωνικό σχόλιο που συνήθως όλοι λέμε για έναν άνθρωπο που δεν τον συμπαθούμε γιατί είναι σνόμπ.

Ο συγκεκριμένος κύριος όμως για άλλο λόγο χαρακτηρίζει την ξανθιά τηλεπερσόνα ξινή.... Ποιος είναι;



Δεν είναι άλλος από τον Μάκη Πουνέντη!



Έβαλε την Μαρία να φωτογραφηθεί, κρατώντας στα χέρια λεμόνια.



Σήκωσε το κινητό του τηλέφωνο και την φωτογράφισε.



Όταν ανέβασε τη φωτογραφία στο Twitter έγραψε: "Η ξινο-Μαρία μου"!





















 

to-kounavi.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Αυτή την μπέμπα την βλέπετε σήμερα στο Mega και παθαίνετε!

Posted: 30 Dec 2012 01:07 PM PST




Αυτό το ξανθό κοριτσάκι στη φωτογραφία ανάμεσα στη μαμά και στον μπαμπά το ξέρεις τηλεοπτικά...


Σήμερα είναι επίσης ξανθιά με πληθωρικό όμως μπούστο, φονικές καμπύλες και είναι ....κολλητή με την Όλγα Φαρμάκη. Η ίδια δεν τα πάει καλά με τις ιατρικές ποδιές, αλλά σχετίζεται με αυτές κατά κάποιο τρόπο... Σας αποκαλύπτουμε την ταυτότητα της.Είναι η Άρτεμις Αστεριάδη που την βλέπουμε σε ρόλο νοσοκόμας στην εκπομπή του Mega Οι κηπουροί.









frappedoupoli.blogspot.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο

Posted: 30 Dec 2012 01:01 PM PST




Το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο κατασκεύασε Ρωσική εταιρεία κατασκευής θωρακισμένων οχημάτων...


Το Prombron Black.Dragon, θα κατασκευαστεί σε μόλις 12 μονάδες, με τιμή αγοράς έκαστος περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ! Όλα τα αυτοκίνητα έχουν πουληθεί σε πελάτες στην Κίνα και φέρουν το έμβλημα του δράκου εμπρός και στις ζάντες. Το έμβλημα είναι κατασκευασμένο από χρυσό, διαμάντια και άλλα πολύτιμα πετράδια.



Τα παράθυρα και η οροφή είναι ηλεκτροχρωμικά, στην καμπίνα είναι τοποθετημένη μια 3D τηλεόραση 42'', με δυνατότητα σύνδεσης στο internet και με δορυφόρο, στο ταμπλό υπάρχουν διακοσμητικά από ασήμι και τα καθίσματα είναι επενδυμένα από σπάνιο δέρμα. Φυσικά, όλα είναι χειροποίητα, ακόμα και οι ειδικές επενδύσεις στις ράγες οροφής.





enikos.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Τα γαλλικά και η οργισμένη απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη στον άνθρωπο που την πρόσβαλε δημόσια...

Posted: 30 Dec 2012 12:56 PM PST



Πώς ξεκίνησαν όλα και τι ακριβώς της είπε και την έφερε σε αυτή την κατάσταση...


Η παρουσιάστρια της "Μεσημεριανής Μελέτης" έχει κάποια συγκεκριμένα πράγματα που την ενοχλούν πάρα πολύ σε αυτή τη ζωή. Και δυο από αυτά είναι ότι δεν θέλει να πειράζουν τους δικούς της ανθρώπους και να κακοποιούν τα ζώα.



Κάπως έτσι προέκυψε ο διαδικτυακός της καβγάς με έναν follower της στο twitter. Η παρουσιάστρια, που είναι γνωστή για την ευαισθησία της με τα ζώα ανάρτησε την εξής ευχή για το 2013: "Εύχομαι το 13 να γίνουμε πιο ζωόφιλοι, με σεβασμό και αγάπη σε κάθε ψυχή και μορφή ζωής. Δεν είμαστε μόνοι στον πλανήτη".



Ο συγκεκριμένος κύριος της απάντησε, προσβάλλοντας όχι μόνο την ίδια αλλά και την συνεργάτιδά της Τζωρτζέλα Κόσσιαβα: "Ναι,κυκλοφορούν ζώα σαν εσένα και την Τζωρτζέλα"



Και όπως ήταν αναμενόμενο, αφού η Ελεονώρα δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της, ιδίως δημόσια, για τέτοιου είδους θέματα του απάντησε όπως έκρινε ότι του άξιζε: "Άντε και γ***σου!"



Δείτε τον διάλογο τους...





fthis.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Ο κύριος... χωρίς βαρύτητα

Posted: 30 Dec 2012 12:51 PM PST




Ο κύριος χωρίς βαρύτητα...



















Από ό, τι φαίνεται σε αυτό το βίντεο… δεν ισχύει για όλους τους ανθρώπους στον ίδιο βαθμό ο νόμος της βαρύτητας…





enikos.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Κατουρήθηκε στην ουρά του Ralph Lauren... για να μην χάσει την έκπτωση!

Posted: 30 Dec 2012 12:45 PM PST




Κατάντια είναι αυτό που συμβαίνει με την καταναλωτική λύσσα ορισμένων αυτές τις


ημέρες...

Κίνηση, στριμωξίδι και καταναλωτικά απωθημένα στο απόγειο της κρίσης ιδιαίτερα από μια μερίδα κόσμου που έχει μάθει με το πρότυπο "αγοράζω άρα ζω" και αυτήν την εποχή υποφέρει σίγουρα περισσότερο από τους υπόλοιπους. Στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο στα Σπάτα όπου "μάρκες" πωλούνται σε καλές τιμές, άνθρωποι χάνουν την αξιοπρέπειά τους προκειμένου να πάρουν ένα "μαρκάτο" ρούχο σε καλή τιμή.

Στο κατάστημα Ralph Lauren για παράδειγμα ο μέσος όρος αναμονής στην ουρά των ταμείων ξεπερνά τα 35 λεπτά. Μάλιστα αυτές τις μέρες μια κοπέλα κυριολεκτικά κατουρήθηκε πάνω της περιμένοντας στην ουρά πεισματικά για να μην χάσει την σειρά της.

Τόσο εκείνη όσο και οι υπάλληλοι του καταστήματος ήρθαν σε δύσκολη θέση και προσπάθησαν να χειριστούν το θέμα όσο γίνεται πιο διακριτικά.



to-kounavi.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Ατραξιόν που σπάνια συναντάς

Posted: 30 Dec 2012 12:41 PM PST




Σε αυτόν αξίζει να ρίξεις το κέρμα σου...






newsbeast.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Πόζαραν όπως άλλοτε...

Posted: 30 Dec 2012 12:36 PM PST



 Ο απόλυτος παλιμπαιδισμός..
.





































newsbeast.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Φάρσα του Pique τα γεννητούρια της Shakira;

Posted: 30 Dec 2012 12:31 PM PST




Ο Gerard Pique κατάφερε να ξεγελάσει τα media -και εμάς φυσικά- με...


την ανάρτηση στο Twitter πως η Shakira γέννησε τον γιο τους.



Βέβαια, μόνο τα ισπανικά media δεν πείστηκαν, επειδή γνώριζαν πως σήμερα στην Ισπανία γιορτάζουν κάτι σαν τη δική μας Πρωταπριλιά!







Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έγραψε: «Γεννήθηκε ο γιος μας. Είμαστε πολύ, πολύ ευτυχισμένοι, σας ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματά σας» και αμέσως όλα τα media το αναπαρήγαγαν.



Η Κολομβιανή pop star αναμένεται να γεννήσει με το νέο έτος.



Πολύ καλή η φάρσα του Pique, πραγματικά έδειξε πως έχει χιούμορ ο νεαρός ποδοσφαιριστής, παραδεχόμαστε!



24ωρο

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Νέο ΣΟΚ μετά τη φρίκη στην Ξάνθη: Έδεσαν τον άνδρα και βίαζαν μπροστά του τη γυναίκα!

Posted: 30 Dec 2012 12:26 PM PST



Νέα σοκ δέχεται η ελληνική κοινωνία λίγα 24ώρα μετά τη φρίκη της Ξάνθης -με τον βιασμό και τη δολοφονία της 34χρονης Ζωής...



με τα τραγικά νέα έρχονται αυτή τη φορά από την Πάτρα.



Όπως αναφέρει το patrastimes, παγωμένη η τοπική κοινωνία πληροφορήθηκε για τον βιασμό μιας 50χρονης στα Σελλά Αχαΐας. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν μαζί με τον συνομήλικο συνοδό της όταν το ζευγάρι δέχθηκε επίθεση από αγνώστους. Οι δράστες υπό την απειλή όπλων οδήγησαν το ζευγάρι σε δασική περιοχή και αφού τους έδεσαν, έθεσαν σε εφαρμογή το εμετικό σχέτικο τους: Βίασαν κατ' επανάληψη μπροστά στα μάτια του άνδρα την 50χρονη γυναίκα και στη συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο. Η συντετριμμένη γυναίκα κατάφερε να λυθεί μετά από λίγη ώρα και κατήγγειλε το περιστατικό σε διερχόμενο πολίτη...



Με διαφορά λίγων ωρών, η περιοχή συγκλονιζόταν από νέο περιστατικό βιασμού. Δράστες εισέβαλαν σε σπίτι στην Αλισσό της Πάτρας και επεχείρησαν να βιάσουν την 22χρονη κόρη της οικογένειας. Η ίδια αντέδρασε έντονα με αποτέλεσμα οι δράστες να «περιοριστούν» στην πράξη του στοματικού έρωτα...



star.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές