Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Μόνο στους πόσους βαθμούς πλένεται δεν είδαμε…

Posted: 13 Nov 2012 06:11 AM PST

Μόνο στους πόσους βαθμούς πλένεται δεν είδαμε…

Ξέρει καλά το παιχνίδι των media και βρίσκει πάντα τον τρόπο να τραβά τα βλέμματα.

 

Ο λόγος για την Katie Price η οποία αυτή τη φορά κυκλοφόρησε με ροζ σουτιέν και λευκή, διάφανη μπλούζα. Και το sexy outfit δεν σταματούσε εκεί. Η tv persona ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα κολάν τύπου έχουν-μείνει-μόνο-οι-κλωστές και λεοπάρ χαμηλά μποτάκια. Το όνομα του συνόλου; «Και να μην θες, θα με προσέξεις!».

50% περικοπή πόρων για την Ελλάδα στο επόμενο ΕΣΠΑ

Posted: 13 Nov 2012 08:20 AM PST

50% περικοπή πόρων για την Ελλάδα στο επόμενο ΕΣΠΑ

13 βουλευτές από τις 13 ελληνικές περιφέρειες αναδεικνύουν το θέμα με ερώτηση στη Βουλή.

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

‎- Το αγόρι σου που μένει; - Στα λόγια...

Posted: 13 Nov 2012 09:21 AM PST

- Το αγόρι σου που μένει; - Στα λόγια...

Η αντίδραση της Σκορδά όταν είδε το ...αποκαλυπτικό της πλάνο στον Θέμο!

Posted: 13 Nov 2012 08:45 AM PST

Αποσπάσματα από τα βίντεο που έπαιξαν στο ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ έβλεπε η Φαίη Σκορδά σήμερα το πρωί, όταν στο μόνιτορ είδε τον εαυτό της και το ...αποκαλυπτικό της ατύχημα στην κουζίνα του Πρωινό mou. Όταν ολοκληρώθηκε το βίντεο, η Φαίη ισχυρίστηκε ότι δεν φάνηκε τίποτα, ο Γιώργος Λιάγκας όμως είχε διαφορετική άποψη. Οι συνεργάτες της, με τη σειρά τους, φρόντισαν να φέρουν σε δύσκολη θέση την παρουσιάστρια, με τα σχόλιά τους. Δείτε το βίντεο: Popout

Ποια star είχε εμμονή να χάσει 13 κιλά;

Posted: 13 Nov 2012 08:30 AM PST

Ποια star είχε εμμονή να χάσει 13 κιλά;

Και έμοιαζε με ετοιμοθάνατη;

 

Mπορεί η πολυαναμενόμενη υπερπαραγωγή του Hollywood Les Miserables να βγαίνει στις σκοτεινές αίθουσες τον επόμενο μήνα, ωστόσο οι καμπάνες των Oscar έχουν ήδη αρχίσει να χτυπούν για την πρωταγωνίστρια του θρυλικού έργου, Anne Hathaway. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Όσα πρέπει να ξέρετε για τα τούρκικα σίριαλ

Posted: 12 Nov 2012 12:02 PM PST

Όσα πρέπει να ξέρετε για τα τούρκικα σίριαλ

Όλα όσα θα πρέπει να ξέρετε για τις τουρκικές σειρές που προβάλλονται και στην Ελλάδα.

Εξήντα πέντε παραγωγές σειρών πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην Τουρκία. Απαγορεύονται σε αυτές το γυμνό, το τσιγάρο και το ποτό. 4.000 - 12.000 ευρώ είναι το κόστος για την αγορά κάθε επεισοδίου, ενώ παρατηρείται πτωτική τάση γιατί οι παραγωγοί αντιλαμβάνονται την κρίση. Η Ελληνική αγορά παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και ήδη προγραμματίζεται να δούμε κι άλλες σειρές. Οι Τούρκοι δεν προέτρεψαν για μεταγλώττιση, αλλά και το κόστος είναι σχεδόν δεκαπλάσιο από τον υποτιτλισμό. Στην Κωνσταντινούπολη γίνονται όλα τα γυρίσματα. Στην τουρκική παραγωγή δουλεύουν ομάδες και όχι πρόσωπα μόνα τους όπως στην ελληνική, ενώ και  οι ηθοποιοί έχουν χαμηλούς μισθούς και δεν εισπράττονται ποσοστά.

 

 

Πηνελόπη Πλάκα: «Οι γυναίκες πρέπει να είναι αληθινές. Σαν τις καμπύλες… δεν υπάρχει τίποτα»

Posted: 13 Nov 2012 05:23 AM PST

Πηνελόπη Πλάκα: «Οι γυναίκες πρέπει να είναι αληθινές. Σαν τις καμπύλες… δεν υπάρχει τίποτα»

Η Πηνελόπη Πλάκα παρότι ανήκει στην νέα γενιά είναι υπέρ των καμπυλών στο γυναικείο σώμα και δεν της αρέσει το πρότυπο της πολύ αδύνατης γυναίκας.

«Οι γυναίκες πρέπει να είναι αληθινές. Πάντα προτιμούσα τα χυμώδη θηλυκά, αυτό άλλωστε έβλεπα μέσα από το στενό οικογενειακό μου κύκλο. Ως πρότυπο δεν είχα ποτέ το να γίνω αδύνατη. Αν κοιτάξουμε γύρω μας, η πλειονότητα έχει καμπύλες, άλλωστε η μεσογειακή γυναίκα φημίζεται για το περιβόητο S. Εμείς γιατί να μην το τιμήσουμε; Πρέπει να αγαπήσουμε το σώμα μας, να πιστέψουμε σε αυτό. Ωφέλιμο είναι να κάνουμε γυμναστική, να ακολουθούμε μια σωστή διατροφή και να λέμε "όχι" στις εξαντλητικές δίαιτες. Σε όλο αυτό, βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους άντρες. Για θυμηθείτε πώς αντιδρούν όταν βλέπουν την Μπιγιονσέ ή την Τζένιφερ Λόπεζ, τα πλούσια προσόντα των Μέριλιν Μονρόε και Μόνικα Μπελούτσι. Τι άλλο χρειαζόμαστε για να καταλάβουμε πως σαν τις καμπύλες... δεν υπάρχει τίποτα».

Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω συγχωρέσει την απιστία»

Posted: 13 Nov 2012 08:43 AM PST

Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω συγχωρέσει την απιστία»

Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό mou».

Η ηθοποιός σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης μίλησε για την εποχή που ήταν ανασφαλής με τον εαυτό της και ότι περνούσε άσχημα. Επίσης, αποκάλυψε ότι θέλει να δίνει ευκαιρίες στους ανθρώπους γιατί όλοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν λάθη.

Δείτε το video:

Δεύτερη φούστα για τον Σισέ!

Posted: 13 Nov 2012 08:57 AM PST

Δεύτερη φούστα για τον Σισέ!

Σάλος είχε προκληθεί πριν από αρκετό καιρό όταν ο Τζιμπρίλ Σισέ εμφανίστηκε σε εκδήλωση στην Ελλάδα φορώντας… φούστα.

Τότε είχαν ακουστεί και είχαν ειπωθεί πολλά για την στιλιστική επιλογή του Γάλλου άσου ο οποίος αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Είναι η αλήθεια πως γενικά ο Σισέ είναι ιδιαίτερα εκκεντρικός όσον αφορά την εμφάνισή του και δεν διστάζει να τολμήσει και να κάνει μεγάλες αλλαγές στο look του. Για μια ακόμα φορά, ο Τζιμπρίλ Σισέ επέλεξε να εμφανιστεί σε εκδήλωση με… φούστα. Ο Γάλλος πήγε στα MTV Europe Awards και μαγνήτισε τα βλέμματα. Φορούσε μία μαύρη φούστα την οποία σχεδίασε ο ίδιος.

 

 

Δοκιμάσαμε: Το πιο haute & hot makeup της σεζόν!

Posted: 13 Nov 2012 08:46 AM PST

Δοκιμάσαμε: Το πιο haute & hot makeup της σεζόν!

Είναι έξυπνο, αέρινο όσο δεν φαντάζεστε και μεταμορφώνει την επιδερμίδα με τον πιο διακριτικό τρόπο- αριστούργημα! 

Η εμμονή του Giorgio Armani με την φυσικά λαμπερή, ομοιόμορφη επιδερμίδα είναι γνωστή. Δεν ήταν,λοιπόν, τυχαίο το γεγονός ότι το πρώτο φον ντε τεν που δημιούργησε, το Luminous Silk, βρέθηκε αμέσως στα best sellers, για την μοναδική μεταξένια υφή του που δίνει φυσική λάμψη.

Έκτοτε, ο Armani συνέχισε να εξελίσσει τις "βάσεις" του, ανεβάζοντας όλο και πιο ψηλά τον πήχυ, φτάνοντας να λανσάρει αυτή τη σεζόν ένα φον ντε τεν που επιτυγχάνει απόλυτα την πιο δύσκολη πρόκληση: να συνδυάζει διαφάνεια και κάλυψη, ανοίγοντας μια νέα κατηγορία στο μακιγιάζ- ναι, γίνεται, και το είδα με τα μάτια μου! 

armani_me3

Το ραντεβού με τους experts του μακιγιάζ Giorgio Armani δόθηκε στο corner του brand, στο Hondos Κολωνάκι, για να γνωρίσω και να δοκιμάσω το νέο Maestro, "το επαναστικό προϊόν τελειοποίησης της όψης της επιδερμίδας" όπως έλεγε η πρόσκληση-πρόκληση. Ως φανατική του μίνιμαλ μακιγιάζ, περίμενα με πολύ ενδιαφέρον να δώ το διαφορετικό σε αυτή τη νέα φόρμουλα. Ξεκινήσαμε, λοιπόν, από την υφή της: «Αυτή είναι η πιο ακριβή οργάντζα στον κόσμο» μου είπε η makeup expert, δίνοντάς μου ένα μικρό κομμάτι του υφάσματος για να νιώσω την υφή της, απίστευτα αέρινη, πέρα από ο,τιδήποτε έχω αγγίξει ως τώρα. Αυτή η οργάντζα ενέπνευσε τον Giorgio Armani για την αίσθηση που θα άφηνε το νέο Maestro πάνω στο πρόσωπο- και το κατάφερε! 

armani3

Καταρχήν, χρειάζονται ελάχιστες σταγόνες για όλο το πρόσωπο (ναι, είναι το πρώτο φον ντε τεν με σταγονόμετρο) και με το που το απλώνειςαισθάνεσαι αμέσως να γλιστράει κυριολεκτικά πάνω στην επιδερμίδα, σα να τη χαΪδεύει απαλά ένα αεράκι, δροσερό και αναζωογονητικό. Αυτό το επιτυγχάνει ανατρέποντας εντελώς την κλασική συνθεση μιας βάσης (που είναι συνήθως γαλάκτωμα νερού- σε- έλαιο με πούδρες) και αντικαθιστώντας το νερό με έναν εξειδικευμένο συνδυασμό ελαίων! Πέντε έλαια, τα οποία επιλέχθηκαν ανάμεσα σε χιλιάδες με βάση το βαθμό πτητικότητας ενσωματώθηκαν στη σύνθεση του Maestro έτσι ώστε να δουλεύεται εύκολα, άψογα, να δίνει ματ λαμπερό φινίρισμα και, βέβαια, να δίνει την αίσθηση ότι δεν έχουμε απλώσει κανένα προϊόν στο δέρμα μας. Επιπλέον, όπως μου εξήγησε η συνεργάτης του μακιγιάζ Armani, η σύνθεση περιέχει και εκχυλίσματα ελαίου λωτού, επειδή έχουν ιδιότητες κατά των ελεύθερων ριζών και περιέχουν ενυδατικούς παράγοντες. Οι ευφυείς χρωστικές του είναι τόσο λεπτές που γίνονται ένα με το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας και τόσο φίνες που οι ακτίνες του φωτός δεν απορροφώνται από την επιδερμίδα αλλά αντανακλώνται πλήρως προσφέροντας τέλεια,φυσική λάμψη (σημιεώστε πως διαθέτει και SPF15).   

armani4

Αυτό που έχω να πω είναι ότι έφυγα από αυτή την συνάντηση, έχοντας αποκτήσει δύο νέες εμμονές: το Maestro, αυτή την εκπληκτική βάση την οποία σας προτείνω χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό και την BB Cream από τη σειρά Luminessence του Giorgio Armani, που επίσης δοκίμασα (κάτω από το Maestro) και θεωρώ πως είναι ο ορισμός του έξυπνου προϊόντος φροντίδας (για αυτήν όμως, θα επιστρέψω με αναλυτικό post). 




Θα γίνουν ταινία τα «Φιλαράκια»;

Posted: 13 Nov 2012 08:30 AM PST

Θα γίνουν ταινία τα «Φιλαράκια»;

Ο παραγωγός της σειράς- φαινόμενο δίνει την απάντηση

Μετά από μία δεκαετία τεράστιας επιτυχίας, και των πιο αγαπημένων τηλεοπτικών χαρακτήρων, οι fans των Friends σίγουρα θα ήθελαν πολύ να ξαναδούν τους αγαπημένους τους Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler και Joey ξανά μαζί.

Ήδη, από το 2004 που τελείωσε η σειρά (την οποία ακόμα βλέπουμε με ευχαρίστηση, κάθε φορά που πετυχαίνουμε σε επανάληψη) ακούγονται φήμες για μεταφορά της ιστορίας των έξι φίλων στη μεγάλη οθόνη. Πόσο πιθανό είναι να γίνει κάτι τέτοιο πράξη; Ο παραγωγός της σειράς, Kevin S. Bright, μίλησε στο τηλεοπτικό περιοδικό, TV Guide, για ένα πιθανό reunion της αγαπημένης παρέας.

«Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να ξαναδούμε τα Φιλαράκια σε reunion. Δεν θα υπάρξει ταινία Friends», είπε ο Bright, και εξήγησε ότι «(το sitcom) φτιάχτηκε για να το βλέπουν οι άνθρωποι όταν χαλαρώνουν στο σαλόνι τους, δεν θα μπορούσε να μεταφερθεί με επιτυχία στη μεγάλη οθόνη».

Την ίδια θέση είχε πάρει, λίγο καιρό πριν, και ο τηλεοπτικός Joey, κατά κόσμον Matt LeBlanc, σε τηλεοπτική συνέντευξη. «Ο καθένας θα έχει διαφορετική άποψη για το πώς αυτοί οι χαρακτήρες πρέπει να ενσαρκωθούν στη μεγάλη οθόνη, οπότε μία ταινία Friends θα ήταν απογοητευτική για πολλούς ανθρώπους. Κάποιοι θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι, αλλά οι περισσότεροι θα απογοητευτούν. Είναι προτιμότεροι να αφήσουμε τους fans να φαντάζονται το μέλλον τον πρωταγωνιστών», είπε.

Διαβάστε ακόμα:
Η Phoebe και ο Joey 8 χρόνια μετά
Jennifer Aniston: «Χρωστάω τα πάντα στη Rachel»
To υπέροχο (πρώην) σπίτι του «Ross Geller»

Οι πιο ρετρό και funky τσάντες από την Dolce & Gabbana

Posted: 13 Nov 2012 08:00 AM PST

Οι πιο ρετρό και funky τσάντες από την Dolce & Gabbana

Ο οίκος αφήνει πίσω τα σκούρα χρώματα και επιλέγει κάτι πιο χαρούμενο για την νέα σεζόν

Μετά από μία ιστορία συλλογών με πιο συντηρητικά σχέδια και πετυχημένες μεν, δοκιμασμένες δε συνταχές που επί σειρά ετών έχουν απήχηση στο κοινό, ο οίκος Dolce & Gabbana μαπίνει σε μία πιο συναισθηματική φάση έμπνευσης.

Για την ανοιξιάτικη κολεξιόν του 2013, κάνει στροφή στο παρελθόν και προτείνει χρώμα, βελονάκι, macrame, ethnic στοιχεία, ξύλο και χάντρες! Αφήνει πίσω για λίγο τα κλασικά και ίσως τελευταία αυστηρά σχέδια και δημιουργεί πιο εντυπωσιακές επιλογές που είναι αδύνατον να ξεφύγουν από την προσοχή μας.

Εγκαταλείπει το σταθερό και τολμά κάτι διαφορετικό, κάτι καινούριο με κλεφτές ματιές στο αγαπημένο παρελθόν. Αντί βέβαια να αναζητήσει την εύκολη λύση των πολύχρωμων prints το  label επιλέγει ένα  3 D effect εστιάζοντας στην υφή περισσότερο. Ενδιαφέροντες συνδυασμοί στο χρώμα, απολαυστικά μοτίβα και ιδιαίτερες 60's γούνινες λεπτομέρειες εκτός από τις χάντρες, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που μας κερδίζουν!

Θα βρούμε satchels, totes, τσάντες για τον ώμο, clutches και κλασικές έντονες μονοχρωμίες που συναρπάζουν. Δείτε τις στην photo gallery και προετοιμαστείτε!

Διαβάστε ακόμη:

Τι θα φορούσε ο Karl Lagerfeld αν ήταν γυναίκα; Ιδού η νέα του συλλογή!

O Andrej Pejic μιλά για τη σεξουαλικότητά του και την... αλλαγή φύλου!

Δημιουργήστε με κουτάλια, πιρούνια και... κρεμάστρες!

Η πρώην σύζυγος του Schwarzenegger πλησιάζει τα 60 και είναι κούκλα

Posted: 13 Nov 2012 07:45 AM PST

Η πρώην σύζυγος του Schwarzenegger πλησιάζει τα 60 και είναι κούκλα

Το διαζύγιο την ομόρφυνε

Δεν υπάρχει κάποια σπουδαία είδηση για την Maria Shriver, την πρώην σύζυγο του Arnold Schwarzenegger παρά μόνο ότι Μέτα από πολύ καιρό βλέπουμε την άλλοτε πρώτη κυρία της Καλιφόρνια να χαμογελά και περνά ξένοιαστα μαζί με την κόρη της δοκιμάζοντας καλλυντικά σαν μικρά κορίτσια. Η περασμένη χρονιά ήταν μάλλον η χειρότερη στη ζωή της δημοσιογράφου. Όχι μόνο χώρισε μετά από 25 χρόνια γάμου, αλλά έζησε και όλο τον εξευτελισμό της πατημένης συζύγου, που ο άντρας έχει ένα εξώγαμο παιδί 14 ετών και το ανακοινώνει στα Media.

Το παρελθόν είναι μακριά για την Shriver, η οποία ανήκει στην πιο διάσημη και ισχυρή οικογένεια της Αμερικής, στους Kennedy (η μητέρα της Eunice Kennedy Shriver ήταν αδερφή του J.F.Kennedy). Στις φωτογραφίες η Maria μαζί με την μεγαλύτερη κόρη της, την Katherine, δοκιμάζουν κρέμες, γυαλιά και αρώματα σε εμπορικό κέντρο της Αμερικής και αυτό είναι που είναι εντυπωσιακό, είναι ότι στα 57 της παραμένει όχι απλά μια πολύ όμορφη γυναίκα, αλλά μοιάζει πολύ νεότερη από την πραγματική της ηλικία. Τελικά ίσως έχουν δίκαιο όσοι λένε ότι μερικές φορές το διαζύγιο ομορφαίνει τις γυναίκες, τουλάχιστον στην περίπτωσης της πρώην κυρίας Schwarzenegger.

Δείτε πως μπορείτε μόνες σας να μετατρέψετε το παλιό σας φόρεμα σε… ολοκαίνουριο!

Posted: 13 Nov 2012 07:30 AM PST

Δείτε πως μπορείτε μόνες σας να μετατρέψετε το παλιό σας φόρεμα σε… ολοκαίνουριο!

Με λίγη εφευρετικότητα όλα γίνονται

Βαρεθήκατε το παλιό μονόχρωμο φόρεμά σας; Δεν έχετε χρήματα να αγοράσετε ένα καινούριο; Κανένα πρόβλημα. Τι πιο έξυπνο και ανέξοδο από το να πάρετε το παλιό σας φόρεμα και να το μετατρέψετε εσείς οι ίδιες σε ένα ολοκαίνουριο φόρεμα; Χωρίς έξοδα και με δημιουργικότητα θα μπορέσετε να έχετε στη ντουλάπα σας ένα πραγματικά δικό σας κομμάτι, αφού θα είναι δημιουργία σας! Δείτε στο video, βήμα προς βήμα, τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε. Καλή σας επιτυχία και... καλοφόρετο!

Με ποια μιλάει ο Ορέστης Τζιόβας; (φωτό)

Posted: 13 Nov 2012 07:20 AM PST

Με ποια μιλάει ο Ορέστης Τζιόβας; (φωτό)

Ουπς! Τον τσακώσαμε τον Ορέστη Τζιόβα! Με ποια μιλάει ο ηθοποιός;

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Cameron Diaz: τα αξεσουάρ απογείωσαν το look

Posted: 13 Nov 2012 07:15 AM PST

Cameron Diaz: τα αξεσουάρ απογείωσαν το look

Ένα μικρό μαύρο φόρεμα απέκτησε ενδιαφέρον με λαμπερά κοσμήματα.

Η ηθοποιός Cameron Diaz παρευρέθηκε το Σάββατο στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στη Νέα Υόρκη στη βραδιά «A Night Under The Stars» που οργάνωσε ο οίκος ωρολογοποιίας Tag Heuer, θέλοντας από τη μια να λανσάρει το νέο του συλλεκτικό ρολόι και από την άλλη να συγκεντρώσει χρήματα για τους οργανισμούς UN Women (φορέας των Ηνωμένων Εθνών για την ισότητα των φύλων και την ενδυνάμωση της παρουσίας των γυναικών στην κοινωνία) και New York Cares για την ανακούφιση των πληγέντων από τον τυφώνα Sandy.

H Cameron, λοιπόν, ως πρέσβειρα του ρολογιού αυτού δεν θα μπορούσε να λείψει και για αυτήν της την εμφάνιση προτίμησε ένα απλό μαύρο κοντό φόρεμα από τη Lanvin φθινοπωρινή συλλογή σε συνδυασμό με Gianvito Rossi «GM2687» μαύρες γόβες, θέλοντας να δώσει έμφαση στα κοσμήματα που φορούσε (πιο συγκεκριμένα θέλοντας να τραβήξει όλα τα βλέμματα στο καινούργιο της Tag Heuer «Link Lady Trilogy» συλλεκτικό ρολόι).

Σκουλαρίκια De Beers, βραχιόλια Slane, ένα δαχτυλίδι της Βραζιλιάνας σχεδιάστριας Carla Amorim και ένα Lanvin κολιέ συμπλήρωσαν το look της Cameron και προσέδωσαν τις απαραίτητες πινελιές λάμψεις για μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Διαβάστε επίσης:

Cameron Diaz: 40 και κούκλα!

Gwyneth Paltrow και Cameron Diaz ραπάρουν άγρια για τη διάσημη κολλητή τους (video)

Μια νέα σημαντική συνεργασία στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Posted: 13 Nov 2012 06:54 AM PST

Μια νέα σημαντική συνεργασία στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Κυριακή Δοξαρά& το Θέατρο Σκάλα στον Τομέα Κοινωνικών Υπηρεσιών του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ

Μια νέα, ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία καλωσορίζει ο Τομέας ΚοινωνικώνΥπηρεσιών του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ με την Κυριακή Δοξαρά& το Θέατρο Σκάλα.
Η Κυριακή Δοξαρά είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Κεντρικής Σχολής Λόγου &Δράματος του Λονδίνου. Έχει φοιτήσει στο Τ.Ε.Ι. Εργοθεραπείας Αθηνών και στο Στούντιο Υποκριτικής Τέχνης Σφαίρα και παρακολούθησε σεμινάρια εξειδίκευσης στο σωματικό θέατρο, την υποκριτική, τη μάσκα, το κουκλοθέατρο, την ξυλογλυπτική, τον εμψυχούμενο αυτοσχεδιασμό και τη σκηνοθεσία. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός – κουκλοπαίχτρια σε θιάσους στην Αγγλία, την Αυστρία και την Ελλάδα. Το 2004 ίδρυσε το Θέατρο Σκάλας και ανεβάζει εικαστικές παραστάσεις και παραστάσεις δρόμου. Παράλληλα γράφει παραμύθια για το Θέατρο Σκάλα και σκηνοθετεί παραστάσεις άλλων θιάσων. Διδάσκει κατασκευή και εμψύχωση θεατρικής κούκλας καθώς και κουκλοθέατρο.
Η Κυριακή Δοξαρά θα συμμετέχει ενεργά στην εκπαιδευτική διαδικασία των ειδικοτήτων Ειδικός Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας &Έκφρασης και Ειδικός Προσχολικής Αγωγής για Α.Μ.Ε.Α.του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ.Οι σπουδαστές θα συμμετέχουν στην επιμέλεια και παρουσίασηπαιδικών θεατρικών παραστάσεων και δραστηριοτήτων δημιουργικής απασχόλησης, όπως αυτοσχεδιασμό, κουκλοθέατρο, εικαστικές τέχνες και συγγραφή παραμυθιών.Στόχος της συνεργασίας είναι ημετάδοση εξειδικευμένων γνώσεων και εμπειριών στους μελλοντικούς επαγγελματίες.


Πληροφορίες : Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Αθήνας, Ιουλιανού 26, 210 82 25 983, Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Θες/νίκης, Ερμού 45, Πλ. Αριστοτέλους, 2310 226 318, www.delta-iek.gr , IekDeltaOfficialFacebookPage

Πάνος Κιάμος: Τι σκέφτεται πριν βγει στην πίστα;

Posted: 13 Nov 2012 05:24 AM PST

Πάνος Κιάμος: Τι σκέφτεται πριν βγει στην πίστα;

Τις σκέψεις που κάνει πριν βγει στην πίστα αποκάλυψε σε συνέντευξη του ο Πάνος Κιάμος.

«Έχω μια βασική σκέψη, η οποία είναι και επιθυμία και θέληση και απ' όλα. Θέλω να κάνω τον κόσμο να περνάει καλά. Νιώθω ευθύνη ότι ήρθε ο άλλος να με δει πληρώνοντας κάποια χρήματα από το υστέρημα του», λέει στον Τηλεθεατή και συνεχίζει: «Επίσης, θεωρώ επαγγελματική πρόκληση να προσφέρω διασκέδαση και σε εκείνον που ήρθε στο μαγαζί, παρότι δεν έχει τα κέφια του, γιατί τον τρώνε οι έγνοιες και οι σκοτούρες της καθημερινότητας».

Sakiiii … «Νιώσε τι θέλω»

Posted: 13 Nov 2012 08:37 AM PST

Sakiiii … «Νιώσε τι θέλω»

Ο Σάκης Ρουβά επιστρέφει δισκογραφικά με νέο τραγούδι.

Ο τίτλος είναι «Νιώσε τι θέλω» και έχει την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου και της Όλγας Βλαχοπούλου. Το τραγούδι ήδη έχει αγαπηθεί από τις θαυμάτριες του Σάκη Ρουβά και έχει πάνω από πέντε χιλιάδες views στο youtube.

Ακούστε το τραγούδι:

Απίστευτο: Δίδυμα γεννήθηκαν σε... διαφορετικές χώρες!

Posted: 13 Nov 2012 08:42 AM PST

Απίστευτο: Δίδυμα γεννήθηκαν σε... διαφορετικές χώρες!

Και όμως συνέβη και αυτό!

 

Αγγλίδα που κυοφορούσε δίδυμα γέννησε πρόωρα το πρώτο της μωρό στο σπίτι, όμως λόγω της προωρότητας και για να προλάβουν πιθανόν επιπλοκές, οι στενοί συγγενείς της την μετέφεραν αμέσως στο Νοσοκομείο που βρισκόταν κοντά στα σύνορα της όμορης χώρας που ήταν η Σκωτία. Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές