Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Αυτές είναι οι νέες συσκευές της Google

Posted: 29 Oct 2012 03:21 PM PDT






Μπορεί η επίσημη εκδήλωση της Google να ακυρώθηκε λόγω του τυφώνα...


Sandy που πλήττει την πόλη της Νέας Υόρκης, η εταιρεία όμως μέσω του blog της μας παρουσίασε τις νέες συσκευές της σειράς Nexus.



Με τίτλο «τα καλύτερα της Google, τώρα σε τρία μεγέθη», η Google αποκάλυψε δυο νέες συσκευές, ένα smartphone τεσσάρων ιντσών και ένα tablet 10 ιντσών καθώς και μια ανανεωμένη έκδοση του Nexus 7.



Ξεκινώντας με το smartphone της σειράς, το Nexus 4 κατασκευάστηκε από την LG. Διαθέτει οθόνη 4.7 ιντσών με πυκνότητα εικονοστοιχείων 320ppi, επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro χρονισμένο στα 1.5GHz, 2GB μνήμης RAM και επεξεργαστή γραφικών Adreno 320. Θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις, με αποθηκευτικό χώρο 16GB και 32GB αντίστοιχα.



Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, η κάμερα του διαθέτει αισθητήρα 8megapixel με δυνατότητα καταγραφής βίντεο στα 1080p, ενώ μια δεύτερη κάμερα 1.3megapixel μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βιντεοκλήσεις. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2.100mAh, ενώ το Nexus 4 θα ενσωματώνει ακόμα τεχνολογία NFC.



Το Nexus 10 τώρα, το πρώτο «μεγάλο» tablet της εταιρείας κατασκευάζεται από την Samsung. Έχει οθόνη 10.055 ιντσών ανάλυσης 2560x1600, γεγονός που ανεβάζει την πυκνότητα εικονοστοιχείων του στα 300ppi. Η ίδια η εταιρεία μάλιστα το χαρακτηρίζει ως το «κορυφαίο tablet για παρακολούθηση ταινιών ή ανάγνωση περιοδικών».



Στο εσωτερικό του «κρύβεται» ένας διπύρηνος επεξεργαστή A15 και κάρτα γραφικών Mali T604, 2GB μνήμης RAM και θα κυκλοφορήσει και αυτό σε δυο εκδόσεις, με αποθηκευτικό χώρο 16GB και 32GB.



Διαθέτει κάμερα 5 megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο σε ποιότητα 720p και δεύτερη κάμερα για βιντεοκλήσεις 1.9 megapixel Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 9000mAh, προσφέροντας πάνω από 9 ώρες video και 500 ώρες stand-by, ενώ η συσκευή ενσωματώνει ακόμα δυο στερεοφωνικά ηχεία στο μπροστινό της μέρος και υποδοχές για micro-HDMI και micro-usb.



Την ίδια στιγμή η Google παρουσίασε και μια νέα, ανανεωμένη έκδοση του Nexus 7 με μοναδικές διαφορές την αύξηση του αποθηκευτικού χώρου της συσκευής στα 32GB και την υποστήριξη χρήσης των δικτύων κινητής τηλεφωνίας για σύνδεση στο διαδίκτυο.



Το Nexus 4 θα κοστίζει 299 δολάρια στην έκδοση των 8GB και 349 δολάρια στην έκδοση των 32GB, το νέο Nexus 7 κοστολογείται στα 299 δολάρια και το Nexus 10 όπως αναμενόταν είναι λίγο πιο ακριβό, στα 299 για την έκδοση 16GB και 499 για την έκδοση 32GB.



Και οι τρείς συσκευές θα κυκλοφορήσουν στις 13 Νοεμβρίου, αρχικά στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, την Γαλλία, την Ισπανία και τον Καναδά. Το Nexus 10 θα κυκλοφορήσει και στην Ιαπωνία.






















newsbeast.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τρίτη 30/10;

Posted: 29 Oct 2012 03:14 PM PDT






Τα Ζώδια Σήμερα 30 Οκτωμβρίου 2012






Κριός


21/3-20/4


Είναι καιρός να στηριχθείς στις δυνάμεις σου, αγαπητέ Κριέ, και να δείξεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, που είναι πάρα πολλές. Μην κάνεις πίσω σε κάποιες αποφάσεις τις οποίες σκέφτεσαι εδώ και καιρό, αλλά δεν τολμάς να υλοποιήσεις. Γενικά αυτή η Τρίτη, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Άρη, είναι μια μέρα με δυσκολίες, αλλά με συνέπεια και προσοχή θα τα καταφέρεις μια χαρά. Προσοχή να μην παρασυρθείς και πεις μεγάλα λόγια.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά στον αισθηματικό τομέα, ανοίξου και δείξε όλη σου την αγάπη στον σύντροφό σου, φίλε Κριέ, και θα δεις ότι θα αισθανθείς ήρεμος και ικανοποιημένος από τη σχέση σου. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, αποκάλυψε την τρυφερότητά σου, για να σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Κριός, χρειάζεται μεγάλη προσοχή και πρόγραμμα. Είναι πιθανό κάποιοι συνεργάτες να σε απογοητεύσουν, αλλά με τη δική σου ώριμη στάση θα μπορέσεις να αποφύγεις λάθη που θα στοιχίσουν. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα έχεις ευχάριστα νέα, αφού νέες προτάσεις μπορεί να σου αποφέρουν κέρδη.





Ταύρος


21/4-20/5


Πολλά από τα σχέδιά σου καθυστερούν, αγαπητέ Ταύρε, γιατί μάλλον πρέπει πρώτα να πείσεις τους άλλους για όσα έχεις στο κεφάλι σου και μετά να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Μην αφήσεις τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου. Ακόμη κι αν χρειαστεί να καταβάλλεις μεγαλύτερες προσπάθειες, στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, θα πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος, που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το κοινό μέλλον με το σύντροφό σου. Κοίταξε μπροστά και όλα θα πάνε καλά. Αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, αυτή η Τρίτη είναι μια καλή μέρα για να φλερτάρεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου πηγαίνει καλύτερα απ' όσο νομίζεις, φίλε Ταύρε, και αν δεις τα πράγματα χωρίς άγχος, θα διαπιστώσεις ότι όλα κινούνται υπέρ σου. Εξάλλου, έχεις αποδείξει στον εαυτό σου πως μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά, όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα και διάφορα προβλήματα που είχες μπορούν να ξεπεραστούν, με σωστή και συνετή διαχείριση των χρημάτων σου.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, αισθάνεσαι ότι μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου και πολύ καλύτερα απ' ό,τι με τη βοήθεια των άλλων. Πρόσεξε, λόγω της υπερεκτιμημένης σου αισιοδοξίας, να μην οδηγηθείς σε λάθος κινήσεις και κυρίως να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, χωρίς να έχεις σκεφτεί τις επιπτώσεις. Υπάρχει πιθανότητα να πεις κουβέντες, που θα πληγώσουν τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, η μέρα μπορεί να είναι πολύ καλή. Έχεις έντονη ερωτική διάθεση και μπορείς να εκπλήξεις το σύντροφό σου με τη συμπεριφορά σου. Μην παρασυρθείς σε εντάσεις, που θα σου χαλάσουν το κέφι. Όσο για εσένα που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε ευχαριστεί, μην χάνεις την αισιοδοξία σου και σύντομα η ζωή σου θα αλλάξει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, τα πράγματα πηγαίνουν καλά και θα σου γίνουν διάφορες προτάσεις. Πρόσεξε, γιατί όσα φαίνονται στην αρχή πολύ βολικά, αν τα σκεφτείς περισσότερο, μπορεί να ανακαλύψεις ότι δεν σε συμφέρουν και τόσο. Άλλωστε, ως γνωστόν… ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!!! Τα οικονομικά ζητήματα βελτιώνονται, καθώς τα έσοδα σου μπορούν να αυξηθούν, με λίγη προσπάθεια.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Άρη από τον Τοξότη, ο συναισθηματισμός παίρνει το πάνω χέρι και σε κάνει αρκετά ευαίσθητο, αγαπητέ Καρκίνε. Αυτή η διάθεση μπορεί να σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου και να αποφύγεις τις πολλές συναναστροφές. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν σου φταίνε οι γύρω σου και ότι η απομόνωση και η μελαγχολία δεν θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, γίνεσαι λίγο γκρινιάρης σήμερα και αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με τον σύντροφό σου. Μην μιλάς πριν εξετάσεις αν έχεις δίκιο. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, το παρελθόν σου μπορεί να επιστρέψει και να φλερτάρεις με κάποιο άτομο που γνωρίζεις από παλιά. Μην κάνεις πράγματα που δεν σε εκφράζουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου είναι αρκετά φορτωμένη από υποχρεώσεις, φίλε Καρκίνε, και καλό είναι να μη αναλάβεις καινούργιες, γιατί θα αγχωθείς και δεν θα είσαι ιδιαίτερα αποτελεσματικός. Αλλά και στα οικονομικά σου, απόφυγε τις αποφάσεις που μπορεί να σε βάλουν σε έξοδα. Δείξε ωριμότητα, για να μην μετανιώσεις τις κινήσεις σου




Λέων
23/7-23/8

Έχεις γίνει περισσότερο απαιτητικός τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Λέων, και αυτό σήμερα φαίνεται πολύ έντονα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν ανέχεσαι εύκολα κάποιες καταστάσεις και κυρίως κάποια άτομα, που προσπαθούν να σε ξεγελάσουν. Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και μην χάνεις τη ροή της σκέψης σου, γιατί εσύ θα είσαι αυτός που θα ζημιωθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια κρίσιμη μέρα, φίλε Λέων, με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Άρη από τον Τοξότη. Κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βγουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν ένταση. Φέρσου ώριμα, για να μην χαλάσεις τη μέρα σου. Οι αδέσμευτοι, εμπιστευθείτε περισσότερο τα συναισθήματά σας και δεν θα χάσετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων θα σου χρειαστεί πολύ ψυχραιμία και ωριμότητα, για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Όλες οι στάσιμες καταστάσεις, σύντομα θα αρχίσουν να εξελίσσονται, αλλά μέχρι να γίνει αυτό, χρειάζεται αρκετή υπομονή και εργατικότητα από την μεριά σου. Τα οικονομικά σου έχουν την πρώτη θέση στο μυαλό σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς χωρίς όμως να πανικοβάλλεσαι, γιατί δεν θα πετύχεις έτσι τίποτα.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να συγκεντρωθείς. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείς και κυρίως εκείνα που αφορούν στο παρελθόν σου και τα οποία εξακολουθούν να προκύπτουν μπροστά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, μπορείς σήμερα να σκεφτείς την εξέλιξη της σχέσης σου και να κάνεις σχέδια για το μέλλον με το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, η μέρα θα σου φέρει γνωριμίες, μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Άρπαξε κάθε ευκαιρία..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, χρειάζεται να είσαι καταρχήν ψύχραιμος, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Μην ενδώσεις στις προκλήσεις που θα σου κάνουν οι ανταγωνιστές σου, ακόμη κι αν αυτές σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου. Ακόμα και στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλύτερα, αν λειτουργήσεις χωρίς άγχος και πανικό.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να συγκεντρωθείς. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείς και κυρίως εκείνα που αφορούν στο παρελθόν σου και τα οποία εξακολουθούν να προκύπτουν μπροστά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, μπορείς σήμερα να σκεφτείς την εξέλιξη της σχέσης σου και να κάνεις σχέδια για το μέλλον με το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, η μέρα θα σου φέρει γνωριμίες, μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Άρπαξε κάθε ευκαιρία..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, χρειάζεται να είσαι καταρχήν ψύχραιμος, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Μην ενδώσεις στις προκλήσεις που θα σου κάνουν οι ανταγωνιστές σου, ακόμη κι αν αυτές σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου. Ακόμα και στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλύτερα, αν λειτουργήσεις χωρίς άγχος και πανικό.




Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή μέρα φέρνει εσωτερικές συγκρούσεις και σε κάνει λίγο αναποφάσιστο, αγαπητέ Σκορπιέ. Από τη μια, η λογική και από την άλλη το συναίσθημα, σε οδηγούν σε δρόμους που σε διχάζουν. Καλύτερα να πάρεις παραδείγματα από το παρελθόν και να σκεφτείς πού σε έχει οδηγήσει μέχρι τώρα το ένστικτό σου. Με βάση αυτό, θα ξέρεις αν πρέπει να το ακολουθήσεις ή όχι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, είναι σε πολύ καλό δρόμο και ο διάλογος θα σε φέρει πιο κοντά στο σύντροφό σου. Εσύ που κοιμάσαι μόνος τα βράδια, μην αφήσεις τη βραδιά να περάσει χωρίς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, με την κατάλληλη παρέα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά, φίλε Σκορπιέ, και κάποιες καθυστερήσεις αρχίζουν να μένουν πίσω. Όλα προχωρούν όπως τα θέλεις και τα σχέδιά σου μπαίνουν σε μια σειρά. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές, γιατί θα ρισκάρεις αυτά που ήδη έχεις κατακτήσει μετά από μεγάλους κόπους. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Τα έξοδα είναι πολλά και χρειάζεται πολύ οργάνωση για να μην ξεφύγεις.




Τοξότης
23/11-21/12

Είναι καιρός να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να τον προστατέψεις από τις κακοτοπιές, αγαπητέ Τοξότη. Έτσι, θα προχωρήσεις προς τους στόχους σου χωρίς να έχεις ανάγκη κανέναν. Ωστόσο, να θυμάσαι πως κάποια άτομα θέλουν το καλό σου και μπορείς να στηριχθείς πάνω τους. Μην χάσεις το μέτρο γιατί δεν θα κρίνεις σωστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μην κρατάς όλες σου τις σκέψεις για τον εαυτό σου. Μίλα στον σύντροφό σου και προσπάθησε να καταλάβεις και τη δική του πλευρά. Γενικά μην κλείνεσαι και μην είσαι απόλυτος, γιατί δεν σου κάνει καλό. Οι αδέσμευτοι Τοξότες, μην χάσετε ευκαιρίες για διασκέδαση και βόλτες, γιατί οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου είναι σήμερα σε μια δύσκολη μέρα, φίλε Τοξότη, αλλά με ένα καλό πρόγραμμα θα καταφέρεις να ξεμπερδέψεις με όλες σου τις υποχρεώσεις χωρίς να αγχώνεσαι. Προσοχή στα έξοδα, τα οποία βγαίνουν εκτός ελέγχου και σε πιέζουν.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, πρόσεξε πολύ σήμερα τις κινήσεις που θα κάνεις, καθώς κάποιες αποφάσεις θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σου. Μην κρίνεις επιπόλαια τα ζητήματα που σε απασχολούν. Πάντως, είσαι σε μια καλή μέρα και αυτό σε βοηθάει να κάνεις τις σωστές αλλαγές στους τομείς που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και με λίγη καλή διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη μέρα και θα μοιραστείς με τον σύντροφό σου ευχάριστες στιγμές. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, βγες έξω και άφησε την κοινωνικότητά σου να φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, σε απασχολούν ιδιαίτερα και έχεις αρκετό άγχος για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη δουλειά σου. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και να κινηθείς σύμφωνα με το πρόγραμμά σου. Στα οικονομικά σου έρχονται αναπάντεχα έξοδα. Δείξε υπομονή και κάλυψε όσα περισσότερα μπορείς.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, αν αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε κατευθύνει, θα βρεθείς μπλεγμένος σε διαμάχες και εντάσεις, που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Μην παρασυρθείς, λοιπόν, και απόφυγε με κάθε τρόπο τις υπερβολικές κινήσεις και τα βαριά λόγια.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, τα πράγματα θα πάνε καλά, εφόσον συγκρατήσεις και σε αυτόν τον τομέα τα νεύρα σου. Μην ξεσπάς άδικα στο σύντροφό σου, αντίθετα προσπάθησε να μοιραστείς μαζί του τα προβλήματά και τις έννοιες σου. Κάτι τέτοιο θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, υπάρχει πιθανότητα σήμερα να κάνεις μια αξιόλογη ερωτική γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ χρήσιμες επαφές με τους συνεργάτες σου, φίλε Υδροχόε, και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έμεναν στάσιμα εδώ και πολύ καιρό. Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου, που είναι και η κύρια πηγή του εκνευρισμού σου. Απόφυγε τις άσκοπες αγορές, για να μπορέσεις να βάλεις σύντομα μια σειρά.




Ιχθείς
20/2,20/3

Ίσως πρέπει σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, να αναλογιστείς τα λάθη σου και να δεις ποιές καταστάσεις χειρίζεσαι με λάθος τρόπο και τι πρέπει να κάνεις, για να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα γεγονότα. Προσοχή στον αυθορμητισμό και τη βιασύνη, σκέψου με την λογική και όχι το συναίσθημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου μπορεί να περιλαμβάνουν εντάσεις σήμερα, φίλε Ιχθύ, και να φτάσεις να λογομαχείς με τον σύντροφό σου χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου, γιατί τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν, θα σου προσθέσουν και άλλες σκοτούρες από αυτές που ήδη έχεις. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αποφάσισε τι θέλεις και μην δέχεσαι τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις που θα σε εκνευρίσουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάσεις στους συνεργάτες σου. Μέτρησε τα λόγια σου και βρες την ψυχραιμία σου, που είναι απαραίτητη κάτι τέτοιες δύσκολες στιγμές. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη μέρα, αφού τα έξοδά σου και σήμερα είναι πολλά. Βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάζεις.
Πηγή: myastro.gr



http://www.kamikaze.gr/2012/10/3010.html
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Gadgets για να βγεις ασπροπρόσωπος

Posted: 29 Oct 2012 03:04 PM PDT







Κάνουν τη ζωή ευκολότερη...







































24wro










ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Oι πιο παράξενες φωτογραφίες που έχετε δει!! (pics)

Posted: 29 Oct 2012 02:55 PM PDT






Δείτε τις πιο αλλόκοτες φωτογραφίες που κυκλοφορούν!!!


































































ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Τι μπορεί να έκανε τόσο μεγάλη ζημιά στο αυτοκίνητο;

Posted: 29 Oct 2012 02:46 PM PDT


 Αυτό αναρωτιόμαστε και εμείς..
.




Στην αρχή νομίσαμε ότι ήταν κάποιο σοβαρό τρακάρισμα. Όμως τελικά όχι μόνο διαψευστήκαμε, αλλά και ξαφνιαστήκαμε με το τι ήταν πραγματικά. Μια γατούλα είχε χωθεί κάπου για να κρυφτεί από την μανία τεσσάρων pitbull, τα οποία όπως βλέπετε έκαναν καλοκαιρινό το αυτοκίνητο, στην προσπάθεια τους να την πιάσουν. Δεν χρειάστηκε τίποτα άλλο από την μανία τους για να το κάνουν πράξη…προκαλώντας τεράστια ζημιά στο συγκεκριμένο όχημα όπως θα δείτε και παρακάτω.









to-kounavi.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Aστυνομικός έριξε χημικά σε... αστυνομικούς!

Posted: 29 Oct 2012 02:33 PM PDT



Τους συναδέλφους του ψέκασε με χημικά ένας αστυνομικός στην Τρίπολη...



σε μια προσπάθεια να...
αποκατασταθεί η τάξη μετά από ένταση που προέκυψε στο τέλος της παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου!



Οι διαδηλωτές, κρατώντας πανό, κινήθηκαν προς την πλευρά των επισήμων, ενώ ταυτόχρονα μεγάλη αστυνομική δύναμη τους έφραξε το δρόμο.



Χωρίς καμία αιτία, ο αστυνομικός έριξε χημικά, προκαλώντας δάκρυα και αναπνευστικά προβλήματα στους συναδέλφους του, αλλά και σε πολίτες που παρακολουθούσαν την παρέλαση.

Δείτε το περιστατικό!




arcadiavoice.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Παίζοντας τη ζωή τους κορώνα γράμματα!

Posted: 29 Oct 2012 02:27 PM PDT


 Καθημερινές, επικίνδυνες αποστολές...













































newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε τι μπορεί να κάνει η "γυναίκα λάστιχο"! (pics)

Posted: 29 Oct 2012 02:19 PM PDT


Η Ζlata ή Julia Guenthel όπως είναι το πραγματικό της όνομα δείχνει τις ιδιαίτερες ικανότητες της..










Οι επιστήμονες σηκώνουν τα χέρια ψηλά για τις ικανότητες αυτής της γυναίκας.

Η ευλυγισία της τής απέδωσε τον τίτλο «η γυναίκα λάστιχο», καθώς κανένας άλλος άνθρωπος στον πλανήτη δεν μπορεί να αντιγράψει τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το σώμα της.


Απολαύστε την σε ιδιαίτερες πόζες..
























Μην τολμήσετε να την αντιγράψετε, υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.



kamikaze
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ποιος κρυβόταν κάτω από την μάσκα του Freddy Krueger;

Posted: 29 Oct 2012 02:12 PM PDT


 Οι φανατικοί των ταινιών θρίλερ σίγουρα θα έχετε δει τον θρυλικό «Freddy Krueger» στην ταινία «Ο εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες»...





Μια μορφή που έχει μείνει αναλλοίωτη στις μνήμες μας. Το πρόσωπό του και το χέρι με το φονικό, ατσάλινο χέρι έχει «στοιχειώσει» πολλές γενιές θεατών. Πώς όμως είναι ο ηθοποιός που υποδυόταν τον Freddy Krueger; Τι κρύβεται κάτω από την «σκοτεινή» και τρομακτική μάσκα; Ο ηθοποιός δεν είναι άλλος από τον Robert Englund που σήμερα είναι 66 ετών. Δείτε ποιος είναι το πρόσωπο του!











trelokouneli.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Εκπαιδεύουν παιδιά σε σπασμένα γυαλιά, καρφιά και αναμμένα κάρβουνα!

Posted: 29 Oct 2012 02:05 PM PDT



Η οργάνωση Silaognya βρίσκεται στη Ρωσία. "Προπονεί" μικρά παιδιά να αυτοδιαχειρίζονται τη δυναμή τους...



όπως χαρακτηριστικά λέει μέσα από την ιστοσελίδα της.
Μάλιστα τα περνάει μέσα από σκληρές δοκιμασίες όπως θα δείτε μέσα από το βίντεο. Ξαπλώνουν σε σπασμένα γυαλιά ενώ τα "πατάει" ενήλικας, σε μεγάλα καρφιά (10+ εκατοστών) και περνούν από αναμμένα κάρβουνα τουλάχιστον 2 μέτρων με τα πόδια τους γυμνά. Οι εικόνες στο βίντεο που ακολουθεί συγκλονίζουν, ωστόσο θα παρατηρήσετε πως σε αυτό συμμετέχουν και οι γονείς των ίδιων των παιδιών!




newsnow.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η Jennifer Lopez εντυπωσίασε το Αμβούργο

Posted: 29 Oct 2012 01:59 PM PDT

 Η Jennifer Lopez έδωσε άλλη μια εντυπωσιακή συναυλία, που πραγματοποιεί στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της...


με τίτλο "Dance Again World Tour", σε μια sold out εμφάνιση στη Γερμανία.



Η Λατίνα τραγουδίστρια ανέβηκε την Κυριακή 28 Οκτωβρίου στη σκηνή του σταδίου O2 World στο Αμβούργο και αποθεώθηκε από το κοινό, που ακόμα και κατά τη διάρκεια της συναυλίας έστελνε μηνύματα θαυμασμού στοTwitter και την επίσημη ιστοσελίδα της JLo!



Μετά τη συναυλία η 43χρονη αστέρας -που σύντομα θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στις 22 Δεκεμβρίου στο Πουέρτο Ρίκο- ευχαρίστησε τον κόσμο: «Θεέ μου! Τι φοβερό κοινό!! Ευχαριστώ Αμβούργο… Θα μου λείψετε».























nooz.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μέσα σε ένα νεκροταφείο βρήκαν το σπίτι των ονείρων τους!

Posted: 29 Oct 2012 01:54 PM PDT



Μέσα σε ένα νεκροταφείο βρήκαν το σπίτι των ονείρων τους!Κάποιοι μπορεί να δίσταζαν να κοιμηθούν έστω και ένα βράδυ σε ένα ...



παλιό νεκροτομείο, με τάφους σε όλο τον κήπο και μια μικρή εκκλησία να δεσπόζει στο χώρο. Ένα ζευγάρι στο Σαουθάμπτον πάντως είδε πίσω απ' όλα αυτά το σπίτι που θα μεγάλωνε τα τρία του παιδία, ζώντας όλοι μαζί ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές.



Αφήνοντας κατά μέρος την πένθιμη εικόνα των τάφων που βρίσκονται στην αυλή, ο Μάικ Μπλάτσφορντ και η Τζέιν Στεντ γοητεύτηκαν από το επιβλητικό θέαμα του πετρόκτιστου καταλύματος των φυλάκων του πρώην νεκροταφείου στην πόλη του Σαουθάμπτον και αποφάσισαν να το αγοράσουν και να κατοικήσουν μόνιμα με τα παιδιά τους. Όπως παραδέχεται η Στεντ, η απόφαση αυτή δεν ενθουσίασε πολλούς από τους προληπτικούς οικογενειακούς φίλους, αλλά η ίδια επιμένει πως το σπίτι τους δίνει μια «οικεία αίσθηση».



Τα επαγγέλματα τους μάλιστα τους βοήθησαν στο έργο τους, αφού η Στεντ είναι διακοσμήτρια και ο σύζυγος της Μάικ είναι οικοδόμος. Έπειτα από ένα χρόνο δουλειάς και ξοδεύοντας 124.000 ευρώ, το σπίτι είναι πλέον αυτό που ονειρεύονταν για την οικογένεια τους. Τα ουρητήρια του νεκροταφείου, από τη Βικτωριανή εποχή, και οι ακατάστατες αποθήκες του έχουν μετατραπεί σε μια όμορφη άνετη κουζίνα, το εκκλησάκι, χτισμένο το 1845, αποτελεί το καθιστικό του σπιτιού, ενώ τα δωμάτια όπου έμεναν οι φύλακες είναι πλέον υπνοδωμάτια, μπάνια και χώροι παιχνιδιού.



Ο χώρος αποτελούσε νεκροταφείο περίπου τον 17ο αιώνα όπου φυλάσσονταν οι τάφοι Εβραίων, ενώ υπάρχει και μια μικρή εκκλησία στον περιβάλλοντα χώρο. Η οικογένεια το αγόρασε το 2006 όταν βγήκε σε πλειστηριασμό από το δημοτικό συμβούλιο, και πλέον η κα Στεντ καμαρώνει πως η οικογένεια της μένει στο «πιο τρομακτικό σπίτι της πόλης». Μάλιστα καλεί τα παιδιά των γειτονικών σπιτιών να περάσουν από το σπίτι για κέρασμα, ντυμένα με τις στολές τους, ενόψει της παραδοσιακής γιορτής του Χάλογουιν στην Αγγλία!



Μπορεί το εσωτερικό του να έχει αλλάξει αρκετά, αλλά κοιτώντας το κανείς απ' έξω δεν παρατηρεί μεγάλες διαφορές από την εποχή όπου ήταν ακόμη νεκροταφείο. Σύμφωνα πάντως με την σπιτονοικοκυρά, δεν διαφέρει από ένα συνηθισμένο σπίτι, ενώ και όποιος τους επισκέπτεται, αφού συνηθίσει για λίγο το χώρο ξεχνάει πως πρόκειται για πρώην νεκροταφείο.



Προσθέτει πως μέχρι τώρα δεν έχει δει κάποιο φάντασμα στο καινούργιο σπίτι της, αν και, όπως παραδέχεται, υπήρξαν κάποιες «παράξενες» και τρομακτικές στιγμές όσο ζει εκεί. «Κάποιες φορές, ενώ βρισκόμουν στο καθιστικό, είχα την αίσθηση πως δεν ήμουν μόνη μου. Επίσης έχω δει το σκύλο μας να γαβγίζει σε μια γωνία του δωματίου, όπου δεν βρισκόταν τίποτα, αλλά τίποτα από αυτά δεν μας τρομάζει. Άλλωστε, η θεία του άντρα μου είναι μέντιουμ και όταν μας επισκέφθηκε είπε και εκείνη ότι το σπίτι της αφήνει μια ωραία αίσθηση.»



Συνεχίζει λέγοντας πως τόσο αυτή όσο και ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της, ο 17χρονος Τζόε, η 15χρονη Φλορενς και ο 13χρονος Γουίλιαμ δεν τρομάζουν εύκολα, διασκεδάζοντας και να βλέπουν ταινίες θρίλερ στην τηλεόραση. Πάντως η οικογένεια προτίμησε να ενοικιάσει το παλιό σπίτι της, παρά να το πουλήσει, ώστε να έχουν και ένα εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση που κάτι αλλάξει στο μέλλον.











  







pamepreveza.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πα-τέρας βίαζε την ανήλικη κόρη του

Posted: 29 Oct 2012 01:48 PM PDT



Σε κάθειρξη 36 χρόνων για βιασμό της ανήλικης κόρης του, καταδικάσθηκε...


τη Δευτέρα από το Τριμελές Εφετείο Ναυπλίου πατέρας, ενώ στη μητέρα επιβλήθηκε η ποινή της 4ετούς φυλάκισης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και άσκηση ενδο -οικογενειακής βίας.



Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού», η εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσηςαναβλήθηκε επανειλημμένως (2,5 χρόνια),γεγονός που οδήγησε τον βουλευτή Αργολίδας Ι. Ανδριανό να καταθέσει σχετική ερώτηση στον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, Αντ. Ρουπακιώτη, ο οποίος αναγνώρισε το πρόβλημα των καθυστερήσεων.



«Παραμένει επιτακτική η ανάγκη αντιμετώπισης των καθυστερήσεων στην εκδίκαση των υποθέσεων σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Χαμόγελου, στην αγκαλιά του οποίου κατέληξε πλέον το ανήλικο κορίτσι μαζί με τις αδερφές του.




nooz.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ένοχα για εγκεφαλικά τα αναψυκτικά

Posted: 29 Oct 2012 01:42 PM PDT



Ο κίνδυνος εμφάνισης ισχαιμικού επεισοδίου στις γυναίκες αυξάνει κατά 80%...





Οι γυναίκες που πίνουν έστω και ένα ανθρακούχο αναψυκτικό τη μέρα αυξάνουν τον κίνδυνο να πάθουν εγκεφαλικό, προειδοποιεί νέα έρευνα.



Η καθημερινή κατανάλωση ποτών που περιέχουν αρκετή ζάχαρη αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης θρόμβου στον εγκέφαλο σε ποσοστό μέχρι 80%, αναφέρουν επιστήμονες από την Ιαπωνία. Η επίδραση των ζαχαρούχων αναψυκτικών στους άντρες ωστόσο δεν είναι η ίδια, καθώς σύμφωνα με τους ερευνητές του πανεπιστημίου της Οσάκα παρατηρήθηκε πολύ μικρή αύξηση του κινδύνου.



Νωρίτερα φέτος, επιστήμονες από τις ΗΠΑ είχαν βρει ότι τόσο τα ζαχαρούχα αναψυκτικά, όσο και τα με λιγότερες θερμίδες υποκατάστατά τους αυξάνουν τις πιθανότητες πρόκλησης εγκεφαλικού και στα δύο φύλα.



Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι μελέτες που συνδέουν την αύξηση στην κατανάλωση ανάλογων ποτών με την αυξανόμενη τάση παχυσαρκίας στον κόσμο και εμφάνισης διαβήτη τύπου 2, παράγοντες που συνδέονται άμεσα με την πρόκληση εγκεφαλικών επεισοδίων.



Η ομάδα των επιστημόνων από το πανεπιστήμιο της Οσάκα μελέτησε 40.000 άνδρες και γυναίκες ηλικίας 40-59 ετών σε διάστημα 18 ετών, καταγράφοντας τις διατροφικές τους συνήθειες, ανάμεσα στις οποίες την κατανάλωση αναψυκτικών.

Στη διάρκεια των 18 αυτών χρόνων περίπου 2.000 από τους εθελοντές υπέστη εγκεφαλικό.



Οι ερευνητές ανέλυσαν τις συνήθειες των θυμάτων αναφορικά με την κατανάλωση αναψυκτικών και τις συνέκριναν με όσους δεν εμφάνισαν θρόμβους.



Τα αποτελέσματα, που δημοσιεύτηκαν στην επιθεώρηση American Journal of Clinical Nutrition, έδειξαν ότι οι γυναίκες που έπιναν έστω και ένα αναψυκτικό τη μέρα είχαν 83% περισσότερες πιθανότητες να πάθουν ισχαιμικό επεισόδιο, συγκριτικά με όσες δεν έπιναν καθόλου ή πολύ σπάνια.





newsbeast.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ένα βήμα πριν από την σύλληψη ο παπαράτσι που φωτογράφησε γυμνή την Κέιτ Μίντλετον

Posted: 29 Oct 2012 01:35 PM PDT








Πολύ κοντά στην σύλληψη του παπαράτσι που κατάφερε και έβγαλε την Κέιτ Μίντλετον γυμνή
κατά την διάρκεια των διακοπών της στο Chateau d'Autet βρίσκονται οι γαλλικές αρχές. Αυτό ακριβώς που ζήτησε και δημόσια ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Οι πολύ αυστηροί νόμοι περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής που ισχύουν στην Γαλλία είναι η αιτία που ο freelance παπαράτσι που προσέλαβε η εκδότρια του περιοδικού Closer, Λόρενς Πιεάου, βρίσκεται ένα βήμα πριν γνωρίσει για τα καλά το εσωτερικό των γαλλικών φυλακών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι γαλλικές αρχές έχουν ήδη στο χέρι τους το όνομα του φωτογράφου και ετοιμάζονται να τον συλλάβουν και να τον ανακρίνουν. Αν ο παπαράτσι βρεθεί ένοχος, κινδυνεύει με φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο που μπορεί να φτάσει έως και τα 36.000 ευρώ.

Όλα αυτά την ίδια στιγμή που η εκδότρια του Closer, που δημοσίευσε τις φωτογραφίες αλλά αρνήθηκε να κατονομάσει τον φωτογράφο, επιμένει πως «Καταλαβαίνω γιατί δυσαρεστήθηκαν με τις φωτογραφίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι μειωτικές για αυτούς. Δείχνουν ένα νεαρό ζευγάρι που είναι ερωτευμένο και η Κέιτ είναι πολύ όμορφη σε αυτές».

Πηγή: iefimerida




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ζέτα Μακρυπούλια: "Δεν συγχωρώ άλλη απιστία!"

Posted: 29 Oct 2012 01:28 PM PDT








Καλεσμένη στην εκπομπή "Ελένη" βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια και εκτός των άλλων,
μίλησε και για το θέμα της απιστίας.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως σε αντίθεση με το παρελθόν, έχει αλλάξει τρόπο σκέψης και πλέον δεν δέχεται καμία διαπραγμάτευση στο θέμα της απιστίας.

"Παλιότερα νόμιζα ότι αν αγαπάς κάποιον πάρα πολύ μπορείς να συγχωρήσεις την απιστία και ότι είναι κάτι που συμβαίνει. Αλλά ήταν βλακείες, δεν το πιστεύω πια", είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Επιπλέον δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι σε προηγούμενη της σχέση, την είχαν απατήσει και μάλιστα είχε συγχωρέσει τον τότε σύντροφο της. Ποιος να είναι, ποιος να είναι...

Δείτε το βίντεο:



Πηγή: radar




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η αρραβωνιαστικιά του Παπαχρόνη μιλάει για όλα: "Καταδικάστηκε για δολοφονίες και βιασμούς αλλά εγώ δεν τον φοβάμαι"

Posted: 29 Oct 2012 01:19 PM PDT






Η αρραβωνιαστικιά του πρώην βαρυποινίτη Κυριάκου Παπαχρόνη βρέθηκε σήμερα στο
πλατό του Mίλα και αποκάλυψε πράγματα για τη σχέση της με τον άνδρα που αποκαλούσαν "δράκο της Δράμας". 'Καταδικάστηκε για δολοφονίες και βιασμούς αλλά εγώ δεν τον φοβάμαι", δηλώνει η Λίνα.

Το όνομα του Παπαχρόνη έγινε γνωστό στην ελληνική κοινή γνώμη το 1981, όταν συνδέθηκε με τη διάπραξη ανθρωποκτονιών και βιασμών σε βάρος γυναικών στη Θεσσαλονίκη, τη Δράμα και την Ξάνθη. Χαρακτηριστικό σημείο της δράσης του ήταν το ότι σε κάθε του επίθεση φορούσε τη στρατιωτική στολή, σαν να βρισκόταν σε υπηρεσία ή διατεταγμένη αποστολή! Μάλιστα, όταν τελικά συνελήφθη υπηρετούσε στην 5η μοίρα Καταδρομών ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού.

Σήμερα, η αρραβωνιαστικιά του μίλησε στην Τατιάνα για την σχέση τους και το πως έγινε η γνωριμία τους πριν από περίπου τρία χρόνια, στη Λάρισα. Τους σύστησε μία κοινή γνωστή. Από την αρχή της εξήγησε ποιος είναι και η ίδια υποστηρίζει πως δεν ένιωσε κανένα φόβο για εκείνον. Μου έβγαλε μία θετική αύρα. Το πως μιλούσε, το πως έκατσε να πιει τον καφέ, τα αστειάκια, με το χιούμορ, δηλώσε η αρραβωνιαστικιά του. Στην ερώτησή του αν τον φοβάται του απάντησε όχι και σημειώνει πως ένιωσε ασφάλεια, όσο περίεργο κι αν ακούγεται.

Ο Παπαχρόνης μίλησε στην εκπομπή για την αγαπημένη του και δήλωσε πως την χλευάζει ο κόσμος και οι γνωστοί τους γιατί είναι μαζί του. "Την θεωρούν τρελή, την θεωρούν παλαβιάρα", αναφέρει για τα όσα λένε οι άλλοι για την σχέση τους.

Δες απόσπασμα από την εκπομπή:



Πηγή: tlife




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Έξαλλη η Τσαπανίδου με τον Γεωργιάδη για τη λίστα που δημοσιοποίησε ο Βαξεβάνης

Posted: 29 Oct 2012 01:12 PM PDT





Σε έντονη λογομαχία μεταξύ της Πόπης Τσαπανίδου και του Άδωνι Γεωργιάδη
εξελίχθηκε η συζήτηση για την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ που δημοσιοποιήθηκε στο περιοδικό του Κώστα Βαξεβάνη, HotDoc και προκάλεσε την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα. Στη λίστα περιλαμβάνεται και το όνομα του Γιώργου Τράγκα, για τον οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι είναι "δημαγωγός λαϊκιστής που παίζει με την εθνική μας καταστροφή".

Η προσωπική αναφορά του βουλευτή της ΝΔ στον Γιώργο Τράγκα προκάλεσε την αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου, η οποία τόνισε ότι το θέμα αυτό είναι "η παγίδα του αιώνα". "Στο παρελθόν έχω δει κι εγώ το όνομά μου στα μανταλάκια αδίκως. Είναι εύκολο να εκθέτουμε ανθρώπους και αυτή τη στιγμή με τις λίστες που δημοσιοποιείτε στρέφετε τον έναν εναντίον του άλλου".



Πηγή: zappit




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Oι 500.000 Έλληνες που μπαίνουν στη λίστα για επίδομα θέρμανσης

Posted: 29 Oct 2012 01:01 PM PDT








Κατά 500.000 άτομα αυξάνεται ο κατάλογος όσων δικαιούνται επιστροφής φόρου λόγω
αγοράς πετρελαίου θέρμανσης. Η αύξηση στον αριθμό των δικαιούχων, θα επέλθει λόγω της βελτίωσης των εισοδηματικών αλλά και των περιουσιακών κριτηρίων.

Δείτε ποια είναι τα κριτήρια

Η υπουργική απόφαση στην οποία θα εμπεριέχονται αυτά τα κριτήρια, αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα εντός των ημερών ενώ το σύστημα του Taxisαναμένεται να ενεργοποιηθεί την Τετάρτη όπως επισημαίνει αρμόδια πηγή.

Τα νέα εισοδηματικά κριτήρια, έχουν ως εξής:

25000 ευρώ για τον άγαμο
35.000 ευρώ για τον παντρεμένο
38.000 ευρώ για γονείς με ένα παιδί
41.000 ευρώ για γονείς με δύο παιδιά
44.000 ευρώ για γονείς με τρία παιδιά

Βελτίωση επέρχεται και στα περιουσιακά κριτήρια τα οποία διαμορφώνονται ως εξής:
Για τον άγαμο ανεβαίνει η αξία της ακίνητης περιουσίας στα 150.000 ευρώ (από 100.000 ευρώ που ήταν προηγουμένως)

Για τον έγγαμο το όριο ανεβαίνει στα 200.000 ευρώ (από 150.000 ευρώ)

Εκτός απροόπτου, δεν θα υπάρξουν τελικώς υψομετρικά κριτήρια εκτός και αν υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Πηγή: fpress




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πότε και ποια ψέματα λένε οι γυναίκες για το σεξ

Posted: 29 Oct 2012 12:53 PM PDT



Ο πονοκέφαλος είναι η πλέον συνήθης δικαιολογία των γυναικών, όταν θέλουν
να αποφύγουν τις ερωτικές διαθέσεις του συντρόφου τους. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη δικαιολογία που εφευρίσκουν για να γυρίσουν πλευρό και να κοιμηθούν ανενόχλητες και επιπλέον οι γυναίκες προβάλλουν ψεύτικες δικαιολογίες για να αποφύγουν και άλλες "δυσάρεστες" δραστηρότητες!



Έτσι, σύμφωνα με νέα έρευνα περίπου το 40% των γυναικών λέει ψέματα ότι έχει περίοδο όταν δεν έχει όρεξη για σεξ ή ακόμη και για να πάει στο γυμναστήριο ή να κάνει οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.

Μάλιστα όπως προκύπτει από τη διαδικτυακή αυτή έρευνα που έγινε σε...
1.000 γυναίκες, το 38% αυτών παραδέχεται ότι έχει «προσποιηθεί ότι έχει περίοδο» όποτε τους βολεύει.

Οι γυναίκες χρησιμοποιούν αυτή τη δικαιολογία για να αποφύγουν την άσκηση, ενώ μία στις εφτά για να... μην κάνει σεξ!

Σημαντικός αριθμός, κοντά στο 20% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα, δικαιολογούσε την κακή διάθεση ή την επιθετική του συμπεριφορά με την πρόφαση της «ψεύτικης» περιόδου.

Η πλειοψηφία των γυναικών δε νιώθει τύψεις για αυτά τα «ψέματα», ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις ανέφεραν τη συγκεκριμένη δικαιολογία μέσω τηλεφωνήματος, ή γραπτού μηνύματος.
http://www.enimerwsi.gr/




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Αυτό είναι το ιδανικό πρόγραμμα για να περάσει τέλεια μια γυναίκα

Posted: 29 Oct 2012 12:48 PM PDT



Αυτό είναι το ιδανικό πρόγραμμα για να περάσει τέλεια μια γυναίκα [λίστα]Αν νομίζετε ότι η ιδανική ημέρα μιας γυναίκας θα περιελάμβανε ολοήμερο σπα, κομμωτήριο και
shopping, μάλλον κάνετε λάθος. Τουλάχιστον τελευταία επιστημονική έρευνα αποδεικνύει... το αντίθετο. Πώς θα ήταν, λοπόν, το τέλεια διαμορρφωμένο ημερίσιο πρόγραμμα μιας γυναίκας;



Το ιδανικό πρόγραμμα μιας «γυναικείας ημέρας» - αν υπήρχε – θα ήταν κάπως έτσι:


  • 8 ώρες νυχτερινός ύπνος

  • 106 λεπτά αφιερωμένες στις προσωπικές τους σχέσεις

  • 98 λεπτά για τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και Διαδικτύου

  • 82 λεπτά για την κοινωνικοποίησή τους

  • 78 λεπτά για την ξεκούρασή τους

  • 68 λεπτά για τη σωματική τους άσκηση

  • 57 λεπτά στο... τηλέφωνο

  • 56 λεπτά για τα ψώνια τους

  • 36 λεπτά για την εργασία τους


Τη μελέτη διεξήγαγαν ερευνητές του Πανεπιστημίου της Βρέμης στη Γερμανία και του Πολυτεχνείου της Τζόρτζια στις ΗΠΑ. Οι επιστήμονες ζήτησαν από συνολικά 900 γυναίκες μέσου όρου ηλικίας 38 ετών να καταγράψουν το καθημερινό τους πρόγραμμα. Τους ζήτησαν, όμως, και να περιγράψουν το πώς αισθάνονται για το κάθε τι που κάνουν.


«Αντικείμενο της μελέτης μας ήταν το πώς θα έμοιαζε η τέλεια μέρα, δεδομένου του ότι και οι πιο απολαυστικές δραστηριότητες γίνονται συνήθως λιγότερο ευχάριστες όταν πραγματοποιούνται πολύ συχνά και έχουν μεγάλη διάρκεια», αναφέρουν στο επιστημονικό έντυπο « Journal of Economic Psychology».


«Για μεγαλύτερη ευημερία οφείλουμε να αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στα φιλικά μας πρόσωπα, ακόμη περισσότερο χρόνο στους συγγενείς μας και πολύ λιγότερο χρόνο στο αφεντικό και στους συναδέλφους μας» καταλήγουν οι επιστήμονες.






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ο Παντελίδης ξεσήκωσε τη Βανδή ...

Posted: 29 Oct 2012 12:42 PM PDT






Στο «Posidonio» όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και ο Αντύπας βρέθηκε
χτες ο Παντελής Παντελίδης, ο οποίος έχει σπάσει όλα τα κοντέρ στο youtube με τα τραγούδια του. 

Η τραγουδίστρια όταν ενημερώθηκε ότι ο Παντελίδης ήταν στο μαγαζί κατέβηκε και πήγε στο τραπέζι του να τον χαιρετήσει.

Όταν ο Παντελής πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να ερμηνεύει τις επιτυχίες του, το μαγαζί «σηκώθηκε» στον αέρα.

Το κέφι έφτασε στο ζενίθ και ακόμα και η Δέσποινα Βανδή άρχισε να χορεύει και να τραγουδάει μαζί του!








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Διαβάστε τι λένε οι Anonymous για τον Βαξεβάνη

Posted: 29 Oct 2012 12:34 PM PDT








Στο πλευρό του Κώστα Βαξεβάνη τάχθηκαν με ανακοίνωση τους στη σελίδα τους οι Anonymous...


Δείτε τι έγραψαν στο προφίλ τους.

Δεν τρέφω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια στο πρόσωπο του άγνωστου (κατ'εμέ) Κώστα Βαξεβάνη. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως μου είναι αντιπαθής. Αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ εδώ και αρκετά χρόνια κάνει το αυτονόητο. Αυτό που θα έπρεπε να κάνουν ΑΠΑΝΤΕΣ, αντί να
κυνηγάνε το νέο iPhone, να σκέφτονται που θα πάνε διακοπές, που θα βγουν το Σαββατόβραδο, πως θα πληρώσουν την εφορία και το χαράτσι κ.ο.κ... ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙ
Α!

Αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ λοιπόν, στα σκοτεινά χρόνια που ζούμε, αυτή τη στιγμή αναζητείται και καταζητείται από την "δικαιοσύνη", που εμείς, οι φορολογούμενοι και καταναλωτές, συντηρούμε με την καθημερινότητα και την απάθειά μας.
Δε θα προτρέψω ΚΑΝΕΝΑΝ να κάνει το αυτονόητο. Είναι χάσιμο χρόνου να προσπαθήσεις να πείσεις τον ηλίθιο γι'αυτό και είναι δεδομένο πως ο απλά σκεπτόμενος άνθρωπος θα πράξει ορθολογικά.

Κώστα Βαξεβάνη,
Προσωπικά, ως ένας εκ των διαχειριστών, σε στηρίζω απόλυτα στη συγκεκριμένη κατάσταση. Και δε θέλω να σε στηρίξω μόνο στα λόγια, αλλά κι έμπρακτα. Θεωρώ επίσης πως δεν είμαι ο μόνος που σκέφτομαι έτσι! Ζητώ λοιπόν να επικοινωνήσεις με οποιοδήποτε τρόπο με τη σελίδα των Anonymous - #OpGreece για να κινήσουμε τις πρέπουσες διαδικασίες. Η δικαιοσύνη δε γράφεται με στυλό, σε χαρτιά, από λαμόγια που νομίζουν πως κρατάνε τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ μοίρα στα χέρια τους. Η δικαιοσύνη είναι στη συνείδησή μας! Θα παλέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γι'αυτή τη δικαιοσύνη. Και όχι από τους καναπέδες, αλλά στο δρόμο.

Φίλοι κι "εχθροί" της σελίδας,
Κοινοποιήστε το παραπάνω μήνυμα. Συμπληρώστε ότι θέλετε... Δηλώστε την ΕΜΠΡΑΚΤΗ συμπαράστασή σας. Ο σκοταδισμός ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να νικήσει!

Πηγή: newsbomb




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ικαρία: «Εκεί όπου οι άνθρωποι… ξεχνούν να πεθάνουν!»

Posted: 29 Oct 2012 12:28 PM PDT




Ικαρία: «Εκεί όπου οι άνθρωποι… ξεχνούν να πεθάνουν!»



Η μακροζωία στην Ικαρία αποτελεί το θέμα άρθρου της διαδικτυακής έκδοσης των New York Times.
Με τίτλο «Ξεχνούν να πεθάνουν», το δημοσίευμα φιλοξενεί τις ιστορίες Ικαριωτών που δεν φορούν ρολόγια, δεν αγχώνονται, εμπιστεύονται τα βότανα που τους χαρίζει το βουνό και όταν ρωτούνται πώς το καταφέρνουν, συνήθως απαντούν ότι μάλλον είναι ο καθαρός αέρας και το κρασί.


Το δημοσίευμα βασίστηκε σε οδηγό για το National Geographic του Νταν Μπούτνερ ο οποίος μελετά λαούς με ηλικίες ρεκόρ κι είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το νησί, να συνομιλήσει με ντόπιους αλλά και γιατρούς που του μίλησαν για το υψηλό ποσοστό μακροζωίας.


«Μιλώντας με τον γιατρό Ηλία Λεριάδη μου είπε ότι ο κόσμος μένει ξύπνιος μέχρι αργά. «Ξυπνούμε αργά και πάντα κοιμόμαστε το μεσημέρι. Δεν ανοίγω το ιατρείο μου πριν τις έντεκα το πρωί, γιατί κανείς δεν έρχεται πιο νωρίς. Παρατηρήσατε ότι κανείς δε φορά ρολόι εδώ. Όταν καλείς κάποιον για μεσημεριανό φαγητό μπορεί να έρθει στις δέκα ή στις έξι το απόγευμα. Απλά, δεν δίνουμε σημασία στην ώρα εδώ», μου είπε ο γιατρός», γράφει ο Μπούτνερ.





Ειδική αναφορά κάνει στα όσα έμαθε από τον γιατρό σχετικά με την κατανάλωση αφεψημάτων, όπως το τσάι του βουνού, τη μαντζουράνα, το φλισκούνι, το δενδρολίβανοπου «οι άνθρωποι εδώ πιστεύουν ότι είναι φάρμακα. Όπως και το μέλι το οποίο χρησιμοποιούν για τα πάντα, από την θεραπεία πληγώνξενύχτια ακόμα και τη γρίπη. Οι ηλικιωμένοι ξεκινούν την ημέρα τους με ένα κουτάλι γεμάτο μέλι. Το παίρνουν σαν φάρμακο».


Ο Μπούτνερ μάλιστα συζήτησε με ηλικιωμένους άνω των ενενήντα ετών, που του μίλησαν για τον καθαρό αέρα του νησιού και το καλό κρασί. Ενώ μια γυναίκα που ήταν 101 ετών του είπε ότι «απλά ξεχνάμε να πεθάνουμε»!


Ρεκόρ μακροβιότητας


Οι κάτοικοι του μικρού αυτού νησιού κατέχουν ρεκόρ μακροβιότητας. Ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη μόνο το 0,1% του πληθυσμού ζει πάνω από 90 χρόνια, στην Ικαρία το αντίστοιχο ποσοστό είναι δεκαπλάσιο με παράλληλη διατήρηση καλής ποιότητας ζωής.


Πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα έδειξαν ότι η Ικαρία, μαζί με τη Σαρδηνία, τη Λόμα Λίντατου Μεξικoύ, την Νικόγια στην Κόστα Ρίκα και την Οκινάβα της Ιαπωνίας, είναι οι περιοχές του κόσμου με τα υψηλότερα ποσοστά υπερήλικων.


Αυτό που φαίνεται να χαρακτηρίζει τα ηλικιωμένα άτομα της Ικαρίας, σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι η ερωτική διάθεση έως τα βαθιά γεράματα, η συντροφικότητα, οι στενοί οικογενειακοί δεσμοί, το χαμηλό στρες, το καλό μορφωτικό επίπεδο (έτη φοίτησης σε σχολείο), η καθημερινή άσκηση, η μεσημεριανή σιέστα, το υψηλότερο επίπεδο υιοθέτησηςμεσογειακής διατροφής και η έντονη κοινωνική συναναστροφή και συμμετοχή σε κοινωνικά δρώμενα, βασικά συστατικά της συνταγής για να φτάσει κάποιος στα βαθιά γεράματα με καλή υγεία.




Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτό που διακρίνει τους ηλικιωμένους κατοίκους της Ικαρίας είναι ο τύπος της δίαιτας, που περιλαμβάνει συχνότερα ψάρι, φρούτα, λαχανικά, όσπρια και τσάι. Η υιοθέτηση πιο υγιεινής διατροφής είναι πιο συχνή στους ηλικιωμένους της Ικαρίας (68% στους υπερήλικες άνδρες άνω των 80 ετών, και 64% στις υπερήλικες γυναίκες) σεσύγκριση με ανάλογης ηλικίας άτομα διαβάζουμε στο tvxs.gr, από μελέτη που διεξήχθη στηνΑττική και από άλλες μελέτες νησιωτικών πληθυσμών της Μεσογείου.


Ιδιαίτερα τα υπερήλικα άτομα της μελέτης, άνω των 80 ετών, φαίνεται να κατανάλωναν σε ποσοστό 14% των ημερήσιων προσλαμβανόμενων θερμίδων πρωτεΐνη, 54% λίπος  και υδατάνθρακες σε ποσοστό 32%.





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πώς να ρίξεις την 20άρα, την 30άρα και την 40άρα

Posted: 29 Oct 2012 12:22 PM PDT





Πώς να ρίξεις την 20άρα, την 30άρα και την 40άρα


Οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες… γιαυτό οι σαραντάρες έχουν διπλές τις χάρες





Με τη νεότητα έρχεται η ομορφιά, η φιλοδοξία, η ενέργεια, αλλά παράλληλα και η έλλειψη εμπειρίας και η ανασφάλεια…


Είναι γεμάτη ενέργεια και δίψα για να μάθει καινούρια πράγματα. Θέλει να ανακαλύψει νέους τρόπους διασκέδασης, επαφής με τον κόσμο, να ταξιδέψει, να γνωρίσει νέα άτομα.


Γι' αυτό ο παρτενέρ της 20χρονης θα πρέπει να μπορεί να της προσφέρει τις νέες εμπειρίες που θέλει να βιώσει.


Τα στατιστικά λένε:

Το 17% θα πει ναι στο σεξ στο πρώτο ραντεβού αν αισθανθεί όμορφα

Μια στις 5 έχει σεξουαλικές επαφές μόνο με ένα σύντροφο


Τι θέλουν από τους άντρες; Ευγένεια.


9 στις 10 γουστάρουν το βρώμικο σεξ.br /> Το 38% δηλώνει πως είχε 2 ή περισσότερους οργασμούς κατά την διάρκεια των τελευταίων σεξουαλικών επαφών


Το 30% θέλει ο σύντροφός τους να τους κάνει περισσότερο στοματικό σεξ


Το προφίλ της


Μια γυναίκα στα 20s έχει τρεις προτεραιότητες τον εαυτό της, την σχέση και την καριέρα της. Για να την κερδίσεις να ξέρεις ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και τις φίλες της, γιατί σε αυτό το στάδιο της ζωής της παίζουν κυρίαρχο ρόλο στις σχέσεις της. Να είσαι έτοιμος να την ακολουθήσεις στις εκδρομές της, στα πάρτι της σχολής ή των φίλων της και φυσικά να σημειώνεις τα ονόματα και τις ιστορίες που σου λέει για τα πιο κοντινά της άτομα. Θα δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι.


Το ερωτικό της προφίλ


οι γυναίκες στα 20 είναι οι λιγότερο τυχερές να πετύχουν οργασμό σε σχέση με τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες. Ενώ αισθάνονται περισσότερο πόνο σε σχέση με τις 30άρες και τις 40άρες. Ο λόγος; Η απειρία τους και η υπερπροθυμία τους να ευχαριστήσουν τον σύντροφό τους. θα δοκιμάσουν κάθε στάση του Κάμα Σούτρα για να σε προκαλέσουν. Κατά την διάρκεια του σεξ φρόντισε να έχεις αναμμένα κεριά και να μην επικρατεί σκοτάδι. Μπορείς να δεις πως αντιδρά, τι είναι αυτό που της αρέσει και αυτό που την κάνει να δυσανασχετεί. Της αρέσουν οι καινούριες εμπειρίες, οπότε δοκίμασε μαζί της όσες περισσότερες στάσεις μπορείς κατά την διάρκεια του σεξ. Όσο μεγαλύτερη ποικιλία υπάρχει τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να φτάσει σε κορύφωση. Πρόσεξε ο ιδανικός χρόνος για να φτάσει σε οργασμό είναι τα 15 λεπτά , μην το κρατήσεις μια ώρα ούτε πέντε λεπτά γιατί τότε το έχεις χάσει το παιχνίδι.


Η ανεξάρτητη 30ρα


Οι γυναίκες στα 30 τους θέλουν να είναι ευτυχισμένες. Μπορεί ήδη να έχει πολλά στο βιογραφικό της – καριέρα, φίλους, σπίτι- αλλά είναι ανεξάρτητη και έτοιμη να ικανοποιήσει τις επιθυμίες της. Σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες απολαμβάνουν τον εαυτό τους, είναι πιο ώριμες και πιο ισορροπημένες. Ενώ αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο στην σχέση με τον σύντροφό τους είναι η εμπιστοσύνη.


Τα στατιστικά λένε:


Το 28% δηλώνει ναι στο σεξ στο πρώτο ραντεβού αν υπάρχει χημεία


Το χιούμορ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό που ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άντρα


Το 48% είχε έναν οργασμό κατά την διάρκεια των τελευταίων σεξουαλικών του επαφών


2 στις 3 έχει χρησιμοποιήσει πορνό κατά την διάρκεια του σεξ


Το 60% είχαν περισσότερες από πέντε με έξι συντρόφους


το 33% θέλει να τους κάνουν περισσότερο στοματικό σεξ


Το 19% θέλει περισσότερα φιλιά


Το 14% χρησιμοποίησε δονητή για να φτάσει σε οργασμό


Το προφίλ της


σε αυτή την ηλικία οι περισσότερες γυναίκες αναζητούν τον ιδανικό σύντροφο – αν δεν τον έχουν βρει ακόμα- για να γίνουν μητέρες και να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια. Αν βρίσκεσαι σε ίδια φάση σίγουρα ανήκεις στους τυχερούς γιατί θα δεις ότι οι γυναίκες όταν βάζουν στόχο είναι πιο προσγειωμένες και πιο ξεκάθαρες ως προς το τι θέλουν. Πως θα την κερδίσεις; Ένα ραντεβού με μια 30άρα είναι πιο πνευματικό παρά κοινωνικό, θα λατρέψει εάν την προσκαλέσεις σπίτι σου για να μαγειρέψετε μαζί ή να μοιραστείτε μια όμορφη βόλτα. Ρώτησέ την για πράγματα που της αρέσει να κάνει και δοκιμάστε τα μαζί. Σίγουρα θα έχετε πολλά να πείτε μετά. Προσοχή όμως! Οι γυναίκες σε αυτή την ηλικία επειδή ξέρουν τι ψάχνουν, ξέρουν και τι είναι αυτό που δεν τους κάνει. Οπότε αν δεν είσαι εσύ ο ένας και μοναδικός τότε μην στεναχωρηθείς αν σου πει αμέσως αντίο…


Το σεξουαλικό της προφίλ


Σε αυτό το ηλικιακό γκρουπ οι γυναίκες κάνουν πολύ σεξ! Και θέλουν ακόμα περισσότερο… Ίσως φταίει το βιολογικό τους ρολόι που λειτουργεί υποσυνείδητα, ίσως η εμπειρία που έχουν γεμίσει τα προηγούμενα χρόνια τις έχει απενεχοποιήσει από πολλά πράγματα και τολμούν να πουν πράγματα χωρίς να διστάζουν στο σύντροφό τους. Οι γυναίκες σε αυτή την ηλικιακή ομάδα είναι ανοιχτές στο να χρησιμοποιήσουν sex toys στο κρεβάτι. Σε έρευνες που έχουν γίνει στο παρελθόν, το 14% των γυναικών έχει δηλώσει ότι έχει χρησιμοποιήσει δονητή κατά την διάρκεια του σεξ, ενώ 42% θα ήθελε να έχει χρησιμοποιήσει χειροπέδες. Οπότε μπορείς σιγά σιγά να την βάζεις στο παιχνίδι με το βρώμικο σεξ χωρίς όμως να βιάζεσαι. Ρώτα την αν της αρέσει αυτό που της κάνεις, δεν θα διστάσει να σου απαντήσει αν πρόκειται για την ευχαρίστησή της.


Οι έμπειρες 40ρες


Οι 40άρες ξέρουν τι θέλουν και δεν χρειάζεται να διστάζεις να τους το ζητήσεις. Έχουν ήδη περάσει από την φάση της οικογένειας και των παιδιών, ή είναι τόσο επιτυχημένες στην καριέρα τους που δεν αισθάνονται πίεση για να αποκατασταθούν. Οι γυναίκες στα 40 μπορεί να γίνουν πιο απαιτητικές… στο κρεβάτι τους και να ακούν κοπλιμέντα από τους γύρω τους.


Τα στατιστικά λένε:


Το 29% λέει ναι στο σεξ στο πρώτο ραντεβού αν υπάρχει χημεία


Η ευγένεια είναι αυτό που αποζητούν από τον σύντροφό τουςr


Το 86% είχε ένα ή περισσότερους οργασμούς στις πιο πρόσφατες σεξουαλικές του επαφές.


Το 68% έφτασε στην κορύφωση πριν από τον σύντροφό του


Το 28% θέλει πιο πολύ στοματικό σεξ


Το 38% έχει χρησιμοποιήσει χειροπέδες και have used a μαντήλια που καλύπτουν τα μάτια κατά την διάρκεια του σεξ


1 στις 4 δηλώνει ότι έχει πάει με περισσότερους από 20 συντρόφους


Το προφίλ της


Οι 40άρες είναι πιο απαιτητική και αποφασιστική, τις περισσότερες φορές θα σε εκπλήξει η τόλμη σε πράγματα που κι εσύ ο ίδιος δεν θα έκανες. Πως θα την κερδίσεις; Θέλει κάποιον με τον οποίο να μπορεί να απολαύσει τα απλά πράγματα στη ζωή, όπως είναι ένα χαλαρωτικό ταξίδι ή ένα δείπνο. Εντυπωσίασε την με το να κλείσεις ένα διήμερο σε ένα ειδυλλιακό προορισμό.


Το σεξουαλικό της προφίλ


Οι γυναίκες στα 40 λατρεύουν το σεξ, ξαναβρίσκουν την χαμένη τους λίμπιντο και τολμούν να φτάσουν στα ύψη. Η γυναίκα σε αυτή την ηλικία δεν ανησυχεί πλέον για το αν και πότε θα κάνει παιδιά, θέλει απλά να νιώσει γυναίκα και να περάσει όμορφα. Έχει σπάσει επίσης και τα ταμπού για να δοκιμάσει καινούρια πράγματα, οπότε τόλμησε να της τα προτείνεις…






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές