Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


i-Live News - Ζωντανά !

Posted: 27 Oct 2012 01:39 AM PDT

i-Live News - Ζωντανά !

Link to News i-live

Αλλάζει η ώρα ξημερώματα Κυριακής

Posted: 26 Oct 2012 02:45 AM PDT

Αλλάζει η ώρα από τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου. Στις 04:00 το πρωί οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα πίσω και να δείχνουν 03:00. Αυτό σημαίνει ότι την Κυριακή θα...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Posted: 26 Oct 2012 12:54 AM PDT

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα πραγματοποιηθούν φέτος οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, προκειμένου να μην επαναληφθεί η εικόνα του 2011, όταν τελικά ακυρώθηκε η παρέλαση και αποχώρησε ο...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


APW

Posted: 26 Oct 2012 11:30 PM PDT

APW


«Aυτό είναι το σώμα μου» :Η φωτογραφία που συγκέντωσε 2 εκατομμύρια views μέσα σε λίγες ώρες (pic)

Posted: 26 Oct 2012 02:31 PM PDT


Η φωτογραφία που συγκέντωσε 2 εκατομμύρια views μέσα σε λίγες ώρες (pic)Η Stella Boonshoft αποφάσισε να βγει μπροστά και να μιλήσει για το σώμα της.
«Αυτό είναι το σώμα μου και δεν είναι δική σας υπόθεση», λέει στην ανάρτηση της στο blog "The Body Love Blog", στο οποίο η φοιτήτρια από τη Νέα Υόρκη μιλά για την περιπέτεια υγείας της που της πρόσθεσε κιλά.
Η φωτογραφία της φιλοξενήθηκε από διάφορα site μαζί με το μήνυμά της.

«Προειδοποίηση: Η φωτογραφία μπορεί να θεωρηθεί άσεμνη γιατί το αντικείμενο δεν είναι "αδύνατο". Και όλοι γνωρίζουμε πως μόνο τα αδύνατα άτομα μπορούν να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους και να αυτοθαυμάζονται. Λοιπόν εγώ δεν είμαι. Αυτό είναι το δικό μου σώμα. Όχι το δικό σου. Το δικό μου. Αυτή η φωτογραφία είναι για όποιον μου έλεγε όταν ήμουν μικρή πως η κοιλιά μου είναι πολύ μεγάλη και για όποιον μου έλεγε ότι πρέπει να χάσω μερικά κιλά.
Κυρίως όμως αυτή η φωτογραφία είναι για εμένα. Για το κορίτσι που μισούσε το σώμα της τόσο πολύ που κατέφυγε σε ακραία μέσα για να το αλλάξει. Που έκλαιγε για ώρες για το γεγονός ότι δεν θα ήταν ποτέ αδύνατη. Που την κορόιδευαν, βασάνιζαν και πλήγωναν απλά γιατί ήταν αυτή που ήταν», καταλήγει.
Η φωτογραφία και το μήνυμα της νεαρής είχαν πάνω από 2.000.000 προβολές από ανθρώπους από όλο τον πλανήτη, ενώ 93.000 χρήστες του Tumblr την έχουν ήδη αναδημοσιεύσει.
«Ελπίζω όλο αυτό να μπορέσει να βοηθήσει τους ανθρώπους που νιώθουν ανασφαλείς με το σώμα τους» λέει η Stella.
 E-Radio.gr Blog 

Μητσοτάκης: Γιατί να υποχωρήσει ο Κουβέλης και όχι η Μέρκελ...

Posted: 26 Oct 2012 02:27 PM PDT


Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε συνομιλία του με δημοσιογράφους στη Βουλή, πιστεύει ότι θα υποχωρήσει στις απαιτήσεις του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης είπε χαρακτηριστικά:
«Και γιατί να μην υποχωρήσουν οι Γερμανοί;».
Παράλληλα άφησε και αιχμές για την κυβέρνηση λέγοντας πως πρέπει να πει στους πολίτες τα πράγματα με το όνομα τους «Αν η Ελλάδα θα γίνει ανταγωνιστικό κράτος. Και σ' αυτό η πολιτική ηγεσία δεν βοηθάει γιατί δεν λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Αντ' αυτού ακούμε για κόκκινες γραμμές και πράσινα άλογα.»
Η συνομιλία του κ. Μητσοτάκη με δημοσιογράφους στη Βουλή
-Είμαι αισιόδοξος ότι τελικά θα βρεθεί λύση
-Θα υποχωρήσει ο Κουβέλης;
-Και γιατί να μην υποχωρήσουν οι Γερμανοί;
-Εγώ πιστεύω ότι η λύση θα βρεθεί γιατί η Ευρώπη έχει αποφασίσει να σώσει την Ελλάδα. Το καράβι δεν θα βουλιάξει μέσα στο λιμάνι. Το πρόβλημα δεν είναι τι θα γίνει τώρα, αλλά τι θα γίνει μετά. Αν η Ελλάδα θα γίνει ανταγωνιστικό κράτος. Και σ' αυτό η πολιτική ηγεσία δεν βοηθάει γιατί δεν λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Αντ' αυτού ακούμε για κόκκινες γραμμές και πράσινα άλογα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι για να επιβιώσουμε πρέπει να γίνουμε ανταγωνιστικό κράτος και να μάθουμε να ζούμε με αυτά που παράγουμε. Και αυτό η πολιτική ηγεσία οφείλει να το πει καθαρά στους πολίτες.

«Άπορος» οδηγός χάνει τη... Lamborghini του!!

Posted: 26 Oct 2012 02:12 PM PDT


«Άπορος» οδηγός χάνει τη... Lamborghini τουΑπίστευτο και όμως αληθινό! Ένας 22χρονος οδηγός στον Καναδά αποδέχτηκε την παρακράτηση του αυτοκινήτου του, επειδή δεν είχε να πληρώσει το...

πρόστιμο που του επεβλήθη επειδή οδηγούσε χωρίς ασφάλεια.





Μόνο που το περίεργο είναι ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ήταν μια Lamborghini Aventador, η τιμή της οποία στον Καναδά ξεκινά από τα 430.000 δολάρια.



Το περιστατικό συνέβη στο Richmond της Βρετανικής Κολομβίας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 22χρονος οδηγός αναγκάστηκε να σταματήσει τη λευκή Lamborghini έπειτα από σήμα αστυνομικού, καθώς δεν είχε μπροστινή πινακίδα. Όπως διαπιστώθηκε, το όχημα ήταν ανασφάλιστο.



Έτσι επεβλήθη πρόστιμο 568 δολαρίων, ήτοι περίπου 440 ευρώ. Η αντίδραση του οδηγού, ήταν να άρχισε να παραπονιέται ότι τα λεφτά ήταν πολλά, και πως δεν είχε τη δυνατότητα να πληρώσει.



Έτσι, το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και ο οδηγός πρέπει να αποφασίσει αν θα πληρώσει το πρόστιμο προκειμένου να πάρει πίσω το όχημα του.



«Είναι απλά αστείο ότι έχεις λεφτά για μια Lamborghini, αλλά δεν έχεις λεφτά να πληρώσεις την ασφάλεια; Δεν έχεις να πληρώσεις το πρόστιμο;» αναρωτήθηκε ο Robert McDonald από την υπηρεσία έλεγχου κυκλοφορίας του Καναδά.


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ "ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΣΑ ΣΤΗ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ!(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO!)

Posted: 26 Oct 2012 01:30 PM PDT

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου μια φάρσα στην Λιάνα Κανέλλη είχε σαν αποτέλεσμα η πολιτικός να καταρρεύσει στα παρασκήνια της εκπομπής!
Οι συντελεστές της εκπομπής "Συντέλεια", κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος πήγαν να κάνουν μια φάρσα στην βουλευτή του ΚΚΕ.

Μετά από 40 λεπτά η Λιάνα Κανέλλη εμφανίστηκε ξανά στην πρωινή εκπομπή για να περιγράψει όσα συνέβησαν την ώρα του διαφημιστικού διαλείμματος!

Ακούστε την απάντηση της εκπομπής "Συντέλεια" μέσω του παρουσιαστή της, Μάνου Βουλαρινού:





Πηγε για μια απλη εγχειρηση και βγηκε Παμελα Αντερσον!!!

Posted: 26 Oct 2012 01:30 PM PDT


Αυτό έπαθε μια κοπέλα όταν πήγε για μια απλή συνηθισμένη εγχείρηση…
Μία κοπέλα απο το Ιλινοις έμεινε έκθαμβη απο το 
αποτέλεσμα της εγχειρησης…
Η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν παχυσαρκη αλλά αποφάσισε με μια δύσκολη δίαιτα να χάσει τα κιλά που τη βάραιναν τόσα χρόνια…
Τα κατάφερε αλλά είχε να αντιμετωπίσει τις συνέπειες…
Την πλαδαρότητα του δέρματος…
Έτσι αποφάσισε να κάνει μια εγχείρηση για να τη καταπολεμήσει…
Αλλά μόλις ξύπνησε είδε κάτι που δεν το περίμενε…




Προσπάθησε να σηκωθεί αλλά δεν μπορούσε…
Ένιωθε οτι είχε ενα πρόσθετο βάρος…
Το αποτέλεσμα?
Της είχαν κάνει εμφύτευση σιλικόνης!
3 νουμερα πανω!
Αλλά και πάλι δεν νομίζω να έκανε μήνυση

Έκανε τρελίτσες με... την φίλη της κι ο άντρας της παρακολουθούσε μέσω Skype στο Αφγανιστάν!

Posted: 26 Oct 2012 01:30 PM PDT



Ο λόγος για την 21χρονη... 
Τζέσικα Ρέιμο η οποία αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον άνδρα της ο οποίος είναι στρατιώτης στο Αφγανιστάν.

Ποιο ήταν αυτό; Η 21χρονη ζήτησε από μια γνωστή της να κάνουν "τρελίτσες", ενώ ο σύζυγος παρακολουθούσε την όλη πράξη μέσω skype! Βέβαια η επιλογή της παρτενέρ αποδείχθηκε λανθασμένη καθώς ήταν μόλις 15 ετών.
Μάλιστα η 15χρονη διέδωσε το περιστατικό με αποτέλεσμα η 21χρονη και ο σύζυγός της να οδηγηθούν στο δικαστήριο με την κατηγορία ότι ενέπλεξαν ανήλικο σε ανήθικες πράξεις.
Οι ίδιοι πάντως υποστηρίζουν ότι δεν γνώριζαν την ηλικία της κοπέλας, η οποία είχε πει στη Τζέσικα ότι ήταν πάνω από 18.

 

Κρέμα για αιμορροΐδες:και για τα μάτια

Posted: 26 Oct 2012 01:30 PM PDT


Image and video hosting by TinyPic
Κρέμα για αιμορροΐδες: θαυματουργή και για τα μάτια;

Πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι η φαρμακευτική αλοιφή που χρησιμοποιείται για τις αιμορροΐδες στην περιοχή των ματιών;

Η ειδικός απαντά:



Φημολογείται ότι η Σάντρα Μπούλοκ και η Κέιτ Μος καταφεύγουν συχνά σε αυτήν για να εξαφανίσουν τους μαύρους κύκλους έπειτα από ένα πάρτι. Πλέον διαβάζουμε ότι ακόμα και επιστήμονες παραδέχονται πως η κρέμα για τις αιμορροΐδες κάνει θαύματα στην περιοχή γύρω από τα μάτια, χαρίζοντας λάμψη στο κουρασμένο βλέμμα. Τι λέει η ειδικός;



Η θέση της δερματολόγου

Όπως τονίζει η δερματολόγος Αργυρή Καπελλάρη, «ισχύει ότι μια αλοιφή για τις αιμορροΐδες μπορεί να έχει ένα πολύ καλό αλλά προσωρινό αποτέλεσμα. Η δράση της οφείλεται στους αγγειοσυσπαστικούς και τονωτικούς για τη μικροκυκλοφορία παράγοντες. Επομένως, μια τέτοια κρέμα θα βελτιώσει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους. Παρ' όλα αυτά δεν θα συνιστούσα ένα τέτοιο προϊόν για καθημερινή χρήση».



Η γιατρός συνεχίζει: «Πολλά από αυτά περιέχουν αντιφλεγμονώδη στοιχεία και κορτιζόνη. Οι συγκεκριμένες ουσίες μπορεί να κάνουν το δέρμα γύρω από τα μάτια, το οποίο είναι λεπτό, να λεπτύνει ακόμα περισσότερο και να ατροφήσει. Συνεπώς, ίσως πρότεινα την εφαρμογή της μία φορά πριν από ένα σημαντικό γεγονός, αλλά όχι για συχνή χρήση».



Αντ' αυτής, η δερματολόγος συμβουλεύει να κάνουμε μεσοθεραπεία με αυξητικούς παράγοντες από το δικό μας αίμα συνδυαστικά με λέιζερ.

Καλό είναι λοιπόν, προτού χρησιμοποιήσετε μια τέτοια κρέμα, να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

 

Μπήκε στο μετρό φορώντας μόνο τις μπότες της

Posted: 26 Oct 2012 01:30 PM PDT


Στη Βιέννη οι επιβάτες του πρωινού δρομολογίου με έκπληξη αντίκρισαν τη συμπατριώτισσά τους να επιβιβάζεται στο μετρό φορώντας μόνο ένα ζευγάρι μαύρες ψηλές μπότες. Και φυσικά ένα λαμπερό χαμόγελο. 
Εκείνη σαν να μη συμβαίνει τίποτα...
στάθηκε στη μέση του βαγονιού παίρνοντας πόζες μοντέλου. Έδειχνε μάλιστα να απολαμβάνει τα απανωτά φωτογραφικά κλικ, προερχόμενα κυρίως από τους άνδρες επιβάτες. Αφού πόζαρε, λίγες στάσεις μετά αποβιβάστηκε σα να μη συμβαίνει τίποτα. Χωρίς καν να πει μια λέξη. 
Οι υπεύθυνοι του σταθμού μελετούν προσεκτικά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν την ταυτότητα της γυναίκας, της «Αφροδίτης της Βιέννης» όπως την ονόμασαν. Μαζί τους δημοσιογράφοι που ψάχνουν μανιωδώς να την εντοπίσουν. 
Κι ενώ οι περισσότεροι αναρωτιόνται που βρήκε το θάρρος να εμφανιστεί με τα κάλλη της εκτεθειμένα μπροστά σε κόσμο, κάποιοι άλλοι αναρωτιόνται πού βρήκε τη δύναμη να γδυθεί και να κυκλοφορήσει εν μέσω κακοκαιρίας με χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες υπό το μηδέν στη Βιέννη.
 

Αυτός είναι ο άνθρωπος πίσω από τη μάσκα των anonymous!

Posted: 26 Oct 2012 01:30 PM PDT



Ονομάζεται Ντέιβιντ Λόιντ και είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τη μάσκα των Anonymous. 
Ο Bρετανός κομίστας που εικονογράφησε το ομώνυμο σενάριο του Άλαν Μουρ μίλησε στα Νέα για την κατάσταση στη Ελλάδα, λίγο πριν την επίσκεψή του στη χώρα μας για το 14ο Φεστιβάλ Κομικς της Αθήνας, από τις 2 ως τις 11 Νοεμβρίου.

«Έχετε κρίση, έχετε διαδηλώσεις και κυρίως έχετε αυτό το ναζιστικό τύπου κόμμα που νομίζω ότι ονομάζεται Χρυσή Αυγή», λέει ο Ντέιβιντ Λόιντ και προσθέτει: «Έτσι γίνεται βέβαια όταν έχεις φριχτές καταστάσεις, όπως οικονομικές ή άλλου τύπου κρίσεις. Ελπίζω μόνο τα πράγματα να πάνε καλά για εσάς».

«Η χρήση της ως συμβόλου μού φαίνεται καλή» λέει όταν η κουβέντα πηγαίνει στους Anonymous.

«To θετικό είναι ότι αυτή η μάσκα έχει από παλιά έναν σκοπό εναντίον της καταπίεσης. Σήμερα τη χρησιμοποιούν οι Anonymous ή το κίνημα Occupy και παρότι δε γνωρίζω πολλά για τους πρώτους, υποστηρίζω σίγουρα το δεύτερο. Εγκρίνω τη χρήση της, γιατί έχει συμβολική αξία και χαρακτηρίζεται από μία ουδετερότητα», λέει.

Περιμένει πως και πώς να έρθει στην Ελλάδα για να διαβάσει από πρώτο χέρι τις ιστορίες που δημιουργούν εν μέσω κρίσης οι Έλληνες δημιουργοί.
Πηγή: newsbeast.gr

Πόσο πορνό υπάρχει … τελικά στο internet ;

Posted: 26 Oct 2012 01:30 PM PDT



Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ExtremeTech, τα μεγαλύτερα site με πορνό στον κόσμο,
όπως τα XVideos, LiveJasmin, YouPorn, Tube8, Pornhub, συναγωνίζονται σε επισκεψιμότητα τη Google και το Facebook.

Το XVideos από έχει 4.4 δισεκατομμύρια pageviews κάθε μήνα, τρεις φορές δηλαδή την επισκεψιμότητα του CNN.
Ανάλογα τα νούμερα και στον χρόνο παραμονής.
Κάθε site έχει μέσο όρο παραμονής του κάθε επισκέπτη 2,5 έως 6 λεπτά ανά επίσκεψη περίπου. Ο μέσος όρος παραμονής ενός επισκέπτη σε site με πορνογραφικό περιεχόμενο, είναι 15-20 λεπτά!
Επίσης σύμφωνα με τα νούμερα που παρουσίασε το ExtremeTech, το YouPorn φιλοξενεί περισσότερα από 100TB οπτικού υλικού και μετρά περισσότερες από 100 εκατομμύρια προβολές σελίδας την ημέρα.
Αυτό σημαίνει πως το σύνολο της ημερήσιας κίνησης είναι περίπου 950 terabytes / ημέρα.
Τώρα για τα ποσοστά του μήνα, το YouPorn διακινεί 28 petabytes, ενώ το Xvideos, που είναι ακόμα πιο δημοφιλές, υπολογίζεται να διακινεί 35 έως 40 PB για το ίδιο χρονικό διάστημα, νούμερα πραγματικά εξωφρενικά.

ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Posted: 26 Oct 2012 01:30 PM PDT


Στις ανατολικές πλαγιές του Παρνασσού και σε εποχές που η μνήμη του ανθρώπου χάνεται στην αχλή του χρόνου, εκεί όπου και η... σημερινή περιοχή των Δελφών, 
άγνωστο πως και γιατί οι προγονοί των σημερινών Ελλήνων έκτισαν μαντείο και ιερά, ονομαστά σε όλη τη γη που κατά καιρούς ονομαζότανυθώ, Όμφη, στα οποία λατρεύτηκαν ο Ουρανός η Γαία, ο Ζεύς και ο Απόλλωνας.

Η παράδοση αναφέρει ότι το -9650 μετά τον μεγάλο κατακλυσμό του Δευκαλίωνα, οι άνθρωποι για να σωθούν ανέβηκαν στο βουνό. Σταμάτησαν στο σημείο όπου άκουγαν τα ουρλιαχτά των λύκων.

Την περιοχή αυτή θεώρησαν ασφαλή από τα νερά και σε ανάμνηση της σωτηρίας τους, έκτισαν την πόλη Λυκόρεια..(Λύκος + ρεία = Αμεριμνησία που προσήλθε από τους Λύκους. Σήμερα τα αρχαιότερα ευρήματα της περιοχής χρονολογούνται στο --7000. Αν σκεφτούμε ότι οι Δελφοί γνώρισαν την ανελέητη δήωση και πυρπόληση από κάποιους ανθρωπόμορφους μαυροφορεμένους, που κουβαλούσαν μαζί τους τον θάνατο και τις κατάρες του θεού της ασιατικής ερήμου και ούρλιαζαν, «Ες έδαφος φέρειν» (Γκρεμίστε τα-ισοπεδώστε τα), ή «Θεοδόσιος η Ρομφαία του θεού», ή «θάνατο στους εχθρούς του Ισραήλ», γκρέμιζαν τα ιερά, έσπαζαν τα αγάλματα, και έκαιγαν ότι στεκόταν όρθιο ώστε να μη θυμίζει το παρελθόν, ασφαλώς θαβρίσκαμε και παλαιότερα ευρήματα που θα φώτιζαν το απώτερο παρελθόν της ιστορίας μας.

Η αρχαία Ελληνική θρησκεία δεν ήταν δογματική, δεν συστηματοποιούσε ούτε κωδικοποιούσε τις θρησκευτικές πεποιθήσεις και το σημαντικότερο όλων ποτέ δεν περιφρόνησε το θρησκευτικό πιστεύω άλλων λαών. Όλα αυτά γιατί οι Έλληνες δεν παρουσίαζαν την θρησκεία τους σαν έκφραση τελειότητας και έργο θεού. Δεν δεχόταν για τους θεούς ότι μπορούν να διαπράξουν κακές και άδικες πράξεις. Η ηθική δεν ήταν θεμελιωμένη στη θρησκεία αλλά στην λογική και τον αυτοσεβασμό του ατόμου. Δεν πίστευαν πως όταν τιμάς τον θεό έπρεπε να αξιώνεις την εύνοια του. Αυτό εξασφαλιζόταν μόνο με τον ηθικό και ενάρετο βίο του ατόμου.

Ο σεβασμός και η τιμή προς το θείο αποτελούσε εσωτερική υποχρέωση, που εκδηλωνόταν σαν έκφραση της αγάπης προς τον δημιουργό και το έργο του. Η ελληνική θεουργία εξύψωνε τον άνθρωπο στην υπέρτατη θρησκευτική συγκίνηση, σε αντίθεση με το χριστιανικό δόγμα που στοχεύει στην καταπίεση και τον έλεγχο του πιστού και πολεμά με μίσος κάθε τι που διαφωνεί μαζί του, ενώ δεν παύει να αυτοδιαφημίζεται σαν θρησκεία αγάπης, που εξοντώνει όμως τους αντιπάλους της. Οι Δελφοί ήταν τόπος πανίερος για τους Έλληνες. εκεί συντελούσαν μια ιερή μυσταγωγία μεταξύ προσκυνητή και θειου. Στον χώρο αυτό κυριαρχούσε η μορφή του «Κραταιού Άρχοντα του Φωτός, Απόλλωνα».

Ο Απόλλωνας Φοίβος είναι η κεντρική ενσαρκωμένη ακτίνα του Όλου Φωτός, που σηματοδοτεί την αναγέννηση του ανθρωπίνου πνεύματος, μετά τα σκοτάδια που έφερε στο ανθρώπινο μυαλό ο τρόμος του μεγάλου κατακλυσμού. Είναι ο μοναδικός ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΘΕΟΣ (όχι ημίθεος) από θνητή γυναίκα και τον πατέρα θεών και ανθρώπων, Δία. Είναι η θεϊκή οντότητα που χρησιμοποιούνταν σαν σύνδεσμος των ανθρώπων με το ουράνιο και το θείο, των θνητών με τους αθανάτους. Είναι ο ελεήμων θεός που εξασφαλίζει την σωτηρία και των καθαρμό της ανθρώπινης ψυχής από τους ρύπους των εγκλημάτων ώστε να αποφύγει την καταδίωξη των Ερινυών. Θεράπευε τις ανθρώπινες ψυχές που υπέφεραν από την καταπάτηση του ηθικού νόμου. Έδινε άφεση αμαρτιών χωρίς να οργίζεται με τους ενόχους και τους παραβάτες του ηθικού νόμου, λύτρωνε τις ψυχές από τα λάθη, τα πάθη, τις κακίες και τα ανομήματα μέχρι την τελική εξιλέωση. Δεχόταν με συγκατάβαση την μεταμέλεια, έθετε υπό την προστασία του τον αμαρτωλό και μεριμνούσε για την σωτηρία του από τον αδέκαστο και αυστηρό τιμωρό Δία, για αυτό ο Απόλλωνας ονομαζόταν, ΣΩΤΗΡ, Λυτρωτής, Ανορθωτής, Ευσπλαχνικός και Ανεξίκακος.

Ο Κραταιός Ήλιος θεός ήταν η παρηγοριά και η καταφυγή των πονεμένων, δυστυχισμένων και μετανοούντων αμαρτωλών που ζητούσαν την συγχώρεση του. Ο μετανοιωμένος ικέτης επικαλούνταν τον θεό, για να του προσφέρει την κάθαρση από το ανόμημα του και παρακαλούσε να τον δεχτεί υπό την σκέπη του με εύνοια, μέχρι την αποκάθαρση του. Ο ικέτης που πήγαινε στους Δελφούς παρουσιαζόταν στον ιεροφάντη του ναού στον οποίο εξομολογούνταν τους λόγους που τον έφεραν στο ιερό του θεού και τι έγκλημα είχε διαπράξει.

Ο ιεροφάντης αφού άκουγε τον επισκέπτη ικέτη, τον συμβούλευε τι έπρεπε να πράξει και του πρότεινε τον τρόπο εξιλέωσης του. Ακλουθούσε το άναμμα της ιερής δάδας (σημερινό κερί), έκαιγε λιβάνι μπροστά το άγαλμα του θεού, κατόπιν γινόταν σωματικός καθαρμός και ακρεοφαγία (νηστεία), για όσο διάστημα καθοριζόταν, μέχρι την στιγμή που συμμετείχε των μυστηρίων, τρώγοντας ψωμί και πίνοντας κρασί (μετάληψη το λέμε σήμερα). Ο ιεροφάντης άγγιζε το κεφάλι του μετανοιωμένου με κλαδάκι από την ιερή δάφνη των Δελφών, για να διώξει τους ρύπους της ψυχής του.

Από τη στιγμή αυτή και μετά είχε την προστασία του Απόλλωνα. Στη συνέχεια ο ικέτης με ελευθέρα βούληση, γινόταν για όσο διάστημα επιθυμούσε, υπηρέτης των ιερών, μέχρι να αισθανθεί εξιλεωμένος και έτοιμος να ενταχθεί στην κοινωνία πάλι αγνός, ήρεμος, λυτρωμένος και καθαρός.

Όριζε την ημέρα της αναχώρησης του και εξαγνισμένος πλέον, άναβε την ιερή δάδα και έκαιγε λιβάνι μπροστά στο άγαλμα του θεού και αφού έδενε στα μαλλιά του κλαδάκια από την ιερή δάφνη επέστρεφε και πάλι στην προηγούμενη ζωή του. (Στη σημερινή θρησκεία η δάφνη χρησιμοποιείτε σε ανάμνηση των βαΐων με τα οποία κατά την χριστιανική παράδοση υποδέχτηκαν το Χριστό στα Ιεροσόλυμα).

Όλες αυτές οι ιερουργίες ονομάστηκαν ειδωλολατρία από το Ελληνοκτόνο δόγμα, αν και πήρε όλα τα λατρευτικά και τυπικά του στοιχεία αυτούσια, για τη δική του θρησκεία. Τι κι αν ο Κραταιός Ήλιος – Απόλλωνας έχασε τον θρόνο του από τους ανθρώπους της παρακμής και του τίποτα. Τι κι αν ασέβησε πάνω στα ιερά του ο μαυροφορεμένος συρφετός των χαλαστάδων. Τι κι αν τον είπαν είδωλο και τον αντικατέστησαν με τον εγκληματία Γιαχβέ του ασιατισμού και του μισανθρωπισμού. Τι κι αν γκρέμισαν και έσπασαν τα αφθάστου κάλλους αγάλματα του. Τι κι αν ο χριστιανικός σκοταδισμός σκέπασε την πατρίδα του. Ο Φοίβος δεν μνησικάκησε. Επέστρεψε στην γενέτειρα του όχι μόνο σαν ελεήμονας θεός αλλά και σαν τιμωρός των ιερών παραμυθολόγων, για να εξαγνίσει τις ψυχές των Ελλήνων και να φωτίσει το πνεύμα τους.

Από τα πανάρχαια χρόνια στους Δελφούς συνέβαιναν ανεξήγητα φαινόμενα, που μόνο οι Ιεροφάντες, οι Μύστες και οι Πυθίες μπορούσαν να εξηγήσουν. Εξελίσσονταν υπερφυσικές καταστάσεις, που κατέστησαν τους Δελφούς γνωστούς σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο και την Πυθία αλάθητη στους χρησμούς, την οποία αργότερα γελοιοποίησε το χριστιανικό ιερατείο με τα συκοφαντικά του μυθεύματα. Και σήμερα τα ουράνια και μυστηριώδη φαινόμενα επαναλαμβάνονται, μόνο που οι Έλληνες τα αγνοούν, ή τα θεωρούν σατανικά, αφού έγιναν καλοί χριστιανοί και δεν πρέπει να διαφωνούν με την απόφαση του ιερατείου.

Οι Δελφοί είναι το κέντρο της γης που συνδέει τον πλανήτη μας με το σύμπαν, είναι ο ενεργειακός χώρος που χρησιμοποιούν οι ουράνιοι προγονοί μας κατά την κάθοδο τους στην Γη στην εποχή μας. Όποιος επισκεφτεί τους Δελφούς σήμερα θα αισθανθεί και πάλι την ιερή παρουσία τους σε ένα καθαρά προσωπικό θεϊκό αντάμωμα, που συνοδεύεται από πλήθος υπερφυσικών φαινομένων. Παρατίθενται φωτογραφίες που υποστηρίζουν τα γραφόμενα μου και έχουν τραβηχτεί σε διαφορετικές ημερομηνίες και από διαφορετικά άτομα, στην Κασταλία πηγή των Δελφών.

(Φωτογραφία 1) Έχει παρθεί κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο (21/22 Δεκ.2002 και ώρα 00.15) από μια παρέα από το Αγρίνιο μέσα στο χάσμα της Κασταλίας πηγής των Δελφών, με φωτογραφική μηχανή συμβατικής τεχνολογίας. Το φως που πέφτει από το φωτεινό αντικείμενο πάνω από το σκούρο κυκλικό σώμα, αναλύεται σταχρώματα της ίριδας και μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ήταν διαφανές ή υπερβολικής στιλπνότητας αφού λειτούργησε σαν πρίσμα και ανέλυσε το φως. Από εξέταση της φωτογραφίας σε φασματογράφο, προέκυψε η ύπαρξη βηρυλλίου στο σώμα.

Οι φωτογραφίες 2και 6, έχουν τραβηχτεί το βράδυ της εαρινής ισημερίας (21/22 Μαρτ. 2003 και ώρα 00.10 έως 02.30). Την νύχτα αυτή είχαν συγκεντρωθεί μέσα στο χάσμα της Κασταλίας πηγής περίπου 40 άτομα, προερχόμενα από διάφορα μέρη της Ελλάδος, περιμένοντας κάποιο μήνυμα, ένα σημάδι από τις οντότητες που αυτοαποκαλούνται Ολύμπιοι*. Ήταν διαφόρων τάξεων και μορφώσεως ακόμη και ανώτατης ακαδημαϊκής παιδείας, με μόνο κοινό τους στοιχείο όπως με πληροφόρησαν αργότερα πολλοί από αυτούς, την ανάγνωση των βιβλίων μου και την δυσπιστία τους στα γραφόμενα μου. Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί και πάλι από φωτογραφική μηχανή συμβατικής τεχνολογίας χωρίς φλας.

Η μηχανή είχε στερεωθεί καλά πάνω σε τρίποδα, ώστε να μένει σταθερή για όση ώρα θα έμενε ανοιχτό το διάφραγμα της, ώστε να επιτευχτεί η φωτογράφηση μέσα στο σκοτάδι. Σύμφωνα με επώνυμες μαρτυρίες, η μηχανή άλλαξε δυο φορές κατεύθυνση κατά 90ο σαν να την μετακινούσε ένα αόρατο χέρι. Τελικά την άφησαν στην θέση που μετακινήθηκε μόνη της την δεύτερη φορά. (φωτογραφία 2)

Ενώ υπήρχε σκοτάδι, οι κορυφές των Φαιδριάδων φωτίστηκαν από ένα φως αγνώστου πηγής και φάνηκε σαν ημέρα. (Φωτογραφία 3) Και το φως αυτό κατέβηκε μέχρι τον χώρο της Κασταλίας πηγής. Μέσα στον χώρο της πηγής βρισκόταν όπως προανέφερα, σαράντα άτομα, και σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους ένοιωθαν περίεργα και ανεξήγητα συναισθήματα ενώ συνέβαιναν όλα αυτά τα φαινόμενα…

Φωτογραφία 4)Παρατηρούνται ανεξήγητα φωτεινά φαινόμενα και κάτω στο έδαφος φαίνονται δυο φωτεινές δέσμες. (φωτογραφία 5) Στο δεξιό κάτω μέρος της φαίνετε να πυρπολείτε ο χώρος της Κασταλίας πηγής. Φωτογραφία 6) Παρατηρούμε ένα φαντασμαγορικό, αινιγματικό και μυστηριώδες ενεργειακό πλέγμα εμπρός και πάνω από την Κασταλία πηγή, ακριβώς πάνω από το σημείο που αναβλύζει το νερό.

Οι φωτογραφίες που παραθέσαμε αποτελούν μαρτυρίες όλων αυτών που βιώσαν δεκάδες άτομα από διαφορετικά μέρη της Ελλάδος και φανερώνουν την ιερότητα του χώρου που γνώριζαν οι προγονοί μας και αγνοούν οι σημερινοί Έλληνες. *Οι Ολύμπιοι είναι εξωγήινες οντότητες οι οποίες επικοινωνούν με ανθρώπους σε διάφορα σημεία της Γης και όπως υποστηρίζουν σκοπός τους είναι η προστασία του πλανήτη μας και γενικά του πλανητικού μας συστήματος από καταστροφές που οφείλονται είτε σε ανθρώπινες ενέργειες είτε σε εξωγενείς παράγοντες.

Ο γνωστός συγγραφέας Γερ. Καλογεράκης στα βιβλία του παραθέτει πολλές τέτοιες επικοινωνίες με τους Ολυμπίους, μέσα από τις οποίες δίδονται απαντήσεις σε πάρα πολλά ερωτήματα που μας απασχολούν. Για τα παρατηρηθέντα μέσα στην Κασταλία πηγή φαινόμενα ο συγγραφέας ζήτησε από τις Οντότητες πληροφορίες και έλαβε τις κάτωθι απαντήσεις. Για φωτογραφία 1«…ο Κραταιός Άρχων Φωτός Απόλλων και η Φοίβη Άρτεμις, αφίχθησαν εις Γαιαν δια αντιμετώπισιν δευτέρας φάσεως του σχεδίου «ΑΝΑΤΟΛΗ», που ετοιμάζουν οι γήινοι αποστάτες και ενίσχυσιν των ηλιακών πεδίων του συμπαντικού έλικα της Γαίας, που ευρίσκεται εις τους Δελφούς.

Οι ευρεθέντες εις Κασταλίαν πηγήν ετέθησαν υπό προστασίαν και ευεργετικήν ακτινοβόλησιν, δια αφύπνησιν πνεύματος αυτών και ανόδου τους εις δεύτερον επίπεδον ηλιακής μυήσεως, προς ενεργοποίησιν ουδετέρας υποφύσεως και νοητικήν επικοινωνία μεθ΄ υμών. Έρρωσθε».

Για φωτογραφίες 2-6 «Η παρουσία Ελλανίων εις Κασταλίαν πηγή Δελφών, που αναζητούσαν σημάδια της υπάρξεως μας, μας ικανοποίησε. Εμείς δημιουργήσαμε της παραστάσεις των φωτογραφιών. Η αναζήτησις των Ελλανίων ήταν αποτέλεσμα καθαρής καρδίας. Την στιγμήν που ευρίσκοντο μέσα στον χώρο της πηγής εμείς είμεθα κάτωθεν της δεξιάς κορυφής των Φαιδριάδων για να μη γίνει αισθητή η δική μας παρουσία. (αξιοσημείωτο είναι, σημειώνει ο κος Καλογεράκης, πως όταν οι οντότητες ευρίσκονται εντός χώρου, κάθε προσπάθεια προσέγγισης του είναι αδύνατη.

Έχω βιώσει παρόμοιες καταστάσεις. Σημαίνει λοιπόν πως τα όντα επέτρεψαν την προσέγγιση στα παραυρεθέντα άτομα γι' αυτό και το επισημαίνουν στο μήνυμα τους). Άπαντες οι παριστάμενοι ακτινοβολήθησαν δια ενεργοποίησιν των αρχαιγόνων δυνάμεων των και προετοιμασίαν διαδικασίας ηλιακής μυήσεως. Άπασες αι δυνάμεις που φυλάσσουν τον χώρο προέρχονται από την Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων του γαλαξία του Κενταύρου και Τοξότου (Απόλλων- Άρτεμις) που ανήκουν στην 7ηνΑποστολήν. Άπαντα τα ενεργειακά φαινόμενα που συνετελέσθησαν, αποσκοπούσαν εις την κάθαρσιν της πηγής με ιονισμόν του ύδατος και την αναδιάταξιν των μορίων του, καθώς επίσης και συντήρησιν κοσμικών δυνάμεων με τον καθαρμό του συμπαντικού έλικος της Γαίας και προστασίαν του Ελλάνιου χώρου. Η δύναμις μεθ' ημών. Έρρωσθε»

Οι sexy MILF των τηλεοπτικών σειρών

Posted: 26 Oct 2012 01:30 PM PDT



Τα Ημισκούμπρια θα ήταν περήφανα για εμάς. Μαζέψαμε τις τηλεοπτικές μαμάδες που ποθούμε σε μια λίστα. Πρώτη πρώτη βάλαμε την Nadine Velazquez που βλέπεις και στην φωτογραφία.


Σας τα έχουμε πρήξει με τις σειρές, το ξέρουμε. Αλλά σε μια καθημερινότητα που ολοένα και περισσότερο παθιάζονται με τις τηλεοπτικές σειρές, σε ένα τοπίο που τα ελληνικά κανάλια τζογάρουν την επιβίωσή τους στις δυνατότητες του Gibbs από το NCIS και του McGarett από το Hawaii Five-O, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.
Η αφορμή για το θέμα ήρθε σε μια συζήτηση για την Tammy Taylor (την γυναίκα του coach στο Friday Night Lights). Στο κλασικό μέρος που κάνουμε τις συναντήσεις μας για να βγάλουμε τα θέματα της εβδομάδας. Βλέπεις ο Ηλίας Αναστασιάδης είχε φαγωθεί να γράψουμε κάτι για εκείνη, εγώ του έλεγα ότι μου κάνει πολύ "μαμά" για να δείξουμε την sexy πλευρά της και ευκόλως αποφασίσαμε να γράψουμε για όλες τις hot mamas των σειρών.

Η Nadine Velazquez στο The League

Δεν την είχα προσέξει στο My Name is Earl. Αλλά στο The League παρακαλούσα σε κάθε επεισόδιο να κάνει την εμφάνισή της. Σύζυγος του υπέροχα αντιπαθητικού Rodney Ruxin, δεν κάνει πολλές εμφανίσεις αλλά μερικά δευτερόλεπτα στην οθόνη σε κάνουν να απορείς γιατί αυτός ο άνθρωπος βγαίνει από το σπίτι του. (Η σκηνή είναι από το My Name is Earl)

Η Eva Longoria στο Desperate Housewives

Τις σιέστες στο Μεξικό δεν τις παίρνουν γιατί ζαλίστηκαν από τον ήλιο στα χωράφια της αγαύης. Αναπαύονται για να ξεχάσουν ότι αυτή η Μεξικανή ζει και βασιλεύει μακριά τους. Ο μοναδικός λόγος (για εμένα) για να βλέπω Desperate Housewives.

Η Sofia Vergara στο Modern Family

Ώρες – ώρες αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα να έκανε ένα παιδί σαν τον Manny. Μετά θυμάμαι ότι είναι σειρά και ηρεμώ. Αλλά μετά έρχεται η Claire και μου γκρινιάζει που δεν έβαλα κι εκείνη στην λίστα με τις hot milfs και ξαναταράζομαι. Η απάντηση όμως είναι απλή. Η γυναίκα με πιασίματα είναι δυο φορές γυναίκα. Και η Sofia Vergara είναι η ζωντανή απόδειξη.

Η January Jones στο Mad Men

Σεμνή και ταπεινή. Ξέχασε την καριέρα της ως μοντέλο για να υπηρετήσει τον Mr. Τέλειο Don Draper. Θα ξεχάσουμε την εικόνα της στην πέμπτη σεζόν και θα θυμηθούμε εκείνη την υπέροχη σιλουέτα που σε έκανε να απορείς στις πρώτες σεζόν πώς είναι δυνατόν ένας άντρας να κερατώνει μια τέτοια γυναίκα.

Η Emilia Clarke στο Game of Thrones

Ποιος είπε ότι δεν είναι μητέρα. Είναι η μητέρα των Δράκων κύριοι. Και οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε ως τέτοια. Υπέροχα μάτια, γήινο σώμα και μετά τα μαθήματα της υπηρέτριας, δεινή παίκτρια στο κρεβάτι. Αξιέπαινη η προσπάθειά της να ικανοποιήσει τον Khal στο Game of Thrones. Εμείς τα τιμάμε αυτά τα πράγματα.

Η Natascha McElhone στο Californication

Δεν είναι σίγουρα η πιο ωραία γκόμενα της λίστας. Αλλά μόνο και μόνο το γεγονός ότι είναι η γυναίκα στην οποία επιστρέφει πάντα ο Hank Moody, αφού έχει ξεφυλλίσει όλες τις σελίδες του Κάμα Σούτρα, την ανεβάζει σε δυσθεώρητα ύψη. Θα μπορούσε πάντως να κλέψει λίγη προστυχιά από την Marcy. Να τα λέμε αυτά.

Η Jennifer Aniston στο Friends

Παλιά στο Τέξας αλλά αν ξεχάσουμε τις παλιές καλές αξίες, δεν μας σώζει τίποτα αδέλφια. Ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου κάθε φορά που βλέπω τον Ρος να τα σκατώνει με την Ρέιτσελ (ας μην μιλήσουμε για τον Τζόι). Η Anniston είναι το κορίτσι που θα ήθελες να έχεις. Ακόμα και με έναν μπέμπη στην αγκαλιά της.

Η Lauren Graham στο Gilmore Girls

Ρώτησα τον Θοδωρή Δημητρόπουλο αν πρέπει να την βάλω στην λίστα. Φώναξε "εννοείται" στο αυτί μου. Δεν έχω κάτι άλλο να πω.

Η Connie Britton στο Friday Night Lights

Όπως είπα και παραπάνω μου κάνει πολύ "μαμά" στο Friday Night Lights. Ειδικά αφού είναι ψυχολόγος στο σχολείο και είναι πάντα στοργική με τα παιδιά και τον Coach Taylor. Ίσως πάλι να φταίει η ανιδιοτελης αγάπη μου για την κόρη της την Julie. Αλλά, πάλι, αν το σκεφτείς, ποιος δεν θα ήθελε να ρίξει μια hot σχολική ψυχολόγο;

Η Katie Aselton στο The League

Είναι το αγοροκόριτσο που θα ήθελες να παίρνεις στο γήπεδο μαζί σου, να τσακώνεσαι για την τελευταία μπουκιά του burger και το βράδυ να μετατρέπεται σε μια αισθησιακή γυναίκα. Αυτόν τον ρόλο παίζει η Katie στοThe League, αυτό αγαπάμε κι εμείς. Μετά την Nadine Velazquez (βλέπε πιο πάνω) βεβαίως βεβαίως.

Η Morena Baccarin στο Homeland

Στριφνή, παγωμένη, ενίοτε σκύλα αλλά έχει κάτι που σε τραβάει. Άσε τον Brody να ασχολείται με την πολιτική και την ημίτρελη Carrie. Εσύ πρέπει να κάνεις focus στην στερημένη (ναι καλά) γυναίκα του που μας χάρισε μερικές sexy σκηνές στην πρώτη σεζόν.

Η Christina Hendricks στο Mad Men

"Μανούλα" που θα φώναζε και ο αείμνηστος Θανάσης Βέγγος. Η January Jones είχε πανηγυρικά τον τίτλο της MILF της σειράς μέχρι που η ανάφτρα Christina Hendricks έφερε στον κόσμο ένα μωρό. Και μας έκανε να κλαίμε γοερά που δεν είμαστε εμείς στην αγκαλιά της να μας νανουρίσει.


Το πιθηκακι που μοιαζει στον… Αϊνσταιν

Posted: 26 Oct 2012 01:30 PM PDT




O 68χρονος φυσικός Mihail Nazarov σε ένα από τα ταξίδια του στηΜαλ αισία, και συγκεκριμένα κατά την επίσκεψή του στο Εθνικό Πάρκο Taiping συνάντησε το σωσία ενός θρύλου της φυσικής… του Άλμπερτ Αϊνστάιν!


«Μόλις είδα το μικρό πιθηκάκι η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι μοιάζει απίστευτα στον Αϊνστάιν και αμέσως άρπαξα τη φωτογραφική μου μηχανή για να το απαθανατίσω» είπε ο καθηγητής.



«Όταν επέστρεψα από το ταξίδι μου έβαλα τις φωτογραφίες δίπλα στην εικόνα του Αϊνστάιν και διαπίστωσα ότι η ομοιότητά τους ήταν τρομακτική! Τις λατρεύω αυτές τις εικόνες και απλά μου άρεσε η ιδέα να φωτογραφίσω κάτι τόσο ασυνήθιστο!» είπε ακόμη.

Η φοροδιαφυγή θα στοιχειοθετείται ως έγκλημα

Posted: 26 Oct 2012 01:30 PM PDT


Η φοροδιαφυγή θα στοιχειοθετείται ως έγκλημα
Ανεξαρτήτως του σκοπού του δράστη για την απόκρυψη φορολογητέας ύλης, στοιχειοθετείται πλέον το έγκλημα της φοροδιαφυγής.... 

Με απόφαση (285/2012) του Αρείου Πάγου αποσαφηνίζεται ότι για τη στοιχειοθέτηση του εγκλήματος της φοροδιαφυγής απαιτείται η έκδοση από το δράστη πλαστών ή εικονικών φορολογικών στοιχείων ή η αποδοχή εικονικών φορολογικών στοιχείων και η γνώση έστω και με την έννοια της αμφιβολίας, της πλαστότητας ή της εικονικότητας των φορολογικών στοιχείων και η θέληση ή αποδοχή του δράστη να προβεί στην έκδοση των πλαστών ή εικονικών φορολογικών στοιχείων ή να αποδεχθεί εικονικά φορολογικά στοιχεία.

Όπως τονίζεται στη σχετική απόφαση δεν απαιτείται πλέον σκοπός του δράστη για την απόκρυψη φορολογητέας ύλης, ως πρόσθετο στοιχείο για τη θεμελίωση του εγκλήματος της φοροδιαφυγής, σε αντίθεση προς το ν. 1591/1986 που απαιτούσε για την υποκειμενική θεμελίωση του αδικήματος, πλην του βασικού δόλου, αναφορικά με τα στοιχεία της αντικειμενικής του υποστάσεως, και σκοπό του δράστη να αποκρύψει τη φορολογητέα ύλη.

Αναπαράσταση της εισόδου του στρατού στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Posted: 26 Oct 2012 01:30 PM PDT


Το πρωί της 27ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί αναπαράσταση της εισόδου του ελληνικού στρατού στη Θεσσαλονίκη. 
Τμήμα 750 ανδρών, αποτελούμενο μεταξύ άλλων από λόχους Ευζώνων, Ευέλπιδων και Ικάρων αλλά και ίλη έφιππων, θα παρελάσουν στη διαδρομή που ακολούθησε ο ελληνικός στρατός κατά την είσοδό του στην πόλη, ενώ θα γίνουν τέσσερις τελετές έπαρσης της ελληνικής σημαίας σε σημεία-σύμβολα των γεγονότων εκείνης της περιόδου. 
Η πορεία, της οποίας θα ηγείται η...
ελληνική σημαία που υψώθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1912 στο Λευκό Πύργο, θα ακολουθήσει τη διαδρομή: δυτική είσοδος-δικαστήρια, πλατεία Δημοκρατίας, Καραολή και Δημητρίου, Αγίου Δημητρίου, υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, Ίωνος Δραγούμη, πλατεία Ελευθερίας, Αγίας Σοφίας και Μητροπόλεως, λεωφόρος Νίκης και θα καταλήξει στο Λευκό Πύργο.
Προβλέπονται τέσσερις στάσεις για την έπαρση της ελληνικής σημαίας: η πρώτη στο Διοικητήριο, όπου η σημαία θα αναρτηθεί στο 2ο όροφο, μπροστά από το γραφείο του υπουργού, και τιμές θα αποδίδουν άγημα και οι τρεις φιλαρμονικές ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ. Η δεύτερη στην εκκλησία του Αγίου Μηνά -που ήταν η τότε μητρόπολη Θεσσαλονίκης- όπου θα βρίσκεται και ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Η τρίτη στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, όπου τότε στεγαζόταν το ελληνικό προξενείο και στις 27 Οκτωβρίου 1912 είχε υψωθεί η πρώτη ελληνική σημαία. Η τέταρτη και τελευταία στάση θα γίνει στο Λευκό Πύργο, όπου ακριβώς δίπλα θα κυματίζει η μεγαλύτερη ελληνική σημαία, εμβαδού 38x26. Η έπαρση θα γίνει υπό κανονιοβολισμούς.

Σόλων Λέκκας: «Ανάθεμα τη Τρόϊκα, που ήρθε στην Ελλάδα…» (νησιώτικο)

Posted: 26 Oct 2012 01:30 PM PDT


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Απίστευτο βίντεο: Είναι 17 μηνών κι όμως ξέρει να διαβάζει!

Posted: 26 Oct 2012 01:30 PM PDT



Ήταν 13 μηνών όταν της δώσαμε ένα κουτί δημητριακά και διάβασε τις πρώτες της λέξεις», περιγράφει η μαμά της Εlizabeth.
Η μικρούλα που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο είναι 17 μηνών και ξέρει να...
διαβάζει άψογα ότι της δείχνει η μαμά της, χωρίς όπως λένε οι γονείς της να της το έχουν διδάξει. Γεγονός που τρομάζει την μαμά της καθώς θεωρεί πως η διαφορετικότητα δεν είναι εύκολο πράγμα! Δείτε την!



Ο ΜΑΤατζής που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Posted: 26 Oct 2012 01:30 PM PDT



Η φωτογραφία του ΜΑΤατζή που σκύβει και φιλάει το χέρι ενός ιερέα, την ώρα που γίνονται επεισόδια έξω από τη Βουλή «σαρώνει» τα social media.
Πολλοί χρήστες του
twitter και του Facebook σχολιάζουν ότι «ο άνδρας των ΜΑΤ παίρνει την ευχή του ιερέα πριν συνεχίσει το... ξύλο», ενώ άλλοι κάνουν λόγο για μια εικόνα θεματοφύλακα της πατρίδας. Μάλιστα, χωρίς να γνωρίζουμε από ποια συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας είναι τραβηγμένη η φωτογραφία, αρκετοί αναφέρουν ότι είναι από τα επεισόδια στο Σύνταγμα κατά την επίσκεψη της γερμανίδας Καγκελάριου, Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.

Όπως και να έχει, δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη φωτογραφία.

Συνήθεια... πολυτελείας πλεον το σούπερ μάρκετ!

Posted: 26 Oct 2012 01:30 PM PDT



Παρά το ότι οι μισθοί και οι συντάξεις παίρνουν σταθερά την κατιούσα και η ανεργία εκτοξεύεται κάθε μήνα σε νέα ιστορικά υψηλά, οι τιμές των προϊόντων στο ράφι συνεχίζουν την
τρελή τους κούρσα, εντείνοντας το ήδη αρνητικό κλίμα στην αγορά. Με πληθωρισμό στο 5%, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα», βασικά προϊόντα έχουν καταγράψει αυξήσεις μέχρι και 27,6% με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση των γαλακτοκομικών, οι τιμές των οποίων έχουν χαρίσει στη χώρα μας την πρωτιά στη σχετική λίστα της Eurostat.

Μάλιστα, η εφημερίδα αναφέρει πως τα υπουργεία Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης σκέφτονται να αυξήσουν τη διάρκεια ζωής του γάλακτος σε εννέα ημέρες από πέντε που είναι σήμερα, προκειμένου να μειώσουν το κόστος επιστροφών και κατά συνέπεια και την τιμή του.

Και μπορεί ο γενικός δείκτης τιμών τον Αύγουστο να αυξήθηκε κατά 1,72%, όμως προϊόντα ευρείας κατανάλωσης έχουν σημειώσει αυξήσεις πολλαπλάσιες. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι, σε σχέση με το 2011, η ζάχαρη ανέβηκε κατά 14,9%, τα αναψυκτικά 8,2%, οι χυμοί 6,9%, τα αυγά 6,8%, ο καφές 5,9% κ.α.

H ευχαρίστηση στα χέρια σου. Playboy.

Posted: 26 Oct 2012 01:30 PM PDT



Την λες και πανέξυπνη διαφημιστική καμπάνια του περιοδικού των ενηλίκων...


Voila:











 Και για να μη ξεχνιόμαστε...:


Η παράξενη ιστορία της λέξης «ΟΚ»

Posted: 26 Oct 2012 01:30 PM PDT



Η λέξη «ΟΚ» είναι ευρέως γνωστή και χρησιμοποιείται σε ολόκληρο τον κόσμο για να δηλώσει ότι «όλα είναι εντάξει».Αποτελεί τη δεύτερη πιο
γνωστή λέξη στον κόσμο (μετά από την Coca Cola!) και η δημοφιλία της έγκειται στο γεγονός της… ευκολίας της! Παρόλα αυτά είναι μία από τις πιο... παράξενες εκφράσεις που έχουν επινοηθεί και κρύβει πίσω της μια περίεργη ιστορία σχετικά με τη γέννησή της...

Βρισκόμαστε στη Μασαχουσέτη του 1830 όταν οι εκδότες μιας εφημερίδας αποφάσισαν για τη δική τους ευκολία να επινοήσουν διάφορες συντομογραφίες, που όμως όλες έπεσαν στο κενό και καμία από αυτές δεν εδραιώθηκε στη γλώσσα. Ωστόσο, η προσπάθεια αυτή άνοιξε το δρόμο για τη δημιουργία της λέξης «ΟΚ». Ήταν 23 Μαρτίου 1839 όταν το ΟΚ εισήχθη στον κόσμο, στη δεύτερη σελίδα της εφημερίδας «Boston Morning Post», όπου σε μια ολόκληρη παράγραφο οι εκδότες επεξηγούσαν στους αναγνώστες τη σημασία του: Αll correct, δηλαδή «όλα σωστά».

Το 1837 οι ΗΠΑ ετοιμάζονταν να εκλέξουν τον 8ο πρόεδρό τους. Υποψήφιος και ακλόνητο φαβορί ήταν ο Δημοκρατικός Martin Van Buren, ο οποίος καταγόταν από την περιοχή Old Kinderhook της Νέας Υόρκης. Για ευκολία στην προεκλογική του εκστρατεία αποφασίστηκε ο Van Buren να χρησιμοποιήσει το παρατσούκλι «Old Kinderhook» και μάλιστα το σύνθημα ήταν: Ψηφίστε τον «O.K.». Το αποτέλεσμα ήταν θετικό για τον Van Buren, που εξελέγη 8ος πρόεδρος των ΗΠΑ, και το «ΟΚ» είχε βρει πια τη θέση που του ταίριαζε μέσα στη γλώσσα.

Το νόημα ήταν απλό: «Όλα καλά», όπως συνέβη, δηλαδή, και με την εκλογή του Van Buren. Μέχρι το 1900 η χρήση του «ΟΚ» ήταν σχετικά περιορισμένη και αφορούσε όχι τόσο στην καθομιλουμένη όσο στην εμφάνισή του σε επαγγελματικά έγγραφα και σε τηλεγραφήματα. Τον 20ό αιώνα έκανε το «ΟΚ» το μεγάλο άλμα, περνώντας σε γενική χρήση ως βασική λέξη της γλώσσας, την οποία οι άνθρωποι επέλεγαν να χρησιμοποιήσουν στο καθημερινό τους λεξιλόγιο και στις συζητήσεις τους, δηλώνοντας ότι «όλα βαίνουν καλώς»!

Σιγά σιγά το «ΟΚ» πέρασε τα σύνορα και η χρήση του επεκτάθηκε σε πολλές χώρες, ενώ αποτελεί σήμερα έναν από τους πλέον οικείους ήχους ανά τον κόσμο. Η προέλευσή του ξεχάστηκε και έμεινε μόνο η ερμηνεία που την ακολούθησε. Άλλωστε το «ΟΚ» είναι η πιο εύκολη λέξη στον κόσμο και για έναν ακόμη λόγο: Όταν την πεις δεν χρειάζεται να εξηγήσεις κάτι, δεν υποχρεούσαι να εκφράσεις γνώμη… Σχολιάζεις απλώς μια κατάσταση με απλά λόγια.

Έχω δέκα λόγους για να μου "αρέσει" η κρίση!

Posted: 26 Oct 2012 01:30 PM PDT



Μου αρέσει που όταν λέω για αύξηση στο αφεντικό μου δεν με αγριοκοιτάζει πια, αλλά λιώνει στα γέλια. Άσε που έδιωξε μερικούς που
δε μου άρεσε η φάτσα τους.

Μου αρέσει που πολλοί φίλοι μου μετανάστευσαν για καλύτερο μέλλον, γιατί έτσι θα έχω extra προορισμούς διακοπών στο εξωτερικό.

Μου αρέσει που ακρίβυνε η βενζίνη και χρησιμοποιώ λιγότερο το αυτοκίνητο. Γιατί αυτό σημαίνει ότι θα το έχω περισσότερα χρόνια και κάνω καλό και στην καρδιά μου, αφού περπατάω περισσότερο. Άσε που όταν πάμε βόλτα με τους φίλους μου όλοι πια τσοντάρουν για βενζίνη ενώ παλιά έκαναν τον «Κινέζο».

Μου αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά. Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον!

Μου αρέσει που το μέλλον της χώρας είναι αβέβαιο, γιατί σε όλους μας έλειπε λίγο πολύ η περιπέτεια στη ζωή μας.

Μου αρέσει που βλέπω αυτούς που αποταμίευαν τόσα χρόνια να χάνουν τα λεφτά τους, γιατί νιώθω καλύτερα που εγώ τα χάλαγα πάντα μέχρι τελευταίο ευρώ και τώρα από «σπάταλος» έγινα «προνοητικός», γιατί τουλάχιστον πρόλαβα και τα χάρηκα.

Μου αρέσει που αν πω ότι δουλεύω 2 φορές τη βδομάδα με κοιτούν με συμπάθεια και μου λένε κουράγιο, ενώ πιο παλιά σκεφτόντουσαν «Ρε τον τεμπέλη» Μου αρέσει που θα έχω και γω μία ιστορία πόνου και δυστυχίας να λέω στις επόμενες γενιές για το παρελθόν της χώρας, όπως εμείς ακούγαμε για Χούντα και Κατοχή.

Μου αρέσει ο καφές που κερδίζω στο τάβλι με φιλαράκια γιατί αποτελεί το 2%του μισθού μου, που σημαίνει ότι σε 50 παρτίδες έχω βγάλει έναν μισθό.

Μου αρέσει που είμαι σίγουρος πλέον ότι οι γυναίκες δεν με θέλουν για τα λεφτά μου.

Η κρίση του ευρώ σε εικόνες

Posted: 26 Oct 2012 01:30 PM PDT


Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel για την κρίση στην Ευρώπη, απεικονίζεικέρματα του ευρώ σε διάφορες καταστάσεις.
Κανείς για μπάρμπεκιου με ευρώ ;
Κανείς για μπάρμπεκιου με ευρώ ;
Οι φιγούρες Lego αντιπροσωπεύουν τις χώρες της ΕΕ που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες. Ο καρχαρίας καταβροχθίζει την Ελλάδα.
Οι φιγούρες Lego αντιπροσωπεύουν τις χώρες της ΕΕ που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες. Ο καρχαρίας καταβροχθίζει την Ελλάδα.
Σωσίβιο για το ευρώ.
Σωσίβιο για το ευρώ.
Το ευρώ λιώνει με ένα φλόγιστρο.
Το ευρώ λιώνει με ένα φλόγιστρο.
Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο νόμισμα με ένα μεγεθυντικό φακό
Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο νόμισμα με ένα μεγεθυντικό φακό
Τώρα, ας δούμε σε ποιο σημείο του χάρτη το νόμισμα βιώνει μεγαλύτερη αγωνία ...
Τώρα, ας δούμε σε ποιο σημείο του χάρτη το νόμισμα βιώνει μεγαλύτερη αγωνία …
και τώρα ας το βάλουμε σ' ένα χάρτη για να το εξετάσουμε με ένα μεγεθυντικό φακό
και τώρα ας το βάλουμε σ' ένα χάρτη για να το εξετάσουμε με ένα μεγεθυντικό φακό
Σερβίρεται με Κινέζικα ξυλάκια. Κινέζοι αξιωματούχοι έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν την ΕΕ με νέες επενδύσεις.
Σερβίρεται με Κινέζικα ξυλάκια. Κινέζοι αξιωματούχοι έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν την ΕΕ με νέες επενδύσεις.
Η κρίση του ευρώ εξαπλώνεται στην Ιταλία.
Η κρίση του ευρώ εξαπλώνεται στην Ιταλία.
Το Κολοσσαίο με την ιταλική σημαία στο φόντο.
Το Κολοσσαίο με την ιταλική σημαία στο φόντο.
Κατάσταση junk
Κατάσταση junk
To άδειο κέλυφος ενός νομίσματος. Πως θα μοιάζει το ευρώ  χωρίς την Ελλάδα.
To άδειο κέλυφος ενός νομίσματος. Πως θα μοιάζει το ευρώ χωρίς την Ελλάδα.
Νομίσματα από την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία και την Ελλάδα.
Νομίσματα από την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία και την Ελλάδα.
Όλη αυτή η συζήτηση για την κρίση στριφογυρίζει στα κεφάλια μας ...
Όλη αυτή η συζήτηση για την κρίση στριφογυρίζει στα κεφάλια μας …
Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με την κρίση του ευρώ στο επίκεντρο της.
Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με την κρίση του ευρώ στο επίκεντρο της.
Το νόμισμα πέφτει σε μια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το νόμισμα πέφτει σε μια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το ευρώ χάνει έδαφος έναντι του δολαρίου.
Το ευρώ χάνει έδαφος έναντι του δολαρίου.
Το ευρώ έχει μείνει χωρίς σωσίβιο του. Ή μήπως λιώνει;
Το ευρώ έχει μείνει χωρίς σωσίβιο του. Ή μήπως λιώνει;
Η Ελλάδα κινδυνεύει να 'σπάσει' όπως επεξηγεί το γερμανικό λεξικό.
Η Ελλάδα κινδυνεύει να 'σπάσει' όπως επεξηγεί το γερμανικό λεξικό.
Το κέρμα ευρώ σκαρφαλωμένο πάνω σε ένα κιτ πρώτων βοηθειών.
Το κέρμα ευρώ σκαρφαλωμένο πάνω σε ένα κιτ πρώτων βοηθειών.
Είναι μια μάγισσα ...
Είναι μια μάγισσα …
Γι 'αυτό ... καίγεται!
Γι 'αυτό … καίγεται!
Κατηφορίζοντας γρήγορα
Κατηφορίζοντας γρήγορα
Ο χρόνος εξαντλείται για την Ελλάδα ...
Ο χρόνος εξαντλείται για την Ελλάδα …
Η πίεση στο νόμισμα πρέπει να είναι ανάλογη με μίας πένσας. Και πάλι, αυτό είναι ένα ελληνικό νόμισμα του ευρώ
Η πίεση στο νόμισμα πρέπει να είναι ανάλογη με μίας πένσας. Και πάλι, αυτό είναι ένα ελληνικό νόμισμα του ευρώ
Eίναι ολόκληρη η νομισματική ένωση χτισμένη ως μία διάτρητη πυραμίδα χαρτονομισμάτων;
Eίναι ολόκληρη η νομισματική ένωση χτισμένη ως μία διάτρητη πυραμίδα χαρτονομισμάτων;
Αρκεί ένα μόνο δάχτυλο για να συντρίψει τον αδύναμο νόμισμα;
Αρκεί ένα μόνο δάχτυλο για να συντρίψει τον αδύναμο νόμισμα;

Καποιους τους απασχολει και αυτο...

Posted: 26 Oct 2012 01:30 PM PDT

Καποιους τους απασχολει και αυτο...

Link to Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ

Πάνω από 1,01 δισ. οι μηνιαίοι χρήστες του Facebook

Posted: 25 Oct 2012 10:03 PM PDT


Ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg ανακοίνωσε πως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ. 

...

Οι Anonymous διέρρευσαν πάνω από1GB δεδομένα της ιταλικής αστυνομίας

Posted: 25 Oct 2012 10:00 PM PDT


Η ιταλική ομάδα των Anonymous ισχυρίζεται ότι έχει παραβιάσει την ιστοσελίδα της ιταλικής αστυνομίας (Poli...

Απαγόρευση του Pirate Bay στην Ιρλανδία

Posted: 25 Oct 2012 09:57 PM PDT


Τέλος η πρόσβαση στο Pirate Bay από πάροχο υπηρεσιών της Ιρλανδίας.

To Pirate Bay δεν είναι...

Έβαλε 2 γκολ ο Παναθηναϊκός κι έφερε... Χ!

Posted: 25 Oct 2012 12:51 PM PDT


Μεγάλη ατυχία για τον Παναθηναϊκό, που έκανε ίσως το καλύτερο εφετινό του παιχνίδι, με αντίπαλο την Λάτσιο, στο ΟΑΚΑ, στα πλαίσια της πρώτης φάσης των ομίλων του Champions League. Με αυτογκόλ...



του Γιούρκ...

Διάσημες Ελληνίδες που δεν δίστασαν να κάνουν γυμνή φωτογράφιση!

Posted: 25 Oct 2012 11:44 AM PDT


Αρκετές είναι οι Ελληνίδες σταρ που έχουν κάνει γυμνή φωτογράφιση! Ηθοποιοί, μοντέλα, τραγουδίστριες αλλά και από άλλους χώρους, ολόγυμνες μπροστά στο φακό! 

<p style="margin: 0px 0px 8px; line-height: 1.3em; color: r...

Γιαπωνέζος αγόρασε την παρθενιά 20χρονης έναντι 780.000 δολαρίων!

Posted: 25 Oct 2012 11:33 AM PDT

Ο Γιαπωνέζος Νάτσου ήταν ο νικητής στην online δημοπρασία της παρθενιάς της 20χρονης Βραζιλιάνας Καταρίνα Μιλιορίνι. 

<span style="font-family: Georgia, Constantia, serif; font-size: 16px; line-height: 23px; background-color: rgb(2...

Panathinaikos Athens vs. Lazio live tv

Posted: 25 Oct 2012 09:52 AM PDT


live tv links:20:00


<a href="http://live-agwnes.blogspot.com/" target="_blank" ...

Τα μεγάλα «μυστήρια» του Χόλιγουντ! Δέκα γρίφοι γνωστών ταινιών στο... μικροσκόπιο

Posted: 25 Oct 2012 09:49 AM PDT

Οι αγαπημένες μας χολιγουντιανές παραγωγές έχουν μια καλή δόση μυστηρίου και αινίγματος...


Δεν είναι λίγες οι φορές που απομένουμε να ξύνουμε το κεφάλι μας στο τέλος ενός φιλμ, ρωτώντας τον εαυτό μας (και την παρέα) τι έγινε τελικά στην ταινία.<br style="font-family: arial, sa...

Χαμός στα "Αλαφουζέικα": Αποχώρησε από την Παναθηναϊκή Συμμαχία η Λιάνα Κανέλλη, λόγω της φάρσας..

Posted: 25 Oct 2012 09:25 AM PDT

Την τιμητική του έχει...το Ίδρυμα του Αλαφούζου, με τη μια γκάφα(συνέντευξη Μιχαλολιάκου σε Μπογδάνο), να διαδέχεται την άλλη (φάρσα "Συντέλειας"

Εκτός Δ.Σ. της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", ...

Τα... έχασαν Ρονάλντο και Μουρίνιο!

Posted: 25 Oct 2012 09:21 AM PDT

Η κατάρα της Ρεάλ Μαδρίτης στη Γερμανία συνεχίστηκε, αλλά για να συμβεί αυτό, έπρεπε να σπάσουν κάποιες παραδόσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Ζοσέ Μουρίνιο! Διαβάστε τις στο gazzetta.gr.

Παρά την αλλαγή σελίδας με την άφιξη του Mou και του CR7 στο Μπερναμπέου, αυτή η παράδοση στη Γερμανία δεν σπάει! Μόλις μία νίκη σε 24 παιχνίδια και δύο στις δύο ήττες με τον Πορτογάλο στο τιμόνι! Πίσω από...

Πενέλοπε Κρουζ: Σχεδιάζει εσώρουχα για τον οίκο Agent Provocateur

Posted: 25 Oct 2012 09:48 PM PDT


Η Agent Provocateur, ένα brand συνώνυμο της θηλυκότητας, συμπράττει με τις αδερφές Κρουζ για την κυκλοφορία μιας σειράς εσωρούχων που θα απογειώσουν...

Ο νέος ρόλος του Johnny Depp

Posted: 25 Oct 2012 09:43 PM PDT


Ο διάσημος ηθοποιός Johnny Depp πρ...

Opel Mokka: SUV με στοιχεία πλούσιου αστού!

Posted: 25 Oct 2012 09:38 PM PDT


Δυνατότητες εκτός δρόμου, άνετο στο πολύωρο ταξίδι, με ευρύχωρο και ποιοτικό εσωτερικό και τεχνολογίες ...

Με νέους κινητήρες turbo τα Hyundai και Kia

Posted: 25 Oct 2012 09:32 PM PDT


Οι υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες με ...

Νέα συλλογή από Μaserati και La Martina

Posted: 25 Oct 2012 09:29 PM PDT


Οι λάτρεις της μόδας αλλά και των γρήγορων αυτοκινήτων έχουν πλέον ακόμα μία επιλογή, χάρη στη ...

Ανταρκτική: Θετική εξέλιξη για την τρύπα του όζοντος

Posted: 25 Oct 2012 09:24 PM PDT


Η μέση έκτ...

Ο Κρόνος… μετά την καταιγίδα!

Posted: 25 Oct 2012 09:21 PM PDT

http://www.zougla.gr/file.ashx?fid=852903

Ένα μοναδικό φαινόμενο απαθανάτισε το διαστημικό σκάφος της NASA, Cassini, στον πλανήτη Κρό...

Η φάλαινα που μιμείται την ανθρώπινη ομιλία!

Posted: 25 Oct 2012 09:18 PM PDT

Αντιμέτωποι με μία ασυνήθιστη ανακάλυψη βρέθηκαν επιστήμονες από την Καλιφόρνια, όταν διαπίστωσαν ότι ο Noc, μια φάλαινα μπελούγκα, έμαθε να αντιγράφει πιστά την ανθρώπινη ομιλία.
«Αρχικά ήμασταν επιφυλακτικο...

Αυξήθηκαν τα κέρδη της Apple

Posted: 25 Oct 2012 09:06 PM PDT


Αύξηση 24% στα κέρδη της κατέγραψε...

Η Google εξερευνά το Γκραν Κάνιον

Posted: 25 Oct 2012 09:03 PM PDT

Την ευκ...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές