Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Pantocratoria©


Pantocratoria©


[Best of the Best] Himaira

Posted: 23 Sep 2012 12:46 PM PDT

Himaira


Γεωστρατηγικό ματ: Παρακάμπτεται ο Βόσπορος με σύνδεση Αλεξ/πολης-Μπουργκάς! Σωστός τρόπος πληκτρολόγησης vs πως πληκτρολογούμε συνήθως! Δείτε το Μυστικό Σχέδιο για την Κρήτη...δε θα το πιστεύετε ! Μείωση μέχρι 80% στις τιμές για τις άδειες των ταξί Μυστηριώδη γεωμετρικά μοτίβα στο βυθό! Τα gadgets των πάμπλουτων Η φάρσα βγήκε ξινή.. ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ Είπε την ηλικία της στον αέρα! Πόσο χρονών είναι... Έχετε δει ποτέ χαμελαίοντα να …πλένεται; Φωτογραφίες που ΣΟΚΑΡΟΥΝ...! Αλλοδαποί τρώνε γάτες στην Ελλάδα! K. West: Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο βίντεο που τον δείχνει να κάνει σεξ! Ντοκιμαντέρ: ΚΡΑΚΑΤΟΑ - Οι Τελευταίες Μέρες Πακιστανός υπουργός: 100.000 δολάρια σε όποιον σκοτώσει τον βλάσφημο δημιουργό Απίστευτες φάρσες.. Απίστευτη ζημιά από σύγκρουση αεροπλάνου με πουλί Φωτογραφίες της σελήνης απεικονίζουν κατεστραμμένα κτίρια με... τεράστιους θόλους! 47ΧΡΟΝΟΣ Πακιστανός προσπάθησε να φύγει στο εξωτερικό με 9ΧΡΟΝΗ Αφγανή Μεθυσμένος οδηγός «θέρισε» επτά πεζούς Έκανε τον λιπόθυμο για να διακοπεί ο αγώνας (vid) Τζορτζ Αργυρός: O δισεκατομμυριούχος που ξεκίνησε με 900 δολ. δανεικά Στον εισαγγελέα ο σεφ που μαγείρεψε τα όργανά του Πλαστός ο πάπυρος που λέει ότι ο Χριστός ήταν παντρεμένος Ανωνυμία τέλος στο Facebook Αυτά είναι τα πρόσωπα του δράματος που άναψε το «φιτίλι» στο Ισλάμ Βρέθηκε λύση για τον Internet Explorer

Γεωστρατηγικό ματ: Παρακάμπτεται ο Βόσπορος με σύνδεση Αλεξ/πολης-Μπουργκάς!

Posted: 23 Sep 2012 11:30 AM PDT

Τελικά "και ο άγιος φοβέρα θέλει", όπως λέει ο σοφός λαός:
Συνέχεια του άρθρου...

Σωστός τρόπος πληκτρολόγησης vs πως πληκτρολογούμε συνήθως!

Posted: 23 Sep 2012 11:00 AM PDT

Το σχεδιάγραμμα που ακολουθεί είναι αποκαλυπτικό..
Συνέχεια του άρθρου...

Δείτε το Μυστικό Σχέδιο για την Κρήτη...δε θα το πιστεύετε !

Posted: 23 Sep 2012 10:30 AM PDT

Να Διευκρινήσουμε ενα πράγμα: O Κρητικός Θεωρεί τον εαυτό του Ελληνα καιποτέ απο τα βάθη της αρχαίας Ιστορίας του Κρητικού Λαού δεν αμφισβητηθηκε αυτό. Αλλωστε οι Θυσιες του Κρητικού Λαού εναντίον των κατακτητων το απέδειξαν αυτο με τον πιό περιτρανο τρόπο. Ωστόσο μια μικρή ομαδα Κρητικών με υποπτη δραστηριότητα ζητούν την ανεξαρτησία της Κρητης.
Συνέχεια του άρθρου...

Μείωση μέχρι 80% στις τιμές για τις άδειες των ταξί

Posted: 23 Sep 2012 10:00 AM PDT

Χιλιάδες αυτοκινητιστές που επιθυμούν να βγουν από το επάγγελμα, έχουν ρίξει την τιμή των αδειών ταξί στο 20%, μείωση η οποία είναι απόλυτα δικαιολογημένη αν συνυπολογιστούν η οικονομική κρίση και το άνοιγμα του επαγγέλματος.
Συνέχεια του άρθρου...

Μυστηριώδη γεωμετρικά μοτίβα στο βυθό!

Posted: 23 Sep 2012 09:30 AM PDT

Μυστηριώδη γεωμετρικά μοτίβα ανακαλύφθηκαν πρόσφατα στο βυθό του ωκεανού, ανοιχτά των ακτών της Ιαπωνίας, όταν μια επαγγελματίας δύτρια βρέθηκε μπροστά σε παράξενα σχήματα στην άμμο που ποτέ της δεν είχε ξαναδεί.
Συνέχεια του άρθρου...

Τα gadgets των πάμπλουτων

Posted: 23 Sep 2012 09:00 AM PDT

Όταν κάποιος κερδίζει το τζάκποτ, σίγουρα κάνει πολλές και τρελές αγορές. Τι γίνεται όμως όταν το συγκεκριμένο άτομο είναι geek και συνεπώς gadget freak; Τότε αναμφίβολα πηγαίνει το πάθος του σε νέα επίπεδα!
Συνέχεια του άρθρου...

Η φάρσα βγήκε ξινή..

Posted: 23 Sep 2012 08:30 AM PDT

Κάποιος κάνει φάρσα σε οδηγό λεωφορείου αλλά.. προκάλεσε ατύχημα!!Δείτε το..
Συνέχεια του άρθρου...

ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ Είπε την ηλικία της στον αέρα! Πόσο χρονών είναι...

Posted: 23 Sep 2012 08:00 AM PDT

Δίχως ίχνος κόμπλεξ και... αναστολής η Πόπη Τσαπανίδου αποκάλυψε δημόσια, από τον αέρα της εκπομπής της, την ηλικία της.Η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παρουσίαζε και σχολίαζε με συνεργάτιδα της εκπομπής θέματα διεθνούς επικαιρότητας.
Συνέχεια του άρθρου...

Έχετε δει ποτέ χαμελαίοντα να …πλένεται;

Posted: 23 Sep 2012 07:30 AM PDT

Κι όμως δε πρόκειται για μοντάζ, οι χαμελαίοντες πλένουν τα χέρια τους στη κυριολεξία!Το γνωρίζατε πως αυτά τα προϊστορικά ζώαπροσέχουν πολύ την προσωπική τους υγιεινή και καθαριότητα;
Συνέχεια του άρθρου...

Φωτογραφίες που ΣΟΚΑΡΟΥΝ...! Αλλοδαποί τρώνε γάτες στην Ελλάδα!

Posted: 23 Sep 2012 07:00 AM PDT

ΣΟΚ έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και δείχνουν αλλοδαπούς να τεμαχίζουν και να τρώνε γάτες.
Συνέχεια του άρθρου...

K. West: Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο βίντεο που τον δείχνει να κάνει σεξ!

Posted: 23 Sep 2012 06:30 AM PDT

Τα βήματα της αγαπημένης του φαίνεται να ακολουθεί ο Kanye West που μόλις λίγο καιρό πριν γίνει επίσημα ζευγάρι με την επίσης γνωστή από sex tape...Kim γύρισε ένα βίντεο με μίαγυναίκα ολόιδια με την..Kim Kardashian.
Συνέχεια του άρθρου...

Ντοκιμαντέρ: ΚΡΑΚΑΤΟΑ - Οι Τελευταίες Μέρες

Posted: 23 Sep 2012 06:00 AM PDT

ΚΡΑΚΑΤΟΑ - Οι Τελευταίες Μέρες
Η έκρηξη του ηφαιστείου Κρακατόα το 1883 ήταν μια από τις πιο καταστροφικές εκρήξεις ηφαιστείου στην ιστορία, ενώ παράλληλα είναι και η καλύτερα καταγεγραμμένη έκρηξη.
Συνέχεια του άρθρου...

Πακιστανός υπουργός: 100.000 δολάρια σε όποιον σκοτώσει τον βλάσφημο δημιουργό

Posted: 23 Sep 2012 05:30 AM PDT

Αμοιβή 100.000 δολαρίων σε όποιον καταφέρει να σκοτώσει τον δημιουργό της βλάσφημης για το Ισλάμ ταινίας «η Αθωότητα των Μουσουλμάνων», δίνει ένας υπουργός από το Πακιστάν.
Συνέχεια του άρθρου...

Απίστευτες φάρσες..

Posted: 23 Sep 2012 05:00 AM PDT

Απίστευτες φάρσες και ακόμα πιο απίστευτα ξεκαρδιστικές αντιδράσεις..Δείτε τα στα βιντεάκια που ακολουθούν..
Συνέχεια του άρθρου...

Απίστευτη ζημιά από σύγκρουση αεροπλάνου με πουλί

Posted: 23 Sep 2012 04:30 AM PDT

Ενώ είχε ξεκινήσει η διαδικασία προσγείωσης στο αεροδρόμιο του Ντένβερ...ένα πουλί, πιθανότατα μεγάλη χήνα ή πάπια συγκρούστηκε με το Boeing 737 της αμερικανικής αεροπορικής εταιρίας United Airlines.
Συνέχεια του άρθρου...

Φωτογραφίες της σελήνης απεικονίζουν κατεστραμμένα κτίρια με... τεράστιους θόλους!

Posted: 23 Sep 2012 04:00 AM PDT

Η ΝΑΣΑ απέκρυβε σαράντα χρόνια τα σεληνιακά ευρήματα ! 
Ο πρώην διευθυντής του τμήματος ελέγχου δεδομένων και φωτογραφιών, στο εργαστήριο επεξεργασίας σεληνιακών φωτογραφιών της ΝΑΣΑ, Κεν Τζόνστον, που ήταν υπεύθυνος στη διάρκεια του επανδρωμένου σεληνιακού προγράμματος Απόλλων, έχει αποκαλύψει αρκετά συγκλονιστικά πράγματα τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ.
Συνέχεια του άρθρου...

47ΧΡΟΝΟΣ Πακιστανός προσπάθησε να φύγει στο εξωτερικό με 9ΧΡΟΝΗ Αφγανή

Posted: 23 Sep 2012 03:30 AM PDT

Ένα πρωτάκουστο περιστατικό αποκαλύφθηκε χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Χανίων όταν ένας 47χρονος Πακιστανός επεχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση τσάρτερ για την Σουηδία με μια 9χρονη Αφγανή η οποία στο πλαστογραφημένο διαβατήριό του, εμφανιζόταν ως κόρη του !
Συνέχεια του άρθρου...

Μεθυσμένος οδηγός «θέρισε» επτά πεζούς

Posted: 23 Sep 2012 03:00 AM PDT

Ένας μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε επτά άτομα που περίμεναν το λεωφορείο σε στάση, στη Μόσχα. Ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται και παιδιά, ενώ άλλοι τρεις πεζοί τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται.
Συνέχεια του άρθρου...

Έκανε τον λιπόθυμο για να διακοπεί ο αγώνας (vid)

Posted: 23 Sep 2012 02:45 AM PDT

Θέατρο από οδηγό που τιμωρήθηκε αυστηρά
Συνέχεια του άρθρου...

Τζορτζ Αργυρός: O δισεκατομμυριούχος που ξεκίνησε με 900 δολ. δανεικά

Posted: 23 Sep 2012 02:30 AM PDT

Κατάφερε να γίνει δισεκατομμυριούχος και να βρίσκεται στην λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους της Αμερικής. Ο Tζορτζ Αργυρός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με 900 δολ. δανεικά και σήμερα η περιουσία του αγγίζει τα 1,9 δις. δολ.
Συνέχεια του άρθρου...

Στον εισαγγελέα ο σεφ που μαγείρεψε τα όργανά του

Posted: 23 Sep 2012 02:00 AM PDT

Κατηγορείται για... «άσεμνη έκθεση» 
Ο 23χρονος Mao Sugiyama, σεφ στο επάγγελμα, έγινε γνωστός παγκοσμίως όχι για τις μαγειρικές του ικανότητες αλλά γιατί αποφάσισε να… μαγειρέψει τα γεννητικά του όργανα και να τα προσφέρει ως έδεσμα σε όποιον είχε τη διάθεση να… τα δοκιμάσει πληρώνοντας 200 ευρώ!
Συνέχεια του άρθρου...

Πλαστός ο πάπυρος που λέει ότι ο Χριστός ήταν παντρεμένος

Posted: 23 Sep 2012 01:30 AM PDT

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ντάρεμ Φράνσις Ουότσον αμφισβήτησε τη γνησιότητα του πάπυρου, ο οποίος δήθεν περιέχει λεπτομέρειες της επίγειας ζωής του Ιησού Χριστού.
Συνέχεια του άρθρου...

Ανωνυμία τέλος στο Facebook

Posted: 23 Sep 2012 01:00 AM PDT

Ανωνυμία τέλος και στο Facebook, καθώς η νέα πολιτική της εταιρείας για το κοινωνικό δίκτυο ζητά το πραγματικό όνομα κάθε χρήστη (συγκεκριμένα στις ΗΠΑ το όνομα που αναγράφεται στην ταυτότητα) και μάλιστα βρήκαν τον τρόπο να εξακριβώνουν ποιοι χρήστες χρησιμοποιούν ψεύτικο όνομα. Ρωτώντας τους φίλους του!
Συνέχεια του άρθρου...

Αυτά είναι τα πρόσωπα του δράματος που άναψε το «φιτίλι» στο Ισλάμ

Posted: 23 Sep 2012 12:30 AM PDT

Επικηρυγμένοι συγγραφείς, ηθοποιοί και εκδότες στο στόχαστρο...
Μια κακογυρισμένη ταινία που μόνο ως φαρσοκωμωδία τρίτης κατηγορίας μπορεί να χαρακτηριστεί, με τίτλο «Αθωότητα των Μουσουλμάνων» και κεντρικό της θέμα τον Μωάμεθ και την ασυγκράτητη σεξουαλική του ορμή και τη δίψα του για βία, στάθηκε η αφορμή για να ξεχειλίσει η οργή στο μουσουλμανικό κόσμο.
Συνέχεια του άρθρου...

Βρέθηκε λύση για τον Internet Explorer

Posted: 23 Sep 2012 12:00 AM PDT

H Microsoft ολοκλήρωσε και εξέδωσε δύο ανανεώσεις που διορθώνουν προβλήματα ασφαλείας, όχι μόνο για το σοβαρό κενό ασφαλείας στους Internet Explorer 7, 8 και 9, αλλά και για ένα πρόβλημα που εντοπίστηκε στον ΙΕ 10.
Συνέχεια του άρθρου...
You are subscribed to email updates from Himaira To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
-- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Best of the Best τη 9/23/2012 09:46:00 μ.μ.

[Best of the Best] Mantata News

Posted: 23 Sep 2012 10:43 AM PDT

Mantata News

Link to Mantata News
Χάστε περισσότερες θερμίδες έξυπνα! Ένας 11λογος που θα σας λύσει τα χέρια! Κολάζει ο διαγωνισμός μπικίνι στη Ρωσία! Ανακαλύψτε τις συντομεύσεις στο πληκτρολόγιο … Eσείς παρακολουθείτε τo Facebook των πρώην σας; Αποκάλυψη: πουλούν το γκολφ με δώρο... την παραλία! 6 ομογενείς Κροίσοι στη λίστα του Forbes! “Μοιραίος έρωτας”: Τα νέα επεισόδια! Αγγλικά για γιατρούς και για νοσηλευτές από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μια σημαντική βοήθεια για όσους σκοπεύουν να εργαστούν στο εξωτερικό. Έφθασε το πρωτοσέλιδο από Το ΧΩΝΙ της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου‏ Ραντεβού για σινεμά! Νέες πικάντικες αποκαλύψεις από την Μόνικα Λεβίνσκι ΣΟΚ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΕΤΡΩΓΕ 35ΧΡΟΝΗ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ! Ο Πρόεδρος που τρέχει... πίσω από τη χήρα Προκηρύξεις για ωρομίσθιους εκπαιδευτές σε ΚΕΚ του ΟΑΕΔ "Ύψωσαν" τουρκική σημαία στην Ξάνθη! Πρώτο μάθημα: "Κάμα-Σούτρα" ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΕΣ: Πίτσα στην Ιταλία 4.40 και 6 σφολιάτες... 7.20 Νέα δημοσκόπηση: Στο 0,5% η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΤΡΑ: Φουλ ερωτευμένη με τον μπάρμαν ΚΕΡΚΥΡΑ: Έδειρε εργαζόμενη επειδή απεργούσε! Η ... βουλιμική Κατερίνα Γκαγκάκη Αυτοπυρπολήθηκε και πήδηξε από το μπαλκόνι! Σοκ:Γυναίκα επιχειρηματίας πάτησε το γκάζι και έπεσε στη θάλασσα Κέρδισε το στοίχημα με σεξ στο νεκροταφείο... αλλά του χάλασε το καπό!

Χάστε περισσότερες θερμίδες έξυπνα!

Posted: 23 Sep 2012 09:29 AM PDT

Πρέπει να ξέρετε ότι με το να στερείτε το φαγητό από τον οργανισμό σας επιβραδύνετε τον μεταβολισμό σας καθώς το σώμα σας προσπαθεί να αντισταθμίσει τη μειωμένη λήψη τροφής ελαττώνοντας το ρυθμό με τον οποίο την καίτε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο μεταβολικός σας ρυθμός να πέσει κατά 15-20%. Εάν κάνετε δίαιτα η καλύτερη στρατηγική είναι να μη λαμβάνετε ποτέ λιγότερες από 1.200 θερμίδες την

Ένας 11λογος που θα σας λύσει τα χέρια!

Posted: 23 Sep 2012 09:23 AM PDT

  Τον έχετε δει, σας αρέσει, βγήκατε, ξαναβγήκατε και ήρθε η μεγάλη στιγμή να κάνετε πρώτη φορά sex με το αντικείμενο του πόθου σας. Αν λοιπόν έχετε στο μυαλό σας η σχέση αυτή να προχωρήσει και σε κάτι παραπάνω και ότι δεν πρόκειται να είναι σχέση της μιας βραδιάς, κοινώς ξεπέτα, υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσετε και κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα τα οποία

Κολάζει ο διαγωνισμός μπικίνι στη Ρωσία!

Posted: 23 Sep 2012 09:16 AM PDT

Ο διαγωνισμός μπικίνι 2012 που έλαβε χώρα πριν μερικές μέρες στο Βλαδιβοστόκ  ήταν ένα χάρμα οφθαλμών. Τα είχε όλα – καλλίγραμμα κορμιά, ωραία κορίτσια και εντυπωσιακά μαγιό (που  ελάχιστοι πρόσεξαν!) Δείτε τις φιναλίστ! Πηγή : http://www.arionradio.com/ 

Ανακαλύψτε τις συντομεύσεις στο πληκτρολόγιο …

Posted: 23 Sep 2012 09:13 AM PDT

Οι συντομεύσεις είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος να δουλεύετε: και οι περιττές κινήσεις θα περιοριστούν και τα χέρια σας θα το εκτιμήσουν δεόντως…     Windows Shortcuts   Εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών. Όταν έχουμε πολλές εφαρμογές ανοιχτές, για να μεταβαίνουμε γρήγορα από τη μία στην άλλη, κρατάμε πατημένο το Alt και πατάμε επανειλημμένα το Tab μέχρι να βρούμε το ανοιχτό παράθυρο που ψάχνουμε∙

Eσείς παρακολουθείτε τo Facebook των πρώην σας;

Posted: 23 Sep 2012 09:00 AM PDT

Χωρίσατε και «το κεφάλαιο αυτό έκλεισε για εσάς» ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεστε όταν μιλάτε. Ισχύει όμως; Μήπως τελικά ο πειρασμός είναι πιο ισχυρός από την απόφαση; Κι όμως είναι αλήθεια. Οι περισσότεροι έχουν μπει στον πειρασμό να δουν τι κάνει ο πρώην σύντροφός τους. Το επιβεβαιώνει και η ερευνήτρια Veronika Lukacs, επικεφαλής της έρευνας που πραγματοποίησε το New Western

Αποκάλυψη: πουλούν το γκολφ με δώρο... την παραλία!

Posted: 23 Sep 2012 08:57 AM PDT

Ελληνική Επικράτεια SOS Σημαντική παραποίηση στοιχείων από την ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ.Έλπιζα ότι ο εκσυγχρονισμός του ελληνικού κράτους... περισσότερα »

6 ομογενείς Κροίσοι στη λίστα του Forbes!

Posted: 23 Sep 2012 08:57 AM PDT

Η συνολική τους περιουσία ξεπερνά τα 14 δισεκατομμύρια δολάρια! Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, ότι αυτοί οι 6 ομογενείς «φιγουράρουν» στον ετήσιο κατάλογο των 400 πιο πλούσιων Αμερικανών πολιτών στο «Forbes». Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο «Εθνικός Κήρυκας» της Νέας Υόρκης, πρώτος από πλευράς των ομογενών στην 92η θέση με περιουσία στα 4 δισεκατομμύρια δολάρια είναι ο ελληνο-ιταλικής

“Μοιραίος έρωτας”: Τα νέα επεισόδια!

Posted: 23 Sep 2012 08:53 AM PDT

Οι καλεσμένοι στο γάμο του Χαρούν και της Εντά φεύγουν άρον άρον και ο Χαρούν είναι απαρηγόρητος. Οργισμένος με την Ετζέ, της δηλώνει ότι αν δεν πει την αλήθεια για τη φωτογραφία στην Εντά, θα το μετανιώσει… Η σειρά προβάλλεται από το Mega στις 19:00. Δευτέρα 24/9/12 Οι καλεσμένοι στο γάμο του Χαρούν και της Εντά φεύγουν άρον άρον και ο Χαρούν είναι απαρηγόρητος. Οργισμένος με την

Αγγλικά για γιατρούς και για νοσηλευτές από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μια σημαντική βοήθεια για όσους σκοπεύουν να εργαστούν στο εξωτερικό.

Posted: 23 Sep 2012 08:35 AM PDT

Επιμέλεια Κική Τσεκούρα, medlabnews.gr Στο Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για έβδομη συνεχή χρονιά, θα ξεκινήσει τα μαθήματα της Ιατρικής Ορολογίας και Δεξιοτήτων στην Αγγλική Γλώσσα στις 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012, στις 18:00, στην οδό Ιπποκράτους 7, στην αίθουσα 24. Το ενδιαφέρον και η προσέλευση των ενδιαφερομένων Ιατρών το 2011 ήταν μεγαλύτερο από κάθε

Έφθασε το πρωτοσέλιδο από Το ΧΩΝΙ της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου‏

Posted: 23 Sep 2012 08:29 AM PDT

Ραντεβού για σινεμά!

Posted: 23 Sep 2012 07:56 AM PDT

Ένα μαγικό ταξίδι στο χώρο της 7ης Τέχνης υπόσχεται ο Ορέστης Ανδρεαδάκης στην εκπομπή«Ραντεβού για σινεμά-Νύχτες Πρεμιέρας» με αφορμή το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας…  «Νύχτες Πρεμιέρας» που διεξάγεται από τις 19 έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Το τρίτο «ραντεβού» με την μεγάλη οθόνη, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 16.40 στο MEGA, περιλαμβάνει αποκλειστικές συνεντεύξεις των

Νέες πικάντικες αποκαλύψεις από την Μόνικα Λεβίνσκι

Posted: 23 Sep 2012 07:36 AM PDT

Μετά από τόσα χρόνια απουσίας η Μόνικα Λεβίνσκι είπε να κάνει την ανατροπή και να ταράξει τα νερά της πολιτικής σκηνής στις ΗΠΑ. περισσότερα στο http://filoksenos.blogspot.co.uk/2012/09/blog-post_9875.htm

ΣΟΚ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΕΤΡΩΓΕ 35ΧΡΟΝΗ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ !

Posted: 23 Sep 2012 07:28 AM PDT

Την εβδομάδα πού πέρασε μία 35χρονη πού μένει Αγία Αναστασία τη νύχτα πού κοιμόταν, κάτι ένιωσε να την ενοχλεί.ξύπνησε και φώναζε βοήθεια η γυναίκα. Ηταν ενας τεράστιος αρουραίος... περισσότερα »

Ο Πρόεδρος που τρέχει... πίσω από τη χήρα

Posted: 23 Sep 2012 07:18 AM PDT

Π οιος είναι ο πρώην πρόεδρος επαγγελματικού Συλλόγου, που λένε ότι έχει χάσει τα λογικά του και τρέχει συνέχεια πίσω από μια χήρα; Και αυτό, παρά το γεγονός ότι του έχουν γίνει σχετικές συστάσεις και από τον Εισαγγελέα και από την Αστυνομία, να μην την ενοχλεί; ΠΗΓΗ

Προκηρύξεις για ωρομίσθιους εκπαιδευτές σε ΚΕΚ του ΟΑΕΔ

Posted: 23 Sep 2012 06:39 AM PDT

Τρεις προκηρύξεις για την επαγγελματική κατάρτιση προσωπικού ανακοίνωσε ο Οργανισμός Απασχολήσεως Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ). Πρόκειται για:-Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στο Κέντρο Επαγγελματικής

"Ύψωσαν" τουρκική σημαία στην Ξάνθη!

Posted: 23 Sep 2012 05:11 AM PDT

Το θράσος των φανατικών της Θράκης που θέλουν με το ζόρι να την κάνουν "τουρκική" έχει πλέον ξεφύγει από κάθε όριο ανοχής. Η εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ της Θράκης δημοσιεύει μια φωτογραφία που απλά επιβεβαιώνει ότι οι "σκληροί Τούρκοι" έχουν ξεπεράσει τα όρια. Είναι φωτογραφία από την επίσκεψη του Τούρκου αντιπροέδρου Μπεκίρ Μποζντάγ κατά την επίσκεψή του στη Ξάνθη στις 18 Αυγούστου. Στη

Πρώτο μάθημα: "Κάμα-Σούτρα"

Posted: 23 Sep 2012 05:08 AM PDT

Με 100 ευρώ δίδακτρα και μία εβδομάδα μαθημάτων, η πρώτη σχολή πορνείας στην Ισπανία υπόσχεται σίγουρη επαγγελματική επιτυχία σε άνδρες και γυναίκες. Ηδη 95 μαθητές έχουν εγγραφεί στο Trabajo Ya! (Δουλειά τώρα) στη Βαλένθια και έχουν παρακολουθήσει «τα βασικά μαθήματα στην επαγγελματική πορνεία με τη μέγιστη εχεμύθεια», όπως διαφημίζουν οι ιδιοκτήτες της σχολής. Δεν έχει όμως λίγους

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΕΣ: Πίτσα στην Ιταλία 4.40 και 6 σφολιάτες... 7.20

Posted: 23 Sep 2012 05:06 AM PDT

Ο ι τιμές στην Ιταλία εξακολουθούν να προκαλούν εντύπωση στην Ελλάδα έστω και αν στη χώρα μας έχει γίνει προσπάθεια και όντως κάποιες τιμές... έχουν πέσει! Στο Μπάρι, οικογένεια Πατρινών κάθισε σε κεντρικό καφέ και παρήγγειλε: Έξι σφολιατοειδή (σαν τυρόπιτα) με τυρί, σάλτσα ντομάτα και μπεσαμέλ, ένα φρέσκο κρουασάν, ένα καπουτσίνο και έναν εσπρέσο και πλήρωσαν 10 ευρώ! Το

Νέα δημοσκόπηση: Στο 0,5% η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Posted: 23 Sep 2012 05:05 AM PDT

Μ ισή ποσοστιαία μονάδα χωρίζει τη ΝΔ απο το ΣΥΡΙΖΑ. Στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή.Στο 0,5% είναι η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της MRB που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Real news, ενώ η "Χρυσή Αυγή" βρίσκεται στην τρίτη θέση. Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 22,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,4%, η Χρυσή Αυγή 9%, το ΠΑΣΟΚ 7,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5%, η

ΠΑΤΡΑ: Φουλ ερωτευμένη με τον μπάρμαν

Posted: 23 Sep 2012 02:25 AM PDT

Σ άλος έχει γίνει με παντρεμένη και μάνα δύο παιδιών η οποία είναι αθεράπευτα ερωτευμένη με γνωστό μπάρμαν της Πάτρας και δεν τον έχει αφήσει σε... χλωρό κλαρί κάνοντάς του μαρτύριο την καθημερινότητα! Ο ίδιος προσπαθεί από την αρχή του καλοκαιριού να την αποφύγει επειδή δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες, όμως η συγκεκριμένη δεν καταλαβαίνει τίποτα. Και μάλιστα όχι απλώς δεν

ΚΕΡΚΥΡΑ: Έδειρε εργαζόμενη επειδή απεργούσε!

Posted: 23 Sep 2012 02:24 AM PDT

Ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας προ ημερών είχε προβεί σε κινητοποίηση στα γραφεία του ΟΑΕΔ Κέρκυρας. Τα προβλήματα του κλάδου, λίγο πολύ γνωστά, στην κερκυραϊκή κοινωνία. Ανασφάλιστη εργασία, συσσώρευση οφειλομένων, κακοπληρωμένη εργασία, περικοπές και κουτσουρεμένο επίδομα ανεργίας. Πέραν αυτών όμως, ο Σύνδεσμος καταγγέλλει τη βιαιοπραγία δ/ντη ξενοδοχείου εις βάρος

Η ... βουλιμική Κατερίνα Γκαγκάκη

Posted: 23 Sep 2012 02:23 AM PDT

Η διευθύντρια επικοινωνίας του ομίλου ΑΝΤ1, Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε «ανοικτά» για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στην εφηβική της ηλικία!   «Στα 17 μου περίπου

Αυτοπυρπολήθηκε και πήδηξε από το μπαλκόνι!

Posted: 23 Sep 2012 02:22 AM PDT

Σοκάρει το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε χθες στα Καρδαμίτσια στα Γιάννενα. Ένας 34χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων όπου μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα και εγκαύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr ο 34χρονος έβαλε φωτιά στον εαυτό του και αμέσως μετά πήδηξε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον

Σοκ:Γυναίκα επιχειρηματίας πάτησε το γκάζι και έπεσε στη θάλασσα

Posted: 23 Sep 2012 02:22 AM PDT

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία, αφού η 61χρονη διατηρούσε μεγάλη επιχείρηση στην περιοχή της Λίμνης Ευβοίας και ήταν πάρα πολύ γνωστή σε όλους... Σύμφωνα με το evianews.com το τραγικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στο λιμάνι της Λίμνης. Η 61χρονη γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητο της, πάτησε γκάζι και έπεσε στη θάλασσα αφήνοντας άφωνους όσους βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στο λιμάνι της

Κέρδισε το στοίχημα με σεξ στο νεκροταφείο... αλλά του χάλασε το καπό!

Posted: 23 Sep 2012 12:59 AM PDT

& nbsp; Το... φυσάει και δεν κρυώνει ο νεαρός φλογερός εραστής που δεν δίστασε να επιδοθεί σε ερωτικά παιγνίδια με τη σύντροφό του μέσα σε ένα... νεκροταφείο! Το περιστατικό αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα ο «Κόσμος», ωστόσο στις μέρες που μεσολάβησαν βγήκαν ακόμα πιο γαργαλιστικές λεπτομέρειες στην επιφάνεια. Κι αυτό γιατί ο γραμμωμένος νεαρός μπορεί να κέρδισε το στοίχημα

You are subscribed to email updates from Mantata News To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
-- Ανάρτηση Από τον/την pantocrator στο Best of the Best τη 9/23/2012 07:42:00 μ.μ.

[Best of the Best] [Ελληνικές Γνωριμίες] Νέος σύνδεσμος

Posted: 23 Sep 2012 10:29 AM PDT

Η Ελληνικές Γνωριμίες δημοσίευσε στην ομάδα Ελληνικές Γνωριμίες
Ελληνικές Γνωριμίες 23 Σεπτεμβρίου 7:28 μ.μ.
Καποιους τους απασχολει και αυτο...
Καποιους τους απασχολει και αυτο... Sibprieve jimmychoooutletxo plauncG...
Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email. -- Ανάρτηση Από τον/την pantocrator στο Best of the Best τη 9/23/2012 07:28:00 μ.μ.

[Best of the Best] ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted: 23 Sep 2012 10:05 AM PDT

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ


Θανατική καταδίκη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων… Σαμαράς - Κουβέλης & ΣΙΑ Ε.Π.Ε. Τι είναι αυτό που τους ενώνει; Η αρχή του τέλους για το «μοντέλο ΑΚΡ» Κραυγή αγωνίας από τους Έλληνες Χριστιανούς της Συρίας! ΘΡΑΚΗ:Απίστευτη πρόκληση "τούρκων"! Δόκτορας ο Ερντογάν, άγριο «χώσιμο» στο Ισραήλ! Σοκαριστικό σκάνδαλο με εμπλοκή Ευ. Μεϊμαράκη, Γ. Βουλγαράκη, Μ. Λιάπη; De facto ένωση Ρωσίας-Λευκορωσίας: Η ρωσική Αεροπορία πάλι στα σύνορα του ΝΑΤΟ! Γεωστρατηγικό ματ: Παρακάμπτεται ο Βόσπορος με σύνδεση Αλεξ/πολης-Μπουργκάς!

Θανατική καταδίκη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων…

Posted: 23 Sep 2012 06:16 AM PDT

Στα όρια του κοινωνικού διχασμού φαίνεται πως βρίσκεται η Τουρκία, εάν κανείς κρίνει από τις βαριές κουβέντες και τις δυσμενείς προβλέψεις για το μέλλον που ακούστηκαν στα ΜΜΕ της χώρας, αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου για την υπόθεση «Βαριά», το πραξικόπημα και τις προβοκάτσιες δηλαδή που προετοίμαζε το Γενικό Επιτελείο με σκοπό να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με τον

Σαμαράς - Κουβέλης & ΣΙΑ Ε.Π.Ε. Τι είναι αυτό που τους ενώνει;

Posted: 23 Sep 2012 05:52 AM PDT

Κάποτε ο Άδωνης Γεωργιάδης, όταν ακόμη ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και συγκεκριμένα πριν από τις Εθνικές εκλογές του 2007, εξαπέλυε πολιτικές ρουκέτες κατά της πολιτικής της ΝΔ και του Προέδρου της, Κώστα Καραμανλή. Βαθειά χαραγμένο στη μνήμη όλων των τότε στελεχών και συνυποψήφιων στα ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ, είναι το βαρύγδουπο σύνθημα του Άδωνη Γεωργιάδη, «ΝΔ

Η αρχή του τέλους για το «μοντέλο ΑΚΡ»

Posted: 23 Sep 2012 02:55 AM PDT

Του Νίκου Στέλγια Ας ξεκινήσουμε με ένα απλό ερώτημα: Ήταν αναμενόμενη και προβλεπόμενη η νέα «έκρηξη θυμού» στον αραβικό κόσμο; Και φυσικά ήταν... Μια απλή ματιά στα όσα συνέβησαν τους τελευταίους είκοσι μήνες στη «γειτονιά» μας μάς βοηθάει να κατανοήσουμε το κοινωνικό και ιστορικό υπόβαθρο των κρίσιμων εξελίξεων.Ανεξέλεγκτες κοινωνικές και ταξικές ανισότητες, αυταρχικά καθεστώτα, μια

Κραυγή αγωνίας από τους Έλληνες Χριστιανούς της Συρίας!

Posted: 23 Sep 2012 02:03 AM PDT

Τι μεταδίδουν,πόσο κινδυνεύουν "Κραυγή αγωνίας" από τους Ορθόδοξους Χριστιανούς της Συρίας, αλλά και από την ελληνική κοινότητα στο Χαλέπι. Η ενημέρωση της Ι.Μ. Χαλεπίου για τα γεγονότα στην Συρία, που έφθασε στο Πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων, Ρομφαία, είναι άκρως αποκαλυπτική αλλά και ανησυχητική: "Ο ποιμενάρχης, ο ιερός κλήρος, και ο ευσεβής λαός της Ιεράς Μητρόπολης Χαλεπίου,

ΘΡΑΚΗ:Απίστευτη πρόκληση "τούρκων"!

Posted: 23 Sep 2012 01:58 AM PDT

"Υψωσαν" τουρκική σημαία στο ρολόϊ της Ξάνθης Το θράσος των φανατικών της Θράκης που θέλουν με το ζόρι να την κάνουν "τουρκική" έχει πλέον ξεφύγει από κάθε όριο ανοχής. Προκαλούν εκμεταλευόμενοι την ανοχή της Αθήνας η οποία όπως γράφουμε παρακολουθεί και ανησυχεί. Η εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ της Θράκης δημοσιεύει μια φωτογραφία που απλά επιβεβαιώνει ότι οι "σκληροί Τούρκοι" έχουν ξεπεράσει τα

Δόκτορας ο Ερντογάν, άγριο «χώσιμο» στο Ισραήλ!

Posted: 23 Sep 2012 01:46 AM PDT

Το ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα… γεράματα θα γινόταν και δόκτορας δεν το είχαμε σκεφτεί. Ίσως αργότερα πάει και στο Χάρβαρντ να διδάξει με τον «δικό μας» Γιώργο Παπανδρέου που είναι και καλός του φίλος. Όπως διαβάσαμε στα τουρκικά ΜΜΕ, το Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ (Al-Quds, όχι το Hebrow) έδωσε τιμητικό διδακτορικό τίτλο στον Τούρκο πρωθυπουργό, σε μια τελετή που έγινε στην Άγκυρα. Ο

Σοκαριστικό σκάνδαλο με εμπλοκή Ευ. Μεϊμαράκη, Γ. Βουλγαράκη, Μ. Λιάπη;

Posted: 23 Sep 2012 04:30 AM PDT

Εάν το δημοσίευμα της συνήθως καλά πληροφορημένης REAL News αποδειχθεί ότι έχει βάση, το μαφιόζικο στήσιμο που περιγράφεται και αφορά στη δραστηριότητα του προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, του έτερου γόνου της ΟΝΝΕΔ και επίσης πρώην προέδρου, επίσης γνωστού από άλλες «περιπέτειες», Γιώργου Βουλγαράκη και του γόνου πολιτικής οικογενείας (Καραμανλή) Μιχάλη Λιάπη, θα αποτελέσει το κύκνειο

De facto ένωση Ρωσίας-Λευκορωσίας: Η ρωσική Αεροπορία πάλι στα σύνορα του ΝΑΤΟ!

Posted: 23 Sep 2012 01:35 AM PDT

Πολύ σύντομα, όπως όλα δείχνουν η Ρωσία θα αποκτήσει και πάλι χερσαία σύνορα σε μεγάλη έκταση (πλην των τριών βαλτικών δημοκρατιών Εσθονίας, Λιθουανίας, Λεττονίας) με το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, όχι πλέον γιατί υπάρχει κίνδυνος το ΝΑΤΟ να εντάξει την Ουκρανία στους κόλπους του και θα επεκταθεί προς Ανατολάς, αλλά γιατί η Ρωσία είναι έτοιμη να επανενωθεί με την Λευκορωσία και συνεπώς να προχωρήσει

Γεωστρατηγικό ματ: Παρακάμπτεται ο Βόσπορος με σύνδεση Αλεξ/πολης-Μπουργκάς!

Posted: 23 Sep 2012 01:31 AM PDT

Τελικά "και ο άγιος φοβέρα θέλει", όπως λέει ο σοφός λαός: Μετά τις αποκαλύψεις του defencenet.gr  που δημιούργησαν μείζον θέμα με ερωτήσεις στην Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Ανάπτυξης, Σταύρος Καλογιάννης απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τσαμπίκας Ιατρίδη, που προήλθε από το δημοσίευμα του defencenet.gr, απάντησε ότι εν τέλει βρέθηκαν τα
You are subscribed to email updates from ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
-- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Best of the Best τη 9/23/2012 07:05:00 μ.μ.

[Best of the Best] Just Jared - Daily Updates

Posted: 23 Sep 2012 09:25 AM PDT

Just Jared - Daily Updates

Link to Just Jared
Ashton Kutcher & Mila Kunis: Kissing Dinner Date! Emilia Clarke & Aaron Paul: BAFTA TV Tea! Emma Watson Covers 'Nylon' Magazine October 2012 Emma Stone & Halle Berry: Revlon Breast Cancer PSA Kirsten Dunst & Garrett Hedlund: Little Dom's Lovers! Jemima Kirke: 'Flaunt' Feature! Kate Mara: Back Together with Max Minghella AnnaLynne McCord: Lloyd Klein Spring Collection Preview! Lea Michele: 'What's Up New York!' Zachary Quinto: God Hates Bags! Daniel Craig & Rachel Weisz: Holding Hands in Manhattan! Shirtless Joseph Gordon-Levitt: 'Magic Mike' Dance on SNL - Watch Now! Pink Flies During iHeartRadio Music Festival Performance! Tom Cruise: Joyful at The Ivy! Taylor Swift: iHeartRadio Music Festival Performer! 'Full House' Cast Reunites for 25th Anniversary - Pics! Justin Gaston Weds Melissa Ordway - First Wedding Pictures! Lady Gaga: Oversized Pink & Blue Dress in France! Justin Timberlake: Bachelor Party in Cabo! Gisele Bundchen: Saturday Stroll with Benjamin & Lua! Hugh Jackman: Shirtless at Bondi Beach! Bradley Cooper Leaves Zoe Saldana's House in the Morning Zooey Deschanel & Julia Louis-Dreyfus: Pre-Emmys Party! Dianna Agron & Salma Hayek: La Cite Du Cinema Launch!

Ashton Kutcher & Mila Kunis: Kissing Dinner Date!

Posted: 23 Sep 2012 08:15 AM PDT

Ashton Kutcher & Mila Kunis: Kissing Dinner Date!

Ashton Kutcher leans in for a kiss with girlfriend Mila Kunis on Saturday night (September 22) outside Spasso restaurant in New York City’s West Village area.

The couple dined at the Italian restaurant together before strolling off into the lovely Fall evening.

Reportedly, Mila and Ashton went on a lunch date last week, where an observer heard him tell Mila “I love you,” according to Us Weekly.

“Ashton and Mila are totally together and loving it,” another source said. “He always had a thing for her and he finally made it happen . . . It is real infatuation right now.”

20+ pictures inside of Mila Kunis and Ashton Kutcher kissing outside Spasso restaurant…

Emilia Clarke & Aaron Paul: BAFTA TV Tea!

Posted: 23 Sep 2012 07:30 AM PDT

Emilia Clarke & Aaron Paul: BAFTA TV Tea!

Emilia Clarke and Ashley Madekwe hit the red carpet at the BAFTA LA TV Tea held at The London Hotel Hollywood on Saturday (September 22) in West Hollywood, Calif.

The two ladies were joined at the event by Breaking Bad‘s Aaron Paul, who was accompanied by his fiance Lauren Parsekian.

Also taking part in the festivities were Julia Louis-Dreyfus, Stephen Moyer, Jessica Lowndes, Michelle Dockery, Allison Williams, Edie Falco, Ariel Winter, and Eric Stonestreet.

The pre-Emmy event was just a sneak peek at all the stars that will be appearing at the 2012 Emmy Awards, which take place tonight!

FYI: Emilia is wearing a Chanel dress and jewels.

15+ pictures inside of the BAFTA LA TV Tea

Emma Watson Covers 'Nylon' Magazine October 2012

Posted: 23 Sep 2012 06:45 AM PDT

Emma Watson Covers 'Nylon' Magazine October 2012

Emma Watson pops her collar on the cover of Nylon magazine’s October 2012 issue.

The 22-year-old actress was joined for the cover shoot by her The Perks of Being a Wallflower co-stars Logan Lerman and Ezra Miller.

PHOTOS: Check out the latest pics of Emma Watson

“She didn’t want to wear earrings – so at one point she took an actual safety pin, cut off the sharp end, and put it through her ear,” Michelle Reneau, Nylon‘s market editor, said about Emma at the cover photo shoot.

Be sure to check out Emma, Logan, and Ezra in The Perks of Being a Wallflower, in theaters now.

For more from Emma, visit NylonMag.com. Bigger cover inside…

Emma Stone & Halle Berry: Revlon Breast Cancer PSA

Posted: 23 Sep 2012 06:00 AM PDT

Emma Stone & Halle Berry: Revlon Breast Cancer PSA

Emma Stone and Halle Berry stand up to breast cancer in this new PSA for Revlon.

“Save a life with your lips talk about cancer today,” the PSA promotes.

In this PSA, Halle and Emma talk about the importance of early cancer detection, as well as general cancer awareness.

“The best part of being part of Revlon is all that they have done for breast cancer awareness and research,” Emma, who is a Revlon Global Brand Ambassador, said about the company.

Check out the Revlon PSA below…

Kirsten Dunst & Garrett Hedlund: Little Dom's Lovers!

Posted: 23 Sep 2012 05:20 AM PDT

Kirsten Dunst & Garrett Hedlund: Little Dom's Lovers!

Kirsten Dunst and Garrett Hedlund have lunch at Little Dom’s restaurant on Friday (September 21) in Los Feliz, Calif.

The 30-year-old actress and her 28-year-old boyfriend were joined by a pal for their casual outing.

Kirsten is currently in the process of filming her upcoming flick Two Faces of January, which also stars Oscar Isaac and Viggo Mortensen.

The film is a thriller centered on a con artist, his wife (Dunst), and a stranger who try to flee a foreign country after one of them is caught up in the murder of a police officer.

Jemima Kirke: 'Flaunt' Feature!

Posted: 23 Sep 2012 04:50 AM PDT

Jemima Kirke: 'Flaunt' Feature!

Jemima Kirke shows off her bare baby bump in her bra for a feature in Flaunt magazine's latest issue.

Here’s what the 27-year-old pregnant Girls actress had to share with the magazine:

On acting: "I hated it. I hadn't established myself as a painter, not just in the outside world, but inside. Here I am doing something that's bigger than anything I've ever done as an artist, and that could sabotage things for me.”

On painting portraits: "When someone comes in and they sit down with you, you get your first impression, but if you're really paying attention all these other traits start to come out. It's like an X-ray, but not as black and white. It's a kind of magic."

On being a mother to a one-year-old daughter Rafaella: “When you're not the only person you have to think about, you suddenly grow 10 yearsin a good way. I do feel sometimes that there's this freedom I don't have that [my castmates] have and they can't really understand what it's like until they're a mother, too. Sometimes I miss it, but not enough to want to be back there."

For more on Jemima, visit Flaunt.com.

Kate Mara: Back Together with Max Minghella

Posted: 23 Sep 2012 03:50 AM PDT

Kate Mara: Back Together with Max Minghella

Kate Mara goes for a stroll on Thursday (September 20) in the East Village neighborhood of New York City.

The 29-year-old American Horror Story: Asylum actress looked rocker chic in a leather jacket and skinny jeans as she listened to her iPod.

PHOTOS: Check out the latest pics of Kate Mara

It was recently revealed that Kate had ended her summer fling with Justin Long and rekindled her romance with Max Minghella.

“Kate and Max were out promoting their film, 10 Years, and they were holding hands the entire time,” an eyewitness tells Life & Style. “Kate‘s hand was in Max‘s back pocket. They were very affectionate and attentive to each other.”

Kate, Max and Justin all star in the movie 10 Years alongside Channing Tatum, Jenna Dewan, and Rosario Dawson.

AnnaLynne McCord: Lloyd Klein Spring Collection Preview!

Posted: 23 Sep 2012 02:20 AM PDT

AnnaLynne McCord: Lloyd Klein Spring Collection Preview!

AnnaLynne McCord is fierce in black while attending the ‘Hotties On Ducatis’ Lloyd Klein 2013 Spring Collection Preview held at Lure on Thursday (September 20) in Hollywood.

It was recently announced that the 25-year-old actress would host a special red carpet cocktail event to benefit the Somaly Mam Foundation this weekend in West Hollywood, according to Look to the Stars.

PHOTOS: Check out the latest pics of AnnaLynne McCord

The Somaly Mam Foundation, a nonprofit dedicated to ending sex slavery and empowering its survivors, based on the vision and life of activist and survivor Somaly Mam.

15+ pictures inside of AnnaLynne McCord at the Lloyd Klein Spring Collection Preview…

Lea Michele: 'What's Up New York!'

Posted: 23 Sep 2012 12:50 AM PDT

Lea Michele: 'What's Up New York!'

Lea Michele is all smiles as she heads into LAX International Airport on Friday (September 21) in Los Angeles.

The 26-year-old Glee starlet was on her way home to New York City.

“What’s up New York! Wanna hang out this weekend? :)” Lea tweeted. She then added, “So happy to be home in New York! Got lots of exciting stuff planned for this weekend!”

The night before, Lea filmed an intimate scene with on-and-off screen boyfriend Cory Monteith. The two were joined by co-stars Darren Criss and Chris Colfer for the night shoot.

Also pictured: Lea sporting some bright pink shorts while picking up some groceries earlier that same day.

15+ pictures inside of Lea Michele at LAX and the grocery store…

Zachary Quinto: God Hates Bags!

Posted: 22 Sep 2012 11:20 PM PDT

Zachary Quinto: God Hates Bags!

Zachary Quinto sports a ‘California’ t-shirt while exiting his office on Thursday (September 20) in Los Angeles.

The 35-year-old Star Trek actor made a statement by carrying a bag that read ‘God Hates Bags’.

PHOTOS: Check out the latest pics of Zachary Quinto

The day before, Zachary was spotted shopping on Rodeo Drive in Beverly Hills.

Zachary recently tweeted, “the most horrifying thing i have ever seen. a bottle of sleeping juice. for sale. doesn’t it seem like we might should WAKE UP instead?!!?”

10+ pictures inside of Zachary Quinto carrying a ‘God Hates Bags’ bag…

Daniel Craig & Rachel Weisz: Holding Hands in Manhattan!

Posted: 22 Sep 2012 10:15 PM PDT

Daniel Craig & Rachel Weisz: Holding Hands in Manhattan!

Daniel Craig and his wife Rachel Weisz hold hands as they take a stroll on Saturday afternoon (September 22) in New York City.

The 44-year-old actor wore a black sweater and a newsboy cap while the 42-year-old actress wore a striped button-up shirt.

PHOTOS: Check out the latest pics of Daniel Craig

In case you missed it, make sure to watch Daniel‘s Heineken commercial to promote his upcoming James Bond flick Skyfall, which hits theaters on November 9.

10+ pictures inside of Daniel Craig and Rachel Weisz taking a stroll…

Shirtless Joseph Gordon-Levitt: 'Magic Mike' Dance on SNL - Watch Now!

Posted: 22 Sep 2012 09:44 PM PDT

Shirtless Joseph Gordon-Levitt: 'Magic Mike' Dance on SNL - Watch Now!

Joseph Gordon-Levitt strips his clothes off in a Magic Mike routine during his opening monologue on Saturday Night Live‘s September 22 episode.

The 31-year-old actor was joined on stage by Taran Killam, Bobby Moynihan, and Jay Pharoah for the hot dance to the song “It’s Raining Men”.

PHOTOS: Check out the latest pics of Joseph Gordon-Levitt

The musical guest on the episode was Mumford & Sons. Make sure to watch Joseph‘s routine below and check out his new film Looper, in theaters everywhere on September 28.

Shirtless Joseph Gordon-Levitt: ‘Magic Mike’ Dance on SNL

Pink Flies During iHeartRadio Music Festival Performance!

Posted: 22 Sep 2012 09:34 PM PDT

Pink Flies During iHeartRadio Music Festival Performance!

Pink flies with the help of a harness during her performance at the 2012 iHeartRadio Music Festival held at the MGM Grand Garden Arena on Saturday (September 22) in Las Vegas.

The 33-year-old singer join her pal Gwen Stefani and her group No Doubt the evening before to duet on the song “Just A Girl”.

Make sure to pick up Pink‘s new album The Truth About Love, which is expected to debut at number one on the Billboard Hot 100 this week!

30+ pictures inside of Pink performing at the iHeartRadio Music Festival

Tom Cruise: Joyful at The Ivy!

Posted: 22 Sep 2012 09:00 PM PDT

Tom Cruise: Joyful at The Ivy!

Tom Cruise is all smiles as he steps out of The Ivy restaurant on Saturday evening (September 22) in London, England.

Lee Child, the author of the book Tom‘s upcoming film One Shot is based on, recently talked to Empire magazine about the man bringing his character to life.

PHOTOS: Check out the latest pics of Tom Cruise

"I had every faith that Tom understood the character," Lee said. He continues, "And I don't just mean that he'd read the book, but that he understood the character in the very gut-level way."

Taylor Swift: iHeartRadio Music Festival Performer!

Posted: 22 Sep 2012 08:30 PM PDT

Taylor Swift: iHeartRadio Music Festival Performer!

Taylor Swift is red hot backstage at the 2012 iHeartRadio Music Festival held at the MGM Grand Garden Arena on Saturday (September 22) in Las Vegas.

“Chillin before I Heart Radio Festival tonight,” the 22-year-old singer tweeted before the big show with a pic of her cat Meredith laying on the couch.

For the next four Mondays, Taylor will be premiering clips of songs from her upcoming album Red on Good Morning America. Make sure to tune in for the first listen and then buy each song on iTunes at midnight that evening.

15+ pictures inside of Taylor Swift at the iHeartRadio Music Festival

'Full House' Cast Reunites for 25th Anniversary - Pics!

Posted: 22 Sep 2012 08:00 PM PDT

'Full House' Cast Reunites for 25th Anniversary - Pics!

The cast of Full House – sans Mary-Kate and Ashley Olsen – reunite to celebrate the show’s 25th anniversary on Saturday (September 22) in these new pics shared on Twitter.

John Stamos (Uncle Jesse), Bob Saget (Danny), Dave Coulier (Uncle Joey), Candace Cameron Bure (D.J.), Jodie Sweetin (Stephanie), Lori Loughlin (Aunt Becky), Andrea Barber (Kimmy Gibbler), and Scott Weinger (Steve) met up nearly 17 years after the show went off the air.

“25 years ago today, Full House premiered. We’ve having a get-together this afternoon! Will tweet pics. #FullHouse25Years,” Candace tweeted.

DID YOU WATCH Full House when it aired from 1987 to 1995?

Justin Gaston Weds Melissa Ordway - First Wedding Pictures!

Posted: 22 Sep 2012 07:21 PM PDT

Justin Gaston Weds Melissa Ordway - First Wedding Pictures!

Justin Gaston and Melissa Ordway have tied the knot!

The 24-year-old singer-songwriter and the 29-year-old actress married in a private ceremony on Saturday (September 22) in Atlanta, Georgia.

After the ceremony, the newlyweds stepped outside of the church and took photos in front of their “just married” car and held up “thank you” signs.

“It’s official!!!!!! Yay!!!!!!! ,” Melissa tweeted.

Justin starred in the web-series If I Can Dream and previously dated Miley Cyrus. Melissa is one of the stars of the Teen Nick series Hollywood Heights, which will air its season finale on October 5.

50+ pictures inside of Justin Gaston and Melissa Ordway at their wedding…

Lady Gaga: Oversized Pink & Blue Dress in France!

Posted: 22 Sep 2012 07:00 PM PDT

Lady Gaga: Oversized Pink & Blue Dress in France!

Lady Gaga wears an over-sized two tone dress while leaving her hotel on Saturday (September 22) in Paris, Frances.

The 26-year-old singer recently opened up about gaining 25 pounds and sent a message to her fans about accepting her even after her weight gain.

“Thank [you] to my fans who love me no matter what, and know the meaning of real beauty & compassion. I really love you,” Gaga tweeted.

Gaga also shared a quote from Marilyn Monroe, saying, “To all the girls that think you’re ugly because you’re not a size 0, you’re the beautiful one. It’s society who’s ugly.”

Justin Timberlake: Bachelor Party in Cabo!

Posted: 22 Sep 2012 06:30 PM PDT

Justin Timberlake: Bachelor Party in Cabo!

Justin Timberlake and his friends arrive at the airport on Friday (September 21) in Cabo San Lucas, Mexico.

The 31-year-old entertainer was reportedly in town for the continuation of his bachelor party weekend, just hours after he wrapped up festivities in Las Vegas.

PHOTOS: Check out the latest pics of Justin Timberlake

Justin and his fiancee Jessica Biel are set to wed later this year, with reports placing the upcoming nuptials in California, Wyoming, or in Italy.

Make sure to check out Justin‘s new film, Trouble with the Curve, in theaters now!

Gisele Bundchen: Saturday Stroll with Benjamin & Lua!

Posted: 22 Sep 2012 06:00 PM PDT

Gisele Bundchen: Saturday Stroll with Benjamin & Lua!

Gisele Bundchen pushes her son Benjamin in a stroller as they take a walk to a park on Saturday afternoon (September 22) in Boston, Mass.

The 32-year-old pregnant supermodel, who hid her baby bump under a black shirt and a jacket, brought along her dog Lua and was also joined by some pals.

PHOTOS: Check out the latest pics of Gisele Bundchen

In case you missed it, check out Gisele on the cover of I-D magazine’s Fall 2012 issue!

10+ pictures inside of Gisele Bundchen taking a stroll with Benjamin…

Hugh Jackman: Shirtless at Bondi Beach!

Posted: 22 Sep 2012 05:30 PM PDT

Hugh Jackman: Shirtless at Bondi Beach!

Hugh Jackman shows off his ripped physique while going shirtless during a family day at Bondi Beach on Saturday (September 22) in Sydney, Australia.

The 43-year-old actor, who sported his Wolverine beard, was joined by his wife Deborra Lee Furness and their children Oscar and Ava.

PHOTOS: Check out the latest pics of Hugh Jackman

It was recently announced that Hugh‘s new movie musical Les Miserables will be released on Christmas Day instead of the previously announced December 14.

70+ pictures inside of Hugh Jackman shirtless at the beach…

Bradley Cooper Leaves Zoe Saldana's House in the Morning

Posted: 22 Sep 2012 05:01 PM PDT

Bradley Cooper Leaves Zoe Saldana's House in the Morning

Zoe Saldana watches as her rumored boyfriend Bradley Cooper leaves her house on Saturday morning (September 22) in Los Angeles.

The 37-year-old actor, who reportedly stayed the night at Zoe‘s house, sported a short ponytail as he made his way to tennis practice in Studio City, Calif.

PHOTOS: Check out the latest pics of Bradley Cooper

Zoe and Bradley were in a short-lived relationship earlier this year, but it seems the Words co-stars have rekindled their flame.

30+ pictures inside of Bradley Cooper leaving Zoe Saldana‘s house…

Zooey Deschanel & Julia Louis-Dreyfus: Pre-Emmys Party!

Posted: 22 Sep 2012 04:30 PM PDT

Zooey Deschanel & Julia Louis-Dreyfus: Pre-Emmys Party!

Zooey Deschanel, Julia Louis-Dreyfus, and Elisabeth Moss attend The Academy Of Television Arts & Sciences Performer Nominees’ 64th Primetime Emmy Awards Reception held at Spectra by Wolfgang Puck at the Pacific Design Center on Friday (September 21) in West Hollywood, Calif.

The ladies were joined at the event by American Horror Story‘s Connie Britton (in a Catherine Malandrino dress, Sutra jewelry, and a Jimmy Choo clutch) and Sarah Paulson, as well as Dallas‘ Brenda Strong (in Naeem Khan).

Zooey and Julia are both up for Outstanding Lead Actress in a Comedy Series for their work on New Girl and Veep, respectively. Elisabeth is up for Outstanding Lead Actress in a Drama Series for Mad Men. Connie is nominated for Outstanding Lead Actress in a Miniseries or Movie for American Horror Story and Sarah is up for Outstanding Supporting Actress in a Miniseries or Movie for Game Change.

FYI: Zooey is wearing a Nina Ricci dress and Miu Miu shoes. Julia is wearing a Tadashi Shoji dress, Christian Louboutin shoes, Irene Neuwirth jewelry, and a Sergio Rossi bag. Elisabeth is wearing a Naeem Khan dress, alice + olivia shoes, a YSL bag, and H. Stern jewelry.

40+ pictures inside of the ladies at the Pre-Emmys Party…

Dianna Agron & Salma Hayek: La Cite Du Cinema Launch!

Posted: 22 Sep 2012 04:00 PM PDT

Dianna Agron & Salma Hayek: La Cite Du Cinema Launch!

Dianna Agron, Salma Hayek, and Michelle Pfeiffer attend the La Cite Du Cinema launch on Friday (September 21) in Saint-Denis, France.

The ladies, dressed in Dior, were joined at the event by Robert De Niro, Salma‘s hubby Francois-Henri Pinault, and French actress Melanie Laurent.

PHOTOS: Check out the latest pics of Dianna Agron

Dianna, Michelle, and Robert, along with Tommy Lee Jones, are currently in France filming the upcoming drama Malavita, about a mafia family of Manzonis, which is relocated to Normandy under the witness protection program, but can not easily change their way of life.

30+ pictures inside of Dianna Agron, Salma Hayek, and Michelle Pfeiffer at the event…

You are subscribed to email updates from Just Jared To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
-- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Best of the Best τη 9/23/2012 06:24:00 μ.μ.

[Best of the Best] THIVA NIKOLAS

Posted: 23 Sep 2012 08:44 AM PDT

THIVA NIKOLAS


Δ. ΘΗΒΑΙΩΝ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΡΚΩΝ Δήλωσε κλοπή και βρέθηκε με χειροπέδες Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος παντρεύτηκε την αγαπημένη του! Λέσχη Μπίλντερμπεργκ: «Τα νησιά της Ελλάδας- Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος- Η αύξηση του πληθυσμού» Σεισμό προκαλεί η λίστα των «32» πολιτικών που πλούτισαν παράνομα! Οι Τούρκοι ξεκινούν έρευνες μέσα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα Ιδού η δολοφονία μιας χώρας! Η Αθήνα μετέχει στην παγκόσμια δράση “Be The Change” "Σκληρό ροκ" από Κύπρο σε τρόϊκα με προειδοποιήσεις εξόδου από την ευρωζώνη!! ΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ Οριακή η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ Προς μουσείο στην Καλιφόρνια για μόνιμη έκθεση οδεύει το Endeavour Η πλήρης αλήθεια για το Νες - Καφέ.. ΚΛΑΠΗΚΕ SMART FORTWO - ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ! Γιάννης Καράμπελας: Ερώτηση για την υποστελέχωση που έχει υποστεί η Δ/νσης Περιβάλλοντος...

Δ. ΘΗΒΑΙΩΝ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Posted: 23 Sep 2012 03:30 AM PDT

          Σας κοινοποιούμε την υπ' αριθ. πρωτ. 25019/20-9-2012 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η  θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων αυτού (Παλαιό Δημαρχείο-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) την 24 του μηνός ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18:00 , σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης,  για ενημέρωσή σας : 
1)     Αντικατάσταση του παραιτηθέντος δημοτικού συμβούλου κ. Παν.Γελέκα από τακτικό μέλος του τοπικού συντονιστικού τοπικού οργάνου της «Πολιτικής Προστασίας».
2)     Συζήτηση και λήψη απόφασης για τις ενέργειες του Δήμου για την αντιμετώπιση παράνομων και εγκληματικών πράξεων που διαπράττονται από ROMA που διαμένουν σε καταυλισμό στη θέση «ΚΑΖΙ» της συνοικίας Πυρίου.
3)     Τροποποίηση επικαιροποίηση της με αρ. 345/05-10-2010 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων σχετικά με την ολοκλήρωση φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του έργου με τίτλο «Αναθεώρηση του υπάρχοντος ΓΠΣ της Θήβας και επέκταση αυτού στα όρια του Καποδιστριακού Δήμου», στο Μέτρο 3.5 «Χωροταξία - Πολεοδομία», του ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας 2000-2006.
4)     Ορισμός  υπόλογου διαχειριστή της ενταγμένης πράξης με τίτλο: «Τεχνική βοήθεια για την επιτάχυνση διαδικασίας ωρίμανσης πράξεων του Δήμου Θηβαίων για συγχρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας Ηπείρου 2007-2013».
5)     Υποβολή πρότασης συγχρηματοδότησης της πράξης με τίτλο : «Παρεμβάσεις Πράσινης Αγροτικής Ανάπτυξης στην ΤΚ Ξηρονομής του Δήμου Θηβαίων», στο πλαίσιο των Αξόνων Προτεραιότητας «Προστασία Ατμοσφαιρικού Περιβάλλοντος & Αστικές Μεταφορές Αντιμετώπιση Κλιματικής Αλλαγής Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας» και 4 «Προστασία Εδαφικών Συστημάτων και Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013».
6)     Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη θέση και στάση  του Δήμου Θηβαίων  στη συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας σχετικά με τις ενέργειες και κινητοποιήσεις των Δήμων εν όψει της τραγικής οικονομικής κατάστασης στην οποία αυτοί έχουν περιέλθει.
7)     Λήψη απόφασης περί ενίσχυσης της αποκομιδής των σύμμεικτων απορριμμάτων του Δήμου Θηβαίων από τη ΔΕΠΟΔΑΘ Α.Ε.
8)     Λήψη απόφασης για την ανάληψη από το Δήμο του κόστους διαχείρισης των αστικών απορριμμάτων του ΚΕΠΒ Θήβας  που γίνονται δεκτά στο ΧΥΤΑ της 2ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν.Βοιωτίας.
9)     Έκφραση γνώμης για τη ΜΠΕ  εγκατάστασης φωτοβολταϊκού πάρκου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 12,688MWP  της εταιρείας : «SPES SOLARIS-SOLAR CONCERT A.E.» στη θέση «Koυκουβάγια» της Τ.Κ. Ελεώνα του Δήμου Θηβαίων. (Σχετ. η υπ'αρθ. 86/2012 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής θέμα από αναβολή).
10)  Έκφραση γνώμης για τη ΜΠΕ εγκατάστασης φωτοβολταϊκού πάρκου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 28,19MW  της εταιρείας : «SPES SOLARIS-SOLAR CONCERT A.E.» στη θέση «Koυκουβάγια» της Τ.Κ. Ελεώνα του Δήμου Θηβαίων. (Σχετ. η υπ'αρθ. 87/2012 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής- θέμα από αναβολή).
11)  Έγκριση πρακτικής άσκησης του σπουδαστή στη Σχολή Τμήματος Τεχνολογίας Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Λάρισας (Τ.Ε.Ι.) Τριανταφύλλου Παναγιώτη στο Δήμο Θηβαίων.
12)  Έγκριση της υπ'αριθ. αριθ. 120/2012 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία : «Δημοτικός Οργανισμός Θήβας (Δ.Ο.Θ.)» η οποία αφορά τον καθορισμό του αριθμού και της ειδικότητας πρόσληψης προσωπικού  με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έντεκα (11) μήνες.
13)  Αποδοχή ποσού 117.173,15 € από  ΥΠ.ΕΣ. που απορρέουν από τις διατάξεις του άρθρου  27 του Ν. 3756/09 .
14)    Διόρθωση της υπ' αριθ. 231/4-7-2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία  αφορούσε τη διαγραφή οφειλών από τέλη ύδρευσης σε οφειλέτες της Τ.Κ. Δομβραίνας του Δ.Θηβαίων.
15)  Διόρθωση της υπ' αριθ. 251/18-7-2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία  αφορούσε τη διαγραφή οφειλών από τέλη ύδρευσης σε οφειλέτες της Τ.Κ. Πλαταιών του Δ.Θηβαίων.
16)  Λήψη απόφασης για την παράταση της χρονικής διάρκειας της σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο «Συμβουλευτική υποστήριξη για την κατάρτιση σχεδίου Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Θηβαίων 2013-2014».  
17)  Λήψη απόφασης για τη χορήγηση από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου άδειας δόμησης σε ρυμοτομούμενο ακίνητο κατά τις διατάξεις του άρθ.1 του Ν.5269/1931.
18)  Κατανομή ποσού 39.700 € στις Σχολικές Επιτροπής του Δήμου Θηβαίων για επισκευαστικές ανάγκες των σχολείων.
19)  Λήψη απόφασης για την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης στην σύμβαση μεταφοράς μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θηβαίων, σχολικού έτους 2011-12,  με την εταιρεία «Νικόλαος Τσότρας και ΣΙΑ Ε.Ε».
20)  Εξέταση αιτήματος της εταιρείας   «ΒΑΜΒΑΞ  ΑΒΕΕ « η οποία ζητά μείωση των τελών  καθαριότητας και φωτισμού  λόγω εποχιακής λειτουργίας.
                                                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                       ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                                    ΑΘ.ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ
Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΡΚΩΝ

Posted: 23 Sep 2012 03:00 AM PDT

Αφιέρωμα
ΜΗΧΑΝΟΠΟΙΕΕΙΟΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΝ
ΣΤΥΛ. ΙΣΙΔ. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ & ΥΙΟΣ
ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ ΟΔΟΣ ΜΕΘΩΝΗΣ
Περί Αλός
Του Στυλιανού Κοντογιάννη
Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Περίπλους της Ναυτικής Ιστορίας»,
Τ. 50, σελ.18, ΙΑΝ-ΜΑΡΤ 2005, εκδ. Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος.
Αναδημοσίευση στο Περί Αλός με την έγκριση του ΝΜΕ.
 
Υδραυλικό πιεστήριο για την
κατασκευή των ημισφαιρικών
πλωτήρων και εξαρτημάτων
αγκυρών και ναρκών τύπου Μ.
ΦΩΤΟ: Αρχείο Ναυτικού Μουσείου
Ελλάδος. ΕΠΕΞ: Περί Αλός
Το ζήτημα της κατασκευής ελληνικών ναρκών θαλάσσης στο εργοστάσιο του παππού μου τις παραμονές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου είχε αναφερθεί στον «Περίπλου» κατά το παρελθόν.
Επ' ευκαιρία της αποδοχής από το ΝΜΕ (Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος) των οικογενειακών μου κειμηλίων, που εμφανίζουν την άγνωστη αυτή πτυχή της απαρχής της πολεμικής βιομηχανίας στον τόπο μας, θα ήθελα να παρουσιάσω εν ολίγοις το ιστορικό του επιτεύγματος, καθώς και την φυσιογνωμία του παππού μου που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως το πρότυπο του νοικοκύρη, εργατικού, αυτοδημιούργητου εργοστασιάρχη του Πειραιά της εποχής των αρχών του 20ου αιώνα.
συνέχεια εδώ Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δήλωσε κλοπή και βρέθηκε με χειροπέδες

Posted: 23 Sep 2012 02:32 AM PDT

Πήγε να το παίξει έξυπνος αλλά βρέθηκε στη φυλακή. Ο λόγος για έναν 30χρονο άνδρα στη Βοιωτία... Ο 30χρονος προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς υποστηρίζοντας ότι κάποιοι του έκλεψαν το αυτοκίνητο με το οποίο άγνωστοι προσπάθησαν να κλέψουν καλώδια, ωστόσο όπως απεδείχθη ήταν ο ίδιος με δυο συνεργούς του... Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, το απόγευμα της Τρίτης τρεις δράστες πήγαν σε εργοτάξιο εταιρίας στο 97ο χλμ Αθηνών Λαμίας και έκλεψαν 600 μέτρα καλώδιο φωτισμού, αξίας 5.000 περίπου ευρώ. Την τελευταία στιγμή έγιναν αντιληπτοί από τον εκπρόσωπο της εταιρίας και αφού εγκατέλειψαν έμφορτο το όχημα, τράπηκαν πεζή σε φυγή. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, χτένισαν την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Την επόμενη ημέρα το απόγευμα ο 30χρονος εμφανίστηκε στο Α.Τ. Αλιάρτου και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων δραστών για κλοπή του οχήματός του, που κατά σύμπτωση ήταν αυτό που εγκατέλειψαν οι 3 κλέφτες καλωδίων. Οι αστυνομικοί όμως δεν "τσίμπησαν" και από την έρευνα, που έκαναν, απεδείχθη ότι το θύμα ήταν ένας από τους δράστες, αφού αναγνωρίστηκε μάλιστα και από τον εκπρόσωπο της εταιρίας. Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Θηβών κατηγορούμενος για ψευδορκία και κλοπή καλωδίων φωτισμού, ενώ αναζητούνται οι δυο άλλοι συνεργοί του. Newsit Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος παντρεύτηκε την αγαπημένη του!

Posted: 23 Sep 2012 02:02 AM PDT

Ο Ηλίας Παναγιώταρος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ελισάβετ και μητέρα του 6 μηνών γιου του στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής στην Μαντίνεια Αρκαδίας. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από 18 μήνες στο Θησείο αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ντύθηκε γαμπρός έχοντας στο πλευρό του σύσσωμη την Κ,Ο του κόμματος του. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Νίκος Μιχαλολιάκος με τη σύζυγο και την κόρη του ενώ παρευρέθηκε και ο δήμαρχος της Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης. Το τραπέζι του γάμου έγινε στο χωριό Αρτεμίσιο από το οποίο και κατάγεται ο γαμπρός. Δες φωτογραφίες: Δες βίντεο! Tlife Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Λέσχη Μπίλντερμπεργκ: «Τα νησιά της Ελλάδας- Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος- Η αύξηση του πληθυσμού»

Posted: 23 Sep 2012 01:30 AM PDT

Στην τελευταία συνάντηση τα μέλη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ , η οποία θεωρείται παγκόσμια σκιώδης κυβέρνηση του πιο ισχυρού παγκόσμιου οργάνου των Μασόνων, συμφώνησαν στην έναρξη  ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου. Στο συμπέρασμα αυτό. κατέληξαν οι 'σοφοί' μετά τη διαπίστωση ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός δεν μειώνεται με την δυναμική που βρίσκεται σε ισχύ και τίθεται η ανάγκη ανακοπής  της αυξητικής τάσης του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω ενός πολέμου. Ο Όμιλος Bilderberg  από παλαιότερα προέβλεπε στη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, όπως έχουν, άλλωστε, γράψει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εδώ και αρκετά χρόνια. Σύμφωνα με τα σχέδιά της Λέσχης, λ.χ. η Ρωσία εδώ και πολλές δεκαετίες θα έπρεπε να έχει μόνον 20 εκατομμύρια κατοίκους. Ενδιαφέρον, πάντως,  παρουσιάζει η διαπίστωση ότι οι χώρες των οποίων οι πληθυσμοί είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί έχουν αρνητική φυσική αύξηση. Οι πληθυσμοί των χωρών αυτών κάθε χρόνο παρουσιάζει μείωση κατά μισή ποσοστιαία μονάδα. Μόνο στη Ρωσία, η οποία είναι μια Ορθόδοξη χώρα,  σύμφωνα με τα στοιχεία της των απογραφικών μέτρων που εφάρμοσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν,  παρουσιάζει πληθυσμιακή μείωση κατά 700 χιλιάδες ανά έτος. Σύμφωνα, εξάλλου,  με ορισμένες αναφορές των μέσων μαζικής ενημέρωσης κατά την προηγούμενη συνεδρίαση αυτής της ισχυρής ομάδας, η οποία περιλαμβάνει νυν και πρώην πολιτικούς, τραπεζίτες, αριστοκράτες, επιχειρηματίες, είχαν μιλήσει για πόλεμο στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική με σκοπό την ανακατανομή των πετρελαϊκών πηγών. Στη σύνοδο του St.Moritz, συζήτησαν, ακόμη, την υποστήριξη του ευρώ, τη βοήθεια της Ελλάδας για το χρέος της, το οποίο πρέπει να πληρώσει με τα νησιά της. Συμφώνησαν ακόμη τη συνέχιση της κατοχής στο Ιράκ, την πρόκληση οικονομικής κρίσης σε Ρωσία και Κίνα, με στόχο το 'τίναγμα' των χρηματοπιστωτικών τους συστημάτων. Η βρετανική εφημερίδα «Guardian» γράφει ότι αυτό το έτος η ομάδα Bilderberg ήταν αναβαθμισμένη και ότι μεταξύ των άλλων προσκεκλημένων παραβρέθηκε και ο εκφραστής της ρωσικής ολιγαρχίας Alexei Mordashov. Η συνάντηση στο St. Moritz, φέτος, βρισκόταν υπό την αιγίδα του David Rockefeller. Στο ανώτατο όργανο της Συμβουλευτικής Επιτροπής υπήρξαν μέλη κατά καιρούς οι Edmund Roshtild, Zbignjev Brzezinski, Paul Wolfowitz,Richard Holbrooke και ο Romano Prodi. Η συνεδρίαση της ομάδας στο Σαιντ Μόριτζ, όπως πάντα, πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών με υψηλότατα μέτρα ασφαλείας. Καμία διεθνής συνάντηση  στο κόσμο δεν γίνεται  με τόση μυστικότητα όπως της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Πηγή ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Σεισμό προκαλεί η λίστα των «32» πολιτικών που πλούτισαν παράνομα!

Posted: 23 Sep 2012 01:41 AM PDT

Αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό φέρνουν οι αποκαλύψεις για τα 32 πολιτικά πρόσωπα που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό , με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να παρεμβαίνει στην υπόθεση και να δίνει εντολή στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να μεταβιβαστεί ο φάκελος του ΣΔΟΕ με τα στοιχεία των πολιτικών προσώπων στον εισαγγελέα
. Σύμφωνα με κατάθεση «φωτιά», που φέρνει στο φως η εφημερίδα Real News ο πρόεδρος της βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης και οι πρώην υπουργοί Γιώργος Βουλγαράκης και Μιχάλης Λιάπης φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση που εξετάζει το ΣΔΟΕ και αφορά σε μεγάλο κύκλωμα που ξέπλυνε μαύρο χρήμα μέσα από αγοραπωλησίες ακινήτων αξίας 10,2 δισ. Ευρώ! Οι τρεις πολιτικοί αντέδρασαν άμεσα και ισχυρίζονται ότι δεν γνωρίζουν τα πρόσωπα που τους εμπλέκουν. Μειμαράκης: «Μόλις επέστρεψα από το εξωτερικό, πληροφορήθηκα την ανάμειξη του ονόματός μου σε υπόθεση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Real News. Δηλώνω με κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία εμπλοκή έχω και τη Δευτέρα το πρωί θα προσέλθω στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να ζητήσω την άμεση διερεύνηση και διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης. Αυτονόητο είναι ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου» O πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης δήλωσε: «Δεν γνωρίζω ούτε τον κ. Ζωγραφάκη ούτε τον κ. Καρούζο. Αισθάνομαι οδυνηρή έκπληξη για το γεγονός ότι αναμιγνύουν το όνομά μου. Το θεωρώ απάνθρωπο. Τη Δευτέρα καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του συγκεκριμένου κυρίου» O Γιώργος Βουλγαράκης απάντησε μέσω Twitter: «Ας σταματήσει πια αυτή η τακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα! Δεν γνωρίζω ούτε κατ' όψη, απολύτως ΚΑΝΕΝΑ απ τα αναφερόμενα πρόσωπα στο ρεπορτάζ της Real News και πολύ περισσότερο δεν έχω σχέση με τα αναγραφόμενα. Έδωσα ήδη εντολή να κινηθούν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες εναντίων όσων ισχυρίζονται αυτά τα μυθεύματα. O Νίκος (Χατζηνικολάου) είναι καλός δημοσιογράφος. Αυτοί που αναφέρονται στο ρεπορτάζ θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις» Οι αποκαλύψεις δεν έμειναν ασχολίαστες. Ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος ζήτησε μέσω του Twitter από τον πρόεδρο της βουλής να παραιτηθεί. «Αντώνη τα'μαθες τα νέα; Άργησες! Βαγγέλη εσύ έχεις ήδη αργήσει! Ο λαός ζητά παραίτηση εδώ και τώρα! Για άλλη μία φορά κανένας δεν «ακούει» Το δικό του σχόλιο ανέβασε στο Twitter και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Σερρών Μάρκος Μπόλαρης. «Υπάρχει άραγε βουλευτής που θα δεχτεί να ψηφίσει τα νέα μέτρα, αλλά θ'αρνηθεί την σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής, για τους τρεις πρώην υπουργούς,της ΝΔ;» Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook έγραψε: «Ο Γιώργος Βουλγαράκης ισχυρίζεται σε ότι τον αφορά ,σε δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος, για παραμύθι χωρίς δράκο. Και για τις offshore έλεγε τότε το 2008 περίπου τα ίδια και προσπαθούσε να μας βγάλει τρελούς. Αποδείχθηκε όμως, ότι, υπήρχε Δράκος με φτερά και φωτιές. Υπάρχουν βέβαια δράκοι ταγμένοι στο καλό, όπως η Σαφίρα του Εραγκον (του Κρίστοφερ Παολίνι) και δράκοι ταγμένοι στο κακό όπως οι δράκοι του Βουλγαράκη» ΠΗΓΗ: parapolitika.gr tsantiri Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Οι Τούρκοι ξεκινούν έρευνες μέσα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα

Posted: 23 Sep 2012 01:09 AM PDT

Συνεχίζει να συντηρεί τις διεκδικήσεις της στην Ανατολική Μεσόγειο μέσα από την αμφισβήτηση των θαλάσσιων ζωνών της Ελλάδας η Τουρκία που ανήγγειλε τη διεξαγωγή ωκεανογραφικών ερευνών εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στην περιοχή του Καστελόριζου. Οι έρευνες, σύμφωνα με το "Έθνος", θα πραγματοποιηθούν από  20 μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου από το ερευνητικό σκάφος R/V BILIM-2, το οποίο θα κινηθεί από τη βάση του στη Μερσίνα, στην περιοχή ανατολικά της Ρόδου, μέχρι και τον Κόλπο της Αλεξανδρέττας. Σύμφωνα με τη NAVTEX 570 που εξέδωσαν οι τουρκικές αρχές, το τουρκικό ερευνητικό σκάφος θα πραγματοποιήσει "ωκεανογραφικές έρευνες" και καταγράφονται οι συντεταγμένες επτά περιοχών, εκ των οποίων οι τρεις βρίσκονται εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Συγκεκριμένα, το τουρκικό σκάφος πρόκειται να κινηθεί ανατολικά από το Φαληράκι της Ρόδου, ανατολικά της Καρπάθου και νοτίως του Καστελόριζου στα όρια των χωρικών υδάτων του νησιού, δίνοντας έτσι σαφές στίγμα για τις προθέσεις της Άγκυρας. Τον Μάρτιο, όταν η Άγκυρα είχε βγάλει για έρευνες στο Βόρειο Αιγαίο το Πίρι Ρέις, απαντώντας στα ελληνικά διαβήματα, είχε υποστηρίξει με ρηματική διακοίνωση ότι οι "ωκεανογραφικές έρευνες δεν απαιτούν καν τη γνωστοποίηση στο παράκτιο κράτος" και ότι δεν αναγνωρίζονται δικαιώματα επί υφαλοκρηπίδας, η οποία δεν έχει οριοθετηθεί. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει πάντως το γεγονός ότι η κίνηση αυτή της Τουρκίας εκδηλώνεται μόλις δυο ημέρες μετά τη δημόσια αναγγελία από τον ίδιο τον υπουργό Εξωτερικών, Δ. Αβραμόπουλο, της επίσκεψης του κ. Νταβούτογλου στην Αθήνα εντός του Οκτωβρίου. Εκτιμάται πάντως ότι η Αγκυρα, εκτός της επικαιροποίησης των θέσεών της για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου διεκδικεί ολόκληρο σχεδόν το τμήμα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, επιχειρεί να αντιδράσει μετά τις αρνητικές εξελίξεις που υπήρξαν με την απόσυρση του ενδιαφέροντος ξένων εταιρειών από τον διαγωνισμό για έρευνες στη Μερσίνα και την Αλεξανδρέττα αλλά και για την αποτυχία εντοπισμού υδρογονανθράκων από τις μέχρι τώρα έρευνες που πραγματοποιεί η ΤΡΑΟ στο έδαφος των Κατεχομένων.  "News247" Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Ιδού η δολοφονία μιας χώρας!

Posted: 22 Sep 2012 04:45 PM PDT

Πυρηνική βόμβα στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα από τον Νίκο Χατζηνικολάου και την εφημερίδα  "Realnews".
Tην ώρα που η συγκυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη ξεσκίζει τους μισθούς και τις συντάξεις των 300 ευρώ, την ώρα που οι ηλικιωμένοι ψαρεύουν σκυμμένοι στους σκουπιδοτενεκέδες την τροφή τους, ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ο περίφημος μπούγκα-μπούγκα Μειμαράκης, ο οποίος αρνείται να κλείσει το κανάλι της Βουλής, εμφανίζεται μαζί με τους Λιάπη και Βουλγαράκη να ελέγχεται από τον ΣΔΟΕ για ξέπλυμα 10,2 δις ευρώ από μίζες, μέσω του Ομίλου του Ιωάννη Καρούζου ο οποίος είναι κουμπάρος του. Την ώρα που οδηγούν τον κόσμο σε απόγνωση η αγωνία του ξιπασμένου πολιτικού συστήματος είναι πως να κρύψει τις μίζες του. Σε λίγο θα προκληθεί τετκτονικός σεισμός με νέες αποκαλύψεις για τα  πολιτικά λαμόγια που μας έφτασαν ως εδώ.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News κατάθεση-φωτιά του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού, εμπλέκει σε σκάνδαλο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τους δύο κορυφαίους πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, τον Μιχάλη Λιάπη και τον Γιώργο Βουλγαράκη.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τρεις πολιτικοί φέρονται να συμμετείχαν την περίοδο 2005-2008 σε αγοραπωλησίες σε περιοχές-φιλέτα της Αττικής, τις οποίες αγορές χρησιμοποιούσαν ως βιτρίνα για να καλύψουν μαύρο χρήμα που υπολογίζεται στα 10,2 δισ ευρώ.Οι αγορές, σύμφωνα με τις καταθέσεις, γίνονταν μέσα από εταιρία real estate του ομίλου του Ιωάννη Καρούζου, ο οποίος είναι κουμπάρος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη. Σύμφωνα με άλλη κατάθεση, του Γιώργου Ζωγραφάκη , ο οποίος είναι πρώην συνεταίρος του Ιωάννη Καρούζου, οι υπουργοί έδιναν τα χρήματα από μίζες στους νομίμους εκπροσώπους του ομίλου και εκείνοι αναλάμβαναν το ξέπλυμα και στη συνέχεια την αποστολή των χρημάτων στο εξωτερικό με προσωρινό προορισμό γειτονική χώρα.Όταν ο χορός των εκατομμυρίων ολοκληρώθηκε, σύμφωνα πάντα με τις καταθέσεις και τις μηνυτήριες αναφορές, οι εμπλεκόμενοι αποφάσισαν να οδηγήσουν την εταιρία του ομίλου Καρούζου σε πτώχευση για να σβήσουν τα ίχνη τους Οι συνεργάτες του  "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" Ιόλη Πιερίδη και Ian Ford  παρακολουθούν την συγκλονιστική υπόθεση και θα σας ενημερώνουν διαρκώς. Στο μεταξύ τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δύο ακόμη ονόματα υπουργών της συγκυβέρνησης Σαμαρά οι οποίοι φυγάδευσαν μαύρο χρήμα στο εξωτερικό. Ο ένας έχει αρχίσει ήδη να τρέμει και ο έτερος, ο  οποίος είναι και καψούρης με  sexy  επιστήμονα δεν θα έχει που να κρυφτεί. Όλη αυτή η συμμορία των διεφθαρμένων απαιτεί από τους πολίτες να πληρώσουν με τους μισθούς και τις συντάξεις τους κοντά στα 10 δις για να στηρίξουν την Ελλάδα. Όσα δηλαδή κατηγορούνται από το ΣΔΟΕ ότι ξέπλεναν οι κύριοι Μειμαράκης-Βουλγαράκης και Λιάπης! Τα γραφεία των Ομπάμα-Μέρκελ-Ολάντ έχουν ενημερωθεί ήδη για την εξέλιξη και θεωρούν πλέον την Ελλάδα χαμένη υπόθεση. Οι συγκλονιστικές εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν την χώρα σε πρόωρες εκλογές για να αποφευχθεί η αιματοχυσία σε περίπτωση που η συγκυβέρνηση επιχειρήσει να περάσει το πακέτο του θανάτου των φτωχών. «ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ»
 
Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Η Αθήνα μετέχει στην παγκόσμια δράση “Be The Change”

Posted: 22 Sep 2012 04:33 PM PDT

Tο BE THE CHANGE, ένα πρόγραμμα που μοιράζεται τις ανθρώπινες ιστορίες που μας ενώνουν ως πολίτες αυτού του κόσμου, αφορά στο πως μπορούμε ν' αλλάξουμε αυτόν τον κόσμο. 25 πόλεις σε όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών και η Αθήνα, μέσω του Ιnside out project και του Γάλλου καλλιτέχνη JR, ενώνουν τις δυνάμεις τους σ' αυτή την παγκόσμια δράση και με όχημα την τέχνη, μοιράζονται ανθρώπινες ιστορίες, αφυπνίζουν και ευαισθητοποιούν τους πολίτες στην αλλαγή αυτού του κόσμου.  Η κάθε μία από τις 25 πόλεις που συμμετέχουν ετοίμασαν 250 φωτογραφικά πορτρέτα, τα οποία θα εκτυπωθούν, ταξινομηθούν και αποσταλούν σε όλες τις πόλεις. Ένας ίσος αριθμός από αυτά τα 250 πορτρέτα θα ανακατανεμηθεί μεταξύ των χωρών που παίρνουν μέρος στη δράση, έτσι ώστε όταν αυτά επικολληθούν στους τοίχους να τα βλέπουμε ως μέλη της παγκόσμια κοινότητας.
Το πρόγραμμα θα διαρκέσει δύο ημέρες 21 και 22 Σεπτεμβρίου σε διάφορα σημεία της πόλης, και πραγματοποιείται με αφορμή της Παγκόσμιας Ημέρας της Ειρήνης. Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Ειρήνης, οι συμμετέχοντες και τοπικοί φορείς σε κάθε πόλη θα κληθούν για να συγκεντρωθούν ταυτόχρονα το ίδιο βράδυ σε μια εκδήλωση για να γράψουν τη λέξη ΕΙΡΗΝΗ χρησιμοποιώντας ένα μέρος από τα πορτρέτα για να ξεκινήσει επίσημα η τοποθέτηση των πινάκων το Σάββατο. Οι παρόντες, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα διάλογο με βάση την κατανομή και τη συνεργασία, χρησιμοποιώντας την τέχνη ως καταλύτη για κοινωνική αλλαγή. Στην Αθήνα η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το Παναθηναϊκό Στάδιο από τις 17.00 Στη συνέχεια, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, τα 250 πορτρέτα θα αναρτηθούν ταυτόχρονα σε επιλεγμένες υπαίθριες περιοχές σε όλες τις πόλεις που συμμετέχουν και οι εκδηλώσεις στην Αθήνα θα κορυφωθούν με ένα μεγάλο πάρτι το βράδυ στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Επίσης, το Σάββατο 22/9 σε τρία απορριμματοφόρα του Δήμου Αθηναίων θα επικολληθούν φωτογραφίες που θα παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της αποκομιδής ΣΗΜΕΙΑ: Καλλιμάρμαρο (21η Σεπτεμβρίου @ 17.00) Πανεπιστημίου (22 Σεπ @ 15.00) ΠΡΟΒΟΛΕΣ Πορτραίτων: Πλατεία Ομονοίας (16 έως 23 Σεπτεμβρίου ) από τη δύση μέχρι την ανατολή του ηλίου Τεχνόπολις Φουγάρο (16 έως 23 Σεπτεμβρίου) από τη δύση μέχρι την ανατολή του ηλίουΠΟΡΤΡΑΙΤΑ θα εμφανίζονται στις οθόνες των ΚΕΠ Λήξη του Προγράμματος: Ομόνοια l (22η Σεπτεμβρίου από τις 18.00) Ζωντανή Μουσική, DJs, Performing Art, τρόφιμα από όλο τον κόσμο, κλπ Το πρόγραμμα Be The Change εντάσσεται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Μετακίνησης 2012.
Πηγή: Καλά Νέα
Σύνδεσμος στην Πηγή...
Πύλη Ιάσωνος
Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

"Σκληρό ροκ" από Κύπρο σε τρόϊκα με προειδοποιήσεις εξόδου από την ευρωζώνη!!

Posted: 22 Sep 2012 12:38 PM PDT

"Σκληρό ροκ" από την Κύπρο στο θέμα της αποδοχής των όρων εξαθλίωσης που θέλει να επιβάλλει η τρόϊκα και στο δεύτερο ελληνικό κράτος, με τον εκπρόσωπο του - πλήρως αστικοποιημένου, πλέον - κυβερνητικού κόμματος ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού να ρίχνει ... προειδοποιητική "βόμβα" στην τρόϊκα με ευθεία απειλή περί εξόδου του κράτους από την ευρωζώνη, αν επιμείνουν σε όρους εξαθλίωσης για να παράσχουν το δάνειο. Και μπορεί μετά - άκρως αναμενόμενο - νε εκδόθηκε ανακοίνωση του ΑΚΕΛ που να αναφέρει ότι οι δηλώσεις Κυπριανού «διαστρεβλώθηκαν και ερμηνεύτηκαν λανθασμένα», αλλά η ουσία είναι ότι στην Κύπρο η τρόϊκα τα έχει βρει μπαστούνια: Η κυπριακή οικονομία με το μικρότερο έλλειμμα στην ευρωζώνη, με τα μοναδικά βεβαιωμένα μεγάλα κοιτάσματα υδρογονανθράκων που έχουν βρεθεί εδώ και δεκαετίες στην ΕΕ και με την "υψηλή προστασία" της Ρωσίας δεν είναι το εύκολο θύμα, παρά το γεγονός ότι είναι ακρωτηριασμένη. Σε ότι αφορά την ουσία, η τρόϊκα δεν είναι ευχαριστημένη από τα μέτρα που έλαβε η κυπριακή δημοκρατία και θέλει επιπλέον μέτρα για να εγκρίνει δανειοδότηση. Πρακτικά, πίσω απ'όλα αυτά κρύβεται η Γερμανία που ύπουλα, αλλά ουσιαστικά έχει επανέλθει στο παγκόσμιο γεωστρατηγικό παίγνιο, θέλει να εξαθλιώσει και την Κύπρο και να αρπάξει εν συνεχεία τα κοιτάσματα, αλλά και να αποκτήσει λόγο και βάσεις σε μια χώρα από την οποία ελέγχεται ηλεκτρονικά η Μ.Ανατολή, όπως κάνουν τώρα Βρετανία και ΗΠΑ. Απλά πράγματα και ξεκάθαρα. Αντίθετα, όμως, με την ελληνική πολιτική ελιτ που τα δίνει όλα σε όλους, στην Κύπρο έχουν καεί από τους ελλαδίτες τραπεζίτες και τα ελληνικά ομόλογα και πλέον υποψιάζονται ότι απλά τα θύματα για να τεθεί το κράτος υπό ευρωπαϊκό έλεγχο. Ο Άντρος Κυπριανού, χωρίς ιδιαίτερες περιστροφές και εκφράζοντας την βούληση της μεγάλης πλειοψηφίας του κυπριακού λαού δήλωσε ευθέως ότι "Αν οι δανειστές της Κύπρου επιβάλλουν πέραν του δέοντος σκληρούς όρους, τότε η νήσος θα πρέπει αν εξετάσει το ενδεχόμενο εξόδου από την Ευρωζώνη". Και στην ερώτηση εάν αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης της νήσου από την Ευρωζώνη, απάντησε «Σίγουρα»! Στην Κύπρο, μετά την θύελλα που τους έχει πλήξει, αρχίζουν και γίνονται πολύ καχύποπτοι απέναντι στους "σωτήρες": Πώς γίνεται να έχουν το μικρότερο δημοσιονομικό έλλειμμα στην ΕΕ, να δηλώνεται ότι περί το 2016-17 που αρχίζουν οι εξορύξεις και η εκμετάλλευση του φυσικού αερίου θα αποκτήσουν το κατά κεφαλήν υψηλότερο εισόδημα στην ΕΕ και τώρα να έρχεται η τρόϊκα και να μιλά για "οικονομική καταστροφή" μιας οικονομίας που εν πάση περιπτώσει αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, αλλά είναι μικρή, διαχειρίσιμη και πολύ λιγότερο ευάλωτη από την αποεπένδυση που πλήττει π.χ. την Ελλάδα. Εκτός του ότι εγείρονται πλέον και ερωτήματα για το πώς και ποιοι βρίσκονται πίσω από το τεχνητό πρόβλημα της μαζικής αγοράς ελληνικών κρατικών ομολόγων που προκάλεσαν συστημικό πρόβλημα στις κυπριακές τράπεζες, ενώ υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις "τοξικότητάς τους" ειδικά από το 2008 και μετά; Τμήμα ειδήσεων defencene.gr Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

ΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ

Posted: 22 Sep 2012 12:21 PM PDT

Ο Πρωθυπουργός κατηγορεί τους πολιτικούς του αντιπάλους ότι
ευρίσκονται στο LOBBY της δραχμής, και ότι το λόμπι της δραχμής είναι ο εχθρός της Ελλάδος, ενώ αυτός βρίσκεται στο
LOBBY των Βρυξελλών, στο LOBBY του Ευρώ, και στο LOBBY των μνημονίων. Ο Πρωθυπουργός ευρίσκεται στο LOBBY του ξεπουλήματος όσο-όσο των ασημικών της χώρας στους δανειστές τραπεζίτες των κατακτητών. Το LOBBY του Ευρώ, εξυπηρετεί τα τραπεζικά Σιωνιστικά οικονομικά συμφέροντα, γιαυτά φροντίζει ο κ. Σαμαράς.
Το ευρώ μας κατάστρεψε, και όχι η δραχμή.
Στην Ευρωζώνη της Ε.Ε. επικρατεί η αρχή «ο κλέψας του κλέψαντος»,
ή το «Μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό». Βλέπε συμπεριφορά της Γερμανίας έναντι των κρατών του νότου της ζώνης του ευρώ.
Γίναμε Γερμανικό προτεκτοράτο. Μας κυβερνά Γερμανός ανθύπατος,
υπάλληλος της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων του Ρότσιλντ.
Mας κυβερνά μια Σιωνιστική Γερμανική ύπατη αρμοστεία.
Μας κυβερνούν οι τρείς  σωματοφύλακες του Ρότσιλντ,  Άραμις (Σαμαράς),
Πόρθος (Βενιζέλος), και Νταρτανιάν (Κουβέλης).
Οι Αρχαίοι πρόγονοι έλεγαν, «Έξεστιν Κλαζομενίοις ασχημονείν», οι σύγχρονοι Έλληνες σήμερα καταντήσαμε Κλαζομένιοι, αφού ανεχόμεθα Ούννους και Βάνδαλους, Γότθους & Βησιγότθους, να μας κυβερνούν, και όχι μόνο.
Σήμερα υφιστάμεθα εισβολή του Ισλάμ στη χώρα μας, στη χώρα του πολιτισμού.
Αφρικανοποιούν τη πατρίδα μας, και ουδείς συγκινείται.
Είναι στα σχέδια των Κοσμοκρατόρων, η Ελλάδα να Αφρικανοποιηθεί, με Ισλαμισμό, οπότε αντίο Χριστιανισμός και Ορθοδοξία.
Αυτά να τα ακούν οι Αρχιερείς μας, που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, αντί να ξεσηκώσουν το Λαό, τιθέμενοι επικεφαλής σαν το Παπαφλέσσα, κ.λ.π.
Ο Αρχιεπίσκοπος λέει, «Τα σκάνδαλα θα μείνουν στο σκοτάδι, όπως ο φάκελος της Κύπρου.» Εν όψει αυτής της καταστάσεως Αρχιερείς τι πράττετε;;;
Των οικιών ημών επιπραμμένων, Αρχιερείς καθεύδετε!!!
Οι πολιτικοί μας απεδείχθησαν Ιεροφάντες της υποτέλειας. 
Οι σάπιοι πολιτικοί μας δεν είναι ικανοί ούτε το κατοχικό δάνειο να διεκδικήσουν από τη Γερμανία, ούτε τις πολεμικές  αποζημιώσεις.
Οι Γερμανοί έστησαν ένα μηχανισμό δημοσιονομικής πειθαρχίας που παράγει ύφεση, σκοτώνει τις ασθενέστερες  οικονομίες, και θέτει σε κίνδυνο το ευρώ.
Θέλουν την Ελλάδα ένα αποτυχημένο κράτος. Θεωρούν τη χώρα μας πολύ μικρή για να έχει τόσο μεγάλη περιουσία, και τη βυθίζουν στο χάος για να τη κλέψουν.  
Απαγορεύουν την Ελληνική σημαία σε Αρχαιολογικούς ιερούς τόπους-χώρους.
Στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, το 50% είναι παιδιά λαθρομεταναστών, και οι Έλληνες πληρώνουν φόρους για την λειτουργία αυτών των παιδικών σταθμών, ενώ τα Ελληνόπουλα μένουν απέξω!!! Οι Έλληνες πληρώνουν φόρους για την επιβίωση των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, αυριανών κατακτητών μας.
3100 Αλλοδαποί  λαμβάνουν επίδομα πολυτέκνων, ενώ οι Έλληνες το πόπολο πληρώνουν φόρους για να γεννούν οι λαθρομετανάστες.
Άραγε οι μεγαλοεργολάβοι πληρώνουν φόρους, ή μόνο το πόπολο;;;;
Οι μεγαλοεισοδηματίες των διοδίων πληρώνουν φόρους;;;
Για να πατάξουν τη φοροδιαφυγή κυνηγούν το πόπολο, αντί να κυνηγούν  τους μεγαλοκαρχαρίες. Κυνηγούν τη ταβερνιάρισα στην Ύδρα, που λέει και ο Τσίπρας. Ο Σαμαράς δεν μπορεί να βαρέσει το γαϊδαρο, και βαράει το σαμάρι.
Τα νέα οικονομικά μέτρα είναι μέτρα Βουλγαροποίησης της Ελλάδος, πλιν όμως
στη Βουλγαρία η ΔΕΗ έρχεται  Ευρώ 50,00 το δίμηνο, όχι Ευρώ 600,00 που έρχεται στον Έλληνα, και η βενζίνη κοστίζει  1 Eυρώ και όχι 2,  κ.λ.π.
Θα πάμε σε πτώχευση, δεν το γλυτώνουμε. Το LOBBY του Ευρώ θα μας οδηγήσει στη χρεοκοπία, και στη δραχμή με ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ.
Χρεοκοπία σημαίνει, -το λέει η λέξη-, «Κόβω το χρέος», αυτό ο Σαμαράς και η παρέα του δεν μπορούν να το καταλάβουν, είναι τόσο δύσκολο.
Άλλο Μεταξάς, και άλλο Σαμαράς, ο πρώτος δόξασε την Ελλάδα, και ο δεύτερος την κάνει διεθνές ρεντίκολο. Ο ένας Ηγέτης, και ο άλλος πιόνι της τρόϊκας.
Η Σιωνιστική τρόϊκα θέλει να αποδυναμώσει τις Ένοπλες Δυνάμεις, για να μπορέσουν οι Τούρκοι να διαμελίσουν τη πατρίδα μας, υπό την αιγίδα της Γερμανίας. Απευθυνόμενος στην ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων τους λέω, δεν πρέπει να επιτρέψετε να διαλυθούν οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, αυτό είναι που θέλουν οι «Έλληνες» Γερμανοτσολιάδες και η Τρόϊκα, για να καταλάβουν την όμορφη πατρίδα μας. Ήδη άρχισαν τα όργανα στη Νότιο Ευρώπη. Στη Πορτογαλία οι ένοπλες δυνάμεις ξεσηκώθηκαν για τη προστασία της χώρας τους και του λαού. Καλέστε τους εν αποστρατεία συναδέλφους σας, στο πλευρό σας, ώστε όλοι μαζί να σώσετε την Ελλάδα, αφού ήδη καταπατείται το Σύνταγμα των Ελλήνων. Αυτός ο σάπιος προδοτικός πολιτικός κόσμος, πρέπει να εκλείψει. Δεν πάει άλλο.  Επιδίωξη της τυραννίας της Σιωνιστικής Τρόϊκας είναι να πτωχεύσουν οι Έλληνες πολίτες. Μιλάμε για γενοκτονία του Ελληνικού Λαού.
Για το κ. Χατζηδάκη υπουργό ανάπτυξης, «Όσα περισσότερα καλά λόγια λέει  για σας και το υπουργείο σας,  ο  Ύπατος Αρμοστής, κ Χόρστ Ράϊχενμπαχ, τόσο χειρότερα για το Λαό. Φαίνεται ξεχάσατε τη τιμωρία που σας επέβαλλε ο λαός».
Οι τράπεζες του παγκόσμιου Σιωνιστικού οικονομικού κατεστημένου, που επιχειρούν κατά το πλείστον στις ΗΠΑ, & Ε.Ε., δημιούργησαν το «κόλπο» του χρέους, με το ισχυρό νόμισμα του Ευρώ, για να δανείζουν τα χρεωμένα κράτη με υψηλά επιτόκια, και έτσι να τα έχουν μονίμως οικονομικά σκλαβωμένα, να τα εκμεταλλεύονται σαν αποικίες και προτεκτοράτα, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Τα πλούσια κράτη της Ευρωζώνης, με τους παγκόσμιους Σιωνιστές τραπεζίτες, είναι στο LOBBY  του ευρώ. Εκεί θέλει να είναι και ο κ. Σαμαράς.
Ο κ. Πρωθυπουργός  λέει, «Να είμαστε στο LOBBY του ευρώ, και ας ψοφάμε
από τη πείνα. Να είμαστε στο LOBBY του ευρώ, και ας γίνουμε αποικία.»
Μα η αποικία κ. Σαμαρά μου διατρέχει κινδύνους τριχοτόμησης και εδαφικού διαμελισμού. Είπαμε ο λύκος τρώει το αρνί, και εμείς τώρα είμαστε στη φωλιά του λύκου. Είμαστε μέσα σε ένα λάκκο με φίδια.
Το Ευρώ θα φέρει χρεοκοπία.Το  LOBBY  του ευρώ σημαίνει,
1.- Πλήρη εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού.
2.- Ανύπαρκτες παροχές υγείας και παιδείας.
3.- Ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας.
4.- Ελλιπή άμυνα της χώρας. Η χώρα δεν συνορεύει με το Λουξεμβούργο, και τις Κάτω Χώρες, αλλά με τους άρπαγες Τούρκους, Σκοπιανούς, και Αλβανούς, οι οποίοι συνεχώς απειλούν την εθνική μας κυριαρχία.
5.- Συνεχή δανεισμό από τους τσιφούτηδες σαράφηδες τοκογλύφους τραπεζίτες του Ρότσιλντ, και της Σιωνιστικής παρέας του.
6.- Κατάργηση εθνικής κυριαρχίας.
7.- Παράδοση της διοίκησης της χώρας σε ξένους τοποτηρητές, βλέπε τοποτηρητές Ράϊχενμπαχ, Φούχτελ, και τα λογιστάκια της Τρόϊκας.
8.- Ελλιπή Αστυνομική προστασία των πολιτών.
9.- Πλήρη ισοπέδωση μισθών και συντάξεων.
10.-Πλήρη ισοπέδωση εργασιακών δικαιωμάτων του λαού.
11.- Έλλειψη φαρμάκων, με κλειστά φαρμακεία, και κλειστά νοσοκομεία,
με αποτέλεσμα το θάνατο Ελλήνων πολιτών.
12. Κύμματα μετανάστευσης της νεολαίας της χώρας.
13.- Άφιξη εδώ εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών, με αποτέλεσμα την Ισλαμοποίηση της χώρας, και την εξαφάνιση της Μητέρας του Ελληνισμού.
14.- Εξαθλίωση των ενόπλων δυνάμεων, με ότι αυτό συνεπάγεται.
15.- Οι δανειστές μας παίρνουν τα σπίτια μας, και μας οδηγούν στις φυλακές.
16.- Με νόμο επιβάλλουν τη διδασκαλία της Τουρκικής γλώσσας, στα Ελληνικά σχολεία, καθάπασαν την επικράτειαν, και προβολή Τούρκικων σίριαλ στη T.V.
17.- Η κλοπή των αρχαιοτήτων από τους «συμμάχους» και «εταίρους» στην Ε.Ε.
είναι κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας, και ως τοιαύτη πρέπει να αντιμετωπισθεί από τη διεθνή δικαιοσύνη.
Αυτά κύριε Πρωθυπουργέ είναι το LOBBY του ευρώ για τους Έλληνες.
Βεβαίως υπάρχουν και οι κερδοσκόποι, οι οποίοι φυγάδευσαν ή έκρυψαν ευρώ για να κερδοσκοπήσουν εις βάρος της δραχμής, όμως  αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραδοθούμε  στο LOBBY  του Ευρώ, επειδή μερικοί μεγάλοι και τρανοί φυγάδευσαν ευρώ, και κερδοσκοπούν!!!
Γιατί άραγε οι χώρες του Νότου της Ευρωζώνης υποφέρουν σήμερα από οικονομικά προβλήματα;;; Διότι ευρίσκονται στο LOBBY του ευρώ.
Οι χρεωμένες χώρες όπως η Ελλάδα, είναι παγιδευμένες σε μια θανατηφόρα
κατάσταση ατέλειωτου χρέους. Σε σπιράλ θανάτου!!! Αυτό είναι το LOBBY του Ευρώ. Η καταστροφή ήλθε επειδή πάντα χρειάζεται να επιστρέψουμε πολύ περισσότερα χρήματα από όσα είχαμε δανειστεί.
Οι κυβερνήσεις των εθνικών προδοτών, κυβερνούσαν τη χώρα με δανεικά, και μάλιστα σε Ευρώ, και εμείς το πόπολο καλούμεθα σήμερα να αποπληρώσουμε αυτά τα χρέη. Έφαγαν τα δανεικά, χωρίς να κάνουν επενδύσεις στη χώρα.
Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως ομολογεί, «Μαζί τα φάγανε»..
Και ουδείς συγκινείται, η δικαιοσύνη κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!!!
Η Δικαιοσύνη ήταν μια γενεά συμβιβασμένη με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.
Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης είναι, «Τα καλά και συμφέροντα στο μισθό ημών.» Το ΣτΕ απεφάνθη, «Τα Μνημόνια είναι νόμιμα και Συνταγματικά».
Με τέτοιους θεσμούς είναι ποτέ δυνατόν να προκόψει μια χώρα;;;; 
Τα φάγανε οι πολιτικοί, και μάλιστα στο ισχυρό νόμισμα του Ευρώ, και τώρα καλούμεθα εμείς το πόπολο να τα πληρώσουμε.
Το Ευρώ έγινε για ισχυρές οικονομίες. Στο LOBBY του Ευρώ ανήκουν οι μεγιστάνες, και όχι τα φτωχαδάκια, αυτό ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να το καταλάβει. Το Ευρώ έγινε για τη Γερμανία και όχι για την Ελλάδα.
Το LOBBY του ευρώ κατέστησε την Ελλάδα μπανανία.
Στο LOBBY του Ευρώ, ουσιαστικά είναι ο κ. Σαμαράς με τη κυβέρνησή του, διότι με τις πολιτικές της υποτέλειας που ακολουθούν, μας οδηγούν κατευθείαν στη χρεοκοπία. Βαδίζουν από δάνειο σε δάνειο. Εμείς λέμε, ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ εδώ και τώρα, και έξω από τα μνημόνια, μετά επιστροφή στη δραχμή ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ. Το LOBBY του Ευρώ διαλύουν την Ελλάδα για να σώσουν το Ευρώ. Υπενθυμίζουμε το γεγονός ότι η Γερμανία το 1953 έκανε επί Αντενάουερ και Έρχαρντ, διαγραφή του χρέους και σώθηκε.
Τώρα οι κυβερνώντες τα παίρνουν από μη προνομιούχους, τα παίρνουν από το πόπολο, για να ξεχρεώσουν τα δάνεια. Οι πλούσιοι δεν συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της κρίσης. Έτσι ο φαύλος κύκλος της ύφεσης συνεχίζεται αενάως
Η κυρία Μέρκελ μας λέει ότι ματώνει η καρδιά της για τις θυσίες του φτωχού λαού. Οι ηγέτες της ζώνης του Ευρώ λέγουν ότι δεν θα μας διώξουν από το LOBBY του Ευρώ, όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά δεν είναι κορόϊδα να χάσουν τα χρήματά τους. Απλώς θα μας αρμέγουν με τους τόκους  γενεές γενεών.
Οι κόκκινες γραμμές του κ. Σαμαρά, δυστυχώς έγιναν μπλε και πράσινες, αφού συνεχώς υποχωρεί στις απαιτήσεις της τρόϊκας των δανειστών.
Εάν πάρουμε τη δόση, κερδισμένοι θα είναι οι τραπεζίτες της Σιωνιστικής Δικτατορίας, αφού σαυτούς θα πάει το ποσόν, και στο πόπολο τίποτα.
Τα μνημόνια ξεπουλάν μια χώρα, μια ιστορία, ένα πολιτισμό , μια υπερηφάνεια,
και σκοτώνουν τον Ελληνικό Λαό.
Οι εφιαλτικές κυβερνήσεις- που δυστυχώς ψηφίστηκαν από το λαό- παραδέχονται ότι τα Μνημόνια  δεν θα έχουν σαν αποτέλεσμα την ανάπτυξη της χώρας, αλλά την ανάπτυξη των τραπεζιτών της Σιωνιστικής Παντοκρατορίας.
Τα νέα μέτρα που θα ψηφίσουν οι Μασώνοι βουλευτές, τσιράκια και ορντινάντσες της Σιωνιστικής Κυριαρχίας,  θα αυξήσουν την ανεργία , ύφεση,
Μετανάστευση, και τις αυτοκτονίες των Ελλήνων, ενώ θα θεριέψουν οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες , ώστε να κατακτήσουν τη χώρα , αφού εδώ θα έχουν απομείνει μόνο τα γερόντια. Σε λίγο θα δούμε και λαθρομετανάστες σαν βουλευτές μέσα στη Βουλή των Ελλήνων. Οι Βουλευτές πρέπει να μηνυθούν για γενοκτονία των Ελλήνων, αφού ψηφίζουν «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ».
Οι κυβερνήσεις των εφιαλτών, για να διοικούν αενάως, δανείζονται χρήματα από τις κεντρικές Σιωνιστικές τράπεζες του LOBBY του Ευρώ, και χρεώνουν το λαό.
Ένας φαύλος κύκλος. Αυτό που ζεί η Ελλάδα σήμερα είναι μια τραγωδία.
Η χώρα μας, από τους προδότες πολιτικούς, αφέθηκε στο έλεος των τραπεζών του Ρότσιλντ. Όλα σχεδιασμένα εκ των προτέρων, και ευρέθησαν εφιάλτες
Πολιτικοί, τύπου Jeffrey, και διάδοχοι,  και τα υλοποίησαν.
Τώρα η χώρα πνίγεται στα χρέη, και πρέπει να εφαρμόσει αυστηρή λιτότητα, να υποφέρει ο Λαός, για να μη πτωχεύσει και πέσει η κυβέρνηση των εφιαλτών.
Σαν αποτέλεσμα των σκληρών οικονομικών μέτρων, έχουν αυξηθεί αλματωδώς οι αυτοκτονίες, και οι συγγενείς των αποδημησάντων εις Κύριον, πρέπει να υποβάλλουν μηνύσεις και αγωγές, κατά των προδοτών πολιτικών που οδήγησαν τη χώρα στην εξαθλίωση, με τη κατηγορία ότι είναι ηθικοί αυτουργοί για 3000 νεκρούς.  Η συνέχεια της οικονομικής κόλασης των κρατών της Νοτίου Ευρώπης, θα είναι η Αμερική η οποία σήμερα μετρά χρέος 16 τρις Δολάρια.
Αυτό αμέσως μετά τις Αμερικανικές εκλογές, τότε που θα χτυπήσουν το Ιράν.
Γιατί όμως τα κράτη επέτρεψαν να έχουν τόσα χρέη;;; Διότι άφησαν να υποδουλωθούν στους τραπεζίτες των τσιφούτηδων σαράφηδων του Ρότσιλντ.
Ο δανεισμός μακροπρόθεσμα οδηγεί στη λαϊκή εξαθλίωση. Αυτός είναι οικονομικός όρος απαράβατος.
Ο οικονομικός εισαγγελεύς κ. Πεπόνης απεφάνθη ότι, « Τα Μνημόνια είναι έγκλημα σε βαθμό κακουργήματος.» Να δούμε πράξεις κ. Εισαγγελεύ..
Λεηλατήθηκαν τα ασφαλιστικά ταμεία, για να στείλουν οι εφιάλτες πολιτικοί, τα χρήματα στις τράπεζες του Ρότσιλντ, σαν τοκοχρεολύσια.
Ενώ η χώρα μας κυριολεκτικά κάθεται επάνω στα πετρέλαια, φυσικό αέριο, και χρυσό,  το κράτος δεν έχει χρήματα να πληρώσει μισθούς και συντάξεις.
Τόσο ανίκανοι και άχρηστοι είναι οι πολιτικοί μας. Κυβερνούν με δανεικά και δεν παράγουν πλούτο για τη χώρα. Κρεμαστήκανε από τους αδένες του Ρότσιλντ, του οποίου η περιουσία ανέρχεται σε 500 τρις. Δολάρια, δηλαδή όσο το ΑΕΠ  του πλανήτη, γιαυτό υποδούλωσε τους Λαούς της Γης.
Προειδοποιούμε τους προδότες πολιτικούς, ότι η εκμετάλλευση των Ελληνικών πετρελαίων, να γίνει με αξιοπρεπείς για το κράτος συμβάσεις, 50%-50%
αλλιώς θα υπέχουν προσωπικές ευθύνες, εάν τα δώσουν τζάμπα στα αφεντικά τους!!! Τα δε έσοδα να πάνε στα ασφαλιστικά ταμεία, όπως πράττει η Νορβηγία.
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος προσήλθε πρόσφατα στη κ. Μέρκελ σαν επαίτης και ικέτης, δεν της ζήτησε τίποτε, παρά μόνο πρόσφερε, παρέγραψε το σκάνδαλο της SIEMENS, και υπεσχέθη, «Οι Έλληνες θα τηρήσουμε τις υποχρεώσεις μας» και άλλα πολλά, όσα του ζήτησε η κ. Μέρκελ. Αυτά μπορούσε να τα δώσει και ο περιπτεράς της γειτονιάς, δεν χρειαζότανε ο Πρωθυπουργός.
Όμως ο Γάλλος Πρόεδρος μας λυπήθηκε , και σεβόμενος τους Έλληνες είπεν,
«Η Ελλάς να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις, εφόσον δεν πλήττουν τον Ελληνικό Λαό. Με σεβασμό στις αντοχές του Ελληνικού Λαού.» και συμπλήρωσε,
«Εάν και εφόσον ο Ελληνικός Λαός, μπορεί να τα αντέξει».
Οι ξένοι ηγέτες μας σκέφθηκαν, οι Έλληνες αχυράνθρωποι, τσιράκια, και πιόνια
του προέδρου Ρότσιλντ, «αγρόν ηγόρασαν», φθάνει να γίνουν αρεστοί στα μεγάλα αφεντικά  της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.
Οι «Έλληνες» πολιτικοί είναι πιο ανάλγητοι από τους ξένους ηγέτες.
Αλλάξαμε τον αλήστου μνήμης εφιάλτη Jeffrey, με το κ. Σαμαρά, μήπως είδατε καμία διαφορά;;; τα ίδια και χειρότερα.
Η Γερμανία συμπεριφέρεται σαν ο Ηγεμών της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης.
Η κ. Μέρκελ πρέπει να καταλάβει ότι η Ε.Ε. σήμερα είναι όπως ο Πύργος της
Βαβέλ, της Παλαιάς Διαθήκης, και σύντομα θα  καταρρεύσει σαν τους δίδυμους πύργους των Αμερικανών, όταν οι Παντοκράτορες παύσουν να τη χρειάζονται.
Οι Κοσμοκράτορες κ.κ. Ρότσιλντ, και Ροκφέλερ, κατάφεραν βάλλουν στο χέρι
τις δύο  μεγαλύτερες οικονομικές δυνάμεις της Γης, ΗΠΑ & Ε.Ε.
Το κατάφεραν διορίζοντας στα ανώτατα κυβερνητικά αξιώματα ανθρώπους από τη δική τους φυλή. «Εκ της ρίζης Ιεσσαί, και εξ΄ οσφύος του Δαυϊδ», ψάλλει η αγία ημών εκκλησία. Αν δεν είσαι «από τη ρίζα Ιεσσαί, και σπέρμα Δαυϊδ»,
δεν ανεβαίνεις σε κυβερνητικά και τραπεζικά αξιώματα.
«Δεν βλέπεις Θεού πρόσωπο», λέει ο λαός μας. Είναι όλοι αυτοί που σήμερα μιλάνε για ρατσισμό.. Ρατσισμό για τους άλλους..
Όλοι αυτοί από προέδρους και κάτω, και στα δύο συγκροτήματα ΗΠΑ & Ε.Ε.
είναι «Εκ της ρίζης Ιεσσαί, και σπέρματα Δαυϊδ».
Στο κράτος του Ισημερινού, με τη μονομερή διαγραφή του χρέους από το πρόεδρο Ραφαήλ Κορέα, «Ο Δαυϊδ νίκησε το Γολιάθ» της γραφής.
Ο φτωχός και μικρός Ραφαήλ, νίκησε τους Γίγαντες, & Άτλαντες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, διότι ήταν παράνομοι. Το ίδιο και ο Νέστορ Κίρχνερ της Αργεντινής. Αμφότεροι πέτυχαν στηριζόμενοι και βασιζόμενοι στο δεδικασμένο του Μεταξά, τότε που ο Μεταξάς διέγραψε το χρέος, στηριζόμενος  στο ρητό, «Ο Λαός δεν αντέχει..»
όπως είπε πρόσφατα και ο πρόεδρος της Γαλλίας κ. Φρανσουά  Ολάντ.
Όμως είπαμε ο Σαμαράς δεν είναι Μεταξάς, ούτε Ραφαήλ, ούτε Νέστορ.
Είναι ένα γραφειοκρατικό φοβισμένο ενεργούμενο του LOBBY των Βρυξελλών.
Όπως γράφει το πολιτικό περιοδικό CRASH Ιούνιος 2012, ο Ραφαήλ Κορέα
ανέθεσε στο Βέλγο νομικό κ. Ερίκ Τουσέν, να προσφύγει στο Διεθνές  Δικαστήριο οικονομικών υποθέσεων. Μετά από 14 μήνες εργασιών η Διεθνής επιτροπή λογιστικού ελέγχου, εξέδωσε το πρώτο πόρισμα, κηρύττοντας ένα μεγάλο κομμάτι του χρέους ως επαχθές και επονείδιστο για το Λαό.
Κατόπιν αυτού ο πρόεδρος του Ισημερινού Ραφαήλ Κορέα, διέγραψε μονομερώς το χρέος, πληρώνοντας στους δανειστές (τράπεζες Ροκφέλερ), μόνο 35  λεπτά
για κάθε δολάριο χρέους. Η Ουάσιγκτον του Ροκφέλερ μόλις είχε πάθει εγκεφαλικό επεισόδιο.
Γιαυτό οι δικοί μας εφιάλτες, δεν δέχονται λογιστικό έλεγχο του χρέους, διότι
θα αποδειχθούν τα σκάνδαλα της οικονομικής μαφίας Εσωτερικού Εξωτερικού,
τα οποία σήμερα πληρώνει το πόπολο με περικοπές μισθών και συντάξεων.
Όχι «κουρέματα» και άλλες αηδίες, εδώ και τώρα μονομερή Διαγραφή του Χρέους, κατόπιν διεθνούς λογιστικού ελέγχου. Γιαυτό η Μέρκελ έδεσε τους φοβισμένους  πολιτικούς με υπογραφές, διότι φοβότανε διεθνή λογιστικό έλεγχο, και μονομερή διαγραφή του χρέους, από Έλληνες πατριώτες πολιτικούς.
Τα «κουρέματα» είναι λογιστικές κομπίνες  της διεθνούς Σιωνιστικής μαφίας των τραπεζιτών-δανειστών, για να μη χάσουν οι τράπεζες του διεθνούς κατεστημένου, και όπως πράγματι δεν έχασαν με το Ελληνικό κούρεμα, έχασε μόνο ο φτωχός Ελληνικός Λαός. Είδατε με το «κούρεμα» να λυθεί το πρόβλημα της Ελλάδος;;; στα ίδια και χειρότερα είμαστε. Μόνο οι τράπεζες του Ρότσιλντ ωφελήθηκαν. Τώρα μας έχουν δεμένους χειροπόδαρα με το μπαμπούλα τη Τουρκία, και με τη πλημμυρίδα των Ισλαμοφασιστών λαθρομεταναστών, έτσι δεν μπορούμε πια να κινηθούμε, εκτός εάν όλα ανατραπούν με διεθνείς και παγκόσμιες ανατροπές και ανακατατάξεις.
Σε περίπτωση ευνοϊκών διεθνών συνθηκών, (πολιτικών, Στρατιωτικών, Διπλωματικών), ευνοϊκών για την Ελλάδα συνθηκών Γεωπολιτικής και Γεωστρατηγικής, να αδράξουμε την ευκαιρία, για τη λύση του Ελληνικού οικονομικού προβλήματος και να προβούμε σε άμεσες κινήσεις όπως,
1.-Σχηματισμός Εθνικής Πατριωτικής Κυβερνήσεως.
2.-Αλλαγή εξωτερικής και Οικονομικής πολιτικής.
3.-Διαγραφή του χρέους, κατόπιν λογιστικού ελέγχου, και προσφυγή στη διεθνή Δικαιοσύνη. Επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα ΧΩΡΙΣ  ΧΡΕΗ.
4.-Σύναψη νέων διεθνών συμμαχιών, και οικονομικών συνεργασιών, όπως θα έχουν προκύψει από τις νέες Γεωπολιτικές και Γεωστρατηγικές καταστάσεις.
5.-Άμεσο εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου, με συμβάσεις συμφέρουσες το Ελληνικό Δημόσιο, και όχι συμβάσεις αποικίας και προτεκτοράτου.
6.-Κατοχύρωση της χώρας με παραχώρηση βάσεων στη νέα κρατούσα κατάσταση, με όρο την εξασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας.
7.-Επαναδιαπραγμάτευση των συμφωνιών Δουβλίνο 2 για τη λαθρομετανάστευση, και άνοιγμα των συνόρων προς Βορρά και Δυσμάς, για να φύγουν οι δυνάστες λαθρομετανάστες, να πάνε προς Γερμανία, Αυστρία, Φιλανδία, να δούνε οι βόρειοι εχθροί μας τη γλύκα..
Θα μου πείτε. «Ζήσε Μάη μου»
Όμως η περίπτωση διεθνών ανατροπών είναι ορατή στο άμεσο μέλλον, φτάνει να αδράξουμε την ευκαιρία. Οι Γεωπολιτικές και Γεωστρατηγικές συνθήκες και καταστάσεις, αλλάζουν επικίνδυνα για το διεθνές Σιωνιστικό κατεστημένο, ημέρα τη ημέρα. Εκείνο το κατεστημένο που μας κατάστρεψε.
Βεβαίως με το παρόν σάπιο πολιτικό δυναμικό, τέτοιες κινήσεις είναι ανέφικτες, και θα συνεχίσουμε να είμαστε είλωτες, και σκλάβοι των λαθρομεταναστών.     
Ανάγκη πάσα να ανατρέψουμε ευκαιρίας δοθείσης- το παρόν σάπιο πολιτικό κατεστημένο, το LOBBY του Ευρώ, που μας κρατά σκλαβωμένους στα δάνεια του Ρότσιλντ, και να δώσουμε την εξουσία σε νέες πατριωτικές δυνάμεις, και όλα τα άλλα θα εξελιχθούν με τις νέες διεθνείς Γεωπολιτικές καταστάσεις.
Πάντως όπως πάμε τώρα, δεν πάει άλλο.
Το πολιτικό περιοδικό «Στρατηγική» διερωτάται, «Θα μπορούσε η Ελλάδα να γίνει Συρία;;;» απαντάμε, με τους σημερινούς πολιτικούς, όλα είναι πιθανά!!!
Οι γνωστοί μας Παντοκράτορες, έβαλαν δικούς τους πολιτικούς, (πιόνια και μαριονέτες), στις κυβερνήσεις της Ελλάδος, για εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων. Μάζεψαν με χρηματιστηριακά κόλπα, και άλλα σάπια τραπεζικά προϊόντα, όλο το ζεστό ρευστό χρήμα του Λαού, και καταχρέωσαν το λαό στις τράπεζες. Η νέα σεισάχθεια που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι η ολική διαγραφή των δανείων για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
Οι μνημονιακοί πολιτικοί ορντινάντσες του προέδρου Ρότσιλντ, είναι το LOBBY
του Ευρώ, και ας δυστυχεί ο λαός. Πήραν όλο τον ορυκτό πλούτο, (χρυσό, μετρητά, πετρέλαια, φυσικό αέριο, κ.λ.π.), τα έδωσαν στις τράπεζες των Παντοκρατόρων, και οδήγησαν μια πλούσια χώρα στη χρεοκοπία και δυστυχία,
και την κατέστησαν περίγελο του Κόσμου.
Γερμανοί πολιτικοί λέγουν, «Αν αποτύχουμε εμείς να διασώσουμε την Ελλάδα, θα το κάνει η Ρωσία». Τα ΜΜΕ  λένε, «Η Ρωσία περιμένει με δισεκατομμύρια ευρώ, ένα κάλεσμα από την Ελληνική κυβέρνηση, για να λύσει το Ελληνικό πρόβλημα», αλλά τα πιόνια της λέσχης ΒILTERBERG  δεν τολμούν.
Προτιμούν να κρατούν τον Ελληνικό Λαό στην εξαθλίωση, με αυτούς στην εξουσία, υπό τις ευλογίες του Ρότσιλντ, προέδρου της Σιωνιστικής Κυριαρχίας.
Η πρόσφατη «διαπραγμάτευση» του Σαμαρά με τους Ευρωπαίους ηγέτες, έγινε με βάση τα συμφέροντα των φοροφυγάδων της ντόπιας και ξένης πλουτοκρατίας
(βλέπε SIEMENS, κλπ). Ο κ. Σαμαράς αποκαλεί τους αντιπάλους του, το LOBBY της δραχμής, ενώ ο ίδιος με τη παρέα του-όλοι ορντινάντσες της Ν.Τ.Π.- είναι στο LOBBY του Ευρώ. Ο Σαμαράς ανησυχεί για την αξιοπιστία της χώρας διεθνώς, του απαντάμε, καλλίτερα αναξιόπιστοι, παρά τσιφούτηδες σαράφηδες, τοκογλύφοι, σαν τα παγκόσμια κυρίαρχα Σιωνιστικά αφεντικά του.
Η χώρα του Ισημερινού, που πρίν από μια δεκαετία χαρακτηριζόταν ως
«Δημοκρατία της Μπανανίας», σήμερα αποτελεί φαινόμενο οικονομικού θαύματος. Έκτοτε νέες «Μπανανίες» δημιουργήθηκαν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, αυτές τις Μπανανίες που έχτισαν εφιάλτες, και ορντινάντσες πολιτικοί τύπου Jeffrey, & διάδοχοι.
Τα σημερινά πολιτικά κατάλοιπα θαυματουργούν για τα Σιωνιστικά συμφέροντα
της Ν.Τ.Π. και της Παγκοσμιοποίησης των προέδρων Ρότσιλντ & Ροκφέλερ.
Καταστρέφουν την Ελλάδα, και τον Ελληνικό Λαό με γενοκτονίες.
Σήμερα ο Ισημερινός είναι μια ευχάριστη χώρα να ζεί κανείς. Οι κοινωνικές παροχές έχουν αυξηθεί προς το Λαό, με τα φτωχά λαϊκά στρώματα να παίρνουν μια σειρά από επιδόματα, και την πρόσβαση στην υγεία και παιδεία, να είναι πλέον εντελώς δωρεάν, ενώ αύξηση σημειώνουν και οι δημόσιες επενδύσεις, σε δημόσια έργα και υποδομές.
Το blog «ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ» δημοσιεύει ένα διάλογο μεταξύ δύο προσωπικοτήτων,
που κρίνουμε χρήσιμο να το παραθέσουμε για ενημέρωση των αναγνωστών μας.
Οι δύο σημαντικές προσωπικότητες αναφέρονται σαν  <Α>  & <Β>.
<Α.> Τον Αντώνη θα τον πετάξουν σαν λεμονόκουπα μόλις περάσουν τα 11,5 δις από την Ελληνική Βουλή. Εκεί εξαντλείται η αποστολή του.
Εμείς λέμε, «Ήδη άρχισαν τα όργανα με το Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ»
<Β> Ο  Σαμαράς δεν είναι μικρό παιδί. Όπως ξέρεις ανέλαβε την αποστολή
         πολύ πριν γίνει πρωθυπουργός. Αυτή ήταν η χάρη που του ζήτησαν εκείνοι    
         που έφαγαν την Ντόρα, και τον έχρισαν ηγέτη της Ν.Δ.
         Οι δυό μας ξέρουμε πως το σχέδιο για τη στροφή της παγκόσμιας   
         Οικονομίας  ήταν χρόνια στα σκαριά, και απλά περίμεναν να ωριμάσουν
         οι  συνθήκες.
<Α>  Δεν πήγαινε άλλο. Κάποιοι, ελάχιστοι είναι αλήθεια, γνωρίζαμε αυτό που έρχεται. Ξέρεις φίλε μου, δεν υπήρχε άλλος τρόπος να διασωθεί το σύστημα από την Αφρικανοποίηση της Νότιας  Ευρώπης, και τη δημιουργία ελάχιστων ζωνών ευημερίας πιο Βόρεια. Η κατάσταση είχε ξεφύγει. Ζούσαμε παρασιτικά στον πλανήτη και καταστρέφαμε με μανία τα δώρα του.
(Εμείς λέμε, « Ήλθαν οι Μεσσίες να μας σώσουν»..)
<Β> Ξέρεις Πήτερ, λυπάμαι τη πατρίδα μας, την ιστορία της, και πάνω από όλα
τους συμπατριώτες μου. Αυτό που γίνεται είναι καθαρή λεηλασία των ήδη φτωχών, ενώ οι μάγκες το γλεντάνε στη Καραϊβική.
<Α> Εσύ έκανες το καλύτερο για τη πατρίδα σου. Αντιστάθηκες στο πιόνι
«πλανητάρχη» με το ΟΧΙ σου. Η Ιστορία θα σου δώσει τη θέση που σου αξίζει.
Βέβαια το  «BONUS» των 11,5 δις  είναι ιλιγγιώδες..
<Β> Βλέπω λαϊκή εξέγερση, και αίμα. Ο Δεκέμβρης του 2008 θα δείχνει παιδική χαρά μπροστά σε αυτό που έρχεται.
<Α> Το μόνο που τους ενδιαφέρει- πάντα ήταν κοντόφθαλμοι- είναι να περάσουν τα μέτρα στην Ελληνική Βουλή, γιαυτό όλοι-από  Γερμανούς, ως τους Ολλανδούς και Βέλγους- κάνουν αβάντα στη κυβέρνηση για να μη προκαλούν.
Όλοι αίφνης αγάπησαν την Ελλάδα και το λαό της. Να σου θυμίσω ότι τα ίδια έκαναν κάθε φορά που επρόκειτο να ψηφισθεί ένα Μνημόνιο. Τα λεφτά που παίζονται είναι πολλά, και το γνωρίζεις
<Β> Οδηγούν βίαια την Ευρώπη σε διάλυση, επιστροφή των εθνικών νομισμάτων, και τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Η Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία,
Γαλλία, βράζουν. Οι βιομηχανίες Ιταλίας, Γαλλίας,  έχουν βουλιάξει.
<Α> Σαν φίλος σου που είμαι σου προτείνω να έλθεις με την οικογένειά σου να ζήσεις στην Αμερική. Εκεί τουλάχιστον θα είσθε ασφαλείς.!!!
Εμείς λέμε, «Ουδείς ασφαλής σε τρίτο πυρηνικό παγκόσμιο πόλεμο. Ιδίως οι ΗΠΑ  θα γίνουν πυρηνικό ολοκαύτωμα, με 200 εκ. νεκρούς.»
«Β> Πήτερ, μου ζητάς να δραπετεύσω από τη χώρα μου.
«Α»  Σε συμβουλεύω να σκεφθείς την οικογένειά σου. Εκτός εάν σου περνάει
κάποια τρελή ιδέα.. Μη μου πείς ότι σκέφτεσαι να επιστρέψεις;;;
<Β> Δεν μπορώ να αφήσω τη πατρίδα μου στο έλεός τους
<Α> Σε αυτή τη περίπτωση να είσαι πολύ προσεχτικός, και να κάνεις  σωστές συμμαχίες. Επίσης να προσέχεις τη ζωή σου. Μη ξεχνάς  ότι παράλληλα με τον πάνω κόσμο , τον μπροστά στις κάμερες, κινείται ο σκοτεινός κόσμος που στηρίζει όπως τα μπετά  την οικοδομή. Αυτοί δεν θα δίσταζαν να βγάλουν οποιονδήποτε  από τη μέση. Ακόμη και έναν Πρωθυπουργό.
Τα συμπεράσματα  δικά Σας.
                                               ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                                Διεθνολόγος
                                                E-mail: ant.grypaios@gmail.com
                    
     
Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Οριακή η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Posted: 22 Sep 2012 11:59 AM PDT

τρεις μήνες μετά τις εκλογές Διαφορά της τάξεως της μίας ποσοστιαίας μονάδας χωρίζει τη Νέα Δημοκρατία από το ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δύο δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται το Σάββατο, τρεις μήνες μετά τις εκλογές. Γκάλοπ της Metron Analysis για την εφημερίδα «Επενδυτής» δίνει προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ με 1,2%, ενώ δημοσκόπηση της εταιρείας Rass για την εφημερίδα «Παραπολιτικά» δίνει προβάδισμα στη ΝΔ με 1,1%, Κοινό στοιχείο και στις δύο έρευνες είναι ότι η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται τρίτο κόμμα. Πιο συγκεκριμένα και βάσει της δημοσκόπησης της Metron Analysis που έγινε πανελλαδικά σε δείγμα 1.002 ατόμων ηλικίας 18 και άνω το διάστημα 18-19 Σεπτεμβρίου, τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής: ΣΥΡΙΖΑ 20,8% ΝΔ 19,6% Χρυσή Αυγή 8,8% ΠΑΣΟΚ 7,3% Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,4% Δημοκρατική Αριστερά 4,8% ΚΚΕ 3,9% Οικολόγοι Πράσινοι 1,1% Με την αναγωγή στα έγκυρα, η εκτίμηση ψήφου δίνει προβάδισμα 1,6% στο ΣΥΡΙΖΑ (27,7% έναντι 26,6% της ΝΔ) και η Χρυσή Αυγή αγγίζει το 11,7%, ενώ το ΠΑΣΟΚ περιορίζεται στο 9,8% και η ΔΗΜΑΡ διατηρεί τις δυνάμεις της (6,3%). Σύμφωνα με τη Rass, στην πρόθεση ψήφου τα ποσοστά των κομμάτων εμφανίζονται ως εξής: ΝΔ 24,2% ΣΥΡΙΖΑ 23,1% Χρυσή Αυγή 9,3% ΠΑΣΟΚ με 8,2% Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,3% ΔΗΜΑΡ 5,2% ΚΚΕ 4,6% Οικολόγοι Πράσινοι 1,3% Δημιουργία Ξανά 1,1% Καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος συγκεντρώνει 41,2% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας 30,1%, ενώ η απάντηση «κανένας» εμφανίζει ποσοστό 27,7%. TA NEA Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Προς μουσείο στην Καλιφόρνια για μόνιμη έκθεση οδεύει το Endeavour

Posted: 22 Sep 2012 11:33 AM PDT

Το διαστημικό λεωφορείο Endeavour άρχισε την Τετάρτη το τελευταίο του ταξίδι πάνω στην άτρακτο ενός ειδικά διαμορφωμένου Boeing 747 το οποίο απογειώθηκε από τη Φλόριντα με προορισμό την Καλιφόρνια όπου θα εκτεθεί σε μουσείο. Το αεροσκάφος απογειώθηκε τα ξημερώματα (τοπική ώρα) μετά από δύο αναβολές λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Το Endeavour, το νεότερο από τα άλλα τρία λεωφορεία που έκαναν διαστημικές πτήσεις, θα πρέπει να φτάσει στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες την Παρασκευή μετά από αρκετές στάσεις. Πριν φτάσει στη δυτική ακτή, το γιγαντιαίο 747 θα πετάξει σε χαμηλό υψόμετρο πάνω από το Κέντρο Κένεντι της αεροπορικής βάσης του ακρωτηρίου Κανάβεραλ καθώς και πάνω από την Αεροπορική Βάση Πάτρικ που βρίσκεται κοντά. Το τζάμπο τζετ θα πετάξει επίσης, για τον τελευταίο αποχαιρετισμό, πάνω από το Διαστημικό Κέντρο Στένις της NASA στο Μισισιπή και το εργοστάσιο της Michoud στη Λουϊζιάνα, όπου κατασκευάστηκαν οι εξωτερικές δεξαμενές του συστήματος εκτόξευσης. Στη συνέχεια θα προσγειωθεί στο Έλινγκτον Φιλντ κοντά στο Διαστημικό Κέντρο Τζόνσον στο Χιούστον του Τέξας. Το 747 θα απογειωθεί και πάλι την Πέμπτη με κατεύθυνση το Ερευνητικό Κέντρο της NASA στο Ντράιντεν στην αεροπορική Βάση Έντουαρντς της Πολεμικής Αεροπορίας στην έρημο Μοχάβι της Καλιφόρνιας. Την Παρασκευή, θα κάνει πτήσεις σε χαμηλό υψόμετρο πάνω από τη βόρεια Καλιφόρνια, και από διάφορες πόλεις, όπως το Σακραμέντο, το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες, πριν προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Τελικός προορισμός όπου και θα εκτεθεί είναι το Διαστημικό Κέντρο της Καλιφόρνιας. Το ταξίδι του Endeavour στην Καλιφόρνια είναι και μια επιστροφή στην πατρίδα, καθώς το λεωφορείο κατασκευάστηκε στο Παλμντέιλ, βόρεια του Λος Άντζελες, για να αντικαταστήσει το διαστημικό λεωφορείο Challenger, το οποίο ανατινάχτηκε λίγο μετά την εκτόξευσή του το 1986. Το Endeavour είχε κάνει την τελευταία διαστημική αποστολή του τον Μάιο του 2011. Μετά το τέλος του προγράμματος των διαστημικών λεωφορείων πολλές αμερικανικές πόλεις ανταγωνίζονται για το δικαίωμα να φιλοξενήσουν τα διαστημόπλοια. Το Discovery, το παλαιότερο από τα λεωφορεία, εκτίθεται πλέον στο Κέντρο Στίβεν Άντβαρ-Χέιζι, ένα παράρτημα του Εθνικού Μουσείου Αέρος και Διαστήματος κοντά στην Ουάσινγκτον. Πήρε τη θέση του Enterprise, ενός πρωτότυπου που δεν πέταξε ποτέ στο διάστημα· αυτό με τη σειρά του βρίσκεται στο Μουσείο Θάλασσας, Αέρος και Διαστήματος στη Νέα Υόρκη. Τέλος το Atlantis θα πάει στο κέντρο επισκεπτών του Διαστημικού Κέντρου Κένεντι στο Ορλάντο της Φλόριντας, όταν θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του κτιρίου που θα το στεγάσει. Δύο άλλα λεωφορεία καταστράφηκαν κατά την πτήση, σκοτώνοντας όλο το πλήρωμά τους κάθε φορά: το Challenger το 1986 και το Columbia που διαλύθηκε κατά την επιστροφή του στη Γη το 2003 TA NEA Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Η πλήρης αλήθεια για το Νες - Καφέ..

Posted: 22 Sep 2012 11:25 AM PDT

Θέλετε ΟΛΗ την αλήθεια για το φραπέ; Διαβάστε προσεκτικά... Τα καφεόδεντρα βγάζουν τον καρπό τους έτοιμο προς κατεργασία. Οι εταιρείες μεταφέρουν τους καρπούς στα εργοστάσια, καθαρίζουν τα χρήσιμα μέρη και τα συνθλίβουν.Αυτός είναι ο γνήσιος καφές. Από κει και πέρα παίρνει η κάθε εταιρεία αρώματα και προσθέτει στο πρώτο μείγμα έτσι ώστε τα χαρμάνια να έχουν το δικό τους ξεχωριστό άρωμα ανά εταιρεία (Λουμίδης - Μπράβο κλπ). Αυτά για τον γνωστό ελληνικό καφέ.Καθώς καθαρίζονται οι καρποί και τα χρήσιμα μέρη πάνε για άλεση, τα άχρηστα δεν πετιούνται αλλά ψήνονται! Οι γνώστες του αντικειμένου, τα αποκαλούν κατακάθια του καφεόδεντρου και παλαιότερα τα πετούσαν. Αργότερα άρχισαν να τα διοχετεύουν ως ρόφημα καφέ σε τριτοκοσμικές χώρες και έπειτα ο μεγαλύτερος αγροτικός συνεταιρισμός που εδρεύει στην Ολλανδία και ονομάζεται Νestle προσέθεσε το χημικό που αποδίδει αφρό. Έτσι η Ελλάδα σήμερα είναι πρώτη σε κατανάλωση των "σκουπιδιών" του καφεόδεντρου με την προσθήκη του χημικού για τον αφρό! Έχοντας αφήσει κατά πολύ πίσω τις τριτοκοσμικές χώρες σε κατανάλωση φραπέ! Το δε τμήμα της Αφρικής αλλά και της Βραζιλίας που παράγουν τον καφέ δεν καταναλώνουν καθόλου φραπέ! Αυτά τα ολίγα πληροφοριακά μετά από 17 χρόνια δουλειάςστην παραγωγή καφέ. Τα προϊόντα της Ολλανδικής Nestle ΚΟΜΜΕΝΑ! Από 'δω και πέρα όπου γράφει NESTLE εγώ το αποφεύγω!!! NES CAFE (με δομή απορρυπαντικού - σαπουνιού) SMARTIES (πολύχρωμα κουφετάκια, ή αλλιώς πολύχρωμες χάντρες) KIT KAT (Σοκολατο - γκοφρέτες) MAGGI (συμπληρώματα γεύσης) HAAGEN DANZ (Παγωτά) PURINA - FRISKIES (σκυλοτροφές και γατοτροφές καταστρέφουν την υγεία του κατοικιδίου σας) Παγωτά Nestle (Aloma-Boss-Magnum-Nirvana-Pirulo-Crunch κ.ά.) Δημητριακά πρωινού (Fitness-Clusters-Cheerios-Cookie Crisp) Νερό (Κορπή- Perrier) ============================================================== Αποφεύγω το Ολλανδικά προϊόντα και για πολλούς ακόμη λόγους, .....αλλά και γιατί έχουν μισέλληνα υπουργό οικονομικών και όχι μόνο γι αυτό αλλά, γιατί οι Ολλανδοί έχουν προβάλλει veto στην ΕΟΚ, ώστε κανείς να μην κάνει ελέγχο στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν για την παρασκευή των τροφίμων, όπως επίσης και με τι τρέφονται τα ζώα των οποίων εμπορεύονται το κρέας. ΠΗΓΗ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

ΚΛΑΠΗΚΕ SMART FORTWO - ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

Posted: 22 Sep 2012 10:36 AM PDT

Κλάπηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες (4-5 το πρωί) της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου SMART fortwo από την περιοχή Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης. το αυτοκίνητο έφερε συναγερμό με SIM και ενώ δεν χτύπησε όταν το έκλεβαν, το απόγευμα της ίδιας ημέρας ενεργοποιήθηκε και ο ιδιοκτήτης μαζί με την αστυνομία κατάφεραν να ακούσουν τη συνομιλία των κλεπτών. Απ'οτι κατάλαβαν ο ένας είναι Γεωργιανός ή Ρώσσος και ο άλλος Έλληνας και η συνομιλία τους αφορούσε στη διάλυση του αυτοκινήτου. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ Υ.Γ. Αναρωτιόμαστε όμως πως ενώ οι Αστυνομικοί, που λιμοκτονούν πλέον, προσπαθούσαν να βοηθήσουν όπως μπορούσαν, οι ανώτεροι (Εισαγγελείς, Νομικό Τμήμα Cosmote - GOLDEN BOYS & GIRLS) αδιαφορούσαν και κωλυσιεργούσαν, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τους κλέπτες -  συνειδητά γινόμενοι συνένοχοι. ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ? ευχαριστώ παιδιά και ελπίζω να βρεθεί. ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΝΗΚ 7527 ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ WME4503321J...............ΕπικοινωνίαΣΤΑΥΡΟΣΝΕΑΠΟΛΗ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 56728Τηλ.: 6938043413. Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Γιάννης Καράμπελας: Ερώτηση για την υποστελέχωση που έχει υποστεί η Δ/νσης Περιβάλλοντος...

Posted: 22 Sep 2012 10:26 AM PDT

Ερώτηση Γιάννη Καράμπελα προς τους αρμόδιους υπουργούς για την υποστελέχωση που έχει υποστεί η Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Στερεάς Ελλάδας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και ειδικότερα του Τμήματος Πολεοδομίας
 
Προς: 1) Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας
 & Κλιματικής Αλλαγής
2) Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης
& Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Κύριοι Υπουργοί
     Θέτω υπόψη σας  υπόμνημα  που μου απέστειλε το ΤΕΕ/ Τμήμα Ανατολικής Στερεάς και   αναφέρεται στην συνεχιζόμενη υποστελέχωση  της  Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Στερεάς Ελλάδας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και ειδικότερα του Τμήματος  Πολεοδομίας και  Χωροταξίας της.
    Με δεδομένο ότι η  υπηρεσία εξυπηρετεί περιβαλλοντικά, πολεοδομικά και χωροταξικά όλη την Στερεά  Ελλάδα συμπεριλαμβανομένων και περιοχών με ιδιαιτερότητες όπως η περιοχή Οινοφύτων-Σχηματάρι
     Το συγκεκριμένο  τμήμα έχει εκτός των άλλων και την αρμοδιότητα για την έγκριση των 26  μελετών Γενικών Πολεοδομικών Σχεδίων (Γ.Π.Σ.) και των Σχεδίων Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης (Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π) τα οποία είναι ενταγμένα στο Γ΄ ΚΠΣ  και  για την παρακολούθηση και την έγκριση των τριάντα (30)  ΓΠΣ και ΣΧΟΟΑΠ  διαφόρων Δήμων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που έχουν ενταχθεί έως σήμερα στο  ΕΣΠΑ  Στερεάς Ελλάδας.
      Τα προαναφερόμενα θέματα είναι ανθρωπίνως αδύνατον να διεκπεραιωθούν με την υπάρχουσα  στελέχωση της Υπηρεσίας γεγονός που αποβαίνει σε βάρος της ανάπτυξης που τόσο ανάγκη έχει σήμερα η χώρα μας  με την δύσκολη κατάσταση που βιώνει
       Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί ποια μέτρα προτίθενται να πάρουν για την άμεση στελέχωση της της  Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Στερεάς Ελλάδας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς προκειμένου αυτή να μπορέσει να ανταποκριθεί άμεσα και αποτελεσματικά στο έργο της.   
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ
Βουλευτής Ν. Βοιωτίας
Φίλωνος 16, 32100 Λιβαδειά, τηλ: 22610 27120, e-mail: karampelas@parliament.gr
Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

You are subscribed to email updates from Ενημέρωση με επίκεντρο τη Θήβα To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
-- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Best of the Best τη 9/23/2012 05:43:00 μ.μ.

[Best of the Best] ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ

Posted: 23 Sep 2012 08:22 AM PDT

ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ


Εξήντα αστυνομικοί, τριάντα δημοσιογράφοι, ένας διαδηλωτής "Επικήρυξαν" για 100.000 δολάρια τον σκηνοθέτη της ταινίας για τους μουσουλμάνους! Kυριακάτικα Πρωτοσέλιδα Tα 24 πρώτα ονόματα βουλευτών στην λίστα του ΣΔΟΕ για "μαύρο χρήμα" Με δηλώσεις και μηνύσεις απαντούν Βουλγαράκης, Μειμαράκης , Λιάπης για την υπόθεση με ΣΔΟΕ Χωρίς την Μαλάμω της Ανίτας ...το γαμήλιο τραπέζι του Παναγιώταρου της ΧΑ Συμμορία νεαρών γυναικών ..."άδειαζε" σπίτια στο Περιστέρι ! O γιος της Γιάννας πάει φεστιβάλ ΣΥΡΙΖΑ ! Ομως ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε ποτέ στη Γιάννα Που πας χωρίς αγγλικά σε κελί στον Κορυδαλλό ...με συγκάτοικο την Βίκυ Σταμάτη ! Πάγκαλος: Αν η Χρυσή Αυγή είναι τα SS, τότε ο Τσίπρας είναι τα SA της Βαϊμάρης Ομηρία Τόμσεν βλέπει και το ΒΗΜΑ H "Γλυκιά μου Ελλη Ολυμπιακιά μου ..."είναι παρελθόν για τον Γουλανδρή !

Εξήντα αστυνομικοί, τριάντα δημοσιογράφοι, ένας διαδηλωτής

Posted: 22 Sep 2012 11:00 PM PDT

Περίπου 60 αστυνομικοί, υποστηριζόμενοι από ένα ελικόπτερο, είχαν κινητοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της Μασαλίας για να αντιμετωπίσουν... έναν διαδηλωτή, ο οποίος είχε ζητήσει την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για τη δημοσίευση των σκίτσων με τον Μωάμεθ από την γαλλική εβδομαδιαία σατιρική εφημερίδα «Σαρλί Εμπντό». Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο διαδηλωτής, ο

"Επικήρυξαν" για 100.000 δολάρια τον σκηνοθέτη της ταινίας για τους μουσουλμάνους!

Posted: 22 Sep 2012 10:28 PM PDT

"Ανακοινώνω ότι θα δώσω 100.000 δολάρια σε αυτόν που θα σκοτώσει αυτόν τον βλάσφημο που προσέβαλε τον ιερό προφήτη", δήλωσε σε δημοσιογράφους στην Πεσαβάρ, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, ο υπουργός Σιδηροδρόμων Γουλάμ Άχμεντ Μπιλούρ. "Καλώ επίσης τους Ταλιμπάν και τους αδελφούς της Αλ Κάιντα να μετάσχουν σε αυτήν την ευγενή πράξη", πρόσθεσε ο υπουργός, βεβαιώνοντας ότι αν είχε ο ίδιος την

Kυριακάτικα Πρωτοσέλιδα

Posted: 22 Sep 2012 08:15 PM PDT

Tα 24 πρώτα ονόματα βουλευτών στην λίστα του ΣΔΟΕ για "μαύρο χρήμα"

Posted: 22 Sep 2012 12:28 PM PDT

ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ!! Στην λίστα του ΣΔΟΕ με τους πολιτικούς που παρουσιάζουν «περίεργο πλουτισμό», βρίσκεται ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Άκης Γεροντόπουλος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Μέχρι στιγμής είναι γνωστά τα 24 από τα 32 ονόματα της λίστας και η διαρροή τους, σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται με κυβερνητική εντολή! Τα υπόλοιπα ανακοινώνονται από την εφημερίδα στην

Με δηλώσεις και μηνύσεις απαντούν Βουλγαράκης, Μειμαράκης , Λιάπης για την υπόθεση με ΣΔΟΕ

Posted: 22 Sep 2012 12:21 PM PDT

Άμεση ήταν η απάντηση του Προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ως εμπλεκόμενο σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος με τον Πρόεδρο της Βουλής να ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. O κ.Μεϊμαράκης ενημερώθηκε για το δημοσίευμα εν πτήσει, επιστρέφοντας από την Πανευρωπαϊκή Διάσκεψη Προέδρων Ευρωπαϊκών Κοινοβουλίων και μόλις πάτησε Αθήνα

Χωρίς την Μαλάμω της Ανίτας ...το γαμήλιο τραπέζι του Παναγιώταρου της ΧΑ

Posted: 22 Sep 2012 12:08 PM PDT

Και  δήμαρχος Τρίπολης στο γάμο ! Αυτά είναι κοσμικά events ! Δεν ξέρουμε αν είχε και αστακομακαρονάδα... (στο γαμήλιο τραπέζι )της Αλέκας που έστελνε την Μαλάμω  της Ανίτας ο εν λόγω βουλευτής στον Αγ Παντελεήμονα !  Δείτε τι γράφει τοπικό πόρταλ με φωτογραφίες Στο κλάμπ των παντρεμένων ανήκει πλέον ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, που πριν λίγο τέλεσε το γάμο του στον

Συμμορία νεαρών γυναικών ..."άδειαζε" σπίτια στο Περιστέρι !

Posted: 22 Sep 2012 11:46 AM PDT

Τρεις γυναίκες ελληνικής υπηκοότητας, ηλικίας 19, 21 και 22 ετών, συνελήφθησαν χθες στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της 'Άμεσης Δράσης, γιατί λίγο πριν είχαν εισέλθει σε οικία στην ίδια περιοχή, από την οποία κατηγορούνται ότι αφαίρεσαν κοσμήματα. Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενεργήθηκε, οι συλληφθείσες το τελευταίο δίμηνο είχαν εισέλθει σε άλλα έξι σπίτια στο Περιστέρι, απ' όπου

O γιος της Γιάννας πάει φεστιβάλ ΣΥΡΙΖΑ ! Ομως ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε ποτέ στη Γιάννα

Posted: 22 Sep 2012 11:21 AM PDT

Ελεος ! Ο γιός της Γιάννας πόσταρε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα! Και αυτό είναι είδηση! Και ξανα φρεσκάρουν την παρουσία του στην συγκέντρωση των εκλογών ! Πάντως προς το παρόν ...για το μέλλον δεν ξέρουμε, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήγε ποτέ Γιάννα ! Αλλοι πήγαιναν στην Γιάννα ! Ο ΣΥΡΙΖΑ πολέμησε τους Ολυμπιακούς του 2004 ! Και ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να ανοίξει ο φάκελος της ρεμούλας τους 2004 

Που πας χωρίς αγγλικά σε κελί στον Κορυδαλλό ...με συγκάτοικο την Βίκυ Σταμάτη !

Posted: 22 Sep 2012 10:20 AM PDT

Η αγγλική της παιδεία δεν της επιτρέπει να μιλά παρά μόνο αγγλικά στον Κορυδαλλό !!! Απο το Πρώτο Θέμα 

Πάγκαλος: Αν η Χρυσή Αυγή είναι τα SS, τότε ο Τσίπρας είναι τα SA της Βαϊμάρης

Posted: 22 Sep 2012 10:09 AM PDT

Με νέο άρθρο του με τίτλο "Ένα σύγχρονο κίνημα τραμβούκων", στο οποίο επιτίθεται σκληρά στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Χρυσή Αυγή, ο Θεόδωρος Πάγκαλος έρχεται και πάλι να ταράξει τα νερά. Αρθρογραφώντας στο "Βήμα της Κυριακής" αναφέρει: "Τα τελευταία τρία χρόνια συστηματικά διοργάνωσαν τραμπουκισμούς παλαιοκομμουνιστικά κομάντο του ΚΚΕ ή νεοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ με τη βοήθεια βέβαια σύσσωμου του

Ομηρία Τόμσεν βλέπει και το ΒΗΜΑ

Posted: 22 Sep 2012 09:37 AM PDT

 

H "Γλυκιά μου Ελλη Ολυμπιακιά μου ..."είναι παρελθόν για τον Γουλανδρή !

Posted: 22 Sep 2012 08:02 AM PDT

Δεν είναι πια ζευγάρι Στάη -Γουλανδρής ...σύμφωνα με την Reallife !
You are subscribed to email updates from ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
-- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Best of the Best τη 9/23/2012 05:22:00 μ.μ.

[Best of the Best] Kokoraki

Posted: 23 Sep 2012 08:22 AM PDT

Kokoraki

Link to Κοκοράκι!

Η Ντούβλη και η ροζ σελίδα στο Ντουμπάι!

Posted: 22 Sep 2012 10:00 AM PDT

Σάλος έχει ξεσπάσει με ροζ σελίδα στο Ντουμπάι που θέλει την Μαριάννα Ντούβλη να παρέχει επί πληρωμή τις ερωτικές της υπηρεσίες.
Διαβάστε περισσότερα »

You are subscribed to email updates from Κοκοράκι! To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
-- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Best of the Best τη 9/23/2012 05:22:00 μ.μ.

[Best of the Best] ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Posted: 23 Sep 2012 08:21 AM PDT

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ


ΠΕΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ

Posted: 22 Sep 2012 09:32 AM PDT

You are subscribed to email updates from ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
-- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Best of the Best τη 9/23/2012 05:21:00 μ.μ.

[Best of the Best] [Ελληνικές Γνωριμίες] Νέος σύνδεσμος

Posted: 23 Sep 2012 08:12 AM PDT

Η Ελληνικές Γνωριμίες δημοσίευσε στην ομάδα Ελληνικές Γνωριμίες
Ελληνικές Γνωριμίες 23 Σεπτεμβρίου 5:12 μ.μ.
Καποιους τους απασχολει και αυτο...
Καποιους τους απασχολει και αυτο... Sibprieve jimmychoooutletxo plauncG...
Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email. -- Ανάρτηση Από τον/την pantocrator στο Best of the Best τη 9/23/2012 05:12:00 μ.μ.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές