Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Η Scarlett Johansson κόβει την ανάσα

Posted: 28 Aug 2012 02:39 AM PDT

Η Scarlett Johansson κόβει την ανάσα

Είναι η νέα διαφήμιση του οίκου Dolce & Gabbana με πρωταγωνίστρια την Scarlett Johansson.

Η ηθοποιός ως πρόσωπο του οίκου μόδας, προωθεί το νέο μέικ απ, το Perfectly Louminous ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι και σκεπασμένη μόνο με ένα σεντόνι. Αυτή την περίοδο η Johansson βρίσκεται σε διακοπές καθώς πριν μερικές μέρες εθεάθη στο Παρίσι με τον σύντροφό της.

Γιαγιά 101 ετών είναι η γηραιότερη χρήστης του Facebook

Posted: 28 Aug 2012 07:52 AM PDT

Γιαγιά 101 ετών είναι η γηραιότερη χρήστης του Facebook

Μία γυναίκα από την Καλιφόρνια είναι επίσημα η γηραιότερη εγγεγραμμένη χρήστης του Facebook.

Η Florence Detlor είναι 101 ετών και δεν το κρύβει καθώς το δηλώνει με περηφάνια στο προφίλ της . Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Πωλείται η σπάνια Lamborghini Miura του Σταμάτη Κόκοτα!

Posted: 28 Aug 2012 09:07 AM PDT

Πωλείται η σπάνια Lamborghini Miura του Σταμάτη Κόκοτα!

Ένα από τα σπανιότερα αυτοκίνητα που έχουν κυκλοφορήσει παγκοσμίως έχει στην κατοχή του ο Σταμάτης Κόκοτας.

Πρόκειται για την Lamborghini Miura όπου κατασκευαζόταν από το 1968 έως το 1973. Το σπάνιο αυτό έργο τέχνης το έκανε δώρο ο Αριστοτέλης Ωνάσης στον τραγουδιστή τη δεκαετία του '70 και μάλιστα πρόσφατα ψηφίστηκε ως ένα από τα 10 ομορφότερα αυτοκίνητα του κόσμου.

Ο Σταμάτης Κόκοτας, όμως, δεν κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να συντηρήσει το αυτοκίνητο σε καλή κατάσταση και πλέον δεν μπορεί ούτε να το έχει υπό την κατοχή του. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα έχει βάλει πωλητήριο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη δεν έχει... κινητήρα αφού έχει σταλεί εδώ και 20 χρόνια στην Ιταλία για ανακατασκευή αλλά τα 30 εκατομμύρια λιρέτες (περίπου 17.000 ευρώ) που κόστιζε δεν μπήκαν ποτέ στο λογαριασμό της εταιρείας με αποτέλεσμα να παραμείνει εκεί.

Κατερίνα Καλαγκμπόρ: «Μου άρεσε η αποφασιστικότητα του Καμμένου όταν τα βρόντηξε και έκανε δικό του κόμμα»

Posted: 28 Aug 2012 08:54 AM PDT

Κατερίνα Καλαγκμπόρ: «Μου άρεσε η αποφασιστικότητα του Καμμένου όταν τα βρόντηξε και έκανε δικό του κόμμα»

Η Κατερίνα Καλαγκμπόρ έχει βρεθεί αρκετές φορές στα φώτα της δημοσιότητας, όχι μόνο για τον ρόλο  της στο κόμμα του Πάνου Καμμένου, αλλά και για την εξωτερική της εμφάνιση.

Η Κατερίνα αποκάλυψε στο Πρώτο Θέμα για ποιο λόγο βρέθηκε στους «Ανεξάρτητους Έλληνες». «Πιστεύω στον κ. Καμμένο. Του έχω εμπιστοσύνη. Μου άρεσε η αποφασιστικότητά του όταν τα βρόντηξε και έφυγε από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, δημιουργώντας το δικό του κόμμα. Γι' αυτό αποφάσισα να τον ακολουθήσω», εξήγησε στην εφημερίδα και συνέχισε: «Έψαχνα για δουλειά αλλά δεν έβρισκα. Δεν ήθελα να πάω στο εξωτερικό και να ζήσω μακριά από την οικογένειά μου. Προτίμησα να μείνω στην χώρα μου, την Ελλάδα και να παλέψω κι εγώ με την σειρά μου για να ξεφύγουμε από την κρίση».

Ενισχυμένοι... αερόσακοι από τη Λούσι! (photos)

Posted: 28 Aug 2012 06:32 AM PDT

Ενισχυμένοι... αερόσακοι από τη Λούσι! (photos)

Μπορεί οι μετεωρολογικές προβλέψεις να κάνουν λόγο για πτώση της θερμοκρασίας, ωστόσο η Λούσι Μπέκερ είναι αποφασισμένη να την κρατήσει... στα ύψη!

Το 34χρονο μοντέλο από τη Μ.Βρετανία, γεννήθηκε στο Λονδίνο και έκανε καριέρα στο μόντελινγκ αλλά και την τηλεόραση, παίζοντας σε αρκετές σειρές. Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Συνέβη πριν απο λίγο: Η «επίσκεψη» της Παπαρίζου στο σπίτι που διαμένει ο Τόνι και η νέα μήνυση! (Nassos blog)

Posted: 28 Aug 2012 09:12 AM PDT

Συνέβη πριν απο λίγο: Η «επίσκεψη» της Παπαρίζου στο σπίτι που διαμένει ο Τόνι και η νέα μήνυση! (Nassos blog)

Το ρεπορτάζ τρέχει καθώς αυτή την ώρα ο Τόνι Μαυρίδης βρίσκεται στο γραφείο του δικηγόρου του και αποφασίζουν απο κοινού αν θα καταφύγουν στην Αστυνομία υποβάλλοντας μήνυση κατά της Έλενας Παπαρίζου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/

Drew Barrymore: Λίγες μέρες πριν γεννήσει κάνει yoga

Posted: 28 Aug 2012 08:22 AM PDT

Drew Barrymore: Λίγες μέρες πριν γεννήσει κάνει yoga

Η Drew Barrymore μπήκε στις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης και ανά πάσα στιγμή ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Άλλωστε η τεράστια κοιλιά της μαρτυρά ότι βρίσκεται κυριολεκτικά ένα βήμα πριν τον τοκετό. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Έχει τα γεννητικά όργανα στο στόμα (pics)

Posted: 28 Aug 2012 07:49 AM PDT

Έχει τα γεννητικά όργανα στο στόμα (pics)

Ένα εντυπωσιακό είδος ψαριού εντοπίστηκε στα ρηχά νερά του ποταμού Μεκόνγκ στο Βιετνάμ.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Ράνια Τζίμα: Είναι η διάδοχος της Όλγας Τρέμη;

Posted: 28 Aug 2012 09:01 AM PDT

Ράνια Τζίμα: Είναι η διάδοχος της Όλγας Τρέμη;

Η Ράνια Τζίμα πήγε στο Mega για να μείνει.

Μπορεί το κανάλι των Μεσογείων να επέλεξε τις εσωτερικές μεταγραφές, ωστόσο εκείνη της Θεσσαλονικιάς δημοσιογράφου είναι η πολυσυζητημένη του φετινού καλοκαιριού. Η Ράνια ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από την θέση της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σύμφωνα με το πρώτο θέμα, στους διαδρόμους του καναλιού κάνουν λόγο ότι η Ράνια είναι η νέα διάδοχος της Όλγας Τρέμη.

Ποιος κέρδισε τη μάχη των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών;

Posted: 28 Aug 2012 08:30 AM PDT

Ποιος κέρδισε τη μάχη των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών;

Τα ηνία των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών κράτησαν τη Δευτέρα 27 Αυγούστου το δίδυμο των Καμπουράκη - Οικονομέα αφού τερμάτισαν πρώτοι τόσο στο σύνολο αλλά και στα νεανικά κοινά.

Αναλυτικά, το ραβασάκι της AGB για την πρωινή ενημερωτική ζώνη, έδειξε τα εξής:

Στο σύνολο:

Κοινωνία Ώρα Mega: 28,4%

Πρωινό ΑΝΤ1: 16,6%

Πρώτη Γραμμή: 15,6%

Ενημέρωση στη ΝΕΤ: 11,8%

Στα νεανικά κοινά (15-44):

Κοινωνία Ώρα Mega: 23,5%

Πρώτη Γραμμή: 13,6%

Πρωινό ΑΝΤ1: 12,5%

Ενημέρωση στη ΝΕΤ: 9,9%

Στον ΑΝΤ1 ο Χρήστος Λούλης!

Posted: 28 Aug 2012 08:40 AM PDT

Στον ΑΝΤ1 ο Χρήστος Λούλης!

Νέα σειρά θα εντάξει στο πρόγραμμά του ο ΑΝΤ1 Κύπρου με τίτλο «Εκείνο το καλοκαίρι».

Η σειρά έχει την υπογραφή του Γιώργου Τσιάκκα και θα πρωταγωνιστούν ο Χρήστος Λούλης και η σύζυγός του Έμιλυ Κολιανδρή.

Τα γυρίσματα, όπως αναφέρει η "Real life", ξεκίνησαν στις 21 Αυγούστου και η υπόθεση εκτυλίσσεται την περίοδο του πραξικοπήματος.

Υπόθεση

Όλη η φρίκη του πολέμου περνά μέσα από τα μάτια της εφτάχρονης Χριστίνας. Δίπλα της, η μάνα της και μια φίλη της οικογένειας, η Νίκη. Ο πατέρας της, ο Θωμάς, αιχμαλωτίζεται από τις πρώτες ώρες της εισβολής. Γύρω από την οικογένεια, δύο τραγικές φιγούρες. Ο Αντώνης και ο Βασίλης, πολιτικοί αντίπαλοι, και οι δύο ερωτευμένοι με τη Νίκη. Όταν ξεσπά η τουρκική εισβολή, βρίσκονται μαζί στην ίδια διμοιρία. Η ομάδα του εγκλωβίζεται από τους Τούρκους και συνειδητοποιούν ότι αν δεν συνεργαστούν δεν θα μπορέσουν να επιβιώσουν. Τριάντα οκτώ χρόνια μετά βρίσκονται και πάλι αντιμέτωποι. Δύο μεγάλοι έρωτες γεννιούνται, που θα οδηγήσουν τους ήρωες σε μεγάλα αδιέξοδα, αλλά και στην τελική κάθαρση.

Η Κατερίνα Στικούδη και οι γάζες...

Posted: 28 Aug 2012 08:18 AM PDT

Η Κατερίνα Στικούδη και οι γάζες...

Η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στο ΘΕΑ.

Η υπέροχη Έλλη Κοκκίνου, με την ιδιαίτερη φωνή, την καλλιέργεια, τις μουσικές γνώσεις, την εκρηκτική εμφάνιση και το επικοινωνιακό της χάρισμα στη σκηνή, ξεκίνησε ήδη εμφανίσεις στο ΘΕΑ. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Απόφαση - καταστροφή για τον ευρωπαίο ΠΑΟΚ

Posted: 28 Aug 2012 06:30 AM PDT

Απόφαση - καταστροφή για τον ευρωπαίο ΠΑΟΚ

Μια χούφτα... ανεγκέφαλοι οδήγησαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην «αγκαλιά» της πειθαρχικής της ΟΥΕΦΑ που τιμώρησε τον δικέφαλο με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, μονοετή αποκλεισμό με τριετή αναστολή και 150.000 ευρώ πρόστιμο.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Imany: Από μοντέλο… τραγουδίστρια

Posted: 28 Aug 2012 04:59 AM PDT

Imany: Από μοντέλο… τραγουδίστρια

Η Imany προτού καταλήξει να είναι μια επιτυχημένη τραγουδίστρια, είχε ακολουθήσει καριέρα μοντέλου στην Νέα Υόρκη.

Η ίδια περιγράφοντας την περιπέτειά της στο μπλογκ της, έγραψε χαρακτηριστικά: «Φανταστείτε μια άγνωστη κοπέλα να αποβιβάζεται πριν από λίγα χρόνια στο Παρίσι. Στις αποσκευές της έχει μόνο λίγα ρούχα και καμιά δεκαριά τραγούδια που συνέθεσε η ίδια.» Ήταν η πιο κρίσιμη στιγμή της ζωή της αυτή, όταν προσπαθούσε να πείσει τους παραγωγούς ότι εκτός από παρουσία και ταλέντο στην σύνθεση, διαθέτει κα φωνή.

 

ΔΕΙΤΕ: Η γυμνή φωτογράφηση του Δήμου Αναστασιάδη!

Posted: 28 Aug 2012 06:41 AM PDT

ΔΕΙΤΕ: Η γυμνή φωτογράφηση του Δήμου Αναστασιάδη!
Ο τραγουδιστής ποζάρει στο φακό εντελώς γυμνός!
Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Σήκωσέ τη λίγο ακόμα…

Posted: 28 Aug 2012 12:50 AM PDT

Σήκωσέ τη λίγο ακόμα…

Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά φέτος τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και να άφησε τους οπαδούς της ομάδας του απογοητευμένους, ωστόσο το γυναικείο κοινό δεν έμεινε… παραπονεμένο.

Ο λόγος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος παρά το γεγονός ότι δεν ενθουσίασε στους τρεις πρώτους αγώνες με την φανέλα της Ρεάλ, κατάφερε ωστόσο με τους… κοιλιακούς του να κλέψει τις εντυπώσεις σ 

Χωρίς πρωινό πρόγραμμα από αύριο ο Ρυθμός-Όλο το παρασκήνιο!

Posted: 28 Aug 2012 08:12 AM PDT

Χωρίς πρωινό πρόγραμμα από αύριο ο Ρυθμός-Όλο το παρασκήνιο!

Μάκης Πουνέντης - Μαρία Ηλιάκη - Μαρία Μπεκατώρου μας κρατούσαν μέχρι τώρα συντροφιά τα πρωινά μέσα από τη συχνότητα του Ρυθμού.

Όπως φαίνεται όμως κάτι τέτοιο δεν θα συνεχίσει να συμβαίνει, τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Σύμφωνα με πληροφορίες του TvNea, οι δυο Μαρίες της πρωινής εκπομπής αρνήθηκαν να συνεχίσουν να κάνουν εκπομπή χωρίς το Μάκη Πουνέντη. Και τώρα θα σκεφτείτε πού κολλάει ο Πουνέντης; Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού και της Heaven, από πριν το καλοκαίρι είχε αρχίσει να αντιμετωπίζει προβλήματα στα επαγγελματικά του και να προσπαθεί να διατηρήσει τον επαγγελματισμό του.

Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, μιλούν για μια μεγάλη κόντρα μεταξύ του Μάκη Πουνέντη και του Eric Hansen, διευθυντή του ομίλου του ΑΝΤ1, εξαιτίας των απολύσεων που ήθελε να κάνει ο Eric Hansen και έβρισκαν αντίθετο το Μάκη Πουνέντη. Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού, λοιπόν, αντί να δημιουργήσει προβλήματα και εντάσεις προτίμησε να πάρει την άδεια του, η οποία ήταν μεγάλη, να αφήσει για λίγο μόνες τους Μαρία Ηλιάκη και Μαρία Μπεκατώρου στην εκπομπή και να προσπαθήσει να βρει τις ισορροπίες του.

Τώρα οι πληροφορίες λένε πως η παραμονή του Μάκη Πουνέντη στο Ρυθμό θα κριθεί από το ραντεβού που θα κάνει ο ίδιος με τον Θοδωρή Κυριακού μόλις ο ιδιοκτήτης του καναλιού του Αμαρουσίου γυρίσει από τις καλοκαιρινές του διακοπές. Το σίγουρο είναι πως αν δεν βρουν τη «χρυσή τομή», θα υπάρξουν ανακατατάξεις και στην αγορά, μιας και πολλά από τα πρόσωπα ήταν δικιά του μεταγραφή.

Κερδίστε προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση «Εκκλησιάζουσες»

Posted: 28 Aug 2012 06:54 AM PDT

Κερδίστε προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση «Εκκλησιάζουσες»

Το Gossip-tv σας προσφέρει 20 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την κλασσική κωμωδία του Αριστοφάνη, Εκκλησιάζουσες με τους Κώστα Κόκλα, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Γιώργο Πυρπασόπουλο.

Δηλώστε συμμετοχή και μπείτε στην κλήρωση για διπλές προσκλήσεις στις παραστάσεις:

o Πετρούπολη 1/9

o Ηρώδειο 3/9

o Ηρώδειο 4/9

o Βύρωνας 8/9

                                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με Εκκλησιάζουσες το Θέατρο του Νέου Κόσμου στην Επίδαυρο και σ' όλη την Ελλάδα

Το Θέατρο του Νέου Κόσμου θα παρουσιάσει στην Επίδαυρο (17 & 18/8), στο Ηρώδειο (3 και 4/9), αλλά και σε περιοδεία στα μεγάλα φεστιβάλ της χώρας, την κωμωδία του Αριστοφάνη Εκκλησιάζουσες.

Μία ακόμα πολιτική κωμωδία-σάτιρα, από τις χαρακτηριστικές του Αριστοφάνη, στην οποία για άλλη μια φορά –μετά τη «Λυσιστράτη»– τάσσεται υπέρ των γυναικών. Ενδεχομένως την έγραψε το 391 ή το 392 π.Χ.

Τώρα που βουλιάζει το δικό μας πολιτικό σύστημα, είναι σειρά μας να μιλήσουμε για την πολιτική και για την πάλη των δύο φύλων με αφορμή τις Εκκλησιάζουσες. Και να γελάσουμε όχι μόνο με τη μακρινή εποχή της αθωότητας, αλλά και με το κολασμένο σήμερα, αφού η δική μας Πραξαγόρα έχει ακόμα και μαντικές ικανότητες, που της επιτρέπουν να κινείται ελεύθερα μέσα στους αιώνες και να προσγειώνεται στο παρόν.

Δηλώσεις των συντελεστών:

Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος: «Λες το πολιτικό σύστημα στην εποχή του Αριστοφάνη να ήταν τόσο χαλασμένο όσο το δικό μας σήμερα; Αποκλείεται. Αλλά ο Αριστοφάνης στις Εκκλησιάζουσες υπερβάλλει, ποιητική αδεία. Και φτάνει να προτείνει μια τρελή λύση, αφού όλα έχουν δοκιμαστεί κι έχουν αποτύχει: Να αναλάβουν την εξουσία οι γυναίκες, που στην εποχή του ήταν κλεισμένες στα σπίτια τους! Φαίνεται πως πάντα είχαμε εμείς οι Έλληνες καλές επιδόσεις στη διαφθορά, και γι' αυτό μας είναι τόσο οικείος και διασκεδαστικός αυτός ο παππούς. Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στη χώρα μας μας προσφέρουν πλούσιο υλικό για τις πρόβες. Να και κάτι χρήσιμο από το ξεχαρβάλωμα».

Θάνος Μικρούτσικος

Μάιος 2026. Δουλεύω τη μουσική για τις Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη και ο νους μου τρέχει στα παλιά...

Εδιμβούργο 1983. Women in Power. Οι αγγλικές Εκκλησιάζουσες του John Mac Grath κι εγώ κλεισμένος στο γεωργιανό σπίτι να γράφω και να ονειρεύομαι και να πετάω σε ρυθμούς αναγεννησιακούς.

Επίδαυρος 1996. Με τις ελευθεριάζουσες γυναίκες του Αμφιθεάτρου και τον Ευαγγελάτο να μ' εμψυχώνει με το παρατσούκλι «Θρίαμβος», κι εγώ να γράφω Καν Καν για τις σουμπρέτες του.

Αθήνα - Επίδαυρος 2012. Πάλι Εκκλησιάζουσες, αυτή τη φορά του Θεοδωρόπουλου από το Νέο Κόσμο. Πώς τις θέλεις, Βαγγέλη; Προφητικές να μου λέει ο ψηλός. Κασσάνδρες Ελληνίδες αλλά χωρίς προσδιορισμένο Χρόνο. Κι εγώ να γράφω σπασμένες ζεϊμπεκιές και να γυρίζω στην Αθήνα από την Κάτω Ιταλία μέσω Ζακύνθου. Αυτή την παράσταση θυμάμαι την ευχαριστήθηκα πολύ.

Και τώρα εδώ στο πουθενά για την τέταρτη φορά. Τι μ' έχει στοιχειώσει μ' αυτό το έργο;

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Φέτος, καλοκαίρι του 2012, το κόμμα μας, το "Θέατρο του Νέου Κόσμου'', ανέλαβε το σχηματισμό κυβέρνησης για τη σωτηρία της χώρας. Δεσμευόμαστε ότι κάτω από τις πολύ δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, θα κάνουμε τα πάντα για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Σε αυτόν τον αγώνα σάς θέλουμε όλους συνοδοιπόρους γιατί από 'δω και μπρος κανείς δεν θα 'ναι πλούσιος, κανείς δεν θα 'ναι φτωχός. Όλα θα ανήκουν σε όλους: ψωμί, κρασί, αμύγδαλα, αγγουράκια, σαρδέλες, πατατούλες, λουκάνικα, λαβράκια...».

Η αρχηγός του κόμματος Πραξαγόρα

Κώστας Κόκλας: «Η εξουσία στις γυναίκες..!!! Γιατί όχι; Άλλωστε ο Αριστοφάνης, όπως έχουμε διαπιστώσει ξανά στο παρελθόν, ελάχιστα πέφτει έξω στις προβλέψεις του. Μακάρι να τον είχαν διαβάσει και οι πολιτικοί μας! Εγώ την απόφασή μου την πήρα. Θα τις στηρίξω... αφού έτσι κι αλλιώς πάντα τις αγαπούσα και τις θαύμαζα. Στην καλοκαιρινή εκστρατεία τους θα τις ακολουθήσω με κέφι, ολόψυχα δοσμένος στο παιχνίδι τους. Με όλη την παιδική αθωότητα που κουβαλάμε οι άντρες απέναντί τους, μιας και ξέρουμε ότι αυτές μας γέννησαν».

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Αχ, πού ξέπεσα ο καημένος! Πού 'ναι τα χρόνια που χαιρόμουν των κοριτσιών τις αγκαλιές, και τα γέλια τους αντηχούσαν στο ποτήρι μου καθώς κατέβαζα γλυκό κρασί. Μα τώρα μπαίνουν στη σειρά οι γριές και με παίρνουνε τρενάκι. Μόλις ξεμπερδέψω με αυτήν εδώ θα 'ρθει κι άλλη, κι ύστερα άλλη μετά απ' αυτήν, μέχρι που θα μου μαραθεί.

Όταν πεθάνω, βάλτε στο μνήμα μου επάνω για επιτύμβια στήλη βαλσαμωμένη τούτη τη μούμια, να θυμίζει στον κόσμο από τι πήγα».

Παντελής Δεντάκης: «Εγώ είμαι ο Χρέμης. Είμαι ένας απογοητευμένος-αγανακτισμένος πολίτης! Μέχρι χθες πίστευα πως δεν υπάρχει ελπίδα να σωθεί αυτή η χώρα! Πίστευα πως είμαστε καταδικασμένοι να βουλιάξουμε εξαιτίας της αδιαφορίας και της ανικανότητάς μας. Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν! Ναι, υπάρχει ελπίδα! Γιατί από σήμερα ανέλαβαν την εξουσία οι γυναίκες! Ποιος ξέρει, μπορεί και να πετύχει!...»

Η ιστορία

Οι γυναίκες αξημέρωτα στην Εκκλησία του Δήμου, μεταμφιεσμένες σε άντρες βέβαια, σύμφωνα με το σχέδιο της Πραξαγόρας, πετυχαίνουν να δοθεί η εξουσία στις ίδιες, τελευταία ελπίδα για να σωθεί η πόλη από το ναυάγιο. Πώς θα είναι η ζωή από δω κι εμπρός; Γλέντι, κοινοκτημοσύνη σε όλα, ακόμα και στον έρωτα, αφού ο νόμος παρεμβαίνει για να διορθώσει τη φύση, δίνοντας δικαιώματα στους μη προνομιούχους ή, καλύτερα, στις μη προνομιούχες, τις γριές και τις άσχημες. Κάπως έτσι τραβάει το σχοινί ο Αριστοφάνης, σκορπίζοντας απλόχερα κωμικό υλικό μέσα στους αιώνες, χωρίς να ξέρουμε καλά καλά αν αγαπάει τις γυναίκες κι αν αντιδρά στο χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα της εποχής του. Δεν έχει καμιά σημασία άλλωστε. Εκείνο που μετράει είναι ο τρόπος που παρουσιάζει τα στραβά και τα ανάποδα του ανθρώπου και της κοινωνίας, κι αυτό είναι που τον φέρνει τόσο φρέσκο ανάμεσά μας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος

Απόδοση κειμένου: Βασίλης Μαυρογεωργίου

Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος

Σκηνικά-Κοστούμια: Άγγελος Μέντης

Χορογραφίες: Αγγελική Στελλάτου

Σχεδιασμός φωτισμών: Σάκης Μπιρμπίλης

Μουσική διδασκαλία: Θανάσης Αποστολόπουλος

Παίζουν οι ηθοποιοί

Πραξαγόρα: Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Βλέπυρος: Κώστας Κόκλας

Νέος: Γιώργος Πυρπασόπουλος

Χρέμης: Παντελής Δεντάκης

Α΄ Άντρας: Νίκος Καρδώνης

Β΄ Άντρας: Στράτος Χρήστου

Νέα: Γεωργία Γεωργόνη

Χορός

Μαίρη Σαουσοπούλου, Ντίνη Ρέντη, Πολυξένη Ακλίδη,

Ειρήνη Γεωργαλάκη, Μαρία Γεωργιάδου, Γεωργία Γεωργόνη, Άντρη Θεοδότου, Κατερίνα Μαούτσου,

Σωτηρία Ρουβολή, Ειρήνη Φαναριώτη, Έλενα Χατζηαυξέντη

Πρεμιέρα 9 Ιουλίου στην Κύπρο, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου.

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr 13855

 

Kirsten Dunst: το φόρεμα με το λάθος μπούστο

Posted: 28 Aug 2012 07:00 AM PDT

Kirsten Dunst: το φόρεμα με το λάθος μπούστο

Στην τελευταία της εμφάνιση η ηθοποιός Kirsten Dunst δεν κατάφερε να μας σαγηνεύσει.

Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας η ηθοποιός Kirsten Dunst βρέθηκε μετά την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Bachelorette» στο πλατό της εκπομπής «The Tonight Show with Jay Leno».

Για αυτήν της την εμφάνιση η Γερμανοαμερικανίδα ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα από την τελευταία συλλογή του Raf Simons για τον οίκο Jil Sander σε συνδυασμό με Chloe γόβες. Δεν φόρεσε καθόλου κοσμήματα ρίχνοντας έτσι όλη την προσοχή στο φόρεμα ενώ προτίμησε πολύ φυσικό μακιγιάζ και έναν κομψό κότσο για να συμπληρώσει το look της. Μήπως, όμως, το παράκανε;

Έχουμε την αίσθηση πως το φόρεμα παραείναι επίσημο για μια τηλεοπτική εμφάνιση στα μέσα του Αυγούστου και θα προτιμούσαμε να το δούμε στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα κάποιας ταινίας. Όσο για το fit και εκεί υπάρχει κάποιο μικρό πρόβλημα με το στήθος της Kirsten να μην νιώθει πολύ άνετα.

Διαβάστε επίσης:

Kirsten Dunst: αιθέρια στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Τότε και τώρα: Η Kirsten Dunst είναι η celebrity που θα μείνει για πάντα νέα

Jil Sander: Μια καμπάνια γεμάτη τρόμο

Οι δύο μικροί βοηθοί της Jennifer Garner

Posted: 28 Aug 2012 06:50 AM PDT

Οι δύο μικροί βοηθοί της Jennifer Garner

Ευτυχώς που έχει και τις κόρες της να τη βοηθούν.


Διαβάστε περισσότερα στο www.mothersblog.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές