Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


«Δεν ακολούθησα το τραγούδι ούτε για να το παίξω γκόμενος ούτε για να γίνω εκατομμυριούχος»

Posted: 05 Jul 2012 10:07 AM PDT

«Δεν ακολούθησα το τραγούδι ούτε για να το παίξω γκόμενος ούτε για να γίνω εκατομμυριούχος»

Γνωστός τραγουδιστής μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του για την οικονομική κρίση και πόσο έχει επηρεάσει τα νυχτοκάματα των τραγουδιστών εξομολογείται πως δεν ασχολήθηκε με το τραγούδι για να βγάλει πολλά χρήματα.

«Θεωρώ ότι η κρίση που υπάρχει στη νύχτα είναι μικρότερη από την κρίση που υπάρχει στις δουλειές της ημέρας», λέει ο Χρήστος Μενιδιάτης και συνεχίζει στο περιοδικό Ok: «Εγώ δεν ήμουν ποτέ από τους καλλιτέχνες που αμειβόμουν με αμύθητα ποσά. Δεν ακολούθησα το τραγούδι ούτε για να το παίξω γκόμενος ούτε για να γίνω εκατομμυριούχος. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που αγαπούσε το τραγούδι και μάλλον αυτό μεταφέρθηκε σε μένα. Εγώ όταν ανεβαίνω στην πίστα και τραγουδάω το κάνω γιατί πραγματικά είναι κάτι που αγαπώ. Δεν μετράω τις ώρες πότε θα τελειώσει το πρόγραμμα μου για να πάρω το νυχτοκάματο μου και να φύγω».

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι απαντά στις φήμες για τη μεταγραφή του στον ΑΝΤ1

Posted: 08 Jul 2012 09:03 AM PDT

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι απαντά στις φήμες για τη μεταγραφή του στον ΑΝΤ1

Πολλά είναι τα σενάρια για την τηλεοπτική στέγη του Γρηγόρη Αρναούτογλου την επόμενη σεζόν.

Ένα από αυτά θέλει τον παρουσιαστή να αναλαμβάνει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του ΑΝΤ1 και συνεπώς να αποχωρεί από Μεγάλο κανάλι. Ο παρουσιαστής μίλησε το «TV Έθνος» και έδωσε απαντήσεις. «Με το τι γράφεται και ακούγεται δεν ασχολούμαι. Κάποια στιγμή έφτασα στο σημείο να ακούσω ότι έχω παιδί στη Νορβηγία! Όχι, λοιπόν, τίποτα απ΄όλα αυτά που γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες δεν ευσταθεί. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι εντός Mega. Αυτές τις μέρες έχουμε κάνει και κάποια ραντεβού σε πολύ καλό και θετικό κλιμα και θέλω να πιστεύω πως όντως θα συνεχίσουμε να συμπορευόμαστε" είπε χαρακτηριστικά προσπαθώντας να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο.

Πέτρος Κωστόπουλος: Το «πράσινο φως» πήρε το «Βράδυ» για την επόμενη σεζόν

Posted: 08 Jul 2012 09:11 AM PDT

Πέτρος Κωστόπουλος: Το «πράσινο φως» πήρε το «Βράδυ» για την επόμενη σεζόν

Μπορεί ο Πέτρος Κωστόπουλος να αποχώρησε από τη «Δάφνη επικοινωνίες» του ομίλου ΑΝΤ1 και να ακούστηκαν πολλά για κόντρες, έχθρες και αντιδικίες αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real Life», η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, «Βράδυ», θα συνεχίσει και του χρόνου να προβάλλεται από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τον παρουσιαστή να επιστρέφει με 60 νέα επεισόδια, αφού η εκπομπή δόθηκε από το κανάλι του Αμαρουσίου σε εταιρίες παραγωγής για την καλύτερη δυνατή προσφορά!

Άννα Βίσση: Σε ποιον ζήτησε on air να βγουν ραντεβού;

Posted: 08 Jul 2012 08:54 AM PDT

Άννα Βίσση: Σε ποιον ζήτησε on air να βγουν ραντεβού;

Η Άννα Βίσση έκανε ανοιχτή πρόταση σε κύριο που της κέντρισε το ενδιαφέρον να πάνε για καφέ την ώρα που βρισκόταν ζωντανά στην εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά»!

Την τραγουδίστρια εκτός από το χιούμορ της την χαρακτηρίζει και ο αυθορμητισμός της. Έτσι, την ώρα που τραγουδούσε και πείραζε τους συνεργάτες της Ναταλίας Γερμανού εντόπισε έναν cameraman, εν ονόματι «Παύλος», πήγε κοντά του και του ζήτησε να βγουν για καφέ. Εκείνος, ενώ στην αρχή ντράπηκε στη συνέχεια της είπε πως μπορεί μετά την εκπομπή και η Άννα Βίσση του έδωσε ραντεβού έξω από το στούντιο λέγοντάς του πως θα τον περιμένει στο μαύρο της αυτοκίνητο.

Δείτε το αστείο στιγμιότυπο

Ρένια Λουιζίδου: «Οι Έλληνες έχουμε έναν καλό εαυτό που πάντα βγαίνει»

Posted: 06 Jul 2012 01:28 PM PDT

Ρένια Λουιζίδου: «Οι Έλληνες έχουμε έναν καλό εαυτό που πάντα βγαίνει»

«Αυτή τη φορά ο εχθρός δεν είναι έξω από τα σπίτια μας» αναφέρει η Ρένια Λουιζίδου και μιλά για την δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας.

 

«Ο «πόλεμος» είναι οικονομικός και με άλλους όρους. Δεν έχεις να απευθυνθείς στη γενναιότητα ή το φιλότιμο. Οι Έλληνες έχουμε έναν καλό εαυτό που πάντα βγαίνει στο προσκήνιο την κρίσιμη στιγμή. Είναι σαφές σε όλους ότι το παιχνίδι παίζεται διαφορετικά» συμπλήρωσε στον Τηλεθεατή η ηθοποιός.

Οι stars που ενσάρκωσαν άλλες stars

Posted: 08 Jul 2012 05:04 AM PDT

Οι stars που ενσάρκωσαν άλλες stars

Μεγάλες πρωταγωνίστριες που υποδύθηκαν γυναίκες- σύμβολα.

Δείτε περισσότερα στο queen.gr

Χάρρυ Κλυνν: Στις εκλογές ψηφίσαμε υπέρ των βιαστών μας

Posted: 08 Jul 2012 07:14 AM PDT

Χάρρυ Κλυνν: Στις εκλογές ψηφίσαμε υπέρ των βιαστών μας

Η καυστικότητα στον λόγο του Χάρρυ Κλυνν είναι γνωστή σε όλους...

Δείτε περισσότερα στο newsbomb.gr

Natalie Portman – Christian Bale: Στα πλατό της νέας τους ταινίας

Posted: 08 Jul 2012 03:46 AM PDT

Natalie Portman – Christian Bale: Στα πλατό της νέας τους ταινίας

Υπό τις οδηγίες του Terence Malick, η Natalie Portman και ο Christian Bale συνεχίζουν τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας.

Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στο Knight Of Cups μαζί με την Cate Blanchett και την Rooney Mara. Και οι δυο πρωταγωνιστές ήταν ντυμένοι ξεχωριστά με την Portman να είναι συνεχώς χαμογελαστή και να απολαμβάνει την επιστροφή της και πάλι στη δουλειά εδώ και λίγο καιρό.

Οικογένεια Beckham: Έτοιμη για τις καλοκαιρινές της διακοπές

Posted: 08 Jul 2012 08:35 AM PDT

Οικογένεια Beckham: Έτοιμη για τις καλοκαιρινές της διακοπές

Η διάσημη οικογένεια υπέροχη όπως πάντα!

Οι περισσότερες μαμάδες απογοητεύονται όταν τα παιδιά τους, κυρίως τα αγόρια, μπαίνουν στην εφηβεία και απομακρύνονται από αυτές. Η Victoria Beckham λοιπόν θα πρέπει να νιώθει πολύ τυχερή αφού ο 13χρονος γιος της Brooklyn, παρά το γεγονός ότι πλέον είναι ολόκληρος άντρας, δε δίστασε να δείξει τρυφερότητα απέναντι στην μητέρα του πιάνοντάς της το χέρι και μάλιστα σε δημόσιο χώρο!

Η διάσημη οικογένεια απαθανατίστηκε στο αεροδρόμιο του Los Angeles με άγνωστο προορισμό, πιθανότατα βέβαια προς την Μ. Βρετανία όπου και αναμένεται να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Για ακόμη μία φορά παρέδωσαν μαθήματα στιλ, με όλα τα μέλη ανεξαιρέτως να είναι ντυμένα casual και απολύτως ταιριαστά. Ο David και τα αγόρια με τζιν και πουκάμισα, ενώ η Victoria επέλεξε να φορέσει ένα κοντό δερμάτινο φόρεμα και καφέ μποτίνια.

Αυτή που για ακόμη μία φορά έκλεψε την παράσταση ήταν η μικρή Harper Seven, η οποία κλείνει τον πρώτο της χρόνο σε λίγες μέρες, καθώς ήταν ντυμένη στα λευκά μοιάζοντας με αγγελούδι.

10 συμβουλές για να το περάσετε σαν να ήταν σε νησί

Posted: 08 Jul 2012 08:30 AM PDT

10 συμβουλές για να το περάσετε σαν να ήταν σε νησί

Οι Αθηναίοι έχουμε το μοναδικό προνόμιο να ζούμε σε μια πόλη με παραλιακό μέτωπο δεκάδων χιλιομέτρων αλλά και με πολλαπλά «κέντρα». Και φέτος το καλοκαίρι που θα μείνουμε εδώ περισσότεροι από ποτέ, θα την μετατρέψουμε σε ένα απέραντο resort...

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Πώς καθορίζουν τα παιχνίδια την αντίληψη για το φύλο των παιδιών;

Posted: 08 Jul 2012 08:00 AM PDT

Πώς καθορίζουν τα παιχνίδια την αντίληψη για το φύλο των παιδιών;

Διαχωρισμός και στερεότυπα

Στα ράφια των μαγαζιών με παιχνίδια παίρνει κανείς μια πιο καθαρή ιδέα για το τι εννοούμε όταν μιλάμε για παιχνίδια για κορίτσια και για παιχνίδια για αγόρια. Πρώτος διαχωρισμός, τα χρώματα. Για τα κορίτσια ροζ, μωβ, παστέλ και λευκά. Για τα αγόρια μπλε, μαύρο, γκρι και κόκκινο. Ύστερα, το περιεχόμενο. Τα αγορίστικα παιχνίδια είναι περιέχουν δράση, καμιά φορά βία και κάνουν θόρυβο. Φορτηγά με σειρήνες, σούπερ ήρωες με όπλα, παιχνίδια κατασκευών. Τα παιχνίδια που απευθύνονται σε κορίτσια δεν έχουν τόση πολλή δράση, επικεντρώνονται σε θέματα ομορφιάς όπως το μακιγιάζ και τα μαλλιά ή συγκεκριμένους ρόλους όπως για παράδειγμα των οικιακών ή της φροντίδας μωρών. Μια ροζ ηλεκτρική σκούπα; Και που είναι ο μπλε αγορίστικος κάδος ανακύκλωσης; Μην κάνετε τον κόπο να ψάξετε. Δεν υπάρχει. Πώς γίνεται άραγε να περιορίσουμε τα σεξιστικά μηνύματα και τα τετριμένα στερεότυπα που μετατρέπουν τα παιδιά μας σε cartoons;

Τα στερεότυπα που αφορούν τους ρόλους των δύο φύλων υπήρχαν πάντα, κούκλες για τα κορίτσια, αυτοκίνητα για τα αγόρια. Η διαφορά είναι ότι τα παιχνίδια των προηγούμενων γενιών ήταν λιγότερο σεξιστικά. Δεν καθορίζονταν από το ροζ ή το μπλε τους χρώμα και άφηναν περισσότερα στην φαντασία. Η συσκευασία της κούκλας δεν περιελάμβανε DVD που να την δείχνει να παίρνει τον καφέ δίπλα στην πισίνα. Πουθενά δεν έλεγε ότι η κούκλα δεν μπορεί να σκαρφαλώσει σ' ένα δέντρο ή να οδηγήσει φορτηγό.

Το να είσαι παιδί είναι αρκετά περίπλοκο ακόμα κι αν αφήσουμε έξω τους κοινωνικούς ρόλους που καλείσαι να υπηρετήσεις. Αν το «μπορείς να γίνεις ό,τι σε κάνει ευτυχισμένο» είναι μια ειλικρινής δήλωση από μέρους σας, τότε τα παιχνίδια που γεμίζουν τα παιδιά με σεξιστικά μηνύματα υποβιβάζουν αυτή την δήλωση. Στον γιο σας αρέσει το μαγείρεμα; Αυτό σημαίνει ότι μπορεί, μεγαλώνοντας να γίνει διάσημος σεφ. Που να βρει όμως ο γονιός κουζινικά που να μην είναι ροζ; Γιατί δηλαδή τα κουζινικά απορρίπτουν όλα τα αγόρια σαν υποψήφιους αγοραστές; Αυτό που κάνει λοιπόν ένας γονιός είναι να αγοράζει στον μικρό επίδοξο σεφ, πραγματικά αξεσουάρ κουζίνας για να παίζει. Ή αν το κοριτσάκι σας λατρεύει τα αυτοκίνητα; Σε τίποτα δεν πειράζει να έχει στο παιχνιδόκουτό της και ένα φασαριόζικο τηλεκατευθυνόμενο. Ας μην ξεχνάμε επίσης τα παιχνίδια που αναφέρονται στις επιστήμες και την τεχνολογία ή τα «unisex» εκπαιδευτικά παιχνίδια. Μια ειλικρινής προσπάθεια να μην δίνουμε σεξιστικά μηνύματα στα παιδιά μας ίσως απαιτεί λίγο κόπο παραπάνω και φυσικά μεγάλες δόσεις δημιουργικότητας και φαντασίας. Θα δώσει όμως στα παιδιά μας το μήνυμα «Μπορείς να γίνεις ό,τι σε κάνει ευτυχισμένο» με τον πιο ουσιαστικό τρόπο.

Όταν οι παπαράτσι τρώνε ξύλο (όχι αστεία) από τους σταρ! (Φωτό)

Posted: 08 Jul 2012 07:33 AM PDT

Όταν οι παπαράτσι τρώνε ξύλο (όχι αστεία) από τους σταρ! (Φωτό)

Τελικά, η δουλειά του φωτογράφου επωνύμων, κοινώς paparazzo, είναι δύσκολη και μερικές φορές χρειάζεται και... βαρέα ανθυγιεινά...

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

«Είμαι απίστευτα παραδοσιακή και ρομαντική» (Ποια το είπε;)

Posted: 06 Jul 2012 02:14 PM PDT

«Είμαι απίστευτα παραδοσιακή και ρομαντική» (Ποια το είπε;)

«Δεν νομίζω να έκανα παιδί εκτός γάμου γιατί είμαι απίστευτα παραδοσιακή και ρομαντική» αποκαλύπτει γνωστή παρουσιάστρια.

 

Ο λόγος για τη Δούκισσα Νομικού η οποία συμπλήρωσε στο Hello: « Όπως επίσης, είμαι τρομερά υπέρ του γάμου. Οι δικοί μου είναι ερωτευμένοι και παντρεμένοι πάρα πολλά χρόνια, γι' αυτό έχω ανεβάσει τον πήχη ψηλά. Έχω μεγαλώσει με αυτό το πρότυπο».

Νέα φωτογραφία από το βίντεο κλιπ του George Michael

Posted: 08 Jul 2012 03:44 AM PDT

Νέα φωτογραφία από το βίντεο κλιπ του George Michael

Είναι ένας τρόπος να γιορτάσει το γεγονός ότι είναι ζωντανός.

Ο George Michael κυκλοφορεί σύντομα το νέο του τραγούδι με τίτλο White Light και έβαλε ήδη μια φωτογραφία στη σελίδα του για να... ανοίξει την όρεξη των φαν του. Έγραψε μάλιστα λίγα λόγια για το βίντεο. «Είναι σοκαριστικά γεμάτο από καυτούς άντρες και γυναίκες» ανέφερε κάνοντας πλάκα και για τον σύντροφό του.

Η Πέγκυ Ζήνα έγινε… μπουκάλι!

Posted: 08 Jul 2012 08:27 AM PDT

Η Πέγκυ Ζήνα έγινε… μπουκάλι!

Πώς θα σας φαινόταν αντί για τη συνηθισμένη ετικέτα που έχει το μπουκάλι του ποτού που πίνετε βλέπατε την Πέγκυ Ζήνα;

Έναν πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκαν οι Λαρισαίοι να διαφημίσουν τη συναυλία που έκανε στην πόλη τους η τραγουδίστρια. Αντί να τυπώσουν αφίσες, σύμφωνα με το radar, πήραν μπουκάλια και τα «έντυσαν» με μια φωτογραφία της Πέγκυς Ζήνας και όλες τις πληροφορίες επάνω. Έτσι, όσοι παρακολουθήσαν τη συναυλία θα είχαν τη δυνατότητα να πάρουν κι ένα ενθύμιο. Δείτε το μπουκάλι με ονοματεπώνυμο, το μπουκάλι... Πέγκυ Ζήνα!

Ελίνα Μπεκάκου: Δείτε τι κάνει στο δωμάτιο της με μια μονωτική ταινία!!!! (Nassos blog)

Posted: 08 Jul 2012 08:03 AM PDT

Ελίνα Μπεκάκου: Δείτε τι κάνει στο δωμάτιο της με μια μονωτική ταινία!!!! (Nassos blog)

Μπορώ να καταλάβω πόσο μπορεί ο ήλιος να χτυπήσει στο κεφάλι.

Eιδικά όταν μένεις στην Κυψέλη-όπως έχει επιλέξει η Μπεκάκου-τότε αυτές οι επιλογές μπορεί να φαίνονται λογικές! Διαβάστε περισσότερα στο http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/

Σφολιάτα με πραλίνα και φράουλες!

Posted: 08 Jul 2012 07:25 AM PDT

Σφολιάτα με πραλίνα και φράουλες!

Και ποιο παιδί δεν αγαπά την πραλίνα σοκολάτας... όταν δε είναι συνδυασμένη και με φράουλες τότε ο πειρασμός γίνεται ακόμη πιο γλυκός!

Δείτε περισσότερα στο mothersblog.gr

10 συμβουλές για να το περάσετε σαν να ήταν σε νησί

Posted: 08 Jul 2012 08:10 AM PDT

10 συμβουλές για να το περάσετε σαν να ήταν σε νησί

Οι Αθηναίοι έχουμε το μοναδικό προνόμιο να ζούμε σε μια πόλη με παραλιακό μέτωπο δεκάδων χιλιομέτρων αλλά και με πολλαπλά «κέντρα».

Και φέτος το καλοκαίρι που θα μείνουμε εδώ περισσότεροι από ποτέ, θα την μετατρέψουμε σε ένα απέραντο resort. Δείτε περισσότερα στο newsbomb.gr

Τα cat eye γυαλιά των πιο διάσημων γυναικών του τότε και του τώρα!

Posted: 08 Jul 2012 04:03 AM PDT

Τα cat eye γυαλιά των πιο διάσημων γυναικών του τότε και του τώρα!

Η μόδα του '50 επέστρεψε: Σαν με κοιτάς... με αυτό το γατίσιο «βλέμμα».

Δείτε περισσότερα στο queen.gr

Μαρία Ηλιάκη: Το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε στους «φίλους» της!

Posted: 08 Jul 2012 07:43 AM PDT

Μαρία Ηλιάκη: Το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε στους «φίλους» της!

Τέλος, η τηλεοπτική σεζόν για τη Μαρία Ηλιάκη αλλά και ραδιοφωνικά η παρουσιάστρια αποχαιρετά το κοινό της για το καλοκαίρι.

Η χρονιά που πέρασε ήταν μια αρκετά επιτυχημένη αλλά και δύσκολη και συναισθηματικά φορτισμένη για την παρουσιάστρια. Η Μαρία Ηλιάκη, λοιπόν, τώρα που «ρίχνει αυλαία» όσον αφορά στα επαγγελματικά της και ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές της αποδράσεις επέλεξε να στείλει ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και να ευχαριστήσει από καρδιάς τους τηλεθεατές αλλά και τους ακροατές για την αγάπη και τη στήριξη που της έδειξαν.

«Σας ευχαριστώ που για άλλη μια σεζόν αγκαλιάσατε τόσο ζεστά το «Δέστε Tους» αλλά και το πρωινό του Ρυθμού. Σας ευχαριστώ και για την αγάπη που μου δείξατε αυτήν τη τόσο δύσκολη χρονιά για μένα προσωπικά. Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους γονείς σας... Kαλό καλοκαίρι...», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές