Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Μια Διαφορετική Φωτογραφία : Μπαρτσελόνα - Ρεάλ

Posted: 10 Dec 2011 11:24 AM PST



{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Live Streaming Real Madrid – Barcelona (23:00μ.μ.)

Posted: 10 Dec 2011 11:20 AM PST





Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (23:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση Real Madrid – Barcelona θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

http://www.sports-live.gr/ http://greekchannelslive.blogspot.com/2011/05/sport-tv-1.html http://greekchannelslive.blogspot.com/p/real-madrid-barcelona.html http://livetv.ru/en/eventinfo/80472_real_madrid_barcelona/ http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=123668&part=sports * Το site δεν φέρνει καμία ευθύνη για τα live stream αν κολλάνε ή αν δεν παίζουν. ** Τα links ανοίγουν 5-10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα συνήθως.



{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Αποκλειστικές φωτογραφίες των παιδικών μας ηρώων όταν μεγαλώσουν αρκετά

Posted: 10 Dec 2011 11:14 AM PST

ierosagon420 200x150 111 200x125 Αποκλειστικές φωτογραφίες των παιδικών μας ηρώων όταν μεγαλώσουν αρκετάΔΕΙΤΕ: Πώς θα είναι όταν οι ήρωες μας γεράσουν
Η Μπάρμπι στα 50α γενέθλια της
heroes1 barbie Αποκλειστικές φωτογραφίες των παιδικών μας ηρώων όταν μεγαλώσουν αρκετά
Το Τουίτι γιορτάζει τα 60α του γενέθλια
heroes2 touiti Αποκλειστικές φωτογραφίες των παιδικών μας ηρώων όταν μεγαλώσουν αρκετά
Σούπερμαν
heroes3 superman Αποκλειστικές φωτογραφίες των παιδικών μας ηρώων όταν μεγαλώσουν αρκετά
Θόρ
heroes4 thor Αποκλειστικές φωτογραφίες των παιδικών μας ηρώων όταν μεγαλώσουν αρκετά

Η Γουόντερ Γούμαν (Wonder Woman)
heroes5 wonderwoman Αποκλειστικές φωτογραφίες των παιδικών μας ηρώων όταν μεγαλώσουν αρκετά
Ο Μπάτμαν και ο Ρόμπιν
heroes6 batmanrobin Αποκλειστικές φωτογραφίες των παιδικών μας ηρώων όταν μεγαλώσουν αρκετά
Ο Σπάιντερμαν (Spiderman)
heroes7 spiderman Αποκλειστικές φωτογραφίες των παιδικών μας ηρώων όταν μεγαλώσουν αρκετά

himaira

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κυνηγός στη Λάρισα σκοτώνει ζαρκάδι και το καμαρώνει στο facebook

Posted: 10 Dec 2011 11:10 AM PST

ierosagon413 200x159 Κυνηγός στη Λάρισα σκοτώνει ζαρκάδι και το καμαρώνει στο facebookΣε επικοινωνία με τον κ. Μ.Α , ο ίδιος διευκρινίζει στο adespoto.gr ότι το ζαρκάδι δεν σκοτώθηκε παράνομα, αλλά νόμιμα σε ελεγχόμενη κυνηγετική περιοχή!
Δεν το σκότωσε ο ίδιος αλλά κάποιοι φίλοι του κυνηγοί και εκείνος φωτογραφήθηκε μαζί του.
Στην ερώτηση μας σε ποιά περιοχή έγινε, απάντησε μάλλον στον Κίσσαβο και ότι θα ψάξει να βρει το τιμολόγιο από τους άλλους κυνηγούς. Το τιμολόγιο είναι η άδεια που παίρνει κάθε κυνηγός από το δασαρχείο για να μπει σε ελεγχόμενη περιοχή και να σκοτώσει ζαρκάδι, με τιμή 150 ευρώ το κεφάλι.
Όπως είπαμε και στον ίδιο, δεν φταίει αυτός που κάνει το "χόμπι" του όπως το χαρακτηρίζουν οι κυνηγοί, όταν η ίδια η πολιτεία και το κράτος μας επιτρέπει αυτό το αίσχος! Ο ίδιος επέμεινε ότι είναι ζωόφιλος, ότι έχει κάνει προσπάθειες για τα αδέσποτα στην Ελασόνα, ότι είναι οικολόγος καθώς με άλλους κυνηγούς βάζουν ποτίστρες στα θηράματα (το σχόλιο μας ήταν ότι βάζουν νερό για να επιβιώσουν ώστε να τα σκοτώσουν μετά εκείνοι με όπλα) και γενικότερα σέβεται το θήραμα του.
Η αντίθεση μας στο κυνήγι δεν θα πάψει ποτέ, επειδή οι κυνηγοί θεωρούν τον εαυτό τους "οικολόγους", "φυσιολάτρες" ή όπως αλλιώς θέλουν να χαρακτηρίζονται, να δικαιολογούν το αιματοβαμμένο χόμπι τους και πολλές φορές, για ορισμένους, την παρανομία τους.
Mία ζωόφιλη ενημέρωσε μέσω email το adespoto.gr για έναν ακόμα άθλιο κυνηγό που δημοσιεύει όπως πολλοί όμοιοι του τα σκοτωμένα ζώα-θύματά του στο facebook. Μόλις πριν λίγες μέρες, ένας κυνηγός απ την Καβάλα που κυνηγούσε στη Βουλγαρία αγριογούρουνα, ανέβασε φωτογραφίες από τα ξεκοιλιασμένα κυνηγόσκυλα του, τα οποία έδιναν μάχη για τη ζωή τους στο χειρουργικό τραπέζι κτηνιάτρου, μετά την επίθεση που δέχτηκαν από τα αγριογούρουνα. Πράγμα νόμιμο, εφόσον επιτρέπεται το κυνήγι και λογικό, κατά την άποψη των κυνηγών που σχολίαζαν πόσο θαραλλέα ήταν…τα σκυλιά που τα έβαλαν με τους διαόλους-αγριογούρουνα.
Αυτή τη φορά όμως το θράσος του συναφιού των κυνηγών ξεπερνά κάθε όριο. O Μ.Α , ο οποίος σύφωνα με τα όσα γράφει ο ίδιος στο facebook κατάγεται από Ελασόνα και είναι κάτοικος της Λάρισας όπου σπούδασε Ζωικη Παραγωγη στο ΤΕΙ Λαρισας έχει αναρτήσει φωτογραφία του στον λογαριαμό του όπου επιδεικνύει ένα ΖΑΡΚΑΔΙ που σκότωσε ο ίδιος(;) στο κύνηγι.
Αν και οι φωτογραφίες ανέβηκαν το 2009 σήμερα που επισκεφθήκαμε το profile του έχει νέες φωτογραφίες με θύματα από το κυνήγι που ανέβηκαν μόλις 10 ώρες πριν!!! Καμαρώστε έναν άνδρα που σκοτώνει…πουλάκια!
ma 2 Κυνηγός στη Λάρισα σκοτώνει ζαρκάδι και το καμαρώνει στο facebook
Στα θύματα του βρήκαμε και αγριογούρουνα:
avd3 Κυνηγός στη Λάρισα σκοτώνει ζαρκάδι και το καμαρώνει στο facebook
"Από Μ.Α (Άλμπουμ) · Ενημερώθηκε το Σάββατο · Η λήψη έγινε στην τοποθεσία eparxia elassonas kai oxi mono"
Στην Ελλάδα είναι παράνομο το κυνήγι ζαρκαδιών.Το κυνήγι του ζαρκαδιού απαγορεύεται στην Ελλάδα από τον πρώτο νόμο περί θήρας του 1929. Υπάρχουν όμως επιτρεπόμενες ελεγχόμενες περιοχές κυνηγιού ζαρκαδιού!!!;
Υπάρχουν επίσης screenshot με τα παραπάνω στοιχεία σε περίπτωση που προσπαθήσει να τα σβήσει για να αποκρύψει την αλήθεια, για τα οποία ευχαριστούμε την φιλόζωη που φρόντισε να τα αποθηκεύσει.
Το adespoto.gr απέστειλε τα στοιχεία αυτά στον αρμόδιο κυνηγετικό σύλλογο.
Σύμφωνα με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ (2009) , στην Ελλάδα, έχουν απομείνει μικροί πληθυσμοί ζαρκαδιών που απαντώνται στις ορεινές περιοχές της Ηπειρωτικής Ελλάδας και το είδος χαρακτηρίζεται τρωτό που σημαίνει ότι αν συνεχίσει να εξοντώνεται σύντομα θα απειλείται με εξαφάνιση.
Πρόταση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας τότε έβαζε εσπευσμένα στο στόχαστρο το ζαρκάδι.
Η πρόταση κατατέθηκε στο ΥΠΑΑΤ, στο πλαίσιο της έκδοσης της ρυθμιστικής απόφασης κυνηγίου για την περίοδο 2009-2010 και αφορά στην άρση της απαγόρευσης του κυνηγίου του ζαρκαδιού στη χώρα μας.
Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ τοτε είχε εκφράσει επίσημα την αντίθεσή του με επιστολή προς τη Διεύθυνση Αισθητικών Δρυμών και Θήρας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
adespoto

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΣΟΚ! Κρέμασαν πάλι σκύλο στο Ρέθυμνο!!!

Posted: 10 Dec 2011 11:08 AM PST

ierosagon414 200x150 ΣΟΚ! Κρέμασαν πάλι σκύλο στο Ρέθυμνο!!!Περιοχή Τσεσμές, πάνω από την Μπετάρμ στην Πατρέλα. Σε κοντινή απόσταση σπίτια. Κανείς δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα πάλι??
Το σκυλί ήταν αρσενικό και νεαρό σε ηλικία.
OI ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ
re8ymno 02 ΣΟΚ! Κρέμασαν πάλι σκύλο στο Ρέθυμνο!!!

{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

LIKE

Posted: 10 Dec 2011 09:29 AM PST

Kαθηγητής πανεπιστημίου των ΗΠΑ, δηλώνει ανοιχτά: “Σκοπός μας είναι να εξαφανίσουμε τον λευκό άνθρωπο από το πρόσωπο της Γης”.

Posted: 10 Dec 2011 09:14 AM PST

Μαύρος "ακτιβιστής" καθηγητής πανεπιστημίου των ΗΠΑ, δηλώνει ανοιχτά: "Σκοπός μας είναι να εξαφανίσουμε τον λευκό άνθρωπο από το πρόσωπο της Γης".



Ο Kamau Kambon (του 1-ου βίντεο) είναι από το 2003 επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πολιτείας της Βόρειας Καρολίνας, όπου διδάσκει μάθημα διάρκειας δύο εξαμήνων με.....

τίτλο "Αφρικανικές Σπουδές", ενώ παλαιότερα δίδασκε στο κολλέγιο St. Augustine στο Raleigh. Σε δημόσιες εκδηλώσεις και ομιλίες, ο προβεβλημένος από αριστερές , "ανθρωπιστικές" και "αντιρατσιστικές" οργανώσεις των Η.Π.Α. "ακτιβιστής", καλεί ανοιχτά σε πόλεμο ενάντια στους λευκούς, λέγοντας ότι ο στόχος του "αντιρατσιστικού" κινήματος είναι η πλήρης εξαφάνιση του λευκού ανθρώπου από το πρόσωπο της Γης.







Το θέμα προβλήθηκε από πλήθος Μ.Μ.Ε. στις Η.Π.Α. τα οποία μάλιστα έδωσαν και δημόσιο βήμα σε στελέχη των Μαύρων Πανθήρων ( το 2-ο βίντεο) για να υποστηρίξουν ανοιχτά τoν Kambon.






{polemosgenel}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Παίξτε το παιχνίδι “Sexy ή μπάζο, η φίλη της ?” !!!

Posted: 10 Dec 2011 09:09 AM PST

ierosagon409 200x125 Παίξτε το παιχνίδι Sexy ή μπάζο, η φίλη της ? !!!Ξέρετε όλοι, πόσο κομπλεξικά είναι τα κορίτσια , ειδικά με την εμφάνιση τους !
Πολλές φορές για να νιώσουν αυτές πιο όμορφες ή για να μην νιώθουν μειονεκτικά δίπλα σε μια κουκλάρα.. βγαίνουν με άσχημες φίλες!
Μαντέψτε αν οι φίλες αυτών των κοριτσιών είναι εξίσου καυτές, σαν αυτές !
Οδηγίες …
Θα δείτε φωτογραφίες από όμορφα κορίτσια με τις φίλες τους , το πρόσωπο των φίλων είναι καλυμένο. Εσείς θα πρέπει να μαντέψετε εάν η φίλη είναι SEXY ή άσχημη(UGLY)!




kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Video Clip: Η Lady Gaga γυμνή στο "Marry The Night"

Posted: 10 Dec 2011 09:02 AM PST

H Lady Gaga έχει κάποιες τελείως γυμνές σκηνές στο νέο της video clip "Marry The Night", για όποιους αντέξουν να δουν τα 13 του λεπτά...



{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Once Upon: δείτε τα Facebook, Google+ και YouTube σε εμφάνιση ’90s

Posted: 10 Dec 2011 08:43 AM PST

Οι λίγο μεγαλύτεροι σε ηλικία προφανώς θα θυμάστε την εμφάνιση των websites τη δεκαετιά του '90, μέσα από το Windows 95 και τον Netscape Navigator. Μπορείτε να φανταστείτε, όμως, πως θα φαινόταν με εκείνα τα δεδομένα τα σημερινά Facebook, Google+ και YouTube;

Για να σας λυθεί η απορία, μπορείτε να δείτε παρακάτω τις δημιουργίες των Olia Lialina και Dragan Espenschied, οι οποίοι μετέφεραν πίσω στο χρόνο τα σημερινά δημοφιλή websites, στο πλαίσιο του καλλιτεχνικού project Once Upon!

Google+

Facebook

YouTube

techgear.gr

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Άρρωστοι σαδιστές - Ξεπουλάνε την χώρα, φέρνουν νέους φόρους!

Posted: 10 Dec 2011 08:39 AM PST

Nέα απάτη, μετά το Μνημόνιο, το Μεσοπρόθεσμο και τα δήθεν «κουρέματα» (σημειώνεται ότι από τις αποφάσεις του Ιουλίου μέχρι σήμερα δεν έχει «κουρευτεί» ούτε ένα ευρώ) στήνεται σε βάρος της χώρα με τη νέα καραμέλα που ακούει στο όνομα «δημοσιονομικός κανόνας».


Μια χώρα, λοιπόν της οποία μετά την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου...


(το οποίο ήδη έχει καταρρεύσει μέσα στις στάχτες των χαμηλών εσόδων) το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης υπολογιζόταν ότι θα είναι 19,683 δισ. ευρώ ή 9% του ΑΕΠ, αλλά ήδη έχει προσεγγίσει το 10% , μία χώρα που ακόμα και όλα αν πήγαιναν «ρολόϊ» (μαθηματικά αδύνατον, αλλά λέμε…), το 2015 το έλλειμμα γενικής κυβέρνησης θα ήταν αντίστοιχα 9,623 δισ. (ή 4,2% του ΑΕΠ που υπολογίζεται σε 227,5 δισ. για τότε στο Μεσοπρόθεσμο), θέλει έλλειμμα 0.5% το 2015! Αν είναι δυνατόν!


Και θα ψηφίσουν πλήρη εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, για ένα στόχο που είναι πρακτικά ανέφικτος και ούτε καν θεωρητικά μπορεί να προσεγγιστεί για μία σειρά λόγους που είναι κυριολεκτικά αμείλικτοι: Η χώρα στερείται πλέον σχεδόν παντελώς βιομηχανικής βάσης.


Το ευρώ και η έλλειψη εθνικής βιομηχανικής στρατηγικής προκάλεσαν σχεδόν ολοκληρωτική αποβιομηχάνιση της χώρας, που ούτως ή άλλως ουδέποτε φημιζόταν για την «βαριά» βιομηχανία της.


Τι σημαίνει αυτό: Διαρκές έλλειμμα στο εμπορικό ισοζύγιο. Για να μειωθεί το έλλειμμα χρειάζονται αυξημένες εξαγωγές και μειωμένες εισαγωγές.


Οι εξαγωγές αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα καθώς οι παραγγελίες από το εξωτερικό είναι αδύνατον να εκτελεσθούν από πολλές εταιρείες, καθώς δεν γίνονται δεκτές οι εγγυητικές επιστολές των ελληνικών τραπεζών πουθενά.


Εδώ μπορεί να στρουθοκαμηλίζουμε, αλλά για όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα στο εξωτερικό η Ελλάδα έχει πτωχεύσει.


Οι εισαγωγές θα μειωθούν όταν θα αυξηθεί η εγχώρια παραγωγή. Πως; Όταν οι πατάτες Αιγύπτου έχουν την μισή τιμή από τις ελληνικές; Πέρα από την αμείλικτη πραγματικότητα των αριθμών, υπάρχει και η κακή ψυχολογία.


Μιλάμε για μια οικονομία που βρισκόταν σε κακή κατάσταση το 2009 και η κυβέρνηση που ακολούθησε για ιδιοτελείς, εκτιμούμε, σκοπούς, την εκτέλεσε κυριολεκτικά.


Σήμερα δεν υπάρχει οικονομική ψυχολογία. Κανείς δεν επενδύει ούτε ευρώ, αφού όλοι περιμένουν την έξοδο από το ευρώ και τότε το ευρώ θα είναι υπερπολύτιμο και με πολλαπλάσια αξία από την σημερινή από την στιγμή που βρίσκεται εκτός της εγχώριας τραπεζικής γραμμής.


Κανείς δεν περιμένει την σωτηρία, γιατί έχουν οι πάντες πιστέψει ότι δεν υπάρχει σωτηρία.


Και ως απάντηση σε όλα αυτά, η κυβέρνηση Παπαδήμου θέλει να βάλει πρόσθετους φόρους ή επιπλέον μείωση μισθών και συντάξεων για "να μειωθεί το έλλειμμα"!


Οι άνθρωποι αν δεν ξέραμε ότι εργάζονται για αλλότριους προς τα εθνικά συμφέροντα σκοπούς, θα λέγαμε απλώς ότι είναι άρρωστοι σαδιστές…







defencenet.gr

.

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΣΟΚ! Μυστηριώδης θάνατος νεαρής φοιτήτριας στη Μυτιλήνη

Posted: 10 Dec 2011 08:20 AM PST

ierosagon405 200x150 ΣΟΚ! Μυστηριώδης θάνατος νεαρής φοιτήτριας στη ΜυτιλήνηΣυγκλονισμένη είναι η Mυτιλήνη από τον πρόωρο χαμό μιας 24χρονης φοιτήτριας.
Συγκεκριμένα, όπως γράφει το lesvosnews.net χθες λίγο μετά τις 6 το απόγευμα η 24χρονη Γιούλη Καπέλη άφησε την τελευταία πνοή στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου νοσηλευόταν από τις 6 του μηνός.
Η 24χρονη είχε εισαχθεί πριν μερικές ημέρες στο Νοσκοκομείο Μυτιλήνης με ίωση.
Η κατάστασή της όμως χειροτέρευσε και υπήρξε διάγνωση για περικαρδίτιδα, παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ αλλά δυστυχώς εξέπνευσε.
giouli2 ΣΟΚ! Μυστηριώδης θάνατος νεαρής φοιτήτριας στη Μυτιλήνη
Η μητέρα της κοπέλας που μένει στην Άρτα ενημερώθηκε και έσπευσε στο νησί, ωστόσο δεν πρόλαβε ζωντανή την κόρη της.
Η 24χρόνη ήταν φοιτήτρια στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας
Τα αίτια του θανάτου της 24χρονης διερευνώνται. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Τί απάντησε Έλληνας σε μία γυναίκα από το εξωτερικό, η οποία τον ρώτησε αν είναι φτωχός

Posted: 10 Dec 2011 08:12 AM PST


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία εικόνα που δείχνει την ευφάνταστη και χιουμοριστική απάντηση ενός Έλληνα σε μία γυναίκα από το εξωτερικό, η οποία τον ρωτά το πώς βιώνουν την οικονομική κρίση οι Έλληνες.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα φαίνεται να ρωτά τον Έλληνα, με...όλον τον σεβασμό, εάν είμαστε πλέον εδώ στην Ελλάδα φτωχοί.

Ο Έλληνας απαντάει τα εξής:

«Γεια σου, κανένα πρόβλημα, όντως έχεις απόλυτο δίκαιο. Εμείς οι Έλληνες είμαστε πολύ φτωχοί πλέον, λόγω της κρίσης και όλων των.. υπολοίπων. Δεν έχουμε λεφτά να αγοράσουμε φαγητό, πόσο μάλλον να ντυθούμε και να φροντίσουμε τους εαυτούς μας. Κυκλοφορούμε γυμνοί και ζούμε στους σταθμούς του μετρό. Κυνηγάμε και τρώμε περιστέρια στο Σύνταγμα, και πίνουμε νερό μόνον όταν βρέχει. Δεν έχουμε ίντερνετ εδώ, και έτσι τηλεφώνησα στον ξάδερφό μου στην Αμερική από ένα καρτοτηλέφωνο, το οποίο πλήρωσα πουλώντας το κορμί μου, και του ζήτησα να "ενημερώσει" τους λογαριασμούς μου στο Facebook».

Πηγή: iefimerida

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Είδος πολυτελείας το πετρέλαιο θέρμανσης

Posted: 10 Dec 2011 08:03 AM PST

Στο μισό έχει μειωθεί φέτος το χειμώνα η ζήτηση για πετρέλαιο θέρμανσης στην επαρχία, σύμφωνα με τους εκπροσώπους των βενζινοπωλών, ενώ στην Αθήνα η πτώση φτάνει το 25%, ως αποτέλεσμα της εκτίναξης των τιμών και των φόρων που έχουν καταστήσει είδος πολυτελείας τη θέρμανση των νοικοκυριών.
το Νευροκόπι, με τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες, πέρσι αγόραζαν πετρέλαιο θέρμανσης 650 καταναλωτές, ενώ φέτος μόνο 10

το Νευροκόπι, με τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες, πέρσι αγόραζαν πετρέλαιο θέρμανσης 650 καταναλωτές, ενώ φέτος μόνο 10 Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα που ανέφερε χθες ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας, Μιχάλης Κιούσης, είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Νευροκόπι, όπου παρά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες φέτος αγοράζουν πετρέλαιο θέρμανσης μόλις δέκα καταναλωτές, όταν πέρυσι ήταν 650. Ανάλογη εικόνα επικρατεί σε όλη την Ελλάδα, καθώς οι καταναλωτές είτε αγοράζουν πολύ λιγότερες ποσότητες συγκριτικά με πέρυσι είτε στρέφονται σε πιο οικονομικές λύσεις για τη θέρμανσή τους, όπως η χρήση καυσόξυλων, κλιματιστικών και βιοκαυσίμων (πέλλετς).
Οι εκπρόσωποι των βενζινοπωλών έκαναν λόγο για έκρηξη του λαθρεμπόριου καυσίμων αλλά και της λαθραίας υλοτόμησης και κάλεσαν την κυβέρνηση να «παγώσει» τη νέα αύξηση του ΕΦΚ του πετρελαίου θέρμανσης που έχει ανακοινωθεί για το 2012. Οπως λένε, αν προχωρήσει η εξίσωση των φόρων κατανάλωσης, οι συνέπειες θα είναι δραματικές τόσο για τους καταναλωτές όσο και για την αγορά, αφού από την επόμενη χρονιά η τιμή θα ξεπεράσει το 1,4 ευρώ το λίτρο, από 0,93 με 1 ευρώ που κυμαίνεται σήμερα.
Συνολικά από 30/4/2011 μέχρι 15/10/2012 ο ΕΦΚ του πετρελαίου θέρμανσης θα έχει αυξηθεί από 21 ευρώ το χιλιόλιτρο σε 412 ευρώ το χιλιόλιτρο και ο ΦΠΑ από 4,83 ευρώ στα 94,76 ευρώ, ήτοι σωρευτικά από τα 25,83 ευρώ στα 506,76 ευρώ ή κατά 1.861% σε μόλις ένα χρόνο.
Οι βενζινοπώλες αμφισβητούν και τις προβλέψεις του προϋπολογισμού του 2012, στον οποίο προβλέπονται πρόσθετα έσοδα 269 εκατ. ευρώ από την αύξηση του ΕΦΚ καθώς η ΟΒΕ εκτιμά ότι θα πρέπει να πουληθούν μέσα σε δυόμισι μήνες 620.000 χιλιόλιτρα πετρελαίου.
Η μείωση της κατανάλωσης καυσίμων (17% συνολικά σε όλη την Ελλάδα) έχει οδηγήσει ήδη σε πάνω από 1.100 λουκέτα πρατηρίων, ενώ σύμφωνα με τους βενζινοπώλες άλλα 500 πρατήρια έχουν κρεμάσει πωλητήριο χωρίς να έχουν βρεθεί αγοραστές.





{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Η τελευταία φωτογράφηση πριν τον θάνατό της

Posted: 10 Dec 2011 08:00 AM PST

Η Ann Nicole Smith άφησε την τελευταία της πνοή στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείο το 2007. Πασίγνωστο «κουνελάκι» του Playboy, μοντέλο και ηθοποιό, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με την απόφασή της να παντρευτεί τον κατά 62 χρόνια μεγαλύτερό της, μεγιστάνα, J.Howard Marshall.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι ο θάνατός της προήλθε από συνδυασμό αντικαταθλιπτικών χαπιών και ναρκωτικών ουσιών. Η απώλεια του πολυαγαπημένου της γιου, το 2006, την είχε βυθίσει μέσα στη θλίψη και στενοί της φίλοι είχαν τονίσει ότι δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει αυτό το γεγονός.



Για πρώτη φορά μετά τον θάνατό της έρχονται στο φως φωτογραφίες από την περίοδο που ήταν έγκυος στην πεντάχρονη πλέον κόρη της, Danielynn.



Όπως φαίνεται και στο αισθητικό αποτέλεσμα, το «concept» της φωτογράφησης είναι εμπνευσμένο από την ταινία «Goldfinger» με πρωταγωνιστή τον Sean Connery στον ρόλο του James Bond και την Shirley Eaton στο «χρυσό κορίτσι» της ταινίας.

{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

CNN: «Σας αρέσει ή όχι, το ευρώ είναι καταδικασμένο»

Posted: 10 Dec 2011 07:30 AM PST

ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΤΩΝ 17 Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟΤο CNN αναφέρει σε σημερινό του άρθρο ότι είτε μας αρέσει είτε όχι, το ευρώ είναι καταδικασμένο..

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα: «Οι Ευρωπαίοι ηγέτες αποκάλυψαν το τελευταίο τους σχέδιο για την επίλυση της κρίσης, ωστόσο οι οικονομολόγοι και οι αγορές δεν πιστεύουν ότι θα είναι επιτυχημένο», ενώ συνεχίζει σημειώνοντας ότι υπάρχουν πολλά εμπόδια, που θα οδηγήσουν στη διάσπαση και στο τέλος του ευρώ όπως το γνωρίζουμε.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής οικονομολόγο του Institute of Directors Graeme Leach: «Τρία χρόνια μετά την πρώτη εκδήλωση της χρηματοπιστωτικής κρίσης, πιθανόν να μπαίνουμε στο τελικό παιχνίδι για το ευρώ των 17 χωρών».


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Καραμπόλα στην Αθηνών Κορίνθου με 8 τραυματίες

Posted: 10 Dec 2011 07:26 AM PST

- 2 από τους τραυματίες είναι ανήλικοι
- Όλοι έχουν μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο – Δεν διατρέχει κανείς κίνδυνο για τη ζωή του
- Ι.Χ πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με φορτηγάκι

Από θαύμα γλιτώσαμε τραγωδία στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων.

Μία γυναίκα οδηγός που κατευθυνόταν προς Κόρινθο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος της κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο Ι.Χ φορτηγάκι που επέβαιναν συνολικά 7 τσιγγάνοι..

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν 7 άτομα ελαφρά και λίγο πιο σοβαρά ένας ανήλικος τσιγγάνος.

Σύμφωνα με την Τροχαία όλοι μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, εκτός από ένα παιδάκι που είναι λίγο πιο σοβαρά τραυματισμένο, χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του.


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Γνωστή ξανθιά συμπαρουσιάστρια επιτυχημένης εκπομπής σε full frontal φωτογραφίες που διέρρευσαν!

Posted: 10 Dec 2011 07:17 AM PST



Γνωστή ξανθιά συμπαρουσιάστρια επιτυχημένης εκπομπής σε full frontal φωτογραφίες
Στέφτηκε βασιλισσα της εν λόγω εκπομπής το 2002 ...και από τότε η τηλεθεατές ανυπομονούν να την δουν στην τηλεόραση στο πλευρό του Stern.. Σίγουρα ρόλο θα έπαιξαν και αυτές οι άκρως ακατάλληλες fdull frontal φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο..












{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Γυμνές φωτογραφίες της Angelina Jolie στο διαδίκτυο κατευθείαν από το μπάνιο της..

Posted: 10 Dec 2011 07:14 AM PST

Μπορεί να μην είναι full high definition αλλά σίγουρα αυτά που πρέπει να φανούν φαίνονται πεντακάθαρα..Δεν ξέρουμε από πότε είναι, και ελπίζουμε να είναι πραγματικές, καθώς όλοι γράφουν το όνομά της από πάνω.. Δείτε τις γυμνές φωτογραφίες της Angelina Jolie











{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

VIDEO: Τι βλέπουν και προσέχουν οι γυναίκες σε έναν άντρα;

Posted: 10 Dec 2011 06:45 AM PST

ierosagon420 200x150 18 200x111 VIDEO: Τι βλέπουν και προσέχουν οι γυναίκες σε έναν άντρα; Αυτή την απορία την έχουν σχεδόν όλοι οι άντρες.
Για το λόγο αυτό, ένας άντρας από τη Νέα Υόρκη αποφάσισε να κάνει ένα «πείραμα» για να δει τελικά ποιο μέρος του σώματος κοιτάνε οι γυναίκες όταν βλέπουν για πρώτη φορά έναν άντρα. Για να το κάνει αυτό τοποθέτησε σε τέσσερα σημεία του σώματός του (μπράτσα, καβάλο, οπίσθια, γυαλιά) κρυφές κάμερες και έκανε σε άγνωστες κυρίες ερωτήσεις σχετικά με κάποιες τοποθεσίες. Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις των γυναικών και ποια σημεία του σώματος κοιτούσαν περισσότερο

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Έκανε σκουπίδι τον παραλίγο βιαστή και δολοφόνο της

Posted: 10 Dec 2011 06:36 AM PST

Έκανε σκουπίδι τον παραλίγο βιαστή και δολοφόνο της Απίστευτη γενναιότητα έδειξε μια γυναίκα...
40 χρονών, όταν αντίκρισε στο δικαστήριο το άνθρωπο που μετέτρεψε την ζωή της σε κόλαση, επιχειρώντας να την στραγγαλίσει και στη συνέχεια να την βιάσει. Το θύμα αυτής της αγριότητας βρήκε το θάρρος να κοιτάξει κατάματα τον βασανιστή του και να του φωνάξει: «Δεν είμαι θύμα, βγήκα νικητής από όλο αυτό».

Η Heidi Damon ζήτησε να φανεί το πρόσωπό της στις κάμερες την ώρα που επιτίθονταν φραστικά στον 18χρονο Javon Cooper, ο οποίος καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμού! Χωρίς να διστάσει λεπτό η 40χρονη είπε: «Θέλω απλά να σου πω, και θέλω να με κοιτάς όταν σου μιλάω, ότι σήμερα όταν ξύπνησα ένιωθα τόσο χαρούμενη, όσο ποτέ δεν έχω νιώσει στη ζωή μου. Και ξέρεις γιατί; Γιατί είμαι ζωντανή, ζωντανή, ζωντανή.

Δεν έσπασες το ηθικό μου. Δεν ταρακουνήθηκε η πίστη μου στο Θεό. Αντίθετα, τα δυνάμωσες και τα δύο. Δεν είμαι θύμα. Είμαι ο νικητής της υπόθεσης, ο πιο δυνατός και ο νικητής». Στο ξέσπασμα της γυναίκας ο κατηγορούμενος, προσπαθούσε να αποφύγει οποιαδήποτε οπτική επαφή με το «θύμα» του. Ο Cooper ομολόγησε την ενοχή του για απόπειρα δολοφονίας και σεξουαλικής κακοποίησης. Όταν επιτέθηκε στην Heidi, σε ένα παρκινγκ στο Ybor City της Florida ήταν 16 ετών.

Όμως ήταν τόσο αποφασισμένος για το έγκλημα που αποπειράθηκε να την πνίξει, μέχρι που εκείνη μελάνιασε και έχασε τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια της έβγαλε όλα τα ρούχα αλλά δεν τη βίασε. Η πίεση που δέχτηκε στο λαιμό της ήταν τόσο μεγάλη που τα μάτια της είχαν γίνει κατακόκκινα και είχε γεμίσει μελανιές. Η Heidi αναγκάστηκε να μείνει εκτός δουλειάς για περίπου ένα χρόνο, ενώ από τότε υποφέρει από χρόνιους πονοκεφάλους, ενώ όπως κατέθεσε στο δικαστήριο νιώθει φόβο όταν είναι έξω.

Πραγματικά ο λόγος της προς τον δράστη τσάκιζε κόκκαλα! «Την επιθυμία μου να γίνω όσα μπορώ να γίνω δεν θα τη χαλάσει κανείς. Επέζησα. Δε θα σε συγχωρήσω ποτέ για αυτό που μου έκανες. Η ζωή μου ποτέ δε θα είναι ξανά όπως πριν. Ξέρεις γιατί; Γιατί θα είναι ακόμα καλύτερη από πριν.

Τα δάκρυα που βλέπεις είναι δάκρυα χαράς. Γιατί δε θα σε ξαναδώ ποτέ. Ποτέ. Α, και ξέρεις και κάτι ακόμα; Το όνομά μου είναι Heidi Elizabeth Damon. Έχω όνομα. Εσύ έχεις έναν αριθμό και μια λίστα από τα εγκλήματα που διέπραξες. Το όνομά σου είναι "βιαστής" και "δολοφόνος"», ανέφερε η 40χρονη ξεχειλίζοντας από οργή.

24wro
KANE LIKE


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΔΕΙΤΕ: Απίστευτο ταλέντο ενός 17χρονου στη ζωγραφική!!!

Posted: 10 Dec 2011 06:32 AM PST

Τα ρεαλιστικά σχέδια με μολύβι τραβούν πάντα το ενδιαφέρον.

Ωστόσο, όλα τα σχέδια που έχετε δει μέχρι τώρα μάλλον δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτά που θα δείτε στην συνέχεια.



Ο καλλιτέχνης ονομάζεται Φρέντο, και είναι μόλις 17 ετών. Γεννήθηκε στη Χιλή…

Σαν δάσκαλο του δηλώνει τον MCEscher αλλά θεωρεί ότι εμπνεύστηκε και από τον Ρέμπραντ, τον Alex Grey αλλά και τον Beksinki.

Όταν ρωτήθηκε για το χρόνο που χρειάζεται για να δημιουργήσει ένα σχέδιο, είπε ότι μερικά χρειάστηκαν μήνες για να τα ολοκληρώσει.



Realistika sxedia Fredo ΔΕΙΤΕ: Απίστευτο ταλέντο ενός 17χρονου στη ζωγραφική!!!

Realistika sxedia Fredo 2 ΔΕΙΤΕ: Απίστευτο ταλέντο ενός 17χρονου στη ζωγραφική!!!

Realistika sxedia Fredo 3 ΔΕΙΤΕ: Απίστευτο ταλέντο ενός 17χρονου στη ζωγραφική!!!

Realistika sxedia Fredo 4 ΔΕΙΤΕ: Απίστευτο ταλέντο ενός 17χρονου στη ζωγραφική!!!

Realistika sxedia Fredo 5 ΔΕΙΤΕ: Απίστευτο ταλέντο ενός 17χρονου στη ζωγραφική!!!

Realistika sxedia Fredo 6 ΔΕΙΤΕ: Απίστευτο ταλέντο ενός 17χρονου στη ζωγραφική!!!

Realistika sxedia Fredo 7 ΔΕΙΤΕ: Απίστευτο ταλέντο ενός 17χρονου στη ζωγραφική!!!

Realistika sxedia Fredo 8 ΔΕΙΤΕ: Απίστευτο ταλέντο ενός 17χρονου στη ζωγραφική!!!

Realistika sxedia Fredo 9 ΔΕΙΤΕ: Απίστευτο ταλέντο ενός 17χρονου στη ζωγραφική!!!

Realistika sxedia Fredo 10 ΔΕΙΤΕ: Απίστευτο ταλέντο ενός 17χρονου στη ζωγραφική!!!

Realistika sxedia Fredo 11 ΔΕΙΤΕ: Απίστευτο ταλέντο ενός 17χρονου στη ζωγραφική!!!

Realistika sxedia Fredo 12 ΔΕΙΤΕ: Απίστευτο ταλέντο ενός 17χρονου στη ζωγραφική!!!

Realistika sxedia Fredo 13 ΔΕΙΤΕ: Απίστευτο ταλέντο ενός 17χρονου στη ζωγραφική!!!

Realistika sxedia Fredo 14 ΔΕΙΤΕ: Απίστευτο ταλέντο ενός 17χρονου στη ζωγραφική!!!

Realistika sxedia Fredo 15 ΔΕΙΤΕ: Απίστευτο ταλέντο ενός 17χρονου στη ζωγραφική!!!

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!



{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Πήρε μαζί του τον.. τροχονόμο!!

Posted: 10 Dec 2011 06:30 AM PST


ΤΡΕΛΑ!!!
Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, ένας τυπικός έλεγχος κατέληξε σε
βόλτα για έναν τροχονόμο στην μακρινή Κίνα.. Ο οδηγός έτρεχε με
μεγάλη ταχύτητα την στιγμή που ο τροχονόμος τον παρακαλούσε να ελαττώσει.. Δείτε το απίστευτο βίντεο!



{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Αυτά δε γίνονται!

Posted: 10 Dec 2011 06:24 AM PST



{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Τραγική ιστορία:Έμεινε παράλυτος από παιχνίδι στην Disneyland

Posted: 10 Dec 2011 06:21 AM PST

Άσχημο τέλος είχε η επίσκεψη στην Disneyland του Παρισιού για έναν 12χρονο
ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης. Παράλυτο από το λαιμό και κάτω έμεινε ένα αγόρι, 12 ετών..
... λόγω απότομης πτώσης σε παιχνίδι της Disneyland. Ο μικρός Μποτίστα Ριέρα από την Αργεντινή, μόλις είχε πέσει από ύψος 60 μέτρων στο θεματικό πάρκο Twilight Zone Tower of Terror, που προσομοιώνει την πτώση θαλάμου ασανσέρ μετά από χτύπημα κεραυνού. Αμέσως μόλις "κατέβηκε" από το παιχνίδι, παραπονέθηκε στον πατέρα του ότι δεν ένιωθε καλά. Ο πατέρας του μικρού Αργεντίνου, που είναι γιατρός ο ίδιος, πήγε το παιδί στο κέντρο πρώτων βοηθειών του πάρκου.
Η κατάσταση της υγείας του Μποτίστα όμως επιδεινώθηκε γρήγορα και χρειάστηκε να μεταφερθεί άμεσα στο παιδιατρικό νοσοκομείο του Παρισιού, Neckler.
Δυστυχώς, όταν ο μικρός έφτασε στο νευρολογικό τμήμα του νοσοκομείου, είχαν ήδη παραλύσει τα άνω άκρα του, ενώ γρήγορα η παράλυση προχώρησε και στα κάτω άκρα.
Οι ακτινογραφίες έδειξαν θλάση στην σπονδυλική στήλη και τα οστά. cosmo
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!


{Αναδημοσιευση}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές