Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Κάτι δεν πάει καλά εδώ (video)

Posted: 03 Dec 2011 07:00 PM PST

Το βίντεο που ακολουθεί είναι πραγματικό και μάλιστα αυτό που βλέπεται λειτουργεί κανονικά...

Ένα χτένισμα θα μπορούσε να τη σκοτώσει

Posted: 03 Dec 2011 06:30 PM PST

Με την απειλή του στατικού ηλεκτρισμού ζει μια 13χρονη στη Σκωτία. Μια σπάνια πάθηση καθιστά επικίνδυνο το χτένισμα ή το άγγιγμα ενός μπαλονιού. Ένα απλό χτένισμα θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για μια έφηβη στη Σκωτία. Πρόκειται για την 13χρονη Megan Stewart, η οποία πάσχει από ελάχιστα γνωστό "Σύνδρομο του χτενίσματος".

Εξαιτίας, αυτού του συνδρόμου πρέπει να είναι πολύ προσεκτική όταν φτιάχνει τα μαλλιά της ή όταν αγγίζει ένα μπαλόνι, καθώς δεν μπορεί να αντέξει τον στατικό ηλεκτρισμό.
Η μητέρα της ανακάλυψε ότι η κόρη της πάσχει από το σύνδρομο, πριν αρκετά χρόνια, όταν την ετοίμαζε για την πρώτη της μέρα στον παιδικό σταθμό.
"Χτένιζα τα μαλλιά της, όταν ξαφνικά λιποθύμησε και τα χείλη της έγιναν μπλε. Κάλεσα ασθενοφόρο και τελικά κατάφεραν να την επαναφέρουν. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε" δήλωσε στην Daily Mail η 41χρονη μητέρα της κοπέλας, Sharon.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Yorkhill της Γλασκώβης είπαν τότε στους έντρομους γονείς ότι είχαν ακούσει για ένα περιστατικό, ενός άλλου παιδιού που έπρεπε να αποφεύγει με κάθε τρόπο τον στατικό ηλεκτρισμό, καθώς υπήρχε κίνδυνος θανάτου.
"Δεν είχαμε ακούσει ποτέ πριν για αυτό το σύνδρομο και οι γιατροί γνώριζαν μόνο άλλη μια περίπτωση" λέει η μητέρα.
Το κορίτσι μέχρι σήμερα, κάθε φορά που χτενίζεται, ξαπλώνει στο κρεβάτι, για να ακουμπάνε κάπου τα μαλλιά της.
Σύμφωνα με τη διάγνωση των γιατρών, η σπάνια πάθηση που βασανίζει την 13χρονη, είναι πιθανό να οφείλεται στις επιπλοκές που υπήρχαν κατά τη γέννησή της. Γεννήθηκε πρόωρα και ζύγιζε μόλις ένα κιλό, ενώ είχε και τρύπα στο διάφραγμα.
Λόγω του Συνδρόμου, οι γιατροί πίστευαν ότι δεν θα καταφέρει τελικά να επιζήσει, αλλά εκείνη μέχρι στιγμής διαψεύδει τις εκτιμήσεις τους.
Ωστόσο ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος, καθώς ο στατικός ηλεκτρισμός θα μπορούσε να θέσει σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή της οποιαδήποτε στιγμή.


Γυναίκα θέλει να γίνει 730 κιλά!

Posted: 03 Dec 2011 06:00 PM PST

Μια 32χρονη γυναίκα από την Αριζόνα των ΗΠΑ η οποία ζυγίζει 330 κιλά έβαλε ως στόχο της να φτάσει το ρεκόρ των 730 κιλών, θέτοντας την ζωή της σε κίνδυνο. Για να το επιτύχει πρέπει να καταναλώνει 20,000 θερμίδες κάθε μέρα για τα επόμενα 10 χρόνια.
 «Όσο πιο υπέρβαρη γίνομαι τόσο πιο ωραία νιώθω. Νιώθω σέξι και με πολλή αυτοπεποίθηση. Γιατί να μην βάλω ψηλότερα τον πήχη και να δω κατά πόσο μπορώ να παραμείνω υγιής. Θέλω να μάθω αν είναι ανθρωπίνος δυνατό να φτάσω τον ένα τόνο.» δηλώνει η Σούζαν, η οποία αποτελεί πλέον το είδωλο των υπέρβαρων γυναικών.

Αν και οι γιατροί υποστηρίζουν ότι 32χρονη θέτει καθημερινά τη ζωή της σε κίνδυνο η ίδια πιστεύει ότι είναι απολύτως υγιής.

Τα καλύτερα… κορμιά του Hollywood στις παραλίες

Posted: 03 Dec 2011 05:15 PM PST

Ο Αύγουστος έχει μπει για τα καλά πλέον, γεγονός που σημαίνει ότι σε λιγότερο από έναν μήνα το καλοκαιράκι θα έχει τελειώσει (σύμφωνα πάντα με το χρονοδιάγραμμα των τεσσάρων εποχών).

Από όταν, όμως, οι celebrities άρχισαν να κάνουν τις πρώτες τους βουτιές οι άγρυπνοι και πανταχού παρόντες paparazzi του Hollywood μας χάρισαν ένα τόσο πλούσιο υλικό που μέσα από αυτό ξεχώρισαν τα πιο «καυτά» κορμιά του 2011.

Άλλες ήταν γνωστές για το τέλειο σώμα τους, χωρίς παχάκια, κυτταρίτιδα και ατέλειες και άλλες, που μάλλον όλο το χειμώνα προετοιμάζονταν για το μεγάλο ραντεβού τους με την πλαζ, μας άφησαν με το… στόμα ανοιχτό!

Kim Kardashian, Geri Halliwell, Ciara, Elisabetta Canalis, Rachel Bilson, Christina Milian, Tamara Ecclestone, Kate Upton, Courteney Cox, Kelly Rowland, Kelly Brook, Rihanna, Gwen Stefani, Denise Richards, Audrina Padridge είναι οι διάσημες κυρίες που το φετινό καλοκαίρι ανάβουν φωτιές τις παραλίες…












Ο επτάλογος του καλού Σεξ!

Posted: 03 Dec 2011 05:00 PM PST

Επτά τα θανάσιμα αμαρτήματα, επτά και οι πύλες της κολάσεως… Επτά και οι εφαρμογές σεξ που θα πρέπει να επαναλαμβάνετε αν δεν θέλετε να βρεθείτε στην…ηρεμία του παραδείσου (αναφορικά με το σεξ, πάντα!)
Αν κάποιος σε ρωτήσει τι τύπο σεξ προτιμάς μην απαντήσεις! Είναι παγίδα! Εσύ εφαρμόζεις όλους τους βασικούς τύπους άλλα …τα μαθηματικά, θα σου δώσουν τη λύση στο δυσεπίλυτο πρόβλημα: πώς μπορώ να εξασφαλίσω καλό σεξ;
Αυτό που χρειάζεσαι είναι το μείγμα 7 τύπων. Όχι κατ' ανάγκη όλων μαζί σε μια σεξουαλική "συνεδρία", αλλά με εναλλαγές. Για να καταλάβεις, αν εσύ στον έρωτα νιώθεις machine, ακατάπαυστη και με ελάχιστη προσπάθεια ανατροφοδότησης των επαναλήψεων, καλό είναι να κατεβάσεις το κλειδί από τη μηχανή και να ακουλουθήσεις λίγο τα βήματα της τρυφερής γατούλας. Και αν η γατούλα δεν κάνει "νιάου" στη συνείδησή σου, δοκίμασε απλά μια άρνηση, βάλε λίγη δυσκολία στον παρτενέρ σου, δώσε μια άλλη γεύση στο ευκολόπευπτο "γλυκό"!
Τα 7 είδη του Σεξ
Πάρε το χρόνο σου, αγάπη μου!
Μην στραβομουτσουνιάζεις! Ο χρόνος – εκτός από χρήμα- είναι και απόλαυση! Το αισθησιακό σεξ, αυτό δηλαδή στο οποίο θα αφιερώσετε πολλά χάδια και προκαταρτικά, δεν έχει να κάνει με τον τελικό στόχο -άντε, να ολοκληρώνουμε- αλλά με τον τρόπο με τον οποίο θα φτάσετε εκεί. Κάτι σαν την προσωπική σας Ιθάκη του σεξ. Την επόμενη λοιπόν φορά σκέψου διπλά πριν φωνάξει "τράβα μαλλί… τελειώνουμε!"
Ένα στα γρήγορα!
Σε εντελώς άλλο κλίμα από το χρονοβόρο, αισθησιακό σεξ το γρήγορο, αιφνιδιαστικό σεξ χρειάζεται κι αυτό ενίοτε. Κάτι σαν το σεισμό που σας πιάνει απροετοίμαστους: μπαίνεις μέσα, πετάς τη γόβα στο χαλάκι, λύνεις μαλλί, ανακατέβεις κόμη και βάζεις στόχο το φερμουάρ του παντελονιού του. Ο αιφνιδιασμός αυτός λειτουργεί αφροδισιακά, ισχυρίζονται οι ειδικοί. Οπότε μην αγχώνεστε για την… ανέλκυση του κρυμμένου υποβρυχίου!
Mrs… αυτοϊκανοποίηση
Βάλε το χεράκι εκεί που ξέρεις. Έλα μην ντρέπεσαι! Αρκεί να σου πω ότι ο γυναικείος αυνανισμός είναι πρώτος στη λίστα των αντρικών φαντασιώσεων. Κάθισέ τον απέναντι και ξεκίνα το… τρίψιμο. Θα του έρθει πιο οικονομικά από ένα εισητήριο και ποπ κορν στο σινεμά. Θα εκτιμήσει το γεγονός ότι μοιράστηκες μαζί του μια από τις πλέον προσωπικές σου στιγμές. Και θα μάθει -επιτέλους!- πώς το κάνουν σωστά.
Αυτό ξέρω, αυτό εμπιστεύομαι!
Δεν είναι κακό να αποζητάς το σεξ με το οποίο νιώθεις πιο οικεία! Μπορεί να μην διαθέτει τον ενθουσιασμό ή το πάθος άλλων διαδικασιών στην ερωτική συνεύρεση, αλλά είναι αυτό που ξέρεις και άρα που εμπιστεύεσαι. Σαν τους 120 κατασκευαστές πλυντηρίων: δεν αλλάζουν το απορρυπαντικό του (ούτε εσείς το λιπαντικό σας) με τίποτα.
Ζήτω το ζωικό βασίλειο!
Είδες τελικά πόσο χρήσιμα μπορεί να είναι τα ντοκιμαντέρ για τις τίγρεις; Το ζωώδες, αρχέγονο σεξ, εκείνο δηλαδή που ξυπνάει τους γείτονες και τρομάζει τα κατοικίδια, μπαίνει πανηγυρικά στη λίστα με τα απαραίτητα. Το "στα τέσσερα" είναι η πιο κλασική εκδοχή, αλλά μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε και να κρεμαστείτε από καμιά οροφή, μιμούμενη το χιμπατζή. Προσπαθήστε να μην το παρακάνετε με τις τσιρίδες και δεν είναι απαραίτητο να ματώσετε…
Παραδώσου λοιπόν…
Το ξέρεις, το γνωρίζεις, μην το αμφισβητείς. Είναι ο κυνηγός, ο κατακτητής. Άσε του λίγο χώρο να (του δώσει και να) το καταλάβει. Εσύ από δίπλα, δεν ξέρεις τίποτα. Τσιμουδιά! Μόνο τα ρούχα σου έχεις βγάλει, μόνο κάποιες αθώες αλλά προκλητικές στάσεις έχει πάρει και περιμένεις… να οργανώσει επίθεση, να χυμήξει και να… καρφώσει το σημαιάκι στην κορυφή!
Γυναικεία υπόθεση
Ώρα να πάρεις εσύ τα ηνία -όχι δηλαδή ότι δεν τα είχες. Πλησιάσέ τον με την έμφυτη, θυληκή τσαχνιπιά σου και ψιθύρισε του στο αυτί "θα επιθυμούσα να είμαι επικεφαλής απόψε". Οδήγησέ τον στο κρεβάτι και δέσ' τον με φουλάρια στην κεφαλή, άρχισε να κάνεις τα κόλπα σου ενώ εκείνος έχει μηδενικό περιθώριο αντίδρασης. Ξέρω ότι όλη αυτή η διαδικασία σου ταιριάζει, αλλά μη το επαναλαμβάνεις συχνά… δεν μπορεί να είσαι συνέχεια η κυριάρχος του παιχνιδιού!

Οι σέξι κόρες των rock stars (pics)

Posted: 03 Dec 2011 04:45 PM PST

Είναι στα γονίδια φαίνεται… Οι αστέρες της ροκ συνηθίζουν να περιτριγυρίζονται από όμορφες και σέξι γυναίκες. Αυτή τους τη συνήθεια φαίνεται πως την έχουν κληροδοτήσει μέχρι και στο γενετικό τους υλικό. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι οι περισσότεροι rock stars έχουν τόσο σέξι κόρες.


Δείτε τις αιθέριες απογόνους του ροκ:

Alexandra και Theodora Richards, κόρες του Keith Richards (Rolling Stones)



Zoe Kravitz, κόρη του Lenny Kravitz


Erin Lucas, κόρη του Cliff Williams (AC/DC)


Elizabeth Jagger, κόρη του Mick Jagger (Rolling Stones)


India Waters, κόρη του Roger Waters (Pink Floyd)


Liv Tyler, κόρη του Steven Tyler (Aerosmith)


Minka Kelly, κόρη του Rick Dufay (πρώην Aerosmith)


Rosanna Davison, κόρη του Chris De Burgh


Amber Le Bon, κόρη του Simon Le Bon (Duran Duran)


Bijou Philips, κόρη του John Philips (Mamas & the Papas)


Avy Lee Roth, κόρη του David Lee Roth (Van Halen)


Όταν οι πλαστικές εγχειρήσεις είναι αποτυχημένες

Posted: 03 Dec 2011 04:30 PM PST

Πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι σκέφτονται κοπέλες όπως αυτή στη φωτογραφία και προχωρούν σε πλαστικές εγχειρήσεις... Η συγκεκριμένη πριν την εγχείρηση ήταν μία κούκλα. Δείτε πως έγινε...



Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τις ατάκες που δεν πρέπει να πεις ποτέ...

Posted: 03 Dec 2011 04:15 PM PST

Το κάθε ζώδιο έχει το αδύνατο σημείο του, την κουβέντα που αν του την πούνε θα ενοχληθεί, θα θυμώσει, θα προσβληθεί, θα παρεξηγηθεί. Εμείς, λοιπόν, για να σε προστατεύσουμε (και για να διασκεδάσουμε και λίγο) σου δίνουμε τις πέντε χειρότερες «ατάκες» για κάθε ζώδιο, που καλό θα ήταν να αποφύγεις όταν μιλάς μαζί του. Δεν λέμε να μην πεις τη γνώμη σου… Απλώς «φερ' το» με έναν πιο διπλωματικό τρόπο. Ναι;


ΚΡΙΟΣ
1. «Όχι». (Μην το ξεστομίσεις, για οτιδήποτε... Αρκεί ο ήχος της λέξης…)
2. «Δεν ξέρεις τι λες, μου φαίνεται». (Μην τολμήσεις να ξαναπείς αυτήν τη φράση)
3. «Το αυτοκίνητό σου είναι πολύ αργό. Τι επιτάχυνση έχει; (Θέλεις να δεις τι θα πει ραλίστας, ε; Αυτό θέλεις;)
4. «Το σκέφτηκες καλά;». (Πας καλά; Εννοείται ότι θα το σκεφτεί μετά, αφού το κάνει)
5.«Περίμενε!». (Άκου εκεί να περιμένει ένας Κριός… Εσύ να βιαστείς!)


ΤΑΥΡΟΣ
1. «Τα λεφτά είναι για να τα τρώμε!». (Αυτό είναι ιεροσυλία!)
2. «Δεν υπάρχει φαγητό. Θέλεις μια φρυγανιά;». (Αυτό είναι τραγωδία)
3. «Μα, αναρωτιέμαι τι του/της βρίσκεις;». (Τολμάς να αμφισβητείς το γούστο και το κριτήριό του -όχι απαραίτητα με αυτήν τη σειρά;)
4. «Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε». (Φτού, φτού, φτού! Κι εσύ γιατί του το θυμίζεις; Βαλτός είσαι;)
5. «Πάλι δεν το κατάλαβες; Πόσες φορές θα το πω;». (Παρακαλώ; Τολμάς να τον αποκαλείς κι αργόστροφο τώρα;)


ΔΙΔΥΜΟΙ 
1. «Τι έλεγες; Συγνώμη, δεν πρόσεχα…». (Πως τολμάς να μην παρακολουθείς έναν Δίδυμο την ώρα που μιλά;)
2. «Σιγά το κατόρθωμα!». (Απλά, δεν αμφισβητείς έναν Δίδυμο)
3. «Α, δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα…». (Τώρα τον λες και άσχετο; Αερολόγο;)
4. «Ωραία δεν είναι εδώ που σε έφερα; Βέβαια δεν πιάνει κινητό ούτε Ίντερνετ». (Που τον πήγες; Αυτό ισοδυναμεί με απαγωγή και παράνομη κράτηση)
5. «Για αστείο το είπες; Α, δεν το κατάλαβα». (Δεν είσαι κι ο μόνος που δεν τον καταλαβαίνει, αλλά αυτό δεν έχει σημασία...)


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1. «Μήπως πρέπει να ξεχάσεις πια τον Χ/την Ψ μετά από πέντε χρόνια που σε παράτησε;». (Όχι. Δεν χρειάζεται να το πεις στον Καρκίνο, αφού δεν τον παράτησε -απλά είναι σε ένα break!). 
2. «Τι τις κρατάς αυτές τις σαβούρες;». (Λίγος σεβασμός για το τιμημένο παρελθόν του). 
3. «Η μάνα σου είναι…». (Οτιδήποτε κατώτερο του «αγία» θα θεωρηθεί προσβολή στην οικογενειακή του τιμή)
4. «Θα χαζεύουμε πολύ ακόμα τη θάλασσα; Βαρέθηκα». (Δεν εκτιμάς την υπέροχη ρομαντική στιγμή που μοιράζεσαι μαζί του;)
5. «Είχες γενέθλια; Μπα, πότε;». (Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;)


ΛΕΩΝ 
1. «Πώς είπαμε ότι σε λένε;». (Άουτς!)
2. «Α, εδώ ήσουνα; Δεν σε είδα…». (Καλά, δεν είδες τη λάμψη που ακτινοβολούσε;)
3. «Α, δεν το λες καλά το ανέκδοτο. Λοιπόν, παιδιά, ακούστε να το πω εγώ…». (Διαθήκη έχεις κάνει;)
4. «Ωραίο είναι αυτό που φοράς αλλά υπερβολικά φανταχτερό». (Ήταν περιττό. Είναι φανταχτερός από μόνος του)
5. «Ποιος νομίζεις ότι είσαι;». (Μα, τι ερώτηση…; Όλοι ξέρουν καλά ποιος είναι!)


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
1. «Αυτό εδώ δεν το καθάρισες καλά». (Το έτριβε δυο ώρες, πώς είναι δυνατόν;)
2. «Χάθηκε ο κόσμος που σε έστησα πέντε λεπτά;». (Κι όμως, χάθηκε!)
3. «Δίπλα έχει παραλία για γυμνιστές, πάμε;». (Μάλλον το είπες επειδή δεν θέλεις να τον ξαναδείς)
4. «Κυκλοφορεί μια επιδημία γαστρεντερίτιδας…». (Του χάλασες το κέφι. Κι αν κολλήσει πουθενά;)
5. «Είχες ένα μαρούλι στο δόντι εδώ και ώρα, αλλά δεν μπορούσα να σου το πω μπροστά στους άλλους». (Προδότη! Θα βάλει Χ και σε σένα και στα μαρούλια!)


ΖΥΓΟΣ
1. «Μην ξαναβάλεις αυτήν την μπλούζα, δεν σου πάει καθόλου το χρώμα». (Και το λες την πέμπτη φορά που τον είδες να τη φοράει;) 
2. «Σαν να πάχυνες λιγάκι, μου φαίνεται… Δεν συμφωνείτε, παιδιά; ». (Ναι, φώναξέ το, να το ακούσουν όλοι!)
3. «Αυτή η τσάντα δεν είναι δερμάτινη, πλαστική είναι. Σε κοροϊδέψανε». (Θέλεις να τον καταρρακώσεις;)
4. «Ωραία μουσική το λες εσύ αυτό;». (Είσαι καλά; Του πρότεινες σκυλάδικα;)
5. «Το ξενοδοχείο που θα πάμε δεν έχει ανέσεις, αλλά είναι πολύ οικονομικό». (Τσιφουτιές σε έναν Ζυγό; Τι φρίκη!)


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
1. «Πολύ ομόρφυνε ο/η Χ., δεν νομίζεις;». (Εκτός αν πρόκειται για άτομο ανήλικο ή υπερήλικο με το οποίο έχεις πρώτου βαθμού συγγένειας…)
2. «Μα πάλι; Δεν έχουν περάσει ούτε δυο ώρες από την τελευταία φορά!». (Ναι, περί αυτού που κατάλαβες ο λόγος…)
3. «Μήπως είναι όλα στη φαντασία σου;». (Πώς τολμάς; Απλώς βλέπει πιο μακριά και πιο βαθιά απ' όλους τους άλλους)
4. «Δεν σε πήρα τηλέφωνο γιατί…». (Μη σκας να βρεις δικαιολογία, δεν θα την πιστέψει)
5. «Σε είδανε χθες…». (Άνοιξες μεγάλο θέμα! Ποιοι, πότε, πώς δεν τους κατάλαβε και γιατί τον σχολιάζεις με τρίτους;)


ΤΟΞΟΤΗΣ
1. «Πάρε από δω το βρωμόσκυλο». (Βρωμόσκυλο είσαι εσύ και φαίνεσαι, και θα σ' το πει!)
2. «Τι θα έλεγες να περάσουμε ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο βλέποντας τηλεόραση;». (Να περάσετε καλά, εσύ και η τηλεόραση)
3. «Όπου κι αν πας, πάλι σ' εμένα θα γυρίζεις». (Αν θέλεις να τον κατατρομάξεις, το πέτυχες)
4. «Κουρασμένο σε βλέπω; Θέλεις να γυρίσουμε πίσω;». (Αυτό είναι προσβολή!).
5. «Δεν είσαι λίγο μεγάλος για να μάθεις σκέιτ-μπορντ;». (Αυτό αποτελεί ακόμη μεγαλύτερη προσβολή) 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
1. «Η δουλειά είναι για τα κορόιδα». (Ακόμα κι αν δεν το θέσεις επί προσωπικού, προσβάλλεις τις αρχές του)
2. «Απορώ πώς τα κατάφερες να φτάσεις εδώ που έφτασες». (Απορείς; Γιατί απορείς;)
3. «Τι θα κάνουμε πάλι οι δυο μας μόνοι στο σπίτι;». (Μην το πεις. Δεν θα περάσεις ωραία νύχτα)
4. «Νομίζω πως έχουμε χαθεί». (Μερικές φορές τη νύχτα, στην ερημιά, η σιωπή είναι χρυσός…) 
5.«Πες κι εσύ κάτι. Όλο εγώ θα μιλάω;». (Θυμήσου. "Λίγα λόγια και καλά").


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1. «Δεν καταλαβαίνω τι τους έχεις μαζέψει όλους αυτούς μέσα στο σπίτι σου». (Προσβάλλεις τη φιλανθρωπία του)
2. «Για μένα, η ζωή είναι ό,τι φάμε κι ό,τι πιούμε…». (Μόλις έχασε πάσα ιδέα για το άτομό σου)
3. «Αυτό που φοράς δεν είναι στη μόδα». (Είσαι άσχετος… Φυσικά και δεν είναι στη μόδα. Είναι ΜΠΡΟΣΤΑ από τη μόδα!)
4. «Ξέρω ακριβώς πώς σκέφτεσαι και νιώθεις!». (Εδώ θέλει να ουρλιάξει: «Βοήθεια! Ακούει κανείς να με σώσει;») 
5. «Πώς ζεις χωρίς mobile internet;». (Ήταν ανάγκη να του υπενθυμίσεις πως δεν τα πάει καλά με την τεχνολογία;)


ΙΧΘΕΙΣ
1. «Όχι, δεν υπάρχουν μονόκεροι. Ούτε μικροσκοπικές νεραϊδούλες στον κήπο». (Μπα; Κι αυτό το θρόισμα μέσα στους θάμνους τι ήταν;)
2. «Επίσης δεν υπήρξαν ούτε ο Ρωμαίος και η Ιουλιέττα, ήταν φανταστική ιστορία». (Και τώρα που του το χάλασες, τι κατάλαβες;)
3. «Έλα τώρα, υπερβολές. Δεν ήταν τόσο φοβερό…». (Φυσικά και ήταν)
4. «Ακόμα να ετοιμαστείς; Τι έκανες τόση ώρα;». (Αρμένιζε στον δικό του χωροχρόνο, αυτό έκανε)
5. «Πάλι κλαις;». (Ε, ναι, φυσικά! Έχεις πρόβλημα; Τώρα είσαι εσύ η αιτία που θα ξαναβάλει τα κλάμματα)


ellouna.blogspot.com 

Τα ωραιότερα μπούστα του Hollywood (pics)

Posted: 03 Dec 2011 04:00 PM PST

Η αδυναμία στο γυναικείο στήθος είναι γνωστή και είναι γεγονός ότι ένας άντρας πρώτα προσέχει τις καμπύλες μιας γυναίκας και μετά όλα τα άλλα. Συγκεντρώσαμε τα 10 πιο εντυπωσιακά μπούστα του Hollywood, που κατά καιρούς έχουνε κόψει την ανάσα πολλών αντρών.











 
Kim Kardashian-Christina Hendricks

 
Halle Berry-Salma Hayek

  
Megan Fox-Scarlett Johansson

  
Sofia Vergara-Jennifer Love Hewitt

 
Lindsay Lohan-Katy Perry



http://www.newsbeast.gr/

Το πλάνο της Παπαβασιλείου που ενθουσίασε τους συνεργάτες της! (Video)

Posted: 03 Dec 2011 03:45 PM PST


Τι έδειξε η κάμερα όταν η Έλενα σηκώθηκε για να παρουσιάσει τη μόδα και ποιος της είπε ότι το στυλ της χωρίζει το ανδρόγυνο; Έλενα Παπαβασιλείου σηκώθηκε από τον… καναπέ για να παρουσιάσει τα ρούχα που είχε φέρει η στυλίστρια της εκπομπής και ο φακός χάρισε στους τηλεθεατές ένα …ιδιαίτερο πλάνο που οδήγησε σε επιφωνήματα χαράς στο πλατό του "Μες στην καλή χαρά". Αμέσως μετά ακολούθησε μια ατάκα …αγάπης από τον Βασίλη Δρυμούση: "Το στυλ της Έλενας είναι αυτό που χωρίζει το ανδρόγυνο". Η φράση άρεσε στην Ναταλία Γερμανού που ζήτησε να την επαναλάβει δυνατά και καθαρά, κάτι που έφερε σε πολύ δύσκολη θέση την Έλενα.

"Μην κλάψεις κιόλας!", της είπε επίσης με …αγάπη, ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ η Ναταλία την προέτρεψε να κάθεται σπίτι της αν δεν θέλει οι δεσμευμένοι άντρες να ξενοκοιτούν όμορφες γυναίκες. Μια ωραία ατμόσφαιρα στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακού και στη μέση η Έλενα… Δείτε το video


Το Νησί της Βανίλιας (pics)

Posted: 03 Dec 2011 03:30 PM PST


Κάπου στην Γαλλική Πολυνησία, στον κοραλλιογενή ύφαλο, υπάρχει ένα κομμάτι παραδείσου στη θάλασσα.






Διακόσια τριάντα χιλιόμετρα από την Ταϊτή, το περίφημο «Νησί τη Βανίλιας», «Taha'a», σου προσφέρει, απλόχερα, όνειρα εξωτικών διακοπών.














Διαθέτει 48 σουίτες πάνω στο νερό και 12 βίλες πάνω στην άμμο. Τρία εστιατόρια, πισίνα και φυσικά έναν ολόκληρο ύφαλο με κοράλλια για να ανακαλύψεις.





Οι sexy φωτογραφίες της ημέρας (pics)

Posted: 03 Dec 2011 03:18 PM PST





3



4



5



6



7



8



9



10



11



12



13



14



15



16



17



18



19



20






22



23



24



25



26



27



28



29



30



31



32



33



34



35



36



37



38



39



40

Πώς να αξιοποιήσετε ένα παλιό PC

Posted: 03 Dec 2011 03:00 PM PST

Ευφάνταστες ιδέες..



























Η χειρότερη στρίπερ που έχουμε δει (video)

Posted: 03 Dec 2011 02:50 PM PST

Τους ξέκανε τους ανθρώπους...



Μια συλλογή από τρομακτικά αυτοκινητιστικά ατυχήματα on camera (video)

Posted: 03 Dec 2011 02:30 PM PST

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί..




Αυτή τη φωτογραφία δεν έπρεπε να την ανεβάσεις στο Facebook (pic)

Posted: 03 Dec 2011 02:15 PM PST

Μαζί με το χέρι παραμόρφωσες και την...
πόρτα

Εσείς θα τολμούσατε ποτέ να φάτε αυτό το πράγμα; (video)

Posted: 03 Dec 2011 01:39 PM PST






Ο άνθρωπος που άλλαξε τη ζωή του για πάντα (pics)

Posted: 03 Dec 2011 01:00 PM PST

Το παιδάκι που βλέπετε στη φωτογραφία ονομάζεται Mathew Wheeler και σήμερα είναι 31 ετών. Ο Mathew αποφάσισε να αλλάξει ριζικά την εξωτερική του εμφάνιση και να μεταμορφωθεί στην κυριολεξία σε έναν άνθρωπο εντελώς διαφορετικό από ότι πριν







Ο Mathew κατάγεται από τη Βρετανία και είναι άνεργος. Το πρώτο του τατουάζ το έκανε στην ηλικία των 16 και από τότε δεν σταμάτησε. Αυτή τη στιγμή το 80% του σώματός του είναι καλυμμένο από τατουάζ, συμπεριλαμβανομένων και των γενετικών του οργάνων. Έχει ξοδέψει περισσότερες από 20.000 λίρες Αγγλίας για όλα αυτά τα tatoo και πλέον έχει αλλάξει και επίσημα το όνομά του σε "King of ink Land".

















Δείτε πως βλέπει ένας άντρας τα πράγματα σε σχέση με μια γυναίκα (Pics)

Posted: 03 Dec 2011 12:45 PM PST

 Εντελώς διαφορετικοί. Δείτε τις φωτογραφίες






Φωτογραφίες που δεν θα έπρεπε να ανεβάσετε στο facebook (pics)

Posted: 03 Dec 2011 12:30 PM PST

Το photoshop κάνει θαύματα, άλλα για αυτούς που ξέρουν να το χρησιμοποιούν. Όσοι δεν ξέρουν κάνουν γκάφες ανάλογες με αυτές στις φωτογραφίες.  Δείτε

















Πολύ άτακτος ο πιτσιρίκος!

Posted: 03 Dec 2011 12:00 PM PST

Δείτε τη φωτογραφία







Μια συλλογή από κορίτσια με καμπύλες που... σκοτώνουν (pics)

Posted: 03 Dec 2011 11:45 AM PST

Δείτε τις φωτογραφίες







devushki s krasivym dekole 1 580x564 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 2 451x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 3 390x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 4 443x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 5 338x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 6 580x542 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 7 517x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 8 580x435 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 9 580x435 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 10 380x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 11 463x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 12 450x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 13 404x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 14 450x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 15 451x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 16 530x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 17 400x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 18 451x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 19 499x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 20 400x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 21 416x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 22 444x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 23 450x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 24 580x435 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 25 580x549 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 26 580x435 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 27 500x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 28 450x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 29 580x435 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 30 580x435 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 31 580x581 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 32 389x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 33 437x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 34 451x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 35 450x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 36 333x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 37 399x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 38 374x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 39 450x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 40 450x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 41 452x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 42 443x600 Girls with a beautiful boobs
devushki s krasivym dekole 43 407x600 Girls with a beautiful boobs

Οι αστείες φωτογραφίες της ημέρας (pics)

Posted: 03 Dec 2011 11:30 AM PST





Μια συλλογή από σκουρόχρωμες καλλονές (pics)

Posted: 03 Dec 2011 11:15 AM PST

Τύφλα να χει η Ναόμι...



2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35



Αστόχησε στο πέναλτι και...πανηγύρισε...

Posted: 03 Dec 2011 11:00 AM PST

Το σκορ στον αγώνα Νάπολι - Γιουβέντους ήταν 0 - 0 όταν ο 24χρονος κέρδισε το πέναλτι. Έστησε την μπάλα, πήρε φόρα, σούταρε και... έφυγε να πανηγυρίσει! Τι κι αν η μπάλα πέρασε έξω από την γραμμή; Δεν έχει καμία απολύτως σημασία....

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές