Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

PERIERGAA


PERIERGAA


Έρχονται μεγάλες αλλαγές στη γη; Οι σεισμοί γίνονται όλο και πιο συχνοί και πιο ισχυροί

Posted: 11 Nov 2011 12:24 PM PST

Από: The American Dream / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Γίνονται οι σεισμοί πιο συχνότεροι και πιο ισχυροί; Ενώ απομένουν λιγότερο από δύο μήνες για να τελειώσει η χρονιά, ήδη ο αριθμός των σεισμών μεγέθους πάνω από 5 βαθμούς είναι ο μεγαλύτερος φέτος από κάθε άλλη χρονιά την τελευταία δεκαετία και με μεγάλη διαφορά.
Στην πραγματικότητα, όπως θα δείτε σε αυτό το άρθρο, από το έτος 2000 υπήρξε πολύ σαφής ανοδική τάση στον αριθμό των μεγάλων σεισμών. Άραγε είναι αυτό μια ένδειξη ότι έρχονται μεγάλες αλλαγές στη γη; Γίνεται ο πλανήτης μας όλο και πιο ασταθής; Είμαστε μάρτυρες τρομακτικών πολιτικών, κοινωνικών και οικονομικών ανακατατάξεων σε όλο τον κόσμο. Κάθε εβδομάδα η οικονομική κρίση στις Ηνωμένες Πολιτείες και αλλού φαίνεται να επιδεινώνεται. Έτσι τι πρόκειται να συμβεί εάν το κούνημα της γης γίνει ακόμα πιο έντονο και μεγάλες πόλεις σε όλο τον πλανήτη αρχίσουν να ισοπεδώνονται; Κατά την διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας έχουμε υποτιμήσει σοβαρά την τρομερή καταστρεπτική δύναμη των φυσικών καταστροφών, καθώς και το γεγονός ότι ο αριθμός των σεισμών σε όλο τον κόσμο φαίνεται να ανεβαίνει, θα πρέπει να αφυπνίσει όλους μας.
Αυτές τις μέρες ισχυροί σεισμοί συμβαίνουν τόσο συχνά ώστε οι περισσότεροι άνθρωποι το παρατηρούν σπάνια πια.
Τις προάλλες η Οκλαχόμα γνώρισε έναν μεγέθους 5.6 σεισμό. Ήταν ο μεγαλύτερος σεισμός που έχει ποτέ καταγραφεί στη πολιτεία. Ήταν τόσο ισχυρός που έγινε αισθητός στο Illinois και στο Tennessee. Υπήρξαν περισσότερες από 30 μετασεισμικές δονήσεις. Αλλά ελάχιστη δημοσιότητα έλαβε από τις ειδήσεις και μετά από μερικές ημέρες όλοι το είχαν ξεχάσει.
Ένας σεισμός μεγέθους 5.7 χτύπησε την ανατολική Τουρκία. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων θα το έχουν ξεχάσει μέχρι αύριο.
Γιατί λοιπόν, οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για αυτούς τους τεράστιους σεισμούς;
Λοιπόν, είναι επειδή είναι ακριβώς τόσο πολύ συχνοί στις μέρες μας.
Το 2001, υπήρχαν 1.361 σεισμοί μεγέθους 5.0 ή μεγαλύτεροι σε όλο τον κόσμο. Φέτος, είμαστε στο ρυθμό να έχουμε αριθμό σχεδόν διπλάσιο.
Το 2011, πλησιάζουμε να έχουμε περισσότερους από 2.600 σεισμούς μεγέθους 5.0 ή μεγαλύτερους.
Όπως μπορείτε να δείτε από το διάγραμμα από το americandailyherald.com, ο αριθμός των μεγάλων σεισμών έχει αρχίσει να αυξάνεται σταθερά κατά την τελευταία δεκαετία, και ο αριθμός των 2600 μεγάλων σεισμών που κοντεύουμε να έχουμε αυτό το έτος θα ξεπεράσει πολύ όλα τα προηγούμενα χρόνια σχετικά με αυτό το διάγραμμα ....
Λοιπόν, τι λένε οι περισσότεροι γεωλόγοι για αυτά τα δεδομένα;
Λοιπόν, οι περισσότεροι από αυτούς συνεχίζουν να κάνουν τους «πολιτικά ορθούς» ισχυρισμούς ότι ο αριθμός των σεισμών δεν αυξάνεται στην πραγματικότητα. Αντ' αυτού, λένε ότι αυτό που συμβαίνει είναι ότι η ικανότητά μας να εντοπίζουμε σεισμούς έχει προχωρήσει.
Φυσικά αυτά είναι ανοησίες. Η ικανότητά μας να ανιχνεύουμε μεγάλους σεισμούς δεν έχει διπλασιαστεί κατά τα τελευταία δέκα χρόνια.
Ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα άλλο διάγραμμα.
Αυτό το επόμενο διάγραμμα προέρχεται από το dlindquist.com, και είναι μια γραφική παράσταση του αριθμού των σεισμών μεγέθους 6.0 και πιο πάνω που έχουν σημειωθεί από το 1973. Όπως μπορείτε να δείτε, η τάση είναι σαφώς ανοδική....
Αν, όπως πολλοί γεωλόγοι ισχυρίζονται, ο λόγος για την αύξηση του αριθμού των μεγάλων σεισμών είναι η συνεχώς βελτιωμένη ικανότητά μας να τους εντοπίζουμε, τότε γιατί ήταν ο αριθμός των σεισμών μεγέθους 6.0 και πιο πάνω αρκετά συνεπής μεταξύ 1973 και 1999;
Μόλις τα τελευταία δέκα χρόνια, που οι μεγάλοι σεισμοί έχουν γίνει πολύ πιο συχνοί και πολύ πιο ισχυροί.
Αλλά δεν είναι μόνο που οι σεισμοί έχουν αυξηθεί σε συχνότητα και ένταση.
Υπήρξαν περισσότερες φυσικές καταστροφές που έχουν προκαλέσει περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε ζημιές αυτή τη χρονιά από οποιαδήποτε άλλη στην ιστορία των ΗΠΑ. Το ακόλουθο σύντομο απόσπασμα προέρχεται από ένα πρόσφατο άρθρο του ABC News ....
Από τον τυφώνα Ειρήνη, που χτύπησε ολόκληρη την Ανατολική Ακτή, τον Αύγουστο, με τους μεσοδυτικούς ανεμοστρόβιλους, οι οποίοι είχαν σοβαρές αρνητικές συνέπειες από το Ουισκόνσιν στο Τέξας, το 2011 έχει δει περισσότερες φυσικές καταστροφές δισεκατομμυρίων δολαρίων από όλα τα έτη που έχουν καταγραφεί, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Κλιματικών Δεδομένων.
Και όπως τυφώνες, πλημμύρες, ανεμοστρόβιλοι και πυρκαγιές έκαναν ρεκόρ αυτό το έτος, το ίδιο και η απάντηση του Προέδρου Ομπάμα σε όλα αυτά.
Κατά τους πρώτους 10 μήνες του τρέχοντος έτους, ο Πρόεδρος Ομπάμα δήλωσε 89 μεγάλες καταστροφές, πάνω από το ρεκόρ των 81 δηλώσεων που έγινε για όλο το 2010.
Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει ήδη ονομάσει τις περισσότερες μεγάλες καταστροφές σε λιγότερο από τα τρία χρόνια θητείας του από κάθε άλλον πρόεδρο ποτέ σε μία ολόκληρη τετραετή θητεία.
Τι συμβαίνει λοιπόν;
Συμβαίνει κάτι που θα πρέπει να μας κάνει να ανησυχούμε;
Μάλλον, κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει, αλλά σαφώς έχουμε μια αύξηση της σεισμικής δραστηριότητας σε όλο τον κόσμο.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, το «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» γύρω από τον Ειρηνικό Ωκεανό έχει γίνει ασυνήθιστα ενεργό. Έχουμε δει απολύτως καταστροφικά σεισμικά χτυπήματα, όπως στη Χιλή και τη Νέα Ζηλανδία. Νωρίτερα φέτος, η Ιαπωνία χτυπήθηκε από το χειρότερο σεισμό που έχει δει ποτέ και είχε ως αποτέλεσμα το τσουνάμι που ήταν τόσο καταστροφικό που ποτέ δεν θα ξεχαστεί.
Η δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται επίσης κατά μήκος του «Δαχτυλιδιού της Φωτιάς» και σίγουρα αναμένει έναν "δολοφονικό σεισμό ".
Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο τμήμα των ΗΠΑ που θα πρέπει να ανησυχεί.
Είναι εξ ολοκλήρου δυνατό ότι ένας μεγάλος σεισμός θα μπορούσε να χτυπήσει ανά πάσα στιγμή, κατά μήκος της ζώνης του ρήγματος της Νέας Μαδρίτης που θα καταστρέψει εντελώς μεγάλες αμερικάνικες πόλεις από το Σικάγο σε όλη τη διαδρομή προς τη Νέα Ορλεάνη.
Έχει συμβεί στο παρελθόν.
Πίσω στο 1811 και το 1812 τέσσερις μαμούθ σεισμοί κατά μήκος της Νέας Μαδρίτης συγκλόνισαν ολόκληρο το ανατολικό μισό της χώρας. Οι σεισμοί άνοιξαν βαθιές σχισμές στο έδαφος, έκαναν τον ποταμό Μισισιπή να γυρίσει προς τα πίσω και έκαναν τις καμπάνες της εκκλησίας να χτυπούν τόσο δυνατά μέχρι τη Βοστώνη.
Λοιπόν, πως θα ήταν ένας τέτοιος σεισμός σήμερα;
Σε μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις διαπιστώθηκε ότι σεισμοί 7,7 βαθμών κατά μήκος του ρήγματος της Νέας Μαδρίτης θα άφηνε 3.500 νεκρούς, περισσότερους από 80.000 τραυματίες και πάνω από 7 εκατομμύρια άστεγους.
Και θα συνέβαινε αν χτυπούσε σεισμός μεγέθους 8.7;
Θυμηθείτε, ότι ένας 8,7 βαθμών σεισμός θα ήταν δέκα φορές μεγαλύτερος από ένα σεισμό 7,7 βαθμών.
Για σκεφτείτε το.
Ζούμε σε πολύ ασυνήθιστους καιρούς.
Φαίνεται ότι κάθε τι που μπορεί να κλονιστεί, κλονίζεται.
Ας ελπίσουμε ότι η Γη θα ηρεμήσει για λίγο και ότι ο αριθμός των μεγάλων σεισμών θα αρχίζει να σταθεροποιείται και πάλι.
Αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι πρόκειται να συμβεί.
Στην πραγματικότητα, πολλοί πιστεύουν ότι αυτή είναι μόλις η αρχή.
Δέστε τις ζώνες σας, γιατί τα επόμενα χρόνια και περιμένετε. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον.



http://endoftheamericandream.com
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
http://redskywarning.blogspot.com

Δείτε τι κάνει αυτός ο γάτος για την αγάπη

Posted: 11 Nov 2011 12:10 PM PST



Ούτε ο πόνος δεν τον εμπόδισε για να φτάσει στην αγαπημένη του!


http://to-gamato.blogspot.com

Απίστευτο βίντεο...σώθηκε την τελευταία στιγμή!!

Posted: 11 Nov 2011 11:43 AM PST


Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτα..τελικά μερικοί άνθρωποι είναι πολύ τυχέροι


http://periergaa.blogspot.com

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Διαίσθηση: υπόθεση του νου ή της καρδιάς;

Posted: 11 Nov 2011 11:07 AM PST



Το τηλέφωνο χτυπά και στη γραμμή είναι ένας παλιός φίλος, που είχατε να δείτε για χρόνια και που μόλις την προηγούμενη ημέρα τον σκεφτόσασταν έντονα.
Ξαφνικά αποφασίζετε να γυρίσετε σπίτι από έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο από αυτόν που συνηθίζετε, για να ανακαλύψετε αργότερα ότι στο δρόμο που αποφύγατε έγινε ένα τρομερό ατύχημα, που αν βρισκόσασταν εκεί, θα μπορούσατε να είχατε σκοτωθεί. Τι σύμπτωση! Ή όχι; Είναι όλα αυτά τα περιστατικά συμπτώσεις, ή το αποτέλεσμα διαισθήσεων;
Η διαίσθηση συχνά θεωρείται ως μια μυστήρια έκτη αίσθηση. Ωστόσο, μια επιστημονική μελέτη στο ινστιτούτο HeartMath βοηθά να λύσουμε κάποια από τα μυστήρια, που περικυκλώνουν τη διαίσθηση, αποκαλύπτοντας ότι η καρδιά παίζει σημαντικό ρόλο στην παραλαβή και επεξεργασία διαισθητικών πληροφοριών.
Όλοι έχουμε ακούσει για περιπτώσεις όπως αυτή, που μια μητέρα ξαφνικά ανησυχεί για το παιδί της που παίζει στον κήπο και ανακαλύπτει ότι αυτό έχει βγει στο δρόμο και κινδυνεύει να το πατήσει αυτοκίνητο. Πολλοί από εμάς έχουμε νιώσει οι ίδιοι κάποιο διαισθητικό ερέθισμα. Η επιστημονική κοινότητα ωστόσο κοιτά με σκεπτικισμό την ιδέα της διαίσθησης και αναρωτιέται αν αυτή βασίζεται σε μνήμες από περασμένα περιστατικά ή αν πρόκειται για πραγματική αντίληψη ενός μελλοντικού γεγονότος.
Ο καθηγητής Rollin McCraty, διευθυντής έρευνας στο ινστιτούτο HeartMath στο Boulder Creek της Καλιφόρνιας, διηύθυνε μια επιστημονική μελέτη που εξέταζε την ύπαρξη φυσιολογικών ενδείξεων που σχετίζονται με διαίσθηση. Η μελέτη σκόπευε να ερευνήσει αν με κάποιο τρόπο μπορούμε να λάβουμε πληροφορίες για ένα γεγονός στο μέλλον πριν αυτό συμβεί, και αν ναι, να προσδιορίσει πού και πότε στο μυαλό και το σώμα του ατόμου αυτές οι πληροφορίες λαμβάνονται και επεξεργάζονται.
Η έρευνα του HeartMath έχει συζητηθεί στο περιοδικό Journal of Alternative and Complementary Medicine σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος, (2/2004), αναφέρεται ο ρόλος της καρδιάς στην λήψη και επεξεργασία της διαισθητικής πληροφορίας. Το δεύτερο μέρος (4/2004) εστιάζει στο πού και πότε στον εγκέφαλο γίνεται η επεξεργασία της διαισθητικής πληροφορίας και πώς γίνεται η συνεργασία μεταξύ καρδιάς και εγκεφάλου σε αυτή τη διαδικασία.
Οι ερευνητές του HeartMath ανακάλυψαν ότι μπορούμε να έχουμε γνώση για ένα γεγονός, 5 έως 7 δευτερόλεπτα πριν αυτό συμβεί. Στην έρευνα τα άτομα που συμμετείχαν στα πειράματα έβλεπαν μια σειρά από εικόνες, οι περισσότερες από τις οποίες ήταν ειρηνικές και ήρεμες, όπως τοπία, δέντρα και χαριτωμένα ζωάκια. Κάποιες, λίγες εικόνες παρεμβάλλονταν στη σειρά που έδειχναν βίαιες ή γενικότερα έντονα συναισθηματικές σκηνές, όπως ατυχήματα, ματωμένα μαχαίρια, φόνους.
Κατά τη διάρκεια των πειραμάτων τα άτομα που συμμετείχαν εξετάζονταν με μηχανήματα, που κατέγραφαν ψυχοσωματικές αντιδράσεις, όπως EEG (εγκεφαλικά κύματα), ECG (ηλεκτροκαρδιογράφημα), αλλαγές στην αναπνοή και το σφυγμό, ενδείξεις εκκρίσεων στο σώμα. Οι ενδείξεις παρουσίαζαν κάποια συναισθηματική αντίδραση των συμμετεχόντων 5 με 10 δευτερόλεπτα πριν την εμφάνιση της δυσάρεστης εικόνας.
Η διαίσθηση είναι μια διαδικασία που εμπλέκει νου και καρδιά
Τα αποτελέσματα των πειραμάτων δείχνουν ότι η καρδιά λαμβάνει τη διαισθητική πληροφορία και αντιδρά σε αυτή. Οι σημαντικές αλλαγές στο ρυθμό των χτύπων της καρδιάς λίγο πριν την εμφάνιση των δυσάρεστων εικόνων, σηματοδοτούν αυτό το γεγονός σε σύγκριση με τον ήρεμο ρυθμό των χτύπων της καρδιάς, κατά τη διάρκεια θέασης των υπόλοιπων εικόνων. Το γεγονός ότι η καρδιά συμμετέχει στην αντίληψη μελλοντικών εξωγενών περιστάσεων είναι ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.
Η κλασσική επιστημονική θέαση θεωρεί τον εγκέφαλο ως μοναδικό πεδίο, στο οποίο γίνεται η επεξεργασία της πληροφορίας. Αυτή η μελέτη ανοίγει ένα νέο πεδίο έρευνας προς μια διαφορετική θέαση και κατανόηση της διαίσθησης και προτείνει ότι αυτή είναι μια πιο ευρεία διαδικασία, που εμπλέκει τουλάχιστον τον εγκέφαλο και την καρδιά σε μια μεταξύ τους στενή συνεργασία.
Ένα επίσης ενδιαφέρον αποτέλεσμα του πειράματος ήταν ότι υπήρξαν διαφορές στην λήψη της διαισθητικής πληροφορίας μεταξύ ανδρών και γυναικών.
Οι γυναίκες φαίνεται να έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία στη λήψη της μελλοντικής συναισθηματικής πληροφορίας. Οι αντιδράσεις των γυναικών ήταν πιο έντονες από των ανδρών στη θέαση των ίδιων εικόνων. Ο καθηγητής McCraty εξηγεί ότι «με βάση αυτή και άλλες μελέτες, που προηγήθηκαν, βγάζουμε το συμπέρασμα ότι όσο μεγαλύτερη είναι για το άτομο η συναισθηματική σημασία του μελλοντικού γεγονότος, τόσο πιο έντονη είναι η αντίδραση που καταγράφεται από τη λήψη της διαισθητικής πληροφορίας».
Η καρδιά έχει θεωρηθεί ως κανάλι γνώσης και σοφίας που ξεπερνά τη συνηθισμένη αντίληψή μας σε κυριολεκτικά όλους τους αρχαίους και σύγχρονους ανθρώπινους πολιτισμούς. Το HeartMath πιστεύει ότι η σπουδαιότητα της ανακάλυψης έγκειται στην ανακάλυψη της άμεσης συμμετοχής της καρδιάς στην επεξεργασία της διαισθητικής πληροφορίας.
Ο καθηγητής McCraty λέει ότι «από όσο γνωρίζουμε, αυτή είναι η πρώτη έρευνα που μετρά και αποδεικνύει τη συμμετοχή της καρδιάς στην διαισθητική αντίληψη και αυτό είναι μια σημαντική ένδειξη ότι ο εγκέφαλος δε λειτουργεί μόνος του σε τέτοιες περιπτώσεις. Αυτή είναι μια σημαντική ανακάλυψη, που μπορεί να ανοίξει την πόρτα σε ακόμη μεγαλύτερες επιστημονικές μελέτες για το ρόλο της καρδιάς στην αντίληψη και τη συμπεριφορά του ανθρώπου».
Αυξάνοντας την ικανότητά μας να προσχεδιάζουμε, βασισμένοι στην διαίσθησή μας
Η διαισθητική αντίληψη παίζει σημαντικό ρόλο σε καθημερινές αποφάσεις, σε πεδία όπως η εργασία, η ιατρική διάγνωση, η νομική, τα αθλητικά παιχνίδια, οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, η αποφυγή κινδύνων στην οδήγηση, η σχέση μεταξύ μητέρας - παιδιού ή δασκάλου - μαθητή. Αν η καρδιά παίζει έναν τόσο σημαντικό ρόλο στη διαισθητική αντίληψη, τότε μαθαίνοντας να παρατηρούμε πιο προσεκτικά τις μικροαλλαγές στον τρόπο που αισθανόμαστε, ή το ρυθμό της καρδιάς, μπορούμε να αναπτύξουμε την ικανότητα της διαίσθησης.
Το ινστιτούτο του HeartMath
Ιδρύθηκε το 1991 από τον Doc Childre και για παραπάνω από μια δεκαετία πραγματοποιεί έρευνες που εστιάζουν στη σχέση μεταξύ καρδιάς και εγκεφάλου και στους τρόπους, που αυτή επιδρά στη φυσική, νοητική, ψυχολογική, συναισθηματική υγεία και συμπεριφορά μας.
Βασισμένο σε ετούτη τη μελέτη, το ινστιτούτο του HeartMath έχει αναπτύξει μια σειρά από επιστημονικά εξειδικευμένα εργαλεία, μαζί και την απαραίτητη τεχνολογία, ώστε να βοηθήσει ανθρώπους να μειώσουν το στρες, και να μπορέσουν να αποκτήσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Το ινστιτούτο είναι γνωστό διεθνώς και έχει συμμετάσχει σε πολλά ιατρικά, ψυχολογικά και βιοϊατρικά συνέδρια.
 
 
 http://pournari.blogspot.com
 http://www.webtrend.gr

Ο άνθρωπος που ταξίδεψε στο μέλλον και έβγαλε και video για απόδειξη

Posted: 11 Nov 2011 11:00 AM PST




Ο άνθρωπος που βλέπετε στην φωτογραφία ονομάζεται Ηakan Νordkvist και ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε στο μέλλον και συνάντησε τον εαυτό του σε ηλικία 70 χρονών. Αυτό έγινε εντελώς τυχαία καθώς πήγαινε να φτιάξει μία σωλήνα στην κουζίνα του.


Επειδή, όπως λέει, λίγοι θα τον πίστευαν, τράβηξε ένα video με το κινητό του έτσι ώστε να έχει αποδείξεις. Μέχρι στιγμής κανένας επιστήμονας δεν τον έχει διαψεύσει καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί.
Δείτε το video παρακάτω…




http://endiaferonta.com 
http://pournari.blogspot.com

Tarsier | Το θηλαστικό που πιάνει πουλιά στον αέρα

Posted: 11 Nov 2011 10:49 AM PST

Το tarsier είναι πρωτεύον θηλαστικό του γένους Tarsius, της οικογένειας Tarsiidae. Όλα τα είδη που ζουν σήμερα απαντώνται στα νησιά της νοτιοανατολικής Ασίας.
Φωτογραφία Sakurai Midori
Φωτογραφία  Jaroslav Stastny
Τα Tarsier είναι μικρά ζώα με τεράστια μάτια. Κάθε βολβός του ματιού τους έχει διάμετρο 16mm περίπου και είναι τόσο μεγάλο όσο ολόκληρος ο εγκέφαλός τους. Έχουν επίσης πολύ μεγάλαοπίσθια άκρα. Στην πραγματικότητα έχουν πολύ μεγάλα τα οστά του ταρσού, χαρακτηριστικό από το οποίο έχουν πάρει το όνομά τους.
Φωτογραφία  Magalhaes
Το μήκος τους, συμπεριλαμβανομένου και του κεφαλιού τους, κυμαίνεται από 10-15 εκατοστά. Τα οπίσθια άκρα έχουν το διπλό μήκος. Έχουν επίσης λεπτή ουρά με μήκος 20-25 εκατοστά. Τα δάχτυλά του είναι επιμήκη και μάλιστα το τρίτο δάχτυλό του έχει το ίδιο περίπου μήκος με το βραχίονά του.
Πηγή φωτογραφίας
Η γούνα τους είναι πολύ απαλή, βελούδινη κι έχει χρώμα κιτρινωπό-μπεζ. Είναι πολύ ντροπαλά,νυχτόβια ζώα και εμφανίζουν πολύ μικρή δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας. 
Φωτογραφία  Jeroen Hellingman
Είναι τα μοναδικά σωζόμενα πρωτεύοντα, που είναι εντελώς σαρκοφάγα. Τρώνε κυρίως έντομα, τα οποία πιάνουν πηδώντας πάνω σ' αυτά. Επιτίθενται επίσης και αρπάζουν πουλιά, φίδια, σαύρες και νυχτερίδες. Τα tarsier, όπως πηδούν από δέντρο σε δέντρο μπορούν να πιάσουν πουλιά που είναι σε κίνηση!!
Φωτογραφία  Sakurai Midori
Το θηλυκό γεννά δύο μικρά μετά από περίοδο κύησης έξι μηνών. Τα μικρά που γεννιούνται μπορούν νασκαρφαλώσουν σε δέντρα από την πρώτη κιόλας μέρα!!
Το tarsier θεωρείται ένα από τα 25 κρισίμως απειλούμενα πρωτεύοντα θηλαστικά στον κόσμο.


 
 
http://aksioperierga.blogspot.com
http://anoixti-matia.blogspot.com

Θεαματική βροχή Λεοντιδών, στις 17 και 18 Νοεμβρίου.

Posted: 11 Nov 2011 10:43 AM PST

Μία από τις πιο θεαματικές "βροχές" διάττοντων αστέρων, των Λεοντιδών, θα συμβεί την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.
   Το φαινόμενο παρατηρείται κάθε χρόνο και διαρκεί περίπου δύο εβδομάδες, από τις 7 έως τις 28 Νοεμβρίου, το αποκορύφωμα του όμως αναμένεται τις νύχτες της 17ης και 18ης Νοεμβρίου και η καλύτερη στιγμή παρατήρησης είναι λίγο πριν το ξημέρωμα.

 Ο ρυθμός πτώσης των φωτεινών μετεώρων -που γίνεται με ταχύτητα περίπου 71 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο- υπολογίζεται σε 15 ανά ώρα κατά μέσο όρο.


Γιατί ονομάζονται Λεοντίδες
  Οι βροχές των μετεώρων παίρνουν το όνομα του αστερισμού που βρίσκεται στην περιοχή του ουρανού όπου εκδηλώνονται (π.χ. Ωριωνίδες, Αιγοκερίδες, Yδροχοΐδες, Περσείδες κ.α.).
  Οι Λεοντιδες, αν και έρχονται από τον κομήτη 55Ρ/Τέμπελ-Τατλ, οφείλουν το όνομά τους στον αστερισμό του Λέοντα, αφού οπτικά δίνουν την εντύπωση πως προέρχονται από εκεί.

  Εξαιτίας της τροχιάς του κομήτη Τέμπελ-Τατλ, που έχει αντίθετη φορά από αυτήν της Γης, με συνέπεια τα θραύσματά του να συγκρούονται με τον πλανήτη μας μετωπικά, με ταχύτητα σχεδόν διπλάσια από αυτή άλλων διαττόντων. Αναπτύσσεται, έτσι, μια μεγαλύτερη θερμοκρασία λόγω της τριβής κατά τη διέλευση των μετεώρων μέσω της γήινης ατμόσφαιρας, με αποτέλεσμα τα «πεφταστέρια» να καίγονται πιο έντονα και να εκπέμπουν περισσότερη λάμψη κατά την πτώση τους, κάνοντας τους Λεοντίδες να ξεχωρίζουν από τα άλλα πεφταστέρια.
Θύελλα πεφταστεριών!
  Από ιστορική άποψη, οι Λεοντίδες έχουν δημιουργήσει μερικά από τα πιο θεαματικά φαινόμενα στους ουρανούς του πλανήτη μας και μάλιστα υπήρξαν φορές, ιδίως μεταξύ των ετών 1998 - 2002, που εξελίχτηκαν σε πραγματική "θύελλα" μετεώρων, στη διάρκεια της οποίας πολλές χιλιάδες "αστεριών" φαίνονταν να πέφτουν κάθε ώρα στη Γη.

  Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αυτές οι "θύελλες" λαμβάνουν χώρα περιοδικά, ανά 33 χρόνια περίπου, για άγνωστους λόγους. Η τελευταία τέτοια θεαματική «θύελλα» συνέβη το 2002, συνεπώς η επόμενη θα υπάρξει κάπου κοντά στο 2035. Φέτος θα πρέπει να αναμένεται μια ήπια δραστηριότητα.

   Ετσι κι αλλιώς, αυτή η αβεβαιότητα ισχύει γενικότερα στην παρατήρηση διαττόντων αστέρων, καθώς κανείς ποτέ δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το τι θα συμβεί και, φυσικά, κατά πόσο οι καιρικές συνθήκες θα επιτρέψουν την παρακολούθηση του φαινομένου.

 



Με πληροφορίες από το ΑΠΕ
http://www.pyles.tv/News/diastima/leontides.aspx
http://anoixti-matia.blogspot.com

Μάνα Και Κόρη Λιθοβολήθηκαν Μέχρι Θανάτου

Posted: 11 Nov 2011 09:40 AM PST


Ομάδα ενόπλων λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου δύο γυναίκες, μάνα και κόρη, στην επαρχία Γκάζνι του Αφγανιστάν, σύμφωνα με… δηλώσεις αξιωματούχων ασφαλείας στο BBC.



Οι αξιωματούχοι κατηγόρησαν τους Ταλιμπάν για την επίθεση, οποία έγινε για λόγους «ηθικής παρεκτροπής και η μοιχείας».

Οι ένοπλοι εισήλθαν στο σπίτι όπου ζούσαν η χήρα μητέρα και η κόρη, τις άρπαξαν, τις έσυραν έξω και τις λιθοβόλησαν.

«Οι γείτονες δεν βοήθησαν και δεν ειδοποίησαν τις Αρχές εγκαίρως» δήλωσε αξιωματούχος, με την αστυνομία να προχωράει σε δύο συλλήψεις ανδρών, ύποπτους για τη δολοφονία των γυναικών.

 
 
 
mychannel
http://himaira.blogspot.com/

Το μυστηριώδες πείραμα του Μόντρεαλ και η εφαρμογή του στην παγκόσμια οικονομική κρίση.

Posted: 11 Nov 2011 09:33 AM PST


Γράφει ο 29-26
Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι ο Καναδάς είναι μια από τις πιο ανεπτυγμένες οικονομίες του κόσμου, που κόντρα στην κρίση δεν έχει ανεργία και συνεχίζει, ακόμη και σήμερα, με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.
Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν όμως ότι...
εκεί έχουν γίνει τα μεγαλύτερα πειράματα που αφορούν την ανθρώπινη ψυχολογία και την μεταφυσική. Πάντα, βέβαια, με βιτρίνα διάφορες έρευνες μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και επιστημονικών ομάδων  αλλά και πάντα με συμμετοχή των μυστικών υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ.

Τον Μάιο του 1961 συνέβη το εξής απίστευτο πείραμα με τα συνταρακτικά για τις Μυστικές υπηρεσίες αποτελέσματα: Σε 100 εθελοντές, μεταξύ 30 και 50 ετών τέθηκε μεταξύ άλλων και το ερώτημα: ''Επειδή οι αριθμοί και τα χρονικά διαστήματα είναι σχετικά για κάθε άνθρωπο, θέλουμε να μας πεις εάν το διάστημα των έξι μηνών είναι μεγάλο ή μικρό για εσένα.'' Απλό το ερώτημα απλή και η απάντηση. Από τους 100 οι 76 απάντησαν ότι το διάστημα είναι μεγάλο και οι υπόλοιποι 24 ότι είναι μικρό.

Ολόκληρο το πείραμα ήταν φυσικά μια πρόφαση για να τεθεί αυτή και μόνο η ερώτηση. Και αυτό γιατί μετά το τέλος της απάντησης του καθενός  που είπε ''μικρό'' η επιστημονική ομάδα του αποκάλυψε το εξής: ''Ξέρεις, η ομάδα μας έχει κάνει 4 φορές στο παρελθόν την ίδια ερώτηση σε αντίστοιχους με εσένα εθελοντές. Και οφείλουμε να σου πούμε ότι το 60% των εθελοντών που απάντησαν ''μικρό'' πέθαναν μέσα σε περίοδο δύο ετών. Αυτό ίσως οφείλεται σε μία είδους ''πρόγνωση'' που κάνει ασυναίσθητα ο εγκέφαλος ή σε κάτι πιο πολύπλοκο σχετικά με εγκεφαλικά ιόντα αλλά αυτό το ερευνούμε στα εργαστήρια. Μέσα στο επόμενο έτος πιστεύουμε ότι θα φτάσουμε σε ασφαλή συμπεράσματα''. Αφού φυσικά ζήτησαν την απόλυτη εχεμύθεια από τα ''πειραματόζωα'', λόγω της επιστήμης και της εθνικής ασφάλειας, τα αποχαιρέτησαν.

Αυτή η ανακάλυψη της επιστημονικής ομάδας ήταν εννοείται μια ανοησία, ένα συνειδητό ψέμα. Αλλά μιλάμε πάντα για το 1961 που οι άνθρωποι ήταν πολύ πιο ευκολόπιστοι και δεν υπήρχε ούτε η στοιχειώδης τεχνολογία για να ελέγξει κανείς κάτι τέτοιο. Και φυσικά οι 24 αυτοί άνθρωποι κατατρόμαξαν, όταν εξειδικευμένοι επιστήμονες τους είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν να χάσουν την ζωή τους πολύ σύντομα. Και αυτό έκανε το επόμενο διάστημα της ζωής τους σκέτη κόλαση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των επιστημόνων μόνο το 1% των ανθρώπων μεταξύ 30 και 50 ετών πεθαίνουν ξαφνικά από τροχαία, καρδιακά επεισόδια, άγνωστες ασθένειες κλπ. Αυτό επαληθεύτηκε και στους ''76'' που είχαν μία ανθρώπινη απώλεια από έμφραγμα, στατιστικά κανονικό. Όσον αφορά όμως τους 24 που απάντησαν ''λάθος'' δεν ίσχυσε το ίδιο. Εννέα από αυτούς έχασαν την ζωή τους, πράγμα που εντυπωσίασε την ομάδα που μελέτησε το πως και το γιατί έγινε αυτό.

Το πόρισμα τους; Η γνώση ότι είναι πολύ πιθανόν να πεθάνουν τους συνέτριψε. Οι οικείοι τους, ανέφεραν στα μέλη της ομάδας που τους πλησίασε μετά τον θάνατο των ''πειραματόζωων'', ότι το μυαλό τους τον τελευταίο καιρό φαινόταν συνέχεια κολλημένο κάπου και κάτι έμοιαζε να τους απασχολεί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μειωμένη απόδοση στον χώρο εργασίας, εκδήλωση παραβατικής συμπεριφοράς και κατάθλιψη. Επτά από αυτούς απολύθηκαν από την δουλειά τους και μετά τους πήρε η κατηφόρα. Δύο από αυτούς φυλακίστηκαν, ο ένας για ληστεία και άλλος ένας για απάτη. Τέσσερις σκοτώθηκαν σε τροχαίο, οι δύο εξ' αυτών υπό την επήρεια αλκοόλ, τρεις πέθαναν από άγνωστα καρδιακά προβλήματα που αναζωπυρώθηκαν και που προκάλεσαν έμφραγμα του μυοκαρδίου και δύο από ραγδαία και απότομη εξάπλωση κακοήθους καρκίνου.

Αυτή η διαπίστωση εξέπληξε τα μέλη της ερευνητικής ομάδας και τους πολιτικούς προϊσταμένους τους. Δεν φαντάζονταν ότι ο εγκέφαλος θα επιτεθεί με τόση σφοδρότητα στο σώμα μόνο με την βεβαιότητα ενός μελλοντικού αρνητικού γεγονότος και θα επηρέαζε τους συμμετέχοντες ακόμη και στην πιο μικρή καθημερινή τους πράξη. Είναι σαν να βάζεις, έλεγαν, ένα ζευγάρι κόκκινο γυαλιά στα μάτια κάποιου και όλα να αποκτούν γύρω του αυτή την κοκκινωπή απόχρωση. Τίποτα δεν έχει αλλάξει πραγματικά, παρά μόνο ο τρόπος που τα βλέπει.

Μόνο που στο πείραμα, το φίλτρο ήταν ''θανατηφόρο''. Κάποιο μελλοντικό φίλτρο, σκέφτηκαν, μπορεί να περιέχει εξάπλωση ασθενειών, οικονομικές κρίσεις κλπ. Να χρησιμοποιηθεί σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία, που δεν θα κάνει τίποτε άλλο, από το να ωθεί την πραγματοποίηση σε οτιδήποτε εμείς επιλέξουμε. Και διαβίβασαν το πόρισμα τους στους πολιτικούς παράγοντες των χωρών τους.

Τα χρόνια πέρασαν από τότε και πολλά φίλτρα εφαρμόστηκαν στην ανθρωπότητα. Η εξάπλωση της τεχνολογίας βοήθησε πολύπλευρα την απορρόφηση τους από τον πληθυσμό και η αποτελεσματικότητα τους αποδείχθηκε πολύτιμη. Στην Ελλάδα την εξάπλωση των φίλτρων έχουν αναλάβει κυρίως τα media και τα τελευταία χρόνια το ίντερνετ.

Θυμηθείτε μόνο την ελληνική οικονομική κρίση. Το 2008 άρχισε, με αφορμή την παγκόσμια οικονομική κρίση, ένας ακήρυχτος πόλεμος στους Έλληνες πολίτες για την οικονομική κρίση που ζούσαμε, από τα κανάλια και το διαδίκτυο. Αλλά για μισό λεπτό! Το 2008 στην Ελλάδα δεν ζούσαμε καμία κρίση. Είχε σκάσει η Lehman Brothers και το αμερικάνικο τραπεζικό σύστημα αλλά οι ελληνικές τράπεζες και επιχειρήσεις ήταν ανέγγιχτες. Δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα. Και όμως οι Έλληνες, χωρίς καμία μείωση στο εισόδημα τους, άρχισαν να ζούνε την κρίση ένα χρόνο πριν αυτή εμφανιστεί. Δεν έβλεπαν καμιά κρίση αλλά τα δελτία ειδήσεων τους διαβεβαίωναν ότι ήταν εκεί και τους απειλούσε.

Τι συμβαίνει σε έναν άνθρωπο όταν τον βεβαιώνεις ότι θα πεθάνει; Πεθαίνει. Έτσι και αυτόν που βεβαιώνεις ότι θα πτωχεύσει, πτωχεύει και ούτω κάθε εξής. Φυσικά η όλη διαδικασία δεν γίνεται αυτόματα, είναι δυναμική, δηλ. σταδιακά τρομοκρατείς τον καταναλωτή ότι η κρίση παραφυλά, αυτός σταματά να καταναλώνει, τα δημόσια έσοδα μειώνονται, τα κέρδη των επιχειρήσεων μειώνονται, οι επιχειρήσεις απολύουν κόσμο και σε ένα εξάμηνο μπαίνεις στην αδιέξοδη ύφεση. Εάν έχεις και έναν Παπανδρέου πρωθυπουργό αποκλείεσαι και από τις αγορές και έτσι προτρέχεις στο ΔΝΤ.

Από κει και πέρα όμως το πείραμα άλλαξε κατεύθυνση και θα επανέλθω με νεότερα στο μέλλον. Μέχρι τότε προσοχή στα γυαλιά που φοράτε!..



http://himaira.blogspot.com

Ξέρω 10 πράγματα για εσένα…

Posted: 11 Nov 2011 09:10 AM PST



Έχω μαντικές ικανότητες! Μπορώ να σου αποκαλύψω 10 πράγματα για εσένα..






1. Διαβάζεις αυτά τα σημεία
2. Δεν μπορείς να πεις "μ" χωρίς να αγγίξουν τα χείλη σου!
3. Μόλις το δοκίμασες
4. Χαμογέλασες ή γέλασες!
6. Είσαι αγόρι ή κορίτσι
7. Δεν είδες πως προσπέρασα το 5
8. Μόλις κοίταξες
9. Αυτό σου αρέσει!
10. Θα το δείξεις στους φίλους σου!

 


ierosagon
http://tsekouratoi.blogspot.com

Μάθε πως να διασχίσεις έναν δρόμο στην Ινδία (VIDEO)

Posted: 11 Nov 2011 08:19 AM PST

Ηφαίστεια και κεραυνοί

Posted: 11 Nov 2011 07:44 AM PST

Πρόκειται για ένα από τα πιο παράξενα φαινόμενα. Κατά τη διάρκεια που μερικά ηφαίστεια εκρήγνυνται δημιουργούνται ηλεκτρικές εκκενώσεις. Ακόμα δεν έχει βρεθεί τι προκαλεί αυτό το φαινόμενο, αλλά σίγουρα είναι εντυπωσιακό!











 
 
 
http://3otiko.blogspot.com

Βίντεο που κόβει την ανάσα από τον σεισμό στην Τουρκία

Posted: 11 Nov 2011 07:38 AM PST



Σεισμός στην Τουρκία by amaliak

http://papatzides.blogspot.com

30 αλήθειες που …μάλλον δε γνωρίζετε!

Posted: 11 Nov 2011 07:07 AM PST



perierga.gr - Ξέρετε ότι υπάρχουν 30 πράγματα που... δεν ξέρετε!
Πρόκειται για ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που προκαλούν το θαυμασμό και πολύ συχνά την έκπληξη σε όσους τις διαβάσουν. Τις περισσότερες φορές, όμως, δίνουν απάντηση στις όποιες απορίες μπορεί να έχουμε…

1. Στη Νέα Υόρκη πληρώνει πρόστιμο όποιος βάλει την τσάντα του σε άδεια θέση λεωφορείου.
2. Το 1997, οι αμερικάνικες αεροπορικές εταιρίες γλύτωσαν 40,000 $ μόνο και μόνο… βάζοντας μια ελιά λιγότερο σε κάθε σαλάτα.
3. Εκατομμύρια δέντρα φυτεύονται κατά λάθος από σκίουρους που θάβουν σπόρους και μετά ξεχνάν πού τους κρύψανε.
4. Οι κροκόδειλοι καταβροχθίζουν πέτρες για να βουτήξουν πιο βαθιά.
5. Τα ψηλά τακούνια ανακαλύφθηκαν στη Μέση Ανατολή για να μην καίγονται τα πόδια στην άμμο.
6. Το να φας ένα μήλο είναι πιο αποτελεσματικό από ένα καφέ για να κρατηθείς ξύπνιος.
7. Ο μαϊντανός είναι το βότανο που χρησιμοποιείται περισσότερο σε όλο τον κόσμο.
8. Το ανθρώπινο όργανο που μπορεί να αυξήσει το μήκος του 20 φορές είναι. . . .Η κόρη του ματιού!
9. Υπάρχει ένα μόνο τρόφιμο που δεν χαλάει: Το μέλι
10. Τα δελφίνια κοιμούνται με το ένα μάτι ανοιχτό.
11. Το μάτι της στρουθοκαμήλου είναι μεγαλύτερο από τον εγκέφαλό της.
12. Οι δεξιόχειρες ζουν κατά μέσο όρο 9 χρόνια περισσότερο από τους αριστερόχειρες.
13. Ο πιο δυνατός μυς του ανθρώπινου σώματος είναι… η γλώσσα.
14. Είναι αδύνατο να φταρνιστείς με τα μάτια ανοιχτά.
15. Μια μόνο σταγόνα λάδι μηχανής είναι ικανή να κάνει 25 λίτρα νερού μη πόσιμο.
16. Οι χιμπατζήδες και τα δελφίνια είναι τα μόνα ζώα μαζί με τον άνθρωπο που μπορούν να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη.
17. Το γέλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας κάνει τον βραδινό ύπνο καλύτερο.
18. H ψηλότερη γυναίκα που μετρήθηκε ποτέ είναι μια Κινέζα με ύψος 2.47 μέτρα.
19. Τα καζίνο στο Λας Βέγκας δεν έχουν ρολόγια.
20. Τα χαρτονομίσματα δεν κατασκευάζονται από χαρτί -όπως πιστεύουν πολλοί. Στην πραγματικότητα είναι 74% βαμβάκι και 25% λινό.
21. Η ποσότητα χαλκού που περιέχει ο ανθρώπινος εγκέφαλος, είναι αρκετή για να φτιαχτεί μια κάρτα ήχου Η/Υ (6mg).
22. Το πιο δυνατό ζώο είναι ένα …σκαθάρι (Scarabaeidae) που συναντάται κυρίως σε τροπικές ζώνες. Μετρήθηκε ότι μπορεί να σηκώσει 850 φορές το βάρος του. Σαν να σήκωνε ένας μέσος άνθρωπος 64 τόνους.
23. Οι γυναίκες ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους 2 φορες συχνότερα απ' ότι οι άντρες.
24. Το 90% των γυναικών που περπατά σε ένα πολυκατάστημα στρίβει δεξιά.
25. Σε όλη του τη ζωή ο άνθρωπος παράγει τόσο σάλιο που φτάνει για να γεμίσει δύο πισίνες.
26. Στα ΚΨΜ της Τουρκίας το αντικείμενο που πωλείται περισσότερο είναι οι σερβιέτες, και μάλιστα αυτές με φτερά. Οι στρατιώτες τις βάζουν στις αρβύλες τους για να μην τους χτυπάνε.
27. Οι άνθρωποι φοβούνται περισσότερο τις αράχνες από το θάνατο.
28. Η μοναδική χώρα που το όνομα της ξεκινά με «Α» και δεν τελειώνει σε «Α» είναι το Αφγανιστάν.
29. Ο Thomas Edison, ο εφευρέτης της ηλεκτρικής λάμπας, φοβόταν το σκοτάδι.
30. Στον κόσμο υπάρχουν 6.909 διαφορετικές γλώσσες.


http://perierga.gr

O KΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ....

Posted: 11 Nov 2011 06:59 AM PST

ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΤΙ
ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Πολύ σωστός ο καθηγητής του Πανεπιστημιου Haward Νίκος Σταύρου. Mέσα στο παιχνίδι ο λόγος του, (δεν λαϊκίζει όπως θα λέγανε τα ανδράποδα της Ελληνικής πολιτικής) Δεν αυθαιρετεί όταν μιλάει για κήρυξη χρεωκοπίας, αυτό πρέπει να γίνει αλλιώς θα βυθιζόμαστε αέναα μέσα στα τοκοχρεολύσια. Ο Παπαδήμος είναι παιδί του Euro και τον θέλουν σε αυτή την θέση ώστε να το διασφαλίσει. Δεν νοιάζονται για την Ελλάδα η διασφάλιση του Euro τους ενδιαφέρει.
Δείτε το βίντεο....

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ HOWARD ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ



http://e-rodios.blogspot.com

Άνδρας χορεύει γυμνός στο δρόμο (τρελό γέλιο - Βίντεο)

Posted: 11 Nov 2011 06:48 AM PST



Αυτός ο άνδρας δεν κολλάει σε τίποτα..ακόμα και όταν ο κόσμος περνάει από δίπλα του και τον κοιτάζει κάνει το δικό του show

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Το ελληνικό βίντεο που κάνει θραύση στο Youtube -Δείτε το!

Posted: 11 Nov 2011 06:36 AM PST

Μέχρι τώρα πάνω από 713,000 άνθρωποι είδαν το συγκεκριμένο βίντεο και κάποιοι από αυτούς άφησαν και τα σχόλιά τους.Πρόκειται για ένα βίντεο που με πολύ έξυπνο και κατανοητό τρόπο παρουσιάζει την πραγματική εικόνα της Ελλάδας και όχι αυτήν που προσπαθούν να περάσουν πολλά ανθελληνικά δημοσιεύματα.
Δείτε το

 

 
 
 
parganews.com
http://clikare.blogspot.com/

Προγραμματιστής ηλικίας 11 χρονών!

Posted: 11 Nov 2011 06:27 AM PST


Δικαιολογημένα μπορεί να χαρακτηριστεί ως παιδί – θαύμα. Ο λόγος για έναν 11χρονο μαθητή από την Αμερική που σε τόσο μικρή ηλικία προγραμματίζει εφαρμογές για iOS συσκευές. Μάλιστα ο Thomas Suarez όπως είναι και το όνομα του, είναι ιδρυτής της εταιρίας CarrotCorp που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη συγκεκριμένων εφαρμογών λογισμικού.



Η αγάπη του για την τεχνολογία είναι τόσο μεγάλη που αντί να ασχολείται με παιχνίδια και το ποδόσφαιρο όπως τα άλλα παιδιά της ηλικίας του, προγραμματίζει και δίνει διαλέξεις στο TED.
Μάλιστα ο μαθητής του South Bay έχει ιδρύσει και μια Λέσχη Εφαρμογών στο σχολείο του, με σκοπό κάθε μαθητής που συμμετέχει να μάθει τα βασικά όσον αφορά τον προγραμματισμό και την σχεδίαση προϊόντων λογισμικού.
Ο Suarez έχει κυκλοφορήσει ήδη δύο εφαρμογές στο App Store την Earth Fortune, και την πιο δημοφιλή Bustin Jieber.
«Είναι πολλά τα παιδιά που δεν θέλουν αποκλειστικά και μόνο να παίζουν παιχνίδια αλλά τους ενδιαφέρει και να αναπτύσσουν χωρίς όμως να ξέρουν που να ψάξουν για να μάθουν πώς κάνουν ένα πρόγραμμα και φυσικά ούτε οι περισσότεροι γονείς γνωρίζουν για να τους δείξουν» δηλώνει ο 11χρονος.

Στα μελλοντικά του σχέδια περιλαμβάνονται η δημιουργία περισσότερων εφαρμογών τόσο σε iOS όσο και σε android καθώς επίσης και η ανταλλαγή γνώσεων με τους συμμαθητές του.

 
 
 
spnews.gr
http://clikare.blogspot.com

Yoga με την Jordan Carver

Posted: 11 Nov 2011 06:20 AM PST



Ένα μοντέλο από την Γερμανία, και τα εκπληκτικά του προσόντα ήταν αρκετά για να μας κάνουν να δούμε με άλλο μάτι την γυμναστική και κυρίως την yoga.!
Η Jordan Carver, πήρε το στρωματάκι της, έβαλε το κολάν και το καυτό και super αποκαλυπτικό μπλουζάκι της, και πήγε να γυμναστεί στην εξοχή.! Πάντως κατάφερε να γυμνάσει και τα μάτια μας, γιατί την απολαύσαμε από πάνω μέχρι κάτω, και τούμπαλιν.! Ε τόσο μεγάλα εντυπωσιακά και ζουμερά προσόντα, αξίζουν σίγουρα την προσοχή όλων μας.!















































http://athensbars.gr

Το πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη Γη! (pics)

Posted: 11 Nov 2011 06:12 AM PST

Ένα πολύ μυστηριώδες πλάσμα βρέθηκε νεκρό, πιθανότατα στην Ταϋλάνδη.

Κανείς δεν γνωρίζει για το τι ακριβώς πρόκειται, ωστόσο απ'οτι φαίνεται οι χωρικοί που το ανακάλυψαν προσπαθούν να το "ξορκίσουν".





Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν…
strange creature found 02+%25281%2529 Το πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη Γη! (pics)

strange creature found 03 Το πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη Γη! (pics)

thailand creature xfiles Το πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη Γη! (pics)

strange creature found 02 Το πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη Γη! (pics)

strange creature found 05 Το πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη Γη! (pics)

strange creature found 04 Το πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη Γη! (pics) 
 
 
 
 
http://a-pistefto.blogspot.com

Η συνομωσία του 11 ! ! !

Posted: 11 Nov 2011 05:57 AM PST



Ο 11ος Πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης, ορκίστηκε στις 11/11/11. Μάλιστα ο Λουκάς Παπαδήμος γεννήθηκε στις... 11 του μηνός (Οκτώβρης, 1947)

Το μόνο ερώτημα που τίθεται είναι εάν οι αριθμοί θα είναι τυχεροί ή...

Ας μείνουμε στο πρώτο - αισιόδοξο- σενάριο, μπας και η αγορά πάρει λίγο τα πάνω της και ανασάνουμε άπαντες...

Θα κυβερνήσει άραγε για 111 μέρες ???


Μου θυμίζουν όλα αυτά την ταινία " Number 23" με τον Τζιμ Κάρεϊ. Στο τέλος - ή μάλλον από την αρχή- παρανόησε ο δόλιος...


http://leftauparxoyn.blogspot.com

Άκουσαν για πρώτη φορά τη φωνή της κόρης τους μετά από 2 χρόνια

Posted: 11 Nov 2011 05:46 AM PST

Η Hellen και ο Martin περίμεναν δύο χρόνια για να ακούσουν τη φωνούλα... της κόρης τους και έκλαψαν από ευτυχία όταν άκουσαν την πρώτη της κουβέντα: «Σ' αγαπώ μπαμπάκα».

Η Bronte Cassell γεννήθηκε πρόωρη και της έγινε τραχειοτομή για να μπορεί να αναπνέει, όταν ήταν έξι μηνών, αλλά οι σωλήνες τοποθετήθηκαν σε τέτοιο σημείο που δε μπορούσε να μιλήσει.


Η μικρούλα έζησε με το βοηθητικό αναπνευστικό μηχάνημα για 1,5 χρόνο προτού οι γιατροί μπορέσουν να αφαιρέσουν τους σωλήνες και να της δώσουν τη δυνατότητα να εκφράσει αυτά που αισθανόταν στους γονείς της!


«Περιμέναμε πολύ καιρό και αυτές οι λεξούλες αξίζουν όσο τίποτε άλλο» είπε η 41 ετών μητέρα της.


«Ο άντρας μου την κοίταξε και της είπε "Σ' αγαπώ Bronte". Τότε εκείνη γύρισε και τον κοίταξε και του είπε "Σ' αγαπώ μπαμπάκα". Μετά γύρισε κοίταξε εμένα και μου είπε "Κι εσένα σ' αγαπώ μανούλα"» θυμάται με συγκίνηση η Hellen.


«Απλά κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον και κλαίγαμε. Ήταν η πρώτη φορά που την ακούσαμε να μιλάει» πρόσθεσε.


Η Bronte γεννήθηκε πριν καν η μητέρα της μπει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης και ζύγιζε 793 γραμμάρια.


Όταν έγινε έξι μηνών ξαφνικά σταμάτησε να αναπνέει εξαιτίας μιας στένωσης ακριβώς κάτω από τις φωνητικές της χορδές.


Μη μπορώντας να μιλήσει έμαθε να χρησιμοποιεί τη νοηματική ενώ μπορούσε να αρθρώσει κάποιες λέξεις, μιλώντας με τον αδερφό της που είναι 8 μήνες μεγαλύτερός της.



 
 
http://to-potistiri.blogspot.com

Η Ελλάδα του eRepublik σε πόλεμο με τα Σκόπια

Posted: 11 Nov 2011 05:38 AM PST

Το eRepublik είναι το περισσότερο διαδεδομένο browser strategy game με 200.000 μέλη μεταξύ των οποίων και 7.000 Έλληνες.

Είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει τον πόλεμο και τη στρατηγική μεταξύ των κρατών με την οικονομία, την επιχειρηματικότητα, το χρηματιστήριο, την πολιτική, τη δημοσιογραφία αλλά και πολλά άλλα. αυτή τη στιγμή σε πόλεμο με τα Σκόπια εδώ και ένα μήνα. Μειονεκτούμε αριθμητικά και έχουμε χάσει αρκετό έδαφος και αυτή τη στιγμή παλεύουμε για την απελευθέρωση των εδαφών μας.

Χρειαζόμαστε επομένως τη βοήθειά σου.


Γράψου εδώ

VIDEO: Τερματοφύλακας σκόραρε από… το σπίτι του!

Posted: 11 Nov 2011 05:31 AM PST

Τερματοφύλακας σκόραρε από… το σπίτι τουΔεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τερματοφύλακα να σκοράρει με μακρινή μπαλιά...



Κάθε φορά που συμβαίνει όμως είναι ξεχωριστή.
Πρωταγωνιστής στο βίντεο που ακολουθεί είναι ο τερματοφύλακας της ομάδας των San Jose Earthquakes, ο οποίος σκοράρει με σουτ μέσα από την δική του περιοχή εναντίον της αγγλικής ομάδας της Premiership, West Brom, που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στις ΗΠΑ.

 
 
 
http://to-potistiri.blogspot.com

Σκυλιά... γίγαντες Δείτε φωτογραφίες!!

Posted: 11 Nov 2011 04:55 AM PST



Με ένα τέτοιο σκύλο για φύλακα, άντε να μπει κλέφτης στο σπίτι σου


















http://www.kamikazi.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές