Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ArvilaTV | Funny Shit


ArvilaTV | Funny Shit


Γνωστή και super καυτή ξανθιά γδύνεται και μας στέλνει αδιάβαστους.!

Posted: 09 Oct 2011 01:00 PM PDT




Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Αφροδίτη Μπάρμπα

Posted: 09 Oct 2011 12:00 PM PDT




Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

She is horny for a cock

Posted: 09 Oct 2011 11:45 AM PDT





Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Super sexy Μάρω!

Posted: 09 Oct 2011 11:30 AM PDT




Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Ξεχειλιζουν οι βυζαρες της Alice Goodwin στο ΖΟΟ

Posted: 09 Oct 2011 11:21 AM PDT




Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Balloon party ..και η σουφρα ετοιμηηηηη....

Posted: 09 Oct 2011 11:08 AM PDT





Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Aχχχ.. βρε Katya

Posted: 09 Oct 2011 10:30 AM PDT







Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Τα δροσερα βυζομπαλα της Sarah

Posted: 09 Oct 2011 10:15 AM PDT











Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Βυζια που πνιγονται σε ενα καυτο κοκκινο κορμακι

Posted: 09 Oct 2011 10:00 AM PDT









Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Εν αρχή ην το κώλον

Posted: 09 Oct 2011 09:45 AM PDT




Το πρωκτικό σεξ εξακολουθεί να είναι η πιο παρεξηγημένη ερωτική πράξη.

Παρόλο που το ¼ από εμάς το έχει δοκιμάσει, παραμένει μία συζήτηση ταμπού. Ίσως μάλιστα να ανήκεις και συ στο ποσοστό των γυναικών που διστάζουν να προχωρήσουν σ' αυτή την σεξουαλική πρακτική. Συνήθως, η ευθύνη γι' αυτή την απροθυμία αποδίδεται σε μια σειρά μύθους και παρεξηγήσεις. Μάθε την αλήθεια, και βρες τις απαντήσεις στα πιο κοινά άγχη των γυναικών γύρω από το πρωκτικό σεξ.
Εν αρχή ην το κώλον: μόλις εντρυφήσεις στις σωστές τεχνικές του πρωκτικού σεξ, θα το κάνεις με ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Ο πρωκτός περιέχει έναν τεράστιο αριθμό νεύρων, που τον προάγουν σε μία από τις πιο ευαίσθητες ερωτογενείς ζώνες που διαθέτεις. Τα χάδια, το μασάζ και άλλοι τρόποι διέγερσης του πρωκτού, μπορούν να αποβούν ιδιαίτερα απολαυστικά. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν γυναίκες που μπορούν να έρθουν σε οργασμό και μόνο από την πρωκτική επαφή .

Μύθος Νούμερο 1: Ο πρωκτός είναι βρώμικος
Η πραγματικότητα: κατά την παιδική σου ηλικία έμαθες πως ο πρωκτός είναι βρώμικος και δεν πρέπει να τον αγγίζεις. Αν μάλιστα τον άγγιζες κατά λάθος, έπρεπε να προβείς σε διεξοδικό πλύσιμο των χεριών. Παρόμοιες αντιλήψεις έχεις ακούσεις και για το αιδοίο ή τον κόλπο. Έλα όμως που η διέγερση αυτών των περιοχών παρέχει μια σειρά ευχάριστων αισθήσεων! Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την περίπτωση του πρωκτού. Μια καθημερινή ρουτίνα υγιεινής, μπορεί να μετατρέψει τον πρωκτό σε ένα από τα πιο καθαρά σημεία του σώματος.
Παρόλα αυτά, ο πρωκτός περιέχει και τα δικά του φυσικά βακτήρια. Γι' αυτό, αν θέλεις να αποφύγεις τις μολύνσεις, δεν πρέπει να επιτρέπεις την απευθείας διείσδυση οποιουδήποτε αντικειμένου (πέους, δονητή) από τον πρωκτό στον κόλπο.

Μύθος Νούμερο 2: η πρωκτική επαφή είναι ιδιαίτερα επώδυνη
Η πραγματικότητα: η επαφή της πίσω πόρτας δεν πρέπει να είναι επώδυνη. Αν πονάς, σημαίνει πως γίνεται με το λάθος τρόπο. Αν μάθεις από πριν τις σωστές τεχνικές, θα το ευχαριστηθείς περισσότερο. Τα κλειδιά για την ανώδυνη πρωκτική συνουσία είναι τρία: χαλάρωση, λίπανση και παιδεία.
Ο πρωκτός είναι ένας σωλήνας τεσσάρων εκατοστών που βρίσκεται περικυκλωμένος από δύο δακτύλιους μυών. Ο ένας δακτύλιος, ο ονομαζόμενος εξωτερικός σφιγκτήρας βρίσκεται υπό τον έλεγχό σου. Ο έτερος, εσωτερικός, τεντώνεται αυτόματα, όταν κάτι πιεστεί να μπει στον πρωκτό. Εφόσον ο εξωτερικός σφιγκτήρας χαλαρώσει, το πρωκτικό σεξ θα γίνει ευκολότερο και πιο ευχάριστο. Έχε υπόψη όμως, πως πρωκτός δεν υγραίνεται φυσικά, γι' αυτό αν θες να αυξήσεις την ευχαρίστηση, πρέπει να χρησιμοποιήσεις πολλά λιπαντικά με βάση το νερό.

Μύθος Νούμερο 3: το πρωκτικό σεξ είναι επιβλαβές και ανθυγιεινό
Η πραγματικότητα: πολλές γυναίκες φοβούνται πως η επαφή της πίσω πόρτας θα τους προκαλέσει αιμορροΐδες, πληγές και δάκρυα. Κάποιες μάλιστα φοβούνται πως θα πάθουν ακράτεια και θα κυκλοφορούν με πάνες για το υπόλοιπο της ζωής τους. Η σωστή και ευχάριστη πρωκτική συνεύρεση δεν προκαλεί βλάβη, ούτε στον πρωκτό, ούτε στο έντερο. Εφόσον ο σύντροφός σου δεν πάσχει από κάποια μεταδοτική ασθένεια, ούτε το σπέρμα ούτε τα λοιπά υγρά θα επιδράσουν αρνητικά στην υγεία σου. Αν δεν είσαι σίγουρη για την κατάσταση υγείας του εραστή σου (αν για παράδειγμα πάσχει από κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα), χρησιμοποίησε οπωσδήποτε προφυλακτικό με έξτρα λίπανση. Απόφυγε τα προφυλακτικά που περιέχουν σπερματοκτόνο, που μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στα ευαίσθητα πρωκτικά τοιχώματα και τον πρωκτό.

Μύθος Νούμερο 4: Το πρωκτικό σεξ είναι μία διεστραμμένη, ανώμαλη πράξη
Η πραγματικότητα: αντίθετα με ό,τι λέγεται, η πρωκτική επαφή αποτελεί ερωτική πράξη ευρέος αποδεκτή εδώ και αιώνες. Μάλιστα, σε παλιότερες εποχές, οι γυναίκες προτιμούσαν την ευχαρίστηση που προσέφερε το πρωκτικό σεξ και ταυτόχρονα διαφύλασσαν την αγνότητα τους. Βέβαια, αν δε νιώθεις άνετα με τη συγκεκριμένη σεξουαλική πρακτική, απλά μην την εφαρμόζεις! Κανείς δεν μπορεί να σε αναγκάσει να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις.

Μύθος Νούμερο 5: Το πρωκτικό σεξ είναι μόνο για τους ομοφυλόφιλους
Η πραγματικότητα: παρόλο που για μεγάλο χρονικό διάστημα θεωρείτο αποκλειστική πρακτική των ομοφυλοφίλων, υπάρχουν πολλά ετερόφυλα ζευγάρια που θεωρούν το πρωκτικό βασικό πιάτο του ερωτικού τους μενού. Η πίσω πόρτα αποτελεί απλώς μια ακόμη επιλογή για την σεξουαλική ικανοποίηση και ουδεμία σχέση έχει με την σεξουαλική ταυτότητα του καθενός.

Όλα είναι θέμα ανατομίας
Για να κατανοήσεις καλύτερα το πρωκτικό σεξ πρέπει να ξέρεις την ανατομία του πρωκτού. Πάρε ένα εύκαιρο καθρεφτάκι και ένα φακό ανά χείρας και παρατήρησε καλά τον πρωκτό σου. Καθώς επεξεργάζεσαι τους γλουτούς θα παρατηρήσεις την είσοδο του πρωκτού. Παρόλο που σου φαίνεται μικρή και τεντωμένη, είναι πολύ ευλύγιστη έτσι ώστε να μπορεί να δεχτεί μέσα της από ένα μικρόδαχτυλάκι, ένα παιχνίδι (ερωτικό ή μη) αλλά και ένα οποιουδήποτε μεγέθους πέος.
Θα παρατηρήσεις ακόμα, πως η επιδερμίδα που καλύπτει τα τοιχώματα του πρωκτού είναι σκουρόχρωμη και ρυτιδιασμένη, με ανεπτυγμένη τριχοφυΐα αλλά και κάποιους ιδρωτοποιούς και βλεννογόνους αδένες.
Η είσοδος, αν μπορούμε να την αποκαλέσουμε έτσι, του πρωκτού περιέχει εκατοντάδες νευράκια και είναι εξίσου ευαίσθητη στο άγγιγμα και το τέντωμα. Στη συνέχεια του πρωκτού βρίσκεται το ορθόν έντερο.
Το ορθό έντερο έχει μήκος 12,7 εκατοστών και πολλές πτυχώσεις. Επειδή το τοίχωμα του εντέρου είναι ευαίσθητο, τα αιχμηρά ή παράξενα αντικείμενα μπορούν εύκολα να προκαλέσουν ζημιά. Αν και δεν είναι τόσο ευαίσθητο όσο ο πρωκτός, κάποιες γυναίκες θέλουν να αισθάνονται την πρωκτική μεστότητα που δημιουργείται με τη διείσδυση κατά την ερωτική πράξη.

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Η Ναντια Μαυριδη και το ..αλογο σε νεες αποκαλυπτικες φωτο

Posted: 09 Oct 2011 09:30 AM PDT


Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΗ ΜΟΝΙΜΩΣ…!

Posted: 09 Oct 2011 09:16 AM PDT



Τι γίνεται όμως όταν φτάνουμε στο άλλο άκρο και καταλήγουμε να ερεθιζόμαστε με τα πάντα;

Κάτι τέτοιο συμβαίνει με την 39χρονη Joleen Baughman από το Μεξικό, παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών που μετά από ένα τροχαίο είχε την τύχη-ατυχία να πάθει μια ανεπανόρθωτη ζημιά, με αποτέλεσμα να ερεθίζεται με το παραμικρό.
Η πάθηση αυτή που ονομάζεται "Ακούραστο Γεννητικό Σύνδρομο" ή "Σύνδρομο Συνεχούς Σεξουαλικής Επιθυμίας" είναι αρκετά σπάνια. Ουσιαστικά, μετά το ατύχημα, ένα νεύρο της νεφρικής πυέλου της, που ελέγχει τη σεξουαλική επιθυμία, πειράχτηκε κι έτσι μπορεί να ερεθιστεί ακόμα και την ώρα που σκουπίζει, κάθεται στο λεωφορείο ή όταν απλώς περπατά σε ένα δωμάτιο.
Κι αν αυτή η ζημιά αρχικά της φάνηκε ωραία και αποφάσισε να το χαρεί με τον άνδρα της, πλέον της έχει γίνει ένας ανυπόφορος εφιάλτης. Όπως δήλωσε η ίδια: "Είναι ανυπόφορο. Και μόνο η αίσθηση των ρούχων που τρίβονται πάνω μου με ανάβει και έτσι δεν μπορώ να σκέφτομαι καθαρά. Ντρέπομαι πολύ για την κατάστασή μου και μου είναι αδύνατο να συγκεντρωθώ".
http://to-kounavi.blogspot.com

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Τον παιρνει στη κωλαρα της και μετα κλαψουριζει

Posted: 09 Oct 2011 09:00 AM PDT




ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO





Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Έλενα Βέντη γυμνή στην πισίνα! τα δείχνει ΟΛΑ!

Posted: 09 Oct 2011 08:54 AM PDT



sex-mama

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Η Σέξι Και Όποιος Αντέξει Νάταλι Θάνου Είτε με φορεματάκι, είτε με μαγιό, είτε στην πίστα είτε στην πασαρέλα, η ξανθιά καλλονή ξέρει να μαγνητίζει τα αντρικά βλέμματα

Posted: 09 Oct 2011 08:46 AM PDT



Οι διακοπές τελείωσαν και η Νάταλι Θάνου επανήλθε, κλέβοντας την παράσταση. Η εκρηκτική ξανθιά πήγε στο Socolata Club για να γιορτάσει τα γενέθλια της Σπυριδούλας Κάμπου και μας απέδειξε -έχοντας και λίγη βοήθεια από το λευκό κιλοτάκι της- γιατί δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε.

Πάντως και όρθια παραμένει καυτή. 

Καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης για εκείνη, καλοκαιρινές στιγμές καύσωνα για εμάς. 


Έτσι όπως τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε: Στην πασαρέλα με μικροσκοπικά εσώρουχα. 


Και μην πει ποτέ κανείς ότι δεν έχει ταλέντο στο τραγούδι. Η φωτογραφία τα λέει όλα από μόνη της.











Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Σπέρμα, το καλύτερο αντικαταθλιπτικό!

Posted: 09 Oct 2011 02:14 AM PDT



Ξεχάστε τα αντικαταθλιπτικά χάπια, ακυρώστε το ραντεβού με τον ψυχολόγο και αφήστε στην άκρη τη σοκολάτα....
Το μυστικό της καλής διάθεσης βρίσκεται στο σπέρμα! Αμερικανοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το ανδρικό σπέρμα είναι ένα αποτελεσματικό αντικαταθλιπτικό.

Μια αλήθεια που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι το αντρικό σπέρμα αποτελείται από σπερματοζωάρια σε ποσοστό μόλις 3%. Το υπόλοιπο είναι νερό, σάκχαρα, ανοσοκατασταλτικές ουσίες (για να μην καταστρέφει ο γυναικείος οργανισμός τα σπερματοζωάρια) και ορμόνες που είναι γνωστό ότι ανεβάζουν τη διάθεση.

Οι επιστήμονες μελέτησαν τη συμπεριφορά και τη διάθεση των γυναικών που είχαν σεξουαλική επαφή με προφυλακτικό και χωρίς και διαπίστωσαν πως οι γυναίκες που δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικό είχαν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν κατάθλιψη ή μεγάλες διακυμάνσεις στη διάθεση.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι γυανίκες που κάνουν ελεύθερο σεξ εκτίθενται απευθείας στο σπέρμα και στις θαυματουργές ιδιότητές του!

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Τι θα έλεγε το πέος του αν μιλούσε

Posted: 09 Oct 2011 01:32 AM PDT


Πολλά θέλει να σου πει κι εκείνος και το πέος του!



Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Πρωτάρα στο σεξ: μύθοι και αλήθειες

Posted: 09 Oct 2011 01:00 AM PDT


Μπορεί να είσαι πρωτάρα στον έρωτα αλλά δεν χρειάζεται να μην ξέρεις την πραγματικότητα!



Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Πώς θα τον ανάψεις στο πι και φι

Posted: 09 Oct 2011 12:45 AM PDT


Πήραν φωτιά τα σεντόνια



Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

4 εγγυημένα κόλπα για μοναχικούς οργασμούς

Posted: 09 Oct 2011 12:31 AM PDT


Δεν θέλει κόπο καλή μου, τρόπο και χρόνο χρειάζεται!


Πάει καιρός από τότε που ένας άντρας μοιράστηκε μαζί σου το διπλό σου κρεβατάκι! Γιατί να σκας αφού μπορείς και μόνη να περνάς καλά! Κι αν δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις και πώς να ευχαριστηθείς το solo sex, υπάρχουν 4 τεχνικές που δεν αποτυγχάνουν!
1. Να γίνει "κατάσταση":
Πολλές γυναίκες υποτιμούν την δυναμική του μοναχικού παιχνιδιού και προτιμούν να απέχουν εντελώς από τη σεξουαλική διέγερση εφόσον δεν διαθέτουν σύντροφο ή ο αγαπημένος τους είναι μακρυά. Κι όμως, το να ανακαλύψεις τα κλειδιά που ανοίγουν την πόρτα στον οργασμό μόνη σου, μπορεί να κάνει το σεξ μαζί του ακόμα καλύτερο. Ακόμα και το απλό να χαϊδέψεις τον εαυτό σου μπροστά του κάποια στιγμή, φαντάζει έξτρα δύσκολο εφόσον δεν προπονείσαι μόνη!
Προφανώς και η ζωή σου είναι πολυάσχολη , οπότε για να ξεκινήσεις μια σόλο εμπειρία που θα απολαύσεις, πρέπει να μηδενίσεις τα κουδουνίσματα των κινητών και σταθερών τηλεφώνων και γενικά κάθε πηγή που μπορεί να σε αποσπάσει! Πρώτα θα χαλαρώσει το μυαλό σου και κατόπιν το σώμα σου. Βρες το μέρος που σε χαλαρώνει, είτε είναι το κρεβάτι σου, είτε η μπανιέρα, είτε ο καναπές ακόμα και η κουνιστή πολυθρόνα στο σαλόνι σου. Για να σου ανοίξει η όρεξη μπορείς να σκεφτείς παλιές ερωτικές εμπειρίες που σου άφησαν ωραιότατες αναμνήσεις ή να εμπνευστείς από κάποια ερωτική σκηνή στο σινεμά ή απλά να φτιαχτείς με λίγη αισθαντική μουσική και ένα ποτηράκι κρασί, ακόμα και μια ξεχασμένη φαντασίωση. Ξεκίνησε με αυτά τα εργαλεία και αφού σου έρθει η όρεξη, προχώρα στο παρασύνθημα.
2. Στα "μπαλκόνια" είναι η θέα:
Σύμφωνα με ευρήματα πρόσφατης έρευνας, σχεδόν το 1% του γυναικείου πληθυσμού μπορεί να κορυφώσει με τα χάδια στο στήθος και μόνο. Όμως και οι υπόλοιπες όχι τόσο τυχερές γυναίκες μπορούν να επιμελούνται το στήθος και ειδικά τις ρώγες τους στα μοναχικά τους παιχνίδια ίσως με λίγη περισσότερη προσπάθεια αλλά με την ίδια απόλαυση! Αν τα χέρια σου δεν γλιστρούν όσο θα ήθελες, βάλε στα δάχτυλά σου λίγη λοσιόν ή κάποιο αιθέριο έλαιο και παίξε με το στήθος και τις ρώγες σου τρίβοντάς τες ανταλλάσσοντας την πίεση που τους ασκείς.
Μπορεί να χρειαστεί να παίξεις μέχρι και 5 λεπτά με το κάθε στήθος για να έρθεις σε οργασμό αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Ανεβοκατέβασε τα δάχτυλά σου από το στήθος μέχρι και τον αφαλό και φτάσε μέχρι κι την μικρή σου περιοχή αναπνέοντας βαθιά και αργά!
3. Σαν σταρ του σινεμά:
Ποιά είναι η Κιμ Καρντάσιαν που μπορεί να παίζει το σύμβολο του σεξ και να κατακλείσει το διαδίκτυο με ερωτικές της στιγμές. Όχι, δεν θα βγάλουμε τα απόκρυφά σου σε κοινή θέα αλλά θα κάνεις εσύ τον σκηνοθέτη του εαυτού σου παίρνοντας το κινητό τηλέφωνο ή την ψηφιακή μηχανή στο χέρι. Φτιάξε το δικό σου μοναχικό σεξοβιντεάκι και δεν θα χάσεις. Φώναξε όσο θες και διεκδίκησε τον οργασμό σου σαν να είσαι υποψήφια για όσκαρ. Αν δεν θέλεις να φτιάξεις βίντεο, τράβηξε σέξι φωτογραφίες σε ακόμα πιο σέξι πόζες. Φόρεσε τα αγαπημένα σου εσώρουχα, αφαίρεσέ τα σιγά σιγά, λήψη με λήψη ενώ μπορείς να παίξεις και με το φωτισμό για να δεις τι σου ταιριάζει.
Μην ανησυχείς για τα περιττά σου κιλά. Σίγουρα θα βρεις μια φωτογραφία που να σε κολακεύει και γρήγορα θα αγαπήσεις το γυμνό σου εαυτό.
Τα βοηθήματα να είναι καλά:
Σίγουρα τα χέρια σου (η παλάμη και τα πολύτιμα δαχτυλάκια σου) αποτελούν βασικό εργαλείο του σόλο σεξ που μπορούν να σε οδηγήσουν στην ηδονή.
Φυσικά, στην προσπάθεια της αυτοϊκανοποίησης δίχως όρια, μπορείς να φέρεις στο κρεβάτι σου και έναν ωραιότατο δονητή, λίγο λιπαντικό, ακόμα και η αγορά των διάσημων Geisha balls (οι μπάλες της Γκέισας) μπορούν να γίνουν σύμμαχοι στον οργασμό σου.
Αν είσαι πιο παραδοσιακή, αρκεί λίγο τρεχούμενο νερό σε χλιαρή θερμοκρασία στο ντους για να βάλει φωτιά στην μικρή σου περιοχή. Ξεκίνα με τα δάχτυλά σου, εξερεύνησε τα μαγικά σου κουμπιά εκεί κάτω και στη συνέχεια βάλε στο παιχνίδι και κάποιο sex toy.
Τα μικρά μυστικά:
*Πολλές γυναίκες επιθυμούν να φτάσουν στο μοναχικό οργασμό, χωρίς καν να έχουν εικόνα του τι γίνεται εκεί χαμηλά. Ξεκίνησε σωστά, τοποθετώντας ένα καθρεφτάκι για να δεις που βρίσκεται η κλειτορίδα σου για αρχή, πώς είναι και που ξεκινά η είσοδος του κόλπου και του πρωκτού σου.
*Βάλε ένα δαχτυλάκι εκεί πίσω: ίσως να σου αρέσει, ίσως και όχι. Αν δεν το κάνεις, δεν θα μάθεις. Και μην δειλιάσεις αν νιώσεις άβολα στην αρχή.
*Χρησιμοποίησε λιπαντικό με βάση το νερό και όχι άλλα γαλακτώματα που μπορούν να βλάψουν το ph της ευαίσθητης περιοχής.
*Αν χρησιμοποιήσεις δονητή, τοποθέτησέ τον σε μια μέτρια ταχύτητα πάνω στην κλειτορίδα και μην βιαστείς ν προχωρήσεις στον κόλπο.
*Αν δεν σου αρέσει να ξαπλώνεις ανάσκελα, γύρνα μπρούμυτα στο κρεβάτι και άσε τα δάχτυλά σου να κάνουν το θαύμα τους ταυτόχρονα με την πιο έντονη τριβή πάνω στα σεντόνια σου.

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Sex : 5 νέα μέρη για να το κάνεις !!

Posted: 09 Oct 2011 12:25 AM PDT





Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Μετά τα 30 η γυναίκα παίρνει "φωτιά".

Posted: 09 Oct 2011 12:15 AM PDT



Γίνεται ηφαίστειο και απολαμβάνει το σεξ ακόμα και όταν ξεπεράσει τα 50...


Οι γυναίκες μέσης αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας παρουσιάζουν πολύ υψηλά 

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Η γκόμενα του Ashton Kutcher , Sara Leal … “μας τα δείχνει” !!

Posted: 09 Oct 2011 12:00 AM PDT



οι υπόλοιπες φωτογραφίες εδώ

Η Αλεξάνδρα Ρίζου ήταν στο … Maxim !

Posted: 08 Oct 2011 11:00 PM PDT




Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Το πιο τυχερό μπλουζάκι … ever !!!

Posted: 08 Oct 2011 10:46 PM PDT

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές