Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

PERIERGAA


PERIERGAA


Kαταπληκτικές 3D ζωγραφιές! (21 pics)

Posted: 24 Aug 2011 02:57 PM PDT

images017.jpg


Οι δημιουργοί αυτών των αριστουργημάτων είναι οι πραγματικοί καλλιτέχνες με μεγάλη φαντασία!


images007.jpg

images008.jpg

images009.jpg

images010.jpg

images011.jpg

images012.jpg

images013.jpg

images014.jpg

images015.jpg

images016.jpg

images018.jpg

images019.jpg

images020.jpg

images021.jpg

images001.jpg

images002.jpg

images003.jpg

images004.jpg

images005.jpg

images006.jpg



angelz.gr
http://www.darksface.com/

Μυστικό Σχέδιο για την Κρήτη

Posted: 24 Aug 2011 02:35 PM PDT

Να Διευκρινήσουμε ενα πράγμα:
O Κρητικός Θεωρεί τον εαυτό του Ελληνα και ποτέ απο τα βάθη της αρχαίας Ιστορίας του Κρητικού Λαού δεν αμφισβητηθηκε αυτό. Αλλωστε οι Θυσιες του Κρητικού Λαού εναντίον των κατακτητων το απέδειξαν αυτο με τον πιό περιτρανο τρόπο. Ωστόσο μια μικρή ομαδα Κρητικών με υποπτη δραστηριότητα ζητούν την ανεξαρτησία της Κρητης.



ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ;
Η Κρήτη λόγο της θέσης της εχει τεράστια Στρατηγική σημασία. Ελέγχει την Ευρωπη, την Αφρική, την μέση Ανατολή και την Ασία καθως και τις Θαλλάσιες οδούς εμπορίου και τα πετρελαια της διορυγας του Σουέζ.

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
Το όλο θέμα έχει σαν αφετηρία την ημερομηνία 1912-13 κατά την οποία υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου. Μέχρι τότε η Κρήτη κι από το 1898 (τυπικά από το 1896, βάσει της συνθήκης του Βερολίνου), αποτελούσε αυτόνομο τμήμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (με ταυτόχρονο έλεγχο των Μεγάλων Δυνάμεων), με όνομα «Κρητική Πολιτεία» και πρωτεύουσα τα Χανιά, ενώ είχε και δική της σημαία, βουλή, χωροφυλακή (υπό ξένη διοίκηση), σύνταγμα, ύμνο, νομίσματα, παράσημα κ.α., τα οποία ήταν, κατά βάση, παραλλαγές των αντίστοιχων του ελληνικού κράτους.

Ουσιαστικά η «διακυβέρνηση» της Κρητικής Πολιτείας, ασκούνταν από ένα μεικτό συμβούλιο το οποίο απαρτίζονταν απ' τα επιμέρους συμβούλια των Κρητών και των Μεγάλων Δυνάμεων. Το συμβούλιο όμως των Μεγάλων Δυνάμεων είχε ουσιαστικά την πρωτοκαθεδρία, καθώς είχε το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να αναστείλει την λειτουργία του συμβουλίου των Κρητών και να ζητήσει την ανασύστασή του, αν θεωρούσε ότι παραβαίνει κάποια όρια ή αυθαιρετεί.

Η εξωτερική πολιτική του νησιού παρέμεινε δέσμια των «προστατών» του. Η Κρητική Πολιτεία π.χ. δεν είχε δικαίωμα πολέμου κι οι σχέσεις της με άλλα κράτη περνούσαν, ουσιαστικά, από την έγκριση των Μεγάλων Δυνάμεων. Λόγω επίσης της υψηλής επικυριαρχίας του Σουλτάνου στο νησί, δεν ήταν επιτρεπτή η συγκρότηση κρητικού στρατιωτικού σώματος (αντ' αυτού δημιουργήθηκε η λεγόμενη «Πολιτοφυλακή», η οποία βεβαίως δεν είχε στρατιωτικό ρόλο και ισχύ).



ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ: Το αστερι με κοκκινο φοντο ειναι Τουρκικο, οχι Κρητικο!

Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
Η σημαία της «Κρητικής Πολιτείας» βασίζονταν σε μια παραλλαγή της ελληνικής σημαίας του 1822. Τα τρία γαλάζια τεταρτημόρια, συμβόλιζαν την χριστιανική-ελληνική πλειοψηφία της Κρήτης. Το πρώτο όμως από τα τεταρτημόρια (χρώματος ερυθρού, το οποίο αποδίδεται στην μουσουλμανική-τουρκική μειονότητα) το οποίο απεικόνιζε το λευκό αστέρι, συμβόλιζε και δήλωνε την υψηλή επικυριαρχία του Σουλτάνου στο νησί (και όχι έτσι απλά την μουσουλμανική-τουρκική μειονότητα ή «το κρητικό αίμα που χύθηκε στους αγώνες», όπως, είτε σκοπίμως είτε από άγνοια υποστηρίζουν με παρρησία αρκετοί).

Η ΚΡΗΤΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ"
Ουδέποτε υπήρξε ανεξάρτητο κράτος της Κρήτης, αλλά μια (ημι)αυτόνομη και πλήρως ελεγχόμενη περιοχή από τις Μεγάλες Δυνάμεις.

Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ" ΗΤΑΝ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Ως εκ τούτου, η σημαία δεν συμβόλιζε την ανεξάρτητη Κρήτη (όπως δυστυχώς, λανθασμένα πιστεύουν πολλοί και την αναρτούν με «υπερηφάνεια»), αλλά την υποταγή στην Οθωμανική Πύλη, καθώς το νησί εξακολουθούσε να αποτελεί εδαφικό τμήμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Επιπλέον, η συγκεκριμένη σημαία, ουδέποτε αποτέλεσε αγωνιστικό λάβαρο ή επαναστατικό σύμβολο που καθιερώθηκε από τους Κρήτες, αλλά ήταν μια επινόηση των Μεγάλων Δυνάμεων και του Σουλτάνου (το αστέρι μπήκε μετά από δική του απαίτηση).

Η σημαία λοιπόν της Κρητικής Πολιτείας, πέραν της όποιας ιστορικής σημασίας και παρουσίας της στην νεότερη ιστορία, δεν αποτελεί ένα σύμβολο το οποίο θα πρέπει να δημιουργεί «ρίγη» συγκίνησης και συναισθήματα «υπερηφάνιας», σε κανέναν Έλληνα και πολύ περισσότερο σε κανέναν Κρητικό.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ "ΥΠΟΠΤΑ" ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ
Η «Ανεξάρτητη Κρήτη» δεν φαίνεται να αποτελεί στόχο μόνο μιας χώρας, ή τουλάχιστον, οι διασπαστικές κινήσεις δεν υποκινούνται μόνο από μία, αλλά περισσότερες (κατά κύριον λόγο, Τουρκία, Ισραήλ, Γερμανία, Αγγλία, Η.Π.Α).



Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΣ
Μια πρώτη αναφορά, μαρτυρείται απ' τον οπλαρχηγό της κρητικής αντίστασης κατά των Γερμανών, Καπετάν Μανώλη Μπαντουβά.
Όπως αφηγήθηκε ο ίδιος, στον συγγραφέα Αντώνη Σανουδάκη, του προτάθηκε από τον Βρετανό πράκτορα των Βρετανικών Ειδικών Δυνάμεων (Special Operations Executive), Μόντι Γουντχάουζ (Monty Woodhouse), που βρίσκονταν τότε στο νησί και συνεργάζονταν με τις ντόπιες δυνάμεις, να ηγηθεί (ο Μπαντουβάς) αυτονομιστικής κίνησης με την οικονομική στήριξη της Αγγλίας. Σε αντάλλαγμα, ο Μπαντουβάς θα χριζόταν πρώτος πρόεδρος της αυτόνομης Κρήτης.
Ο Μανώλης Μπαντουβάς, αντέδρασε σαν γνήσιος Έλληνας και δη Κρητικός: Αρνήθηκε, κι όπως λέγεται, συνέλαβε επί τόπου τον Γουντχάουζ και τον διέταξε να εγκαταλείψει την Κρήτη άμεσα.

Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΙΣΡΑΗΛIΝΩΝ
Το θέμα άρχισε να ανακινείται πάλι στα τέλη της δεκαετίας του 70 και γνώρισε μια έξαρση στην δεκαετία του 80.
Το 1975 η αθηναϊκή εφημερίδα «Αθηναϊκή» (26-6-1975) απεκάλυπτε σε δημοσίευμα της ότι από το 1963 οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες επιδίδονταν στη δημιουργία σεναρίων, τα οποία στόχευαν στη συγκρότηση αυτονομιστικών κινήσεων στη Κρήτη.

Εδώ αξίζει να γίνει μνεία και στην αυτονομιστική δραστηριότητα που ανέπτυξε μεταπολιτευτικά ομάδα 6 Εβραίων στα Χανιά, λόγος ο οποίος έγινε και η αιτία απελάσεώς τους, ενώ άπλετο φως στις ισραηλινές ραδιουργίες ρίχθηκε το 1976, όταν ο καταδικασθείς από δικαστήριο του Ηρακλείου αυτονομιστής Ε. Ράμελ, αποφυλακίστηκε κατά τρόπο ανεξιχνίαστο, για να γίνει αργότερα γνωστό ότι επρόκειτο για αξιωματικό της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας ΜΟΣΑΝΤ.

Το 1977, πράκτορες της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ, «μεταμφιεσμένοι» σε επιχειρηματίες-επενδυτές, περιέτρεχαν τη Μεγαλόνησο και προσπαθούσαν να πείσουν τους εύπορους κυρίως Κρήτες, ότι η Κρήτη είναι αυτάρκης και θα έπρεπε να είναι ανεξάρτητη. Προς τιμήν τους, η συντριπτική πλειοψηφία των Κρητικών που άκουσαν αυτή την θεωρία, κυνήγησαν τους Ισραηλινούς πράκτορες με πέτρες και μπαλωθιές.

Το ενδιαφέρον που επεδείκνυαν ανέκαθεν οι Ισραηλινοί για την παρουσία της Κρήτης ως κέντρο του «ιουδαϊκού πολιτισμού» είναι πασίγνωστο. Για την ενίσχυση αυτών των ανυπόστατων θεωριών τους, οι Εβραίοι μετέρχονται διάφορα μέσα, ανάμεσα στα οποία εντάσσεται και η ρίψη προκηρύξεων με εμπρηστικό περιεχόμενο σε κάθε γωνιά του νησιού (Αύγουστος 1977).

Εβραίος καθηγητής και στελέχος της ΜΟΣΑΝΤ
Η επιδίωξή τους για να πείσουν ότι η Κρήτη αποτελεί πανάρχαια ιουδαϊκή εστία εστιάζεται σε μια προπαγανδιστική διαδικασία ψευδεπίγραφων επιστημονικών ερευνών, στα πλαίσια των οποίων εντάχθηκε και η κυκλοφορία του βιβλίου «Ιουδαϊκή Κρήτη».  Η συγγραφή του ήταν έργο του Εβραίου καθηγητή και στελέχους της ΜΟΣΑΝΤ, Άνκορι, η δε έκδοσή του εξυπηρετούσε προφανείς σκοπιμότητες.

Παράλληλα με το εβραϊκό αυτό σύγγραμμα που πλαστογραφούσε βάναυσα τις ιστορικές καταβολές του κρητικού πολιτισμού, προκειμένου να εδραιώσει τα ψευδώς υποστηριζόμενα από τους Εβραίους, πραγματοποιήθηκαν αλλεπάλληλες μυστικές επισκέψεις εβραϊκών πλοίων στο θαλάσσιο χώρο της Κρήτης. Οι επισκέψεις αυτές είχαν το χαρακτήρα ερευνητικών ταξιδιών και αποσκοπούσαν στη δήθεν πραγματοποίηση υποθαλάσσιων ερευνών, με σκοπό την ανακάλυψη...αρχαιολογικών ευρημάτων τα οποία θα καταδείκνυαν την... εβραϊκή ιστορία της Κρήτης.  Στην πραγματικότητα, αυτά τα «ευρήματα» που αναζητούσαν, τα είχαν ρίξει εκ των προτέρων στη θάλασσα οι ίδιοι οι Ισραηλινοί και δεν ήταν τίποτε άλλο από... τεχνητά οξειδωμένες μαρμάρινες πλάκες και υδρίες, έτσι ώστε να δείχνουν «αρχαιοφανείς», τις οποίες στην συνέχεια ανέσυραν ως... ευρήματα.

Ο Τζβη Άνκορι, προκειμένου να ενισχύσει την ανυπόστατη αυτή θεωρία του, συμμετείχε σε όλα τα κρητολογικά συνέδρια, στα πλαίσια των οποίων πραγματοποιούσε... επιστημονικές ανακοινώσεις.

Αρχικά επιδίωξή του ήταν να καταστήσει αποδεκτό το ιστορικό ψεύδος ότι ο Μινωικός Πολιτισμός προήλθε... από Εβραίους.  Στη πορεία της ιστορικής παραχαράξεως και πλαστογραφίας όμως, καθώς διαπίστωνε ότι οι επιστημονικοφανείς ανακοινώσεις του ετύγχαναν μιας γενικής ανοχής, διεύρυνε το αρχικό σχέδιο εβραιοποίησης των νησιών του Αιγαίου πελάγους και της Κρήτης, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτό και τη Σπάρτη.  Η ασέβεια μάλιστα και το θράσος του Άνκορι δεν είχαν όρια, αφού δε δίστασε να καταφύγει στην επίκληση κίβδηλων επιχειρημάτων, ανάμεσα στα οποία ήταν το εξωφρενικό ότι ο Γεώργιος Πλήθων... ήταν Εβραίος.
Ασφαλώς και το διαστρεβλωτικό έργο του Άνκορι δε διεξαγόταν σε άγονο έδαφος. Οι ευνοϊκές συνθήκες για τη παρουσίαση αυτής της ανυπόστατης θεωρίας, είχαν διαμορφωθεί ήδη από το 1965 με μια σειρά άρθρων του Εβραίου...αρχαιολόγου Σάιρους Γκόρντον, ο οποίος υποστήριζε αντιεπιστημονικά την... σημιτική προέλευση του Μινωικού Πολιτισμού.

Η ανάμειξη του Άνκορι στο «ερευνητικό» αυτό θέμα κατά κάποιο τρόπο διαστρεβλωτικό, γίνεται κατανοητό ότι δεν ήταν πρόσκαιρη. Αποτελούσε αναπόσπαστη πτυχή ενός ευρύτερου ανθελληνικού σχεδίου το οποίο υφίσταται και προβλέπει, μεταξύ άλλων, την απόσπαση της Κρήτης, μόλις οι συγκυρίες το επιτρέψουν, από τον ελλαδικό κορμό.



Ο "ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ"
Ήδη έχουν εκδηλωθεί και άλλες συναφείς κινήσεις. Ειδικότερα έχει παρατηρηθεί από τον βρετανικό τύπο, η παρουσίαση της Κρήτης ως ανεξάρτητης από την Ελλάδα.  Χαρακτηριστική επ' αυτού είναι η περίπτωση της εβραϊκής ιδιοκτησίας αγγλικής εφημερίδας «Sunday Times», η οποία σε αγαστή σύμπνοια με το ευρωπαϊκό κανάλι EYRONEWS, σε πίνακα που δημοσιεύει καθημερινά παρουσιάζοντας τις θερμοκρασίες που επικρατούν στις πρωτεύουσες των μεσογειακών κρατών, παρουσιάζει τη Κρήτη ως ανεξάρτητη χώρα.

Στις αρχές του 1990 οι Αρχές της Κρήτης άρχισαν να επικεντρώνουν τις έρευνές τους γύρω από κάποιες ανώνυμες ευχετήριες επιστολές που αποστέλλονταν σε τοπικές εφημερίδες παραμονές Πρωτοχρονιάς και Πάσχα. Στις επιστολές αυτές υπήρχαν σκίτσα που παρουσίαζαν την Ελλάδα ως ένα τέρας, που άπλωνε το χέρι του και στραγγάλιζε την Κρήτη. Το κρίσιμο ερώτημα το οποίο καλούνταν να απαντήσουν ήταν ποιοι υποκινούσαν όλες αυτές τις ενέργειες.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, οι Αρχές αντελήφθησαν μία προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι. Οι μυστικές έρευνες, που έφτασαν μέχρι το εξωτερικό, είχαν οδηγήσει σε ένα σημείο που υποχρέωνε τους υποκινητές να... αναστείλουν το σχέδιό τους. Προσωρινά, όπως αποδείχθηκε...

Τα ανησυχητικά μηνύματα τόσο για την ΕΥΠ όσο και τις υπηρεσίες ασφαλείας άρχισαν να επανεμφανίζονται τα δύο τελευταία χρόνια.
Στη διετία αυτή έχει παρατηρηθεί μία εκστρατεία διάδοσης της Κρητικής Πολιτείας και τα αποτελέσματα είναι άκρως ανησυχητικά για τις Αρχές.  Ολοένα και περισσότερες σημαίες «φιγουράρουν» σε σπίτια, ενώ δεκάδες είναι πλέον τα αυτοκίνητα (ακόμη και επιφανών Κρητικών) στα οποία είναι τοποθετημένο το σύμβολο της Κρητικής Πολιτείας στις πινακίδες.  Επίσης κατά εκατοντάδες φτάνουν τα SMS και τα MMS σε κινητά τηλέφωνα. Το φαινόμενο είναι εντονότερο στο Ηράκλειο, όπου οι Αρχές έχουν καταγράψει εκατοντάδες περιπτώσεις ανθρώπων (τόσο στην πόλη όσο και σε χωριά) που έχουν κάνει κεντρικό τους σύνθημα την «Κρητική Πολιτεία» και το όραμα της «αυτόνομης Κρήτης».



Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
Οι Αρχές ασφαλείας έχουν έγκυρες πληροφορίες ότι η κινητικότητα αυτή... υποκινείται κυρίως από επιχειρηματικούς κύκλους που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό, με αιχμή του δόρατος τη Γερμανία.  Πολλοί Κρητικοί λαμβάνουν e-mail με ανάλογο περιεχόμενο που τους προτρέπει να συσπειρωθούν για το μεγάλο όραμα της ανεξαρτησίας της Κρήτης. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι όλη η δραστηριότητα υποκινείται και χρηματοδοτείται από μία οργάνωση που εδρεύει στη Γερμανία.

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
Είχαν μάλιστα καταλήξει και στον επικεφαλής.  Επρόκειτο για άτομο κρητικής καταγωγής, με ισχυρή θέση και ρόλο στο εξωτερικό, που όμως ως όνομα δεν είναι γνωστό στη μεγαλόνησο. Επιπλέον οι διάφορες έρευνες κατέληξαν και σε μερικά άτομα που εξυπηρετούν τούρκικα συμφέροντα.

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ "ΔΙΑΛΥΣΗ" ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΡΑΤΗ
Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Γερμανία είναι η χώρα η οποία φιλοξενεί και χρηματοδοτεί την FUEN (Federal Union of European Nationalities).  Στη Γερμανία, η εύνοια της «εθνικής μειονότητας» είναι καθοριστική για τη συγκρότηση της εξωτερικής και ευρωπαϊκής πολιτικής της.  Για τη Γερμανία η «οργανωτική αναδιάρθρωση» της Ευρώπης αποτελεί μια μακροχρόνια στρατηγική και οι εθνικές οντότητες/ μειονότητες συστατικό στοιχείο της. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία ενός τέτοιου σχεδίου είναι η αποδιάρθρωση/ υποβιβασμός του εθνικού κράτους και η ανάδειξη των εθνικών ομάδων.  Οι όποιες άλλες μειονότητες (π.χ. θρησκευτικές, γλωσσικές κ.λπ.) δεν παίζουν ιδιαίτερο ρόλο, γιατί αντιστοιχούνται στο δίπολο πλειοψηφία/ μειοψηφία του εθνικού κράτους. Όσο για το κενό ισχύος, αυτό μπορεί να καλυφθεί από υπερεθνικούς θεσμούς - και στην προκειμένη περίπτωση την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μια ματιά στο πρόσφατο παρελθόν της γερμανικής εξωτερικής πολιτικής, μπορεί να ενισχύσει αυτήν την ερμηνεία - διάλυση της Γιουγκοσλαβίας με μικρά κράτη που μπορούν να επιβιώσουν μέσα στην ΕΕ.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως και σε σχέση με το γεωπολιτικό βάρος της Κρήτης η Γερμανία δεν μπορεί παρά να είναι μόνο το βαγόνι μιας αμαξοστοιχίας της οποίας η ατμομηχανή βρίσκεται πέραν του Ατλαντικού, ενώ η Αγγλία και το Ισραήλ έχουν τις δικές τους βλέψεις.  Στο γεωπολιτικό «βάρος» της Ελλάδας, το μεγαλύτερο μέρος ανήκει στην Κρήτη κατά κύριο λόγο και μετά στο Αιγαίο.



Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΩΣ ... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ !
Την αρχή έβαλε το υπουργείο Εμπορίου των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο στη σχετική ιστοσελίδα περιγράφει τη διαδικασία που μπορούν να ακολουθούν επιχειρηματίες προκειμένου να απλοποιούν τον τελωνειακό έλεγχο, χάρη στη χρήση μιας προσωρινής δήλωσης, γνωστής ως ΑΤΑ (Temporary Admission).  Στο ενημερωτικό σημείωμα που περιλαμβάνει τις πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών, γνωστό ως FAQ (Frequently Asked Questions), οι Αμερικανοί συμπεριλαμβάνουν και τη λίστα των χωρών που κάνουν δεκτές αυτές τις προσωρινές δηλώσεις εκτελωνισμού προϊόντων. Εκεί κάπου ανάμεσα σε 90 αναγραφόμενες χώρες υπάρχει και η αναφορά στην... Κρήτη ως ανεξάρτητο κράτος, ανάμεσα σε άλλα όπως η Κύπρος, η... Ελλάδα, η Ιταλία, αλλά και σχετικά άγνωστες στο ευρύ κοινό χώρες!

Σε δεκάδες αμερικανικά πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών η Κρήτη καταγράφεται ως ανεξάρτητο κράτος, γεγονός που προκαλεί εύλογο προβληματισμό, καθώς, αν ένα τέτοιο λάθος συγχωρείται από γραφειοκράτες, όπως οι άνθρωποι των υπουργείων, είναι ασυγχώρητο για ανθρώπους του πνεύματος.  Η λίστα είναι μεγάλη και αξιοσημείωτη. Η Κρήτη δε γλιτώνει όμως την... ανεξαρτησία της ούτε από τα καναδικά ταχυδρομεία, τα οποία γνωστοποιούν ότι αν θέλουν να επικοινωνήσουν ταχυδρομικά με το νησί μας μπορούν να στείλουν κι αυτοί ό,τι θέλουν ταχυδρομικά στη... χώρα Κρήτη ή στη νήσο Κέρκυρα, που επίσης καταγράφεται ως... κράτος, ενώ η Νότια Αφρική δε θα νοιαστεί πολύ για το τι γίνεται στην Κρήτη αφού σύμφωνα με την κυβέρνηση τους και τα επίσημα έγγραφα της, το 2003 τους πήγαν μόλις 2 Κρητικοί ενώ οι Έλληνες ήταν 7,732.

H UNESCO μας πληροφορεί οτι και η Κρήτη είναι μέσα στις χώρες που συμμετέχουν στο Global Ocean Observing System (το 2003). Οι μηχανικοί απο την Κρήτη έχουν την τιμητική τους στο Institute of Electrical and Electronics Engineers.



ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΑ "ΛΑΘΗ" ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ
Η ομογένεια και το Υπουργείο Εξωτερικών αντέδρασαν άμεσα στη συντονισμένη αυτή πρόκληση, αποστέλλοντας επιστολές διαμαρτυρίας, πετυχαίνοντας να διορθωθούν οι περισσότερες από τις «λανθασμένες» αναφορές περί κράτους Κρήτης.

Στο γνωστό πρόγραμμα εγγραφής σε DVD Avi2dvd, μαθαίνουμε ότι το συγκεκριμένο λογισμικό υποστηρίζει και την...κρητική διάλεκτο! Αν και οι προγραμματιστές δηλώνουν πως δεν έχουν σχέση με αποσχιστικά κινήματα και τα συναφή, είναι απορίας άξιον πως τελικά η σημαία της Κρητικής Πολιτείας δεσπόζει δίπλα στις υπόλοιπες επίσημες εθνικές σημαίες (και πρώτη πρώτη μάλιστα!).

ΝΕΟΤΕΡA ΣΥΜΒΑΝTA
Ένα άλλο συμβάν έλαβε χώρα στην Κορσική στα πλαίσια των «Παιχνιδιών των Νήσων» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η αποστολή της Κρήτης καταφθάνοντας στο αεροδρόμιο της Κορσικής ήρθε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. Οι διοργανωτές στα επίσημα έντυπα που μοίραζαν εμφάνιζαν την Κρήτη με τη σημαία της Κρητικής Πολιτείας σε αντίθεση με την αποστολή της Κέρκυρας που συμβολίζονταν με την ελληνική σημαία.
Οπως ήταν αναμενόμενο, η διαπίστωση αυτή αιφνιδίασε τους νομάρχες της Κρήτης και τους υπόλοιπους φορείς που συμμετείχαν στην αποστολή, οι οποίοι εξοργισμένοι ενημέρωσαν τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σεραφείμ Τσόκα ο οποίος ήρθε σε επικοινωνία με τα Υπουργεία Εξωτερικών και Εσωτερικών.

Από την περιφέρεια Κρήτης εστάλη διάβημα διαμαρτυρίας προς τη διοργανώτρια Αρχή των Αγώνων, στο οποίο μεταξύ άλλων τονίζονταν: «Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι η Κρήτη αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της ελληνικής επικράτειας και κατ' επέκταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εκπροσωπείται από το επίσημο σύμβολο του ελληνικού κράτους, την ελληνική σημαία».
Η κρητική αντιπροσωπεία απαίτησε να αποσυρθούν τα επίσημα έντυπα που θέτουν ζήτημα αυτονομίας της Κρήτης και ζήτησαν να κυκλοφορήσουν νέα. Στα νέα φυλλάδια πρέπει να ζητείται συγνώμη γι αυτό το σοβαρό θέμα που άπτεται των εθνικών συμφερόντων της Ελλάδας.
Η χλιαρή έρευνα σταμάτησε και πάλι -όπως και το 1990- στη διαπίστωση ότι κάποιοι Κρητικοί, μόνιμοι κάτοικοι Γερμανίας, χρηματοδοτούν και υποκινούν την αυτονομιστική προπαγάνδα.


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Μια από τις πρώτες «κουμπουριές» δώθηκε από την τοπική αεροπορική εταιρία Sky Express (ιδρύθηκε το 2005), η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο κι ανήκει σε έναν πρώην πιλότο της Ολυμπιακής, τον Μιλτιάδη Τσαγκαράκη.
Η εν λόγω αεροπορική εταιρία επέλεξε ως έμβλημά της, την σημαία της Κρητικής Πολιτείας. Το νέο λογότυπο της Sky ExpressΜετά από διαμαρτυρίες αναγκάστηκε να το αποσύρει και να το αντικαταστήσει (όχι όμως κι απ' τα οχήματά της, ή την σελίδα των online κρατήσεων), με «βαριά καρδιά» όμως καθώς φαίνεται κι από την ανακοίνωση που κοσμεί την ιστοσελίδα της, μέσα από την οποία παραδίδονται και κάποια «μαθήματα ιστορίας».



ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ - ΝΕΑΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΙΑ
Το επόμενο επεισόδιο έλαβε χώρα στο Παγκρήτιο Στάδιο. Μία τεράστια σημαία της Κρητικής Πολιτείας που ανάρτησαν στην κερκίδα νεαροί από τα Μάλια στην έναρξη της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου ΕΠΣΗ στο Παγκρήτιο Στάδιο (ο οποίος μεταδιδόταν απευθείας από την «ΚΡΗΤΗ ΤV»), κινητοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, που ζήτησαν να αποσυρθεί και να διπλωθεί τάχιστα.
Οι νεαροί δεν προέβαλαν αντίρρηση, ωστόσο πριν κατεβάσουν το πανό (στο οποίο αναγραφόταν «Ανεξαρτησία 2012») έσπευσαν να τραβήξουν αναμνηστικές φωτογραφίες, καμαρώνοντας μπροστά από τη σημαία.
Στην Ασφάλεια Ηρακλείου οι δύο νεαροί υποστήριξαν ότι ανύψωσαν τη σημαία επειδή αγαπούν την Κρήτη.  Σε ερωτήσεις για το ζήτημα της «Κρητικής Πολιτείας», δήλωσαν άγνοια.
Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως εδώ, ότι η σημαία της «Κρητικής Πολιτείας», δεν έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της σε γήπεδο, στο παραπάνω περιστατικό.  Από Κρήτες χρήστες του διαδικτύου, έχει αναφερθεί ότι η εν λόγω σημαία αποτέλεσε «λάβαρο» των «φανατικών» οπαδών της «Θύρας 4» του Ο.Φ.Η και των οπαδών της ομάδας της Χερσονήσου.

ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !
Την επόμενη μέρα, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου υποδέχτηκε στη Βουλή τούς μαθητές ενός σχολείου του Ηρακλείου και τότε αντιλήφθηκε ότι στην πλάτη της μπλούζας είχαν «σταμπάρει» τη σημαία της Κρητικής Πολιτείας.  Ευλόγως ο άνθρωπος παραξενεύτηκε και έσπευσε να διευκρινίσει στους μαθητές ότι η συγκεκριμένη σημαία δε συμβολίζει την επανάσταση, αλλά είχε επιβληθεί από τις μεγάλες δυνάμεις στην Κρητική Πολιτεία.  Είναι πάντως απορίας άξιο πώς οι μαθητές αυτοί έφτασαν στο σημείο να «φιγουράρουν» με τη σημαία της Κρητικής Πολιτείας στις μπλούζες τους.  Ποιος και γιατί τους... ενέπνευσε άραγε;
Κληθείς να σχολιάσει τόσο το περιστατικό του Παγκρητίου όσο και αυτό με το σχολείο, ο κ. Κεγκέρογλου υποστήριξε ότι κανένα θέμα δεν είναι δύσκολο, αρκεί κάποιος να το αντιμετωπίζει με νηφαλιότητα και με ενημέρωση.

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙΛΟΥΝ : Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ !
Τις απόψεις τους για το θέμα κατέθεσαν και άλλοι βουλευτές του νομού Ηρακλείου.
Επαναστατικός εμφανίστηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Μπαντουβάς, ο οποίος διεμήνυσε ότι αν υπάρξει τέτοια κίνηση (που σαφέστατα κατά τον ίδιο υποκινείται από άτομα εκτός μεγαλονήσου) «θα μας βρουν απέναντι τους και θα τους κόψουμε τα κεφάλια».
Ο κ. Μπαντουβάς, αναφερόμενος στα «πολλά κιλά αίμα» που έδωσαν οι Κρήτες για να αποτινάξουν τουρκικό και βενετσιάνικο ζυγό, τόνισε ότι, αν υπάρχει μία μειοψηφία που επιχειρεί ένα τέτοιο ατόπημα, τότε σίγουρα «πρόκειται για ηλίθιους» που επιδιώκουν να δημιουργήσουν πρόβλημα αυτονομίας. «Κάλλιο να σε βαστά η μάνα σου και ας είναι να σε βαστά από τους αστραγάλους με το κεφάλι ίσια κάτω», δήλωσε με νόημα ο Ηρακλειώτης βουλευτής.



ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ
Στον Άγιο Νικόλαο φαίνεται πως η «κατοχή» της Κρήτης από την Ελλάδα έληξε και η ανεξαρτησία έχει ήδη πραγματοποιηθεί, καθώς η σημαία της «Κρητικής Πολιτείας» ανερτήθη σε ιστό και σε εμφανές σημείο της πόλης.
Η φωτογραφία που βλέπετε τραβήχτηκε το απόγευμα της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου του 2007 στον χώρο όπου βρίσκεται το γλυπτό των αδελφών Σωτηριάδη στον Άγιο Νικόλαο.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Σε κάθε περίπτωση πάντως η ιδέα της «Ανεξάρτητης Κρήτης», εντός του νησιού, δεν φαίνεται ικανή προς το παρόν να πάρει μια οργανωμένη μορφή. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται και τον εφησυχασμό. Το Σκοπιανό κάπως έτσι ξεκίνησε και λίγοι έδωσαν σημασία...

http://himaira.blogspot.com

Ο άνθρωπος που νίκησε τον θάνατο

Posted: 24 Aug 2011 02:22 PM PDT




Σαν σήμερα πριν από 25 χρονια ο Ντέιβιντ Ρίβερς βρέθηκε στον προθάλαμο του... Αγίου Πέτρου. Ο γεννημένος νικητής, πρώην άσος του Ολυμπιακού επέζησε από θαύμα σε αυτοκινητιστικό με συνεπιβάτη τον Κεν Μπάρλοου. Διαβάστε την απίθανη ιστορία...




Σαν σήμερα πριν από 25 χρονια η ζωή του Ντέιβιντ Ρίβερς έμελλε να αλλάξει για πάντα.  Προερχόμενος από φτωχή οικογένεια πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια στο Νιου Τζέρσεϊ.

Από νωρίς στα βάσανα, ο μετέπειτα πρωταθλητής Ευρώπης με τη φανέλα του Ολυμπιακού προσπαθούσε να χωρέσει τα όνειρα του μαζί με τα 14 αδέλφια του σε ένα τριάρι σε γκέτο της περιοχής.

Ο Ρίβερς σε μικρή ηλικία έχασε δύο από τους μεγαλύτερους αδελφούς του. Ο ένας χτυπήθηκε από φορτηγό τη στιγμή που επέστρεφε από τη δουλειά στο σπίτι, ενώ ο άλλος μαχαιρώθηκε από άγνωστο καταμεσής του δρόμου. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο απόφοιτος του Νοτρ Νταμ δεν πρόλαβε ποτέ να γνωρίσει τον 15ο αδελφό του, καθώς πέθανε στη γέννα.

Μπάσκετ, σχολείο και δουλειές του ποδαριού

Από τα γεννοφάσκια του λάτρευε το μπάσκετ και θα έκανε το παν για να πραγματοποιήσει το όνειρο του να αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Κουβάλησε κασόνια με μπίρες σε τοπική κάβα, έστρωνε τραπέζια σε αίθουσες μπίνγκο, ενώ εργάστηκε ακόμη και σε μπακάλικο για να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

 Έπρεπε παράλληλα να καταβάλει τα δίδακτρα του. Το πρωί πήγαινε στο ιδιωτικό σχολείο Σεντ Άντονι προκειμένου να παρακολουθεί τα μαθήματα και το βράδυ δούλευε, καθώς οι γονείς του αδυνατούσαν να του προσφέρουν τα απαραίτητα.


Αριστούχος και τζέντλεμαν

Ο Ρίβερς έμεινε μακριά από τα ναρκωτικά, τους γκάνγκστερ, αλλά και τα παρακμιακά δημόσια σχολεία όπου οι συνομήλικοι του λοξοδρομούσαν εμφανίζοντας ροπή στην παρανομία.

 Το 1984 ολοκλήρωσε το σχολείο όντας αριστούχος. Επόμενο στάδιο της ζωής του η φοίτηση στο περιώνυμιο πανεπιστήμιο Νοτρ Νταμ.

Η επιμονή του κόουτς

Ο κόουτς της ομάδας μπάσκετ Ντίγκερ Φελπς είχε κάνει το παν προκειμένου να τον πείσει να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. "Είμαι σίγουρος ότι αυτό το παιδί κρατούσε μια μπάλα του μπάσκετ, όταν βγήκε από την κοιλιά της μάνας του" είχε πει χαρακτηριστικά.

Η μοιραία βόλτα με τον Μπάρλοου

Τη στιγμή που οι μετοχές του Ρίβερς είχαν κάνει limit-up, o «χάρος» του έστησε ενέδρα. Το ημερολόγιο έγραφε 24 Αυγούστου του 1986, όταν ο ανερχόμενος σταρ επιβιβάζονταν σε ένα βαν όπου οδηγός ήταν ο επιστήθιος φίλος του, Κεν Μπάρλοου που διέπρεψε μερικά χρόνια αργότερα στον ΠΑΟΚ.


Η σύγκρουση!

Σε μία ανύποπτη στιγμή και ενώ βρίσκονταν στο Έλκχαρ Κάουντ ένας απρόσεκτος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτο του και κατευθύνθηκε με δύναμη στο αντίθετο ρεύμα! Η σύγκρουση ήταν μετωπική και ο Κεν Μπάρλοου δεν κατάφερε να αποτρέψει το ατύχημα.

Το βαν προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες ενώ από τη σφοδρότητα του χτυπήματος υψώθηκε στον αέρα, όπου στριφογύρισε αρκετές φορές.

Έζησε από θαύμα

Ο Ντέιβιντ Ρίβερς ανήμπορος να αντιδράσει πετάχτηκε από το παρμπρίζ, μέσα από τα θραύσματα και βρέθηκε στην άσφαλτο! Τα γυαλιά του παρμπρίζ του προκάλεσαν μία ουλή 40 εκατοστών σχίζοντας ουσιαστικά το στομάχι του...

Ο Μπάρλοου στέκεται πιο τυχερός αφού διατήρησε τις αισθήσεις του έχοντας τραυματιστεί ελαφρά στα πόδια. Έντρομος διαπιστώνει πως η κατάσταση της υγείας του «κολλητού» του, είναι σοβαρότατη.

Λύγισαν ακόμη και οι γιατροί...

Ο Ρίβερς διεκομίσθη εσπευσμένως στο νοσοκομείο. Ακόμη και οι γιατροί σοκάρονται από το μέγεθος του τραυματισμού του και σταυροκοπιούνται. Όπως αποδείχθηκε δεν πειράχθηκαν τα ζωτικά όργανα του. Εάν το κόψιμο ήταν ελάχιστα εκατοστά πιο βαθύ, θα είχαν δημιουργηθεί σοβαρότατες επιπλοκές στην καρδιά και τα νεφρά του. Θα ήταν απίθανο να ζει.

"Ημουν ξαπλωμένος και σκεφτόμουν ότι θα πεθάνω" θα πεί λίγο αργότερα ο γεννημένος μαχητής πόιντ-γκαρντ.

H μακάβρια ατάκα του Φελπς
Στο νοσοκομείο τον επισκέφθηκε ο κόουτς του Νοτρ Νταμ, Ντιγκερ Φελπς που ξέσπασε σε λυγμούς αντικρίζοντας τον αγαπημένο του παίκτη σε άσχημη κατάσταση.

Ο πατέρας του Φελπς ήταν... νεκροθάφτης. "Θεέ μου, μη μας πάρεις τον Ρίβερς. Μην τον αφήσεις να γίνει πελάτης του πατέρα μου" ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του.


Αποθεραπεία σε χρόνο ρεκόρ!

Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν τον Ρίβερς στη ζωή. Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε διήρκεσε 7 ώρες. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού νίκησε τον θάνατο παρά το καρτέρι που του είχε στήσει.

Αν και οι συστάσεις ήταν να παραμείνει κλινήρης για τουλάχιστον ένα μήνα, δεν χρειάστηκαν ούτε δύο εβδομάδες. Όσοι περίμεναν πως δεν θα ξαναπαίξει μπάσκετ διαψεύδονται οικτρά.

Ο δρόμος προς τη δόξα...

Σε λίγους μήνες, ο Ρίβερς θα δοξαστεί όσο λίγοι. Με το Νοτρ Νταμ θα πετύχει 2.000 πόντους, ενώ κλείνει την κολεγιακή του καριέρα με 22 πόντους μ.ο. Επελέγη στο Νο25 των ντραφτ από τους Λ.Α. Λέικερς, αγωνίστηκε ως μπακ-απ του μεγάλου Μάτζικ Τζόνσον και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης το 1997 στη Ρώμη με τον Ολυμπιακό.

Αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία. Ο «ποταμός» (Ρίβερς) στην προκειμένη περίπτωση γύρισε πίσω...

Δείτε τον Ντέιβιντ τον Ντέιβιντ Ρίβερς να σκοράρει από τη μία ρακέτα στην άλλη σε 3''!
Εκπληκτική ενέργεια του Ρίβερς στο Φάιναλ Φορ της Ρώμης (1997)

http://himaira.blogspot.com

Προσοχή! Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες (video)

Posted: 24 Aug 2011 02:13 PM PDT


Ξέρατε πως πολλές από τις καλές, θρεπτικές και πανάκριβες τροφές που βρίσκουμε στα ράφια των petshop και των σουπερμάρκετ δεν είναι τόσο αθώες όσο φαίνονται! Εκατοντάδες σκυλιά και γάτες έχουν υποφέρει τα πειράματα των "ερευνητικών κλινικών" των μεγάλων εταιρειών που παράγουν τροφές για κατοικίδια και στη συνέχεια πέθαναν σε αιχμαλωσία…







http://ierosagon.org

Τίποτα δεν αντιστέκεται στη μανία της φύσης...(video)

Posted: 24 Aug 2011 02:08 PM PDT

Τρένο εναντίον τυφώναΤρένο εναντίον τυφώνα 

 

 

http://www.piperies.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Με ένα καγιάκ ψάρεψαν καρχαρία 2 μέτρων

Posted: 24 Aug 2011 01:43 PM PDT

ΒΙΝΤΕΟ: Με ένα καγιάκ ψάρεψαν καρχαρία 2 μέτρωνΈνα πατέρας κι ο 9χρονος γιος είπαν να απολαύσουν μια ημέρα μαζί ψαρεύοντας στον Κόλπο του Μεξικού με ένα καγιάκ. Ήλπιζαν περισσότερο να διασκεδάσουν αλλά και να πιάσουν και κανά ψαράκι.

Αλλά τελικά έπιασαν έναν καρχαρία 2 μέτρων. Αφού τράβηξαν το βίντεο και μερικές φωτογραφίες απελευθέρωσαν το ψάρι.




http://www.tsantiri.gr

Οφθαλμαπάτη που θα σας αφήσει άφωνους (video)

Posted: 24 Aug 2011 11:55 AM PDT

Ίσως έχετε ξαναδεί την συγκεκριμένη οφθαλμαπάτη σε εικόνα, όμως το βιντεάκι που ακολουθεί της δίνει εντελώς άλλη διάσταση. Ετοιμαστείτε να μείνετε άναυδοι με αυτό που θα δείτε!




http://anoixti-matia.blogspot.com
http://www.otherside.gr

Κοιτάξτε τα αντικείμενα που φαίνονται πως φεύγουν από την επιφάνεια της Σελήνης.(video)

Posted: 24 Aug 2011 11:49 AM PDT

Το βίντεο τραβήχτηκε εχθές το πρωί, 23 Αυγούστου, με μια κάμερα HD και ένα απλό μονόκυαλο.

Κοιτάξτε τα αντικείμενα που φαίνονται πως φεύγουν από την επιφάνεια της Σελήνης. Δεν πρόκειται για 1 αντικείμενο σε διαφορετικές λήψεις, αλλά για 10 διαφορετικά αντικείμενα που φεύγουν από διαφορετικά σημεία της επιφάνειας της Σελήνης! Τι είναι αυτά που φεύγουν;;;




http://www.tsantiri.gr
http://anoixti-matia.blogspot.com

κύκλωμα που μπαίνει στο δέρμα(video)

Posted: 24 Aug 2011 11:39 AM PDT

Αμερικανοί ερευνητές εφηύραν ένα κύκλωμα που μπορεί να τοποθετηθεί στο ανθρώπινο δέρμα.
Πώς λειτουργεί και πού μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Ένα κύκλωμα που μπορεί να ενσωματωθεί στο ανθρώπινο δέρμα, δημιούργησε ομάδα ερευνητών στις ΗΠΑ.

Το ονομάζουν "επιδερμικό ηλεκτρονικό σύστημα" (EES) και μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε μια σειρά από τομείς.
Το EES, μπορεί να έχει εφαρμογές από την ιατρική μέχρι τα βίντεοπαιχνίδια και σύμφωνα με τον John Rogers (Πανεπιστήμιο του Ιλινόις) και τον Todd Coleman (Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας), τους μηχανικούς που εργάστηκαν για τη δημιουργία του, πρόκειται για ένα τεράστιο βήμα για ως προς την κάλυψη της απόστασης μεταξύ ανθρώπου και μηχανών.
Στόχος τους ήταν να ξεφύγουν από την παραδοσιακή άκαμπτη μορφή των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και να περάσουν σε κάτι πιο εύχρηστο.

http://periergaa.blogspot.com

Σοκ στην Κω: Ο τελευταίος ''πελάτης'' μαχαίρωσε με ξιφολόγχη 3 φορές έγκυο γυναίκα σε mini market!

Posted: 24 Aug 2011 08:43 AM PDT






- Η άτυχη υπάλληλος είναι έγκυος στον 7ο μήνα και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του νησιού
- Ο δράστης περίμενε να φύγουν οι πελάτες και την μαχαίρωσε απροειδοποίητα στην πλάτη
- Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους και μελετούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας
- Διαβάστε τις περιγραφές για το πρόσωπο του δράστη και τις εκτιμήσεις των αρχών


Η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άγνωστου δράστη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με την τοπική κοινωνία να παρακολουθεί συγκλονισμένη. Η αιματηρή επίθεση έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης (23-08-2011), σε mini market που βρίσκεται απέναντι από το κτίριο του ΟΤΕ.

Σύμφωνα με το kosnews24.gr, ο δράστης μπήκε μέσα στο μαγαζί και περίμενε να φύγουν οι πελάτες. Στην συνέχεια πλησίασε την άτυχη υπάλληλο, συνομίλησε για λίγο μαζί της σε χαλαρό ύφος και όταν βρήκε ευκαιρία την μαχαίρωσε 3 φορές στην πλάτη με ξιφολόγχη και έφυγε.

Τα στοιχεία του δράστη τα οποία έχει δώσει στη δημοσιότητα η αστυνομία μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος είναι τα εξής: φορούσε άσπρη βερμούδα, άσπρα παπούτσια, μαύρη μπλούζα, έχει ύψος περίπου 1,75, φορούσε καπέλο και έχει δυο τατουάζ και στα δυο του χέρια. Η ηλικία του εκτιμάτε ότι είναι γύρω στα 25 - 30.

O δράστης μπήκε με καπέλο μέσα στο μαγαζί με αποτέλεσμα οι κάμερες ασφαλείες που υπάρχουν να μην έχουν καταγράψει καθαρά το πρόσωπό του και οι αστυνομικοί περιμένουν την βοήθεια της κοπέλας για να τους δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται για να συνεχίσουν τις έρευνες. Εκτιμούν πως όταν πάρουν την κατάθεσή της, θα καταφέρουν να τον συλλάβουν

Η έγκυος γυναίκα που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του νησιού, είναι καλύτερα στην υγεία της ενώ και το έμβρυο φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

 



newsit.gr 
http://almyrosinfo.gr

Μαχαίρωσαν έγκυο στην Κω

Posted: 24 Aug 2011 08:24 AM PDT

Ο δράστης μπήκε σε κατάστημα ψιλικών όπου εργάζεται η 39χρονη και για άγνωστη αιτία , αφού συνομίλησε μαζί της, την χτύπησε τρεις φορές με μαχαίρι στην πλάτη
Με μαχαίρι επιτέθηκε άγνωστος δράστης και τραυμάτισε σοβαρά 39χρονη στη Κω η οποία βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης.

Όπως έγινε γνωστό χθες ο δράστης μπήκε σε κατάστημα ψιλικών όπου εργάζεται η 39χρονη και για άγνωστη αιτία , αφού συνομίλησε μαζί της, την χτύπησε τρεις φορές με μαχαίρι στην πλάτη.


Η γυναίκα μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κω, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη.ην πλάτη.

ΑΠΕ

Πήγε στον άλλο κόσμο και… την γύρισαν πίσω!

Posted: 24 Aug 2011 07:38 AM PDT

Τετράχρονη κατέρρευσε για περίπου 40 λεπτά!
Ένα τετράχρονο κοριτσάκι γύρισαν από το θάνατο γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου. Το απόγευμα της Κυριακής το φορείο πέρασε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών μεταφέροντας εσπευσμένα στα ιατρεία τη μικρούλα, η οποία δεν είχε καρδιακή και αναπνευστική λειτουργία.


Στο Αχιλλοπούλειο σήμανε αυξημένος συναγερμός.
Στις 7 το απόγευμα η τετράχρονη έπαιζε με άλλα παιδιά της γειτονιάς της στην αυλή του σπιτιού της στο Διμήνι. Ανέμελη και χαρούμενη διασκέδαζε με τους συνομήλικους φίλους της, όταν μια δυνατή κραυγή πόνου της μικρούλας έκοψε την ανάσα των γονιών της και μαζί ολόκληρης της γειτονιάς.
Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το κοριτσάκι σωριάστηκε στο έδαφος και οι γονείς της διαπίστωσαν σε κατάσταση αλλοφροσύνης ότι ήταν αδύνατο να τη συνεφέρουν. Με περίσσιο κουράγιο άρπαξαν το παιδί που δεν είχε καμία λειτουργία εκείνη την ώρα, σπεύδοντας στο Νοσοκομείο Βόλου.
Η κινητοποίηση των γιατρών του Αχιλλοπούλειου ήταν άμεση. Μέσα σε δευτερόλεπτα δέκα γιατροί όλων των ειδικοτήτων του Νοσοκομείου είχαν προστρέξει πάνω από το ακίνητο κορμάκι της 4χρονης, δίνοντας ηρωικές προσπάθειες να ανατρέψουν το κακό που φαινόταν.
Τα υπόλοιπα περιστατικά που μπορούσαν να περιμένουν τέθηκαν σε αναμονή και αναισθησιολόγος, καρδιολόγος, παθολόγος, ορθοπαιδικός και μια σειρά άλλων ειδικοτήτων γιατροί «έπεσαν πάνω» στην 4χρονη. Διατηρώντας την ψυχραιμία τους μπροστά στο σοβαρότατο περιστατικό με ένα ανήλικο παιδί, κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρουν την καρδιακή του λειτουργία.
Μετά από 20 λεπτά της ώρας κατάφεραν να επαναφέρουν την καρδιακή λειτουργία του παιδιού, ενώ η αναπνευστική λειτουργία επανήλθε άτακτη έως ένα βαθμό. Άμεσα διασωληνώθηκε και για τους γιατρούς ξεκίνησε ο επόμενος τιτάνιος αγώνας δρόμου να βρεθεί ελεύθερη κλίνη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων. Μία από τις σημαντικές ελλείψεις του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου που αναδείχθηκε για πολλοστή φορά.
Ύστερα από προσπάθειες που εκτυλίχθηκαν σε ελάχιστη ώρα, κατάφεραν και βρήκαν κρεβάτι στη ΜΕΘ του Αγία Σοφία Παίδων.
Το παιδί υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις. Οι γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου έχουν συχνή επικοινωνία με τους συναδέλφους τους στην Αθήνα, προκειμένου να ενημερωθούν για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας της τετράχρονης. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται κρίσιμη, όμως, οι ελπίδες ότι μπορεί να ξεπεράσει τον κίνδυνο διατηρούνται ζωντανές.




http://ierosagon.org 

Πολύ καλό μοντάζ 2 μαχητικά συνοδεύουν ufo

Posted: 24 Aug 2011 07:25 AM PDT

 

Πολλοί από εσάς μας στείλατε το βίντεο που 2 πολεμικά αεροσκάφη συνοδεύουν ή πετάνε σε σχηματισμό με έναν ιπτάμενο δίσκο.  Σε κάποιους απαντήσαμε προσωπικά όμως επειδή  βλέπουμε πως συνεχίζετε να στέλνετε και επιπλέον η είδηση να περνάει από κάποια blogs ως αληθινή αποφασίσαμε να γράψουμε την άποψη μας και να σας βοηθήσει να βγάλετε συμπεράσματα.




Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ένας άνθρωπος  κάνει πορεία δίπλα σε έναν δρόμο όταν ακούει τα αεροσκάφη και έκπληκτος αντικρίζει με ταραχή έναν ιπτάμενο δίσκο να συνοδεύεται από δύο πολεμικά αεροσκάφη..


Αρχικά να δηλώσουμε πως τα αεροσκάφη είναι F-14 tomcat και το γράφουμε αυτό διότι ο συγκεκριμένος τύπος αεροσκαφών έχει αποσυρθεί από τον στόλο των ΗΠΑ και συνεπώς από την επιχειρησιακή δράση τo 2006. Οπότε μόνο από αυτό το στοιχείο το βίντεο βγαίνει άκυρο. 


Το επόμενο που είδαμε ήταν πως ο χρήστης έκανε εγγραφή στο Youtube στις 8 Αυγούστου 2011 και λίγες μέρες μετά ανέβασε το 1ο και μοναδικό βίντεο του (όχι ότι έχει μεγάλη σημασία, μια και ο οποιοσδήποτε  μπορεί να βιώσει μια εμπειρία και να θέλει να την γνωστοποιήσει, χωρίς ωστόσο να έχει προηγούμενο ιστορικό στον λογαριασμό του).  Όμως στην περιγραφή παρουσιάζει το περιστατικό σαν να έγινε πρόσφατα και αυτό είναι ψευδές για  τον λόγο που γράψαμε αρχικά.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

Η ημέρα που επιλέχθηκε να τραβηχτεί το βίντεο είναι μουντή και αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο, μια και η επεξεργασία του βίντεο γίνεται ευκολότερα σε σκοτεινό περιβάλλον, διότι δεν χρειάζεται να εστιάσει τόσο στην λεπτομέρεια όπως μια ηλιόλουστη μέρα.  Επιπλέον ο ουρανός έχει δεχτεί επεξεργασία με διάφορα φίλτρα που τον έχουν κάνει να φαίνεται σκοτεινότερος απ'ότι είναι στην πραγματικότητα εξυπηρετώντας σκοπιμότητες που θα αναλύσουμε παρακάτω. 


Τα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο  (που δείχνουν το έδαφος) είναι πολύ πιο έντονα και φωτεινά απ'ότι ο ουρανός ο ίδιος. Η εσκεμμένη σκοτεινότητα του ουρανού επιλέχθηκε για να αποκρύψει οποιεσδήποτε λεπτομέρειες.   


Προσέξτε πόσο κοντά πετάνε τα αεροπλάνα με τον ιπτάμενο δίσκο και παρόλα αυτά δεν μπορούμε να διακρίνουμε καμία λεπτομέρεια επάνω τους  ενώ κατά παράδοξο τρόπο οι λεπτομέρειες γίνονται  περισσότερο ευδιάκριτες όταν απομακρύνονται..


Επίσης ο ουρανός στην αρχή του βίντεο (03:00-06:00) πριν εμφανιστεί ο ιπτάμενος δίσκος και τα αεροπλάνα, στην μέση (14:00-16:00) και στο τέλος (22:00-25:00)  μετά που εξαφανίζονται πίσω από το βουνό, είναι πολύ πιο φωτεινός και αυτό διότι τα φίλτρα χρησιμοποιούνται παρά μόνο όταν υπάρχουν στην οθόνη!


Υπάρχουν επίσης δύο ακόμα στοιχεία που φαίνεται ότι έχει χρησιμοποιηθεί photoshop προκειμένου να τελειοποιηθεί το βίντεο.  


Το 1ο ίσως το έχετε παρατηρήσει χωρίς να γνωρίζετε ότι πρόκειται για επεξεργασία και έχει να κάνει με τις αριστερές πτέρυγες των 2 μαχητικών.  Το χρώμα τους είναι μπλε και είναι υπόλειμμα των φίλτρων που χρησιμοποιήθηκαν για να σκουραίνουν τον ουρανό.  Το ίδιο χρώμα εντοπίζεται σε μεγέθυνση στο χείλος προσβολής του UFO  στα ρύγχη και στα κάθετα σταθερά των αεροσκαφών.







Επίσης το ίδιο μπλε χρώμα διακρίνεται στην κορυφογραμμή του απέναντι βουνού ανάμεσα σε κάποια δέντρα. 





Το 2ο φαίνεται μόλις για 1 δευτερόλεπτο ( 08:00 ως 09:00 ) και βρίσκεται κατά μήκος του μαύρου κτιρίου.  Υπάρχει υπόλειμμα ενός βαθύ κόκκινου φίλτρου που έχει περαστεί από επάνω. 





Το βίντεο είναι κατασκευασμένο και έγινε είτε για λόγους εξαπάτησης των υποστηρικτών των UFOs. Είτε για λόγους δημιουργικούς προκειμένου να αξιολογήσει προσωπικά τον εαυτό του ο καλλιτέχνης.
Την επόμενη φορά καλύτερα..






http://worldjudge2012.blogspot.com 
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com

Λονδίνο – Νέα Υόρκη με… τρένο!

Posted: 24 Aug 2011 06:59 AM PDT


Λονδίνο - Νέα Υόρκη με... τρένο!

Το σχέδιο για υποθαλάσσια σιδηροδρομική σήραγγα στον Βερίγγειο Πορθμό.
Είναι ακόμη πολύ νωρίς, όμως η προοπτική να μπορεί κανείς κάποια στιγμή να αγοράσει ένα σιδηροδρομικό εισιτήριο για να πάει από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη μέσω του Βερίγγειου Πορθμού ήρθε πλέον λίγο πιο κοντά.
Την περασμένη εβδομάδα, το Κρεμλίνο έδωσε τις ευλογίες του για το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό πρόγραμμα όλων των εποχών: μια σήραγγα μήκους 106 χιλιομέτρων που θα ενώσει την Ασία και τη Βόρεια Αμερική κάτω από τον Βερίγγειο και θα συνδέσει σιδηροδρομικά δίκτυα επιτρέποντας να ταξιδεύει κανείς με το τρένο από τη Βρετανία ώς τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Το πρόγραμμα, ύψους 70 δισεκατομμυρίων ευρώ, θα επεκτείνει προς Ανατολάς τον υπερσιβηρικό σιδηρόδρομο ενώ θα επεκτείνει παράλληλα τις σιδηροδρομικές γραμμές της Αλάσκας προς τη Σιβηρία. Ανατολή και Δύση θα συναντηθούν κάτω από τα νησιά του Βερίγγειου, το ρωσικό Μεγάλος Διομήδης και το αμερικανικό Μικρός Διομήδης.
ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥ. Η σήραγγα κάτω από τον Βερίγγειο Πορθμό, για την οποία είχε μιλήσει για πρώτη φορά το 1905 ο τσάρος Νικόλαος Β', δεν είναι μόνο ένα όραμα. Την περασμένη εβδομάδα υποστηρίχθηκε από κορυφαίους αξιωματούχους του προέδρου Μεντβέντεφ, ανάμεσα στους οποίους ο Αλεξάντρ Λέβινταλ, ο αναπληρωτής ομοσπονδιακός εκπρόσωπος της Ρωσικής Απω Ανατολής. Οι υποστηρικτές του προγράμματος υπογραμμίζουν πως η σιδηροδρομική μεταφορά εμπορευμάτων θα κοστίζει φθηνότερα και θα είναι ταχύτερη απ' ό,τι η μεταφορά τους διά θαλάσσης. Ενα τέτοιο σιδηροδρομικό δίκτυο θα μπορούσε να μεταφέρει το 3% του παγκόσμιου όγκου φορτίων και να αποφέρει ετησίως 8 δισεκατομμύρια ευρώ.
Ο Λέβινταλ ήταν ανάμεσα στους αξιωματούχους του Κρεμλίνου που έφτασαν στο Γιακούτσκ για να συμμετάσχουν σε μια τριήμερη διάσκεψη για την ανάπτυξη των υποδομών στη Βορειοανατολική Ρωσία. Οικοδεσπότης ήταν ο Γεγκόρ Μπρίσοφ, ο κυβερνήτης της Γιακουτίας (Ρωσική Δημοκρατία των Σαχά), και πήραν μέρος εκατοντάδες αντιπρόσωποι από τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Κίνα και τη Βρετανία.
Μια μήκους 800 χλμ. επέκταση του Υπερσιβηρικού ώς το Γιακούτσκ – κατασκευάζεται με προϋπολογισμό ένα δισεκατομμύριο ευρώ και πρόκειται να ολοκληρωθεί το 2013 – αποτελεί μέρος μιας στρατηγικής του Κρεμλίνου που, μέχρι το 2013, θα ωθήσει τις σιδηροδρομικές γραμμές άλλα 3.800 χιλιόμετρα, ώς το βορειοανατολικό άκρο της Σιβηρίας. Θα ενώσει αυτό το πλούσιο σε μεταλλεύματα έδαφος με σημαντικές οδούς μεταφοράς φορτίων στη Ρωσία και την Κίνα. Ετσι θα καταστεί εφικτή η κατασκευή της σήραγγας, ένα πρόγραμμα που θα διαρκέσει 15 χρόνια και θα κοστίσει περίπου το ένα δέκατο της κοινής επένδυσης για τις επεκτάσεις των ρωσικών, αμερικανικών και καναδικών σιδηροδρόμων.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ. Ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν δεν κρύβει την πρόθεσή του να προωθήσει τις ρωσικές διεκδικήσεις στα μεγάλα ανεκμετάλλευτα κοιτάσματα ορυκτών καυσίμων και μεταλλευμάτων της Αρκτικής, να βελτιώσει το εμπόριο με την Κίνα και να ασφαλίσει τα σύνορα της χώρας του στην Απω Ανατολή. Η κατασκευή δρόμων και σιδηροδρομικών γραμμών, η αποκατάσταση των πληθυσμών πόλεων που έχουν πληγεί από δύο δεκαετίες παραμέλησης και η ευημερία μιας περιοχής στην οποία η Ευρώπη θα μπορούσε να χωρέσει τρεις φορές έχουν γίνει εθνική προτεραιότητα. Στο πλαίσιο αυτό, η προοπτική να βρεθεί η πολιτική βούληση – και τα χρήματα – για να ανοίξει μια οδός διπλάσια σε μήκος από τη Σήραγγα της Μάγχης κάτω από τον Βερίγγειο Πορθμό καθίσταται πολύ ρεαλιστικότερη.




Πηγή: tanea.gr
http://www.otherside.gr

Οι Toulambi, μια ιθαγενής φυλή που ζει σε απομόνωση στη ζούγκλα της Παπούα Νέα Γουινέα, στην Ωκεανία, βλέπει για πρώτη φορά λευκούς.(ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

Posted: 24 Aug 2011 06:13 AM PDT

Καταπληκτικό βίντεο!!!

Ο Σκηνοθέτης Jean-Pierre Dutilleux είναι γνωστός για την ευαισθητοποίηση για το τροπικό δάσος του Αμαζονίου.


Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε το 1976. 












(από Siglitiki)

ΤΑ 10 ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Posted: 24 Aug 2011 02:51 AM PDT



10 – Εξωγήινο μωρό βρέθηκε σε αγροτική φάρμα στο Μεξικό! 

Η Μεξικανική τηλεόραση αποκάλυψε μια σχεδόν απίστευτη ιστορία ότι το Μάιο του 2007...
ένα μωρό εξωγήινο, βρέθηκε ζωντανό από έναν γεωργό στο Μεξικό, σύμφωνα με πληροφορίες από το Bild.com. However, μετά την ανακάλυψη ο γεωργός πνίγηκε σε ένα χαντάκι από το φόβο του.

Είναι πραγματικά εξωγήινος ή απλά μια επιμελημένη απάτη για να δώσει εξηγήσεις στον μυστηριώδη θάνατο; Οι εξετάσεις αποκάλυψαν ότι, παρόλο που παρουσιάζει παρόμοιες αρθρώσεις με του ανθρώπου, ο σκελετός του έχει τα χαρακτηριστικά μιας σαύρας! επίσης τα δόντια του, δεν έχουν ρίζες σαν τους ανθρώπους.


Οι επιστήμονες είπαν ότι το πλάσμα ήταν πολύ ευφυέστατο. Σύμφωνα με την έκθεση του Bild.com υπάρχουν συχνές θεάσεις UFO στην περιοχή όπου βρέθηκε το πλάσμα. Ίσως να έμεινε πίσω σκόπιμα από εξωγήινους!


09 – Ορειβάτες βρήκαν τον θάνατο από άγνωστες δυνάμεις!

 Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μυστηριωδώς αφού έφυγε η σκηνή τους την νύχτα, σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν, ενώ είχαν κατασκηνώσει σε ένα βουνό στις 2 Φλεβάρη του 1959!
Έξι βρέθηκαν νεκροί, λόγω υποθερμίας,  ενώ ο ένας πέθανε από σοβαρή ζημιά στο κρανίο. Δύο άλλοι πέθαναν από κατάγματα στο στήθος, που οφείλονται σε ακραία άγνωστη δύναμη!
Μια γυναίκα ακόμη βρέθηκε με ξεριζωμένη την γλώσσα της!
Βρέθηκαν υψηλές δόσεις ραδιενεργής μόλυνσης πάνω τους, αν και η πηγή παραμένει άγνωστη.
Τα πτώματά τους βρέθηκαν στο χιόνι, με ίχνη από δικές τους πατημασιές μόνο και βγήκε το συμπέρασμα ότι είχαν εγκαταλείψει την σκηνή τους, η οποία βρέθηκε σκισμένη από μέσα από τους ίδιους.


08 – Εξωγήινες μορφές εμφανίστηκαν σε τοίχο στον Καναδά! 

Σύμφωνα με το εξωτερικά μέσα ενημέρωσης δύο ανεξήγητες εικόνες εξωγήινων μορφών,  εμφανίστηκαν σε ένα κομμάτι του τοίχου σε κάποια νότια πόλη του Καναδά.
Από τις εικόνες το σχήμα των εξωγήινων είναι πολύ σαφής. Η Caron, μια κάτοικος της περιοχής, είδε αρχικά το μυστηριώδες συμβάν και αισθάνθηκε πολύ παράξενα, και στη συνέχεια συνειδητοποιώντας τι έβλεπε κατάλαβε ότι έμοιαζαν πολύ με εξωγήινους. 

07 – Το ιπτάμενο αυτοκίνητο στο Google earth

Τον Ιανουάριο του 2006, το πρώτο «ιπτάμενο αυτοκίνητο» ήταν ένα στίγμα στο Google Earth στο σημείο Walter στην εύπορο νοτιοδυτικό προάστιο Περθ της Bicton.
Το δεύτερο «ιπτάμενο αυτοκίνητο" βρέθηκε από την υπηρεσία δορυφορικών εικόνων του Google κοντά σε ένα προαστιακό πάρκινγκ στις παρυφές του Περθ.


Η εικόνα του μυστηριώδες αυτοκινήτου εντοπίστηκε στο Google Earth από μια ιστοσελίδα. Το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο κοντά σε σπίτια και σε ένα χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και φαίνεται να είναι κυμαινόμενο, φαίνεται μια σκιά στο έδαφος  από κάτω.


 06 – Αστροναύτης σε γλυπτική καθεδρικού ναού, που χτίστηκε πριν 1100 χρόνια! 

Μέσα στον υπέροχο καθεδρικό ναό Ieronimus της Ισπανίας, που χτίστηκε από τον Επίσκοπο de Salamanca το 1102 μ.Χ., μεταξύ των συναρπαστικών  γλυπτών των μυθικών ζώων και των αγίων, θα βρούμε και αστροναύτες της NASA...

05 – Τεράστια ίχνη ποδιών στην Πολωνία!

Ένας Πολωνός τράβηξε κατά λάθος πλάνα από το «τέρας με τα τεράστια πόδια» κατά την αναρρίχηση του στα βουνά. Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης δήλωσαν ότι ή είναι μια  απόδειξη από μια καταπληκτική ανακάλυψη ή ένα περιπετειώδες αστείο. Στην έκθεση του ο Κοβάλσκι, (ο αυτόπτης μάρτυρας), είπε ότι το τέρας κρύβονταν πίσω από ένα βράχο, πριν τον δει και τρέξει μακριά!

04 – Ένα τεράστιο φίδι ή φωτογραφικό τρυκ;

Η Daily Telegraph του Λονδίνου γέμισε  το πρωί της Παρασκευής με φωτογραφίες από αναγνώστες, για την εμφάνιση ενός τεράστιου φιδιού σε ένα τροπικό ποτάμι, λέγεται ότι είναι κάπου στην Νοτιοανατολική Ασία στο νησί της Βόρνεο, «ξεσηκώνοντας  μεγάλη ανησυχία μεταξύ των τοπικών κοινοτήτων."

03 – Φάντασμα σε φωτογραφία από κινητό τηλέφωνο;

 Ένα κορίτσι στην Αμερική βρήκε τυχαία σε μια φωτογραφία της ανιψιάς της, που τράβηξε από το κινητό της τον Αύγουστο του 2009, την εικόνα της γιαγιάς της, η οποία είχε πεθάνει το 1990.
Η φωτογραφία εξετάστηκε από ειδικούς και αποδείχτηκε η γνησιότητα της.
Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πώς το πρόσωπό της εμφανίζεται στη φωτογραφία. Ήταν Φάντασμα;
02 -  Δακρύζει το Τείχος των Δακρύων στην Ιερουσαλήμ;

Τον Ιούλιο του 2002, τα δάκρυα σαν νερό "έπεφταν" σε μια πέτρα από το περίφημο Τείχος των Δακρύων στην Ιερουσαλήμ.
Ορισμένοι προσκυνητές είπαν ότι το νερό έπεφτε από μια πέτρα και ότι είχε διατηρηθεί ένα σχήμα σαν ορθογώνιο.
Μια ομάδα αρχαιολόγων υποστήριξε, ότι ήταν έκκριση από φυτά, και όχι νερό μετά από έρευνα που έκαναν.
Ωστόσο, δεν μπορούσαν να δώσουν τις απαντήσεις στα ερωτήματα,  γιατί δεν υπήρχαν τα ίδια σημάδια σε άλλες πέτρες και γιατί διατηρούνται σε ορθογώνιο παραλληλόγραμμο.
01 – Στόλος φάντασμα στα νερά της Σιγκαπούρης! 

Σύμφωνα με την Daily Mail της Μεγάλης Βρετανίας, ο πιο τεράστιος και μυστηριώδης «στόλος φάντασμα» είχε εμφανίστηκε στα ανοικτά των ακτών της Σιγκαπούρης. Ο αριθμός των πλοίων είναι μεγαλύτερος από το άθροισμα των σκαφών και των δύο αμερικανικών και βρετανικών πλοίων του ναυτικού.
Ωστόσο, δεν υπήρξε καμία ύπαρξη προσώπων και εμπορευμάτων στα πλοία.
Κάποιοι λένε ότι αφέθηκαν εκεί  από πτώχευση των ναυτιλιακών πρακτορείων από την παγκόσμια οικονομική κρίση. 




www.praktorasopap-georgiou.com
 



Το μωρό-εξωγήινος! (Δείτε το βίντεο)

Posted: 24 Aug 2011 02:12 AM PDT


 Η φύση μπορεί να είναι ανατριχιαστική! Σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο..

 

  Δείτε το βίντεο







http://old.elladanews.gr

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές